soncy Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 še en objesten mulc, ki nima spoštovanja ne do sebe, ne do drugih in ne do svoje lastnine. :wacko:
SF Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 Pa si prepričana, da je motor sploh njegov in ni sposojen za nedoločen čas? :naughty:
soncy Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 Pa si prepričana, da je motor sploh njegov in ni sposojen za nedoločen čas? :naughty: sem skor prepričana, da ga je zaslužil s poklicem SIN. :lol:
sjeng Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 sem skor prepričana, da ga je zaslužil s poklicem SIN. :lol: A me zaposliš? Bi rabu eno svx.......
soncy Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 A me zaposliš? Bi rabu eno svx....... si ne želiš bit v moji službi, verjem. :lol:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 ja taprav se oglaša.... :lol1: :lol1: Kwapatiweš. mrš travmirat v krneki ... sesir 1
zverko Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 Kwapatiweš. mrš travmirat v krneki ... :lol1: :lol1:
AiroH Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 Kdor neve se tega "kretna" da dobit na obali.net napisal sem mu par besed o prometu in kako se vozi, zakai ogroža ostale in napisal pa mi je sledeče: "bos ti mene z kretenom zmerjal... ti bom mater jebal ko te srečam naslednjič... vedel kdo te je v ovinku brcnil.... a se rajsi bi te kje zunaj v portorozu srecal, da te punce brisejo z robcki.... Kupi si rolerje ce se bojis smrti" :worship:
LRR Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 sem skor prepričana, da ga je zaslužil s poklicem SIN. :lol: Posnetek je beden do konca in voznik je težek bedak, škoda da ga niso dobili policaji na koncu. Ampak me pa razpizdijo take izjave, niti ga ne poznaš pa je sin po poklicu. Lahko da je, lahko pa da ni, meni je za to čisto vseeno od kje zakaj in kako kdo kaj ima. Soncy če ti nimaš nič je to tvoj problem, če bi rada v življenju kaj imela se moraš prvo nehati obremenjevati s stvarmi ki jih imajo drugi in misliti nase, ne da se smiliš sama sebi. :evilgrin:
k0ci Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 Kdor neve se tega "kretna" da dobit na obali.net napisal sem mu par besed o prometu in kako se vozi, zakai ogroža ostale in napisal pa mi je sledeče: "bos ti mene z kretenom zmerjal... ti bom mater jebal ko te srečam naslednjič... vedel kdo te je v ovinku brcnil.... a se rajsi bi te kje zunaj v portorozu srecal, da te punce brisejo z robcki.... Kupi si rolerje ce se bojis smrti" :worship: airoh to pa res ni lepo da ga zmerjaš s kretenom.................. s tem žališ kretene
LRR Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 Kdor neve se tega "kretna" da dobit na obali.net napisal sem mu par besed o prometu in kako se vozi, zakai ogroža ostale in napisal pa mi je sledeče: "bos ti mene z kretenom zmerjal... ti bom mater jebal ko te srečam naslednjič... vedel kdo te je v ovinku brcnil.... a se rajsi bi te kje zunaj v portorozu srecal, da te punce brisejo z robcki.... Kupi si rolerje ce se bojis smrti" :worship: Je pa res totalen primitivec
tombgo Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 je spremenil finale na videu, zdaj ne konča več na žegnu :evilgrin: še original: http://obala.net/video/video.php?id=6157 :whistle:
AiroH Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 (popravljeno) No še eno pametno je izreku z gronžnjami itaq :naughty: Datum: 12.08.08 12:21Od: fuck Naslov: RE: oj Pomembnost: Navadna Ddgovori | Posreduj | Premakni v Arhiv | Zbriši | Označi kot zbrisano | Spisek prijateljev | Črna lista | Prijavi zlorabo tebi res stvari niso jasne... s kom se lahko kako pogoarjaš... Pa kje mislis da zivis na drugi strani sveta, da se lahko tako izrazas? Pa ti ne ves, da je obala tako mala da se bova sigurno srecala v kratkem Popravljeno Avgust 12, 2008. Popravil AiroH
bmwslo Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 Če je slučajno kdo snel tale video, se priporočam za kopijo :beer2: :beer2:
tombgo Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 Če je slučajno kdo snel tale video, se priporočam za kopijo :beer2: :beer2: pošlji email na PM, ima 17,5MB
buellina Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 hja...glede na grožnje.... lej, jaz na tvojem mestu ne bi več šla stran od mame... :grim jao jao...
Gallus Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 ... ta pa je kreten ... škoda vsakega komentarja .... :SS :SS :SS :SS :doze:
rafael Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 Ta tip je pa res žalitev za kretene; samo me zanima, če je šolan ali je naravni talent.
JeRn3j Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 tista po tirih mi je všeč :D sam še boljš bi blo če bi pred vlakom bežov :D pol bi pa reku kapo dol :D
k0ci Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 tista po tirih mi je všeč :D sam še boljš bi blo če bi pred vlakom bežov :D pol bi pa reku kapo dol :D :lol1: za kaj takega je pa treba že jajca met
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 podnaslov bi lahko iz "slovenski psihopat" spremenili v "slovenski moto debil" :-) sesir 1
brembo Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 podnaslov bi lahko iz "slovenski psihopat" spremenili v "slovenski moto debil" :-) pol bo pa avtor posnetka oz voznik spet užaljen :whistle:
ghibli Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 Totaln debil :headbang: Ovinke pelje kot začetnik. :whistle:
xr800 Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 Ho, ho, ho.........................kake pa ovi maže :worship: :wacko: :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se