Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

sej to ti jst govorim d s seriskim nimaš tm kej praskat...prvo ožjo zadno gumo, druge vilce pa zadn fedr, odmična bat, frgazar in elektronika pol pa so sam še take stvari ki niso tako bistvene(oz . so man pomembne kot naštete stvari) :trance_33_sleep: zdje pa povejte sm se zmotu?

Objavljeno
sej to ti jst govorim d s seriskim nimaš tm kej praskat...prvo ožjo zadno gumo, druge vilce pa zadn fedr, odmična bat, frgazar in elektronika pol pa so sam še take stvari ki niso tako bistvene(oz . so man pomembne kot naštete stvari) :trance_33_sleep: zdje pa povejte sm se zmotu?

tako je! prvo ciklistika, nato zavore,agregat......

Objavljeno
z moje strani bi imel vprašanje in sicer!

-kdo je zato da se pravilnik za 125 sm DP spremeni (omogoča vodno hlajene agregate in prav tako zračne vendar samo 4t)

-in pa da se tale (prepoved povečanja kapacitete olj in hladilnikov... .) da se to ukine!

namreč nekateri imamo željo po močnejših agregatih, jest sem takoj za in pa zanimajo me vaši odgovori

fantic-h2o.jpg :blush: :blush:

za oljni hladilnik se pa Mlakarju zahval!

On je lani paniko po boxu zganjal da je naš motor oljno hlajen, ker smo imeli oljni hladilnik.

Očitno ga sam ni znal zmontirat in je rejš tolk časa joku da so ga ukinl z pravilnikom.

Kar se pa vodnih tiče sem pa jaz osebno proti. Zakaj? To bo še bolj podražilo dirkanje.

Že tako je AMZS odgnal vse tekmovalce, če pa bodo še motorji stali namesto 1500€ 5000, potem adijo klasa za mlade.

Objavljeno

On je lani paniko po boxu zganjal da je naš motor oljno hlajen, ker smo imeli oljni hladilnik.

Očitno ga sam ni znal zmontirat in je rejš tolk časa joku da so ga ukinl z pravilnikom.

Kar se pa vodnih tiče sem pa jaz osebno proti. Zakaj? To bo še bolj podražilo dirkanje.

Že tako je AMZS odgnal vse tekmovalce, če pa bodo še motorji stali namesto 1500€ 5000, potem adijo klasa za mlade.

po svoje imaš prav! samo kje dobiš danes motor za 1500€ in da bo recimo konkurenčen modicu, primožiču....

ubistvu bi se v eni kasi vozili vodno in zračno hlajeni.jst sem sam vidu kako je to ko sm kupil motor nato pa še 4000€ gor daw, pa se bom šele v logatcu z tem motorjem vozu, in če bi bili dovoljeni vodni, bi si raje kupil fantica ki ima že kar solidne komponente...

Objavljeno

Gidl!

Niste znali zmagati kot da ste zgoljufali motor!

In da ga moj oče ni znal zmontirati se motiš! :D :lol1:

Objavljeno

pa ta tema ni odprta šimfanju, žaljenju,kaj je kdo naredil in kaj ne, in ste čisto zgrešili bistvo teme!

če so med vami stare zamere, jih ne rešujte v tej temi, ker imam z g.mlakarjem samo dobre izkušnje in mi je letos veliko pomagal (naredil vzmetenje na dirkalniku,pomagal na dirkah in še veliko mnogo), in to tako da ni usluge nasvetu da bi mu jo vrnu, tako da če je kdo spregledal kaj sem napisal, potem prosim DA NISEM VEČ PREBRAL KAKE ŽALJIVKE NA STRAN G.MLAKARJA IN OSTALIH, KER PONAVLJAM DA TEMA NI ODPRTA ŠIMFANJU!!!

MISLIL SEM SAMO DA PODATE KAKŠEN PREDLOG, 125ccm zračno bo ostalo, samo vaša mnejna sem hotel glede vodno hlajenih agregatov, sej nikjer ne piše da naslednjo sezono nebo več 125 zračno, NIKJER.

samo me je pa zanimalo če ste kaj razmišljali v tej temi!

Objavljeno

plus tega da še enkrat razložim zakaj sem načel z to temo! zato ker sem slišal (in tudi sam dojel)

da vendarle dirkanje v klasi 125 zračno ni tako poceni, pa me zanima če bi bilo manj stroškov z vodno hlajenimi agregati samo to!

Objavljeno (popravljeno)

Pustimo to..... :)

Mene zanima če ima kdo kakšno sliko s ptuja=????

Popravljeno . Popravil amp
Objavljeno
Gidl!

In da ga moj oče ni znal zmontirati se motiš! :D :lol1:

:lol1:

Objavljeno
:lol1:

kaj je tebi kle smešno nejc!

Objavljeno

Njegova izjava o goljufanju..

Objavljeno
Gidl!

Poraženci vedno tako razmišljajo...

Lep dokaz je Marko Škarja lani v Ptuju...tudi on je razmišljal podobno kot ti... :naughty:

Objavljeno
Poraženci vedno tako razmišljajo...

Lep dokaz je Marko Škarja lani v Ptuju...tudi on je razmišljal podobno kot ti... :naughty:

Si prepročan, da je tako razmišljal Marko Škarja in ne ekipa, ki stoji za njem?

Objavljeno
Si prepročan, da je tako razmišljal Marko Škarja in ne ekipa, ki stoji za njem?

Sem, saj je on na koncu tisti ki je podpisal protest!

Objavljeno (popravljeno)

a keri mogoče ko z Tomosom dirka viška kako zadnjo zavorno čeljust originalno od Replike? Prosim če me pokliče na 040 602 113

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

IMA KDO KAKO SLIKO OD VČERAJŠNEGA TRENINGA V LOGATCU :rolleyes:

Objavljeno

Ej Luksy, greš jutr v Krško, al delaš?

Bi se šli lahko mal ganjat, da bi nas blo več!

Včeri mi je blo super, k sem mela vsaj mal konkurence!

Objavljeno (popravljeno)

Js pridem z čist standardnim Tomosom, pa tekstilno opremo mal na izi furat :krneki: Pa tomazin...

Počasi se zrihtam pa gasa :)

Objavljeno

prideva še dva!

Objavljeno

včeraj sva z prijateljem bila prvič v krškem , moram povedat da mi pista zelo leži "HUDA" jaz jo odnesel brez praske prijatelj pa se je malo balinal, ampak brez posledic :rolleyes:

Mojo hondico sem dodobra stestiral, in naslednjo soboto sva spet v krškem!

bom prilimal še kakšno sliko

Objavljeno

tole je ena pridejo še ostale!

post-17782-1219513467_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Tele imam še js od tebe! Pardon za kvaliteto, samo moj digitalček ni ravno biser tehnologije :D

post-9211-1219513914_thumb.jpg

post-9211-1219513921_thumb.jpg

post-9211-1219513929_thumb.jpg

post-9211-1219513935_thumb.jpg

post-9211-1219513943_thumb.jpg

post-9211-1219513948_thumb.jpg

Objavljeno

še ena taka lepa :winkiss:

post-17782-1219567638_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!