n1100 Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Kot je že v naslovu napisano vabljeni na 2.Srečanje motoristov MK BLACK WINGS, Srednja bistrica-Kantina, seveda v Prekmurju :rolleyes: Dobra zabava zagotovljena :krneki:
borut Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 se opravicujem ker me ne bo mi je šla kuplunga na motorju :wallbash: :wallbash: :wallbash: in sem za 10 - 15 dni dober... :headbang: :headbang: fajn se mejte... :grupni: :grupni:
stuhec Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 prišel ob 10.00 uri domov vračam se večer
Salieri Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 Black Wingsi pohvale za lepo organizirano srečanje! Pijača in hrana je bila dobra, sploh pa so se mi dopadle cene (sem bil dva vikenda prej na hrvaškem pa so bile cene 1× višje). Pot panoramske vožnje bi lahko bila edino boljša (čez Ljutomer npr.), samo je na koncu itak super izpadlo. V glavnem, se vračamo! :OK:
n1100 Objavljeno Avgust 3, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 2. srečanje je za nami, z dobrimi občutki :rolleyes: zahvale vsem za obisk in se vidimi drugo leto :worship:
scor2000 Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 :worship: :worship: :worship: :worship: plac taprav, fantje in punce zagnani za delat,.... me vse spominja na nas ko smo začeli delat zbor...... ocena za 5!!!! še pridemo!!!!! mk škorpijoni
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se