luksy Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 V tej temi razglabljajmo vsi dirkači 125ccm razreda! (slike,predelave,rezultati....)
twinga Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 V tej temi razglabljajmo vsi dirkači 125ccm razreda! (slike,predelave,rezultati... .) A zdej k si si prstek polomu, maš pa mal preveč časa? Kaj prideš v Hajdoše pilotirat, al boš sam na tribuni gledau pa navijau zame? :D Naj te čimprej neha bolet, pa da se ti bo čimprej prstek nazaj poravnau!
luksy Objavljeno Julij 31, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 A zdej k si si prstek polomu, maš pa mal preveč časa?Kaj prideš v Hajdoše pilotirat, al boš sam na tribuni gledau pa navijau zame? :D Naj te čimprej neha bolet, pa da se ti bo čimprej prstek nazaj poravnau! ja zdej mam pa res preveč časa ja! malokrat je tako :headbang: to nedeljo najbrž ne bom pilot :cry: ampak bom zate naviju, in ti želim da pometeš z moško konkurenco :naughty: povej kako je blo na treningu in kako se ti zdi na novo postavljena proga v logatcu!
twinga Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Logatec mi je zdej kar cool, off-road so mal popravl, izjemo šikane k je šezmeri cel kamnolom. Proga mi je pa zdej bolj ušeč, sam je blo v sredo preveč pilotov pa mi je pol bedno! Drugač mi pa še velik manka da se bom vsaj pol tok dober pelala k našedva juniorja! Men sta res izjemna, če jih pogledaš kok sta stara in kok sta velka, res neverjetno pilotirata! Kaj bo šele čez 10 let!!! :OK:
luksy Objavljeno Julij 31, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 ah to se onadva delata :whistle: kva sta mejhna obadva večja od mene! čez 10 let bosta pa obadva na mini moto prešaltala :kva2: :kva2: malo šale! ko bom svoj prst pozdravu morm pa tut jst mau u logatec svojo končno dokončano hondo sprobat! ej maruša, nč se ne pohvalš, a maš ti na svoji husi kej spedenan (mašino) kavni mlinček :kva2:
amp Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 čao dirkači! :) tukaj prilagam nekaj slik z Logatca.
amp Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 (popravljeno) ..... Popravljeno Julij 31, 2008. Popravil amp
amp Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 (popravljeno) še s 450 Popravljeno Julij 31, 2008. Popravil amp
luksy Objavljeno Julij 31, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 ..... power slide??? :naughty: :naughty:
TomosRacing Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Eh jaz sm pa mal zajebu, nism nič treniru z luksyjem k sm šou na morje pa to.... sm pa prej mal offroad treneru sam ne s tapravim motorjem :headbang: : http://uk.youtube.com/watch?v=_eh2gBQh_Kk
twinga Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 ah to se onadva delata :whistle: kva sta mejhna obadva večja od mene! čez 10 let bosta pa obadva na mini moto prešaltala :kva2: :kva2: malo šale! ko bom svoj prst pozdravu morm pa tut jst mau u logatec svojo končno dokončano hondo sprobat! ej maruša, nč se ne pohvalš, a maš ti na svoji husi kej spedenan (mašino) kavni mlinček :kva2: Za frizurco moje husqe moraš pa Boštlna uprašat, nimam pojma kaj je počeu, vem pa da je neki pimplau. Taboljšo mašino mam pa še v škatli spravljeno za drug let! :D Zdele grem pa mal u šoping, da ne bomo v Hajdošah lačni! Jutr pa lahko prideš na mafine, če bos seveda že jutr pršu! No, pa itak se vidmo! :yea1:
luksy Objavljeno Avgust 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Za frizurco moje husqe moraš pa Boštlna uprašat, nimam pojma kaj je počeu, vem pa da je neki pimplau. Taboljšo mašino mam pa še v škatli spravljeno za drug let! :D Zdele grem pa mal u šoping, da ne bomo v Hajdošah lačni! Jutr pa lahko prideš na mafine, če bos seveda že jutr pršu! No, pa itak se vidmo! :yea1: to pa itak da bom tvoja mami prow fino peče al kako že, nas je v cerkljah z pico razvedrila :worship: zakon mami :photo:
luksy Objavljeno Avgust 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Eh jaz sm pa mal zajebu, nism nič treniru z luksyjem k sm šou na morje pa to.... sm pa prej mal offroad treneru sam ne s tapravim motorjem :headbang: : http://uk.youtube.com/watch?v=_eh2gBQh_Kk sam tale vid je čist divji :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: čist obvlada frčoplane, sam zdele bi te čez rt spustu :headbang: kdaj boš z SM-om tkole!
luksy Objavljeno Avgust 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2008 (popravljeno) fantje in dekleta pozor! z moje strani bi imel vprašanje in sicer! -kdo je zato da se pravilnik za 125 sm DP spremeni (omogoča vodno hlajene agregate in prav tako zračne vendar samo 4t) -in pa da se tale (prepoved povečanja kapacitete olj in hladilnikov... .) da se to ukine! namreč nekateri imamo željo po močnejših agregatih, jest sem takoj za in pa zanimajo me vaši odgovori brskal sem po italijanskih straneh in našel prav lepe izdelke kot so FANTIC motor 125sm 2008 vodno hlajen in pa honda hm 125 vodno hlajena 2008 (še nimam slike) :blush: :blush: Popravljeno Avgust 5, 2008. Popravil luksy
luksy Objavljeno Avgust 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 pride kdo danes na trening v logatec. midva z vidom prideva :whistle:
TADEJ46 Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 dej povejte kok morm kej uložit v tomosa.. me neki mita d bi se nasledn let z vami tm ganjou :naughty: hvala :winkiss:
NejcZ Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Za začetek.. nč :) Pol pa.. kolkr boš mel dnarja :D
TADEJ46 Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Za začetek.. nč :) Pol pa.. kolkr boš mel dnarja :D ja ja tko pa negre morš že pridet z mal konkurenčnim motorjem d pol negledaš vseh v hrbet :whistle:
luksy Objavljeno Avgust 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 Za začetek.. nč :) Pol pa.. kolkr boš mel dnarja :D a slučajno vozš DP da veš kako je to! :angry: NE PAMETUJ! fantje (vsi tisti ko imate serijski motor tomos sm 125) to sta v tem primeru samo Vid Resnik, ki je pokazal in tudi dokazal da se da z serijskim tomosom postavit odlične čase, vendar ni to to.In pa Nejc Gričar ki vozi OPEN-a dosega malenkost slabše čase kot Vid, vendar obadva nista konkurenčna drugim voznikom ki imajo svoje dirkalnike krepko dodelane! definitivno je tako če boš hotel z tomosom biti konkurenčen ostalim, ga boš po pravici povedano moral pošteno dodelat kar pa nanese veliko, veliko € tudi do +4000€ z lahkoto.ker ima tomos dosti slabe komponente. če pa pogledaš recimo fantica, in pogledaš njegove komponente na motociklu,potem lahko razmisliš kaj se izplača. za primer si oglejte čase dirk v hajdošah (3.8.2008) Žan Modic (fanticmotor 125)45.135 in amater klaso Gašper Knific (husqvarna 450) 44.592 Naj malo povejo še ostali fantje!
luksy Objavljeno Avgust 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 ja ja tko pa negre morš že pridet z mal konkurenčnim motorjem d pol negledaš vseh v hrbet :whistle: tako je! do zdaj nisem oz.ne poznam še nobenega ki bi vozil DP kar tako! vsi se borijo, tako da na ljubo rečeno z serijskim tomosom ne boš naredil waw!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se