Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

dobre slike, kok maš pa ti tole hondo kej sfrizerano?? :whistle:

Objavljeno

Vse ma prefukano, od amortizacije, bremz.. do mašine :D Edino auspuh je tak cigo migo skup narjen :D

Objavljeno
Vse ma prefukano, od amortizacije, bremz.. do mašine :D Edino auspuh je tak cigo migo skup narjen :D

dej nejc a jim greva dela kunkorenco nasledn let v dp supermoto 125 :whistle:

Objavljeno

Mah brezveze, če nimajo za burek :D

Objavljeno

dej povej je dost bl letela njegova honda kt tvoj tomos?? :unsure: d vidm če se splača predelat :naughty:

Objavljeno

Nevem, pomoje je počasi vozo... je tud Dejan reko da ga je kvečjem čakal na ovikih kot da mi bi uhajal :D

Objavljeno
Nevem, pomoje je počasi vozo... je tud Dejan reko da ga je kvečjem čakal na ovikih kot da mi bi uhajal :D

čakal na ovinkih :worship: ja čaku sm vaju da sta se pobrala iz tal :kva2:

Objavljeno

To ej drugo haha :D Če nesrečo prinašaš haha, glih tam ko si ti se ustavo, tam sm js odleto, on pa isto :D

Objavljeno

pa vsakič ko sm komu za rit pršu sta se po tleh zbalinala! :kva2:

Objavljeno

zdej si samo glasn! nasledne leto boš reku da je 125 prešvoh, pa sploh vozt ne znaš, pejt probat nas bo vsaj več, razn tega da boš zadnji :whistle: :naughty: :rolleyes:

Objavljeno

Sam pridte vozt...bo vsaj bl zabavno če nas bo več! :D

>Drgač se pa nism vozu s SM-om že kake 2 tedna :( ga že pogrešam :P

Objavljeno

ne to sm mislu še unga ko je biu s tomosom.. :whistle: sej tak je šlo sam par krogov, po padcu pa še sam tulk da sm se mal furo čist u izy, ko bo pa šou kolega s kombijem zram tak da mam potem motor kam naložit za nazaj domu bo pa drugač ne :P

Objavljeno
zdej si samo glasn! nasledne leto boš reku da je 125 prešvoh, pa sploh vozt ne znaš, pejt probat nas bo vsaj več, razn tega da boš zadnji :whistle: :naughty: :rolleyes:

med nama je vrjetn ena razlika tebe al fotr zalaga z dnarjam al nevem kdo, jst pa se morm sam in se ne morm tok preseravat k ti :hmm:

tokd že to d pridem v prvenstvo je zame dosežek(finančni).. če pa ne poznaš heca in kot kaže nisi dobr razumu tistga posta :cry:

Objavljeno
med nama je vrjetn ena razlika tebe al fotr zalaga z dnarjam al nevem kdo, jst pa se morm sam in se ne morm tok preseravat k ti :hmm:

tokd že to d pridem v prvenstvo je zame dosežek(finančni).. če pa ne poznaš heca in kot kaže nisi dobr razumu tistga posta :cry:

nimam očeta, tako da sem sam svoj financer, delam in vse ulagam v ta šport, ker kot majhnemu nisem imel podpore, se zdaj borim sam.Nekaj podpore dobim od mame , vendar sta tu še mlajši brat in pa sestra ki se šolata, tako da nebo pomote! .)

Objavljeno

sponzorjev nimam (se pa prav gotovo nebi branil kakšnega)

Objavljeno

No kakšni so bli pa časi, k ste tako brihtni vsi skup! Da vim kako gre men?

Ma, mi gre kar na smeh k tole berem!

Dejte gremo res nasljedno soboto al pa nedeljo vsi, k v petek jaz ne dobim prevoznega sredstva!

Sam mislm da je zaseden vikend, da majo neki z monimoto??? Se treba pozanimat!

Objavljeno
sponzorjev nimam (se pa prav gotovo nebi branil kakšnega)

iz kje pa si iz lj d bi se kdaj dubil pa pogledat te tvoje motorčke.. k letos sm si skor oblubu d grem nasledn let v dp (oz. v bivši tomos cup) :trance_33_sleep: more bit kšn hobi

Objavljeno

kaj pa petek pa še sonce napovedan :whistle:

Objavljeno
No kakšni so bli pa časi, k ste tako brihtni vsi skup! Da vim kako gre men?

Ma, mi gre kar na smeh k tole berem!

Dejte gremo res nasljedno soboto al pa nedeljo vsi, k v petek jaz ne dobim prevoznega sredstva!

Sam mislm da je zaseden vikend, da majo neki z monimoto??? Se treba pozanimat!

čakal smo tebe da prideš štopat pa te ni bilo, newem kaj zdej :trance_33_sleep:

Objavljeno

Ej Luksy, a je vredu tta punca? Bi kdaj šol malo za njo, da linije pokaže pa to :krneki:

Objavljeno

NejcZ nevem kako kej pelješ ampak pomoje bi te twinga zadej pustila :whistle:

Drgač pa pr men je isto glede financ(ni jih preveč :D ), kok mam pač dam za tole, doma sm pa na srečo dobil za pol motorja pa za kako štartnino :)

Bo šel kdo v sredo v logatec? spet vse visi v zraku al bo al pa ne ampak use bomo nardil da pridm :)

Lp

Objavljeno
Ej Luksy, a je vredu tta punca? Bi kdaj šol malo za njo, da linije pokaže pa to :krneki:

:kva1: :kva2: :kva2:

Ni panike!

V soboto bom po vsej verjetnosti v Krškem, če hočeš pa čez teden, pa sam mojo Husqo spotoma k greš, pel v Krško, pa se bomo mal ganjal!

Objavljeno

kakšne linije si mislu? telesne a :P

Objavljeno (popravljeno)
NejcZ nevem kako kej pelješ ampak pomoje bi te twinga zadej pustila :whistle:

Sej nisem rekel, pač malo lagano da ib linijo pokazala ne :D Le nas navadnih cestnih driverjev nebi zadej pustila bi tak blo nekej narobe verjetno ne :)

:kva1: :kva2: :kva2:

Ni panike!

V soboto bom po vsej verjetnosti v Krškem, če hočeš pa čez teden, pa sam mojo Husqo spotoma k greš, pel v Krško, pa se bomo mal ganjal!

:D B)

Dejan pervert, bejži :D

Popravljeno . Popravil NejcZ

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!