dr.chala Objavljeno September 16, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 16, 2008 S mrakom prolazimo i Beč i više nas ništa ne može zaustaviti.U Mariboru smo ok 22:00 i javljamo se prijatelju Bojanu.Do 24:00 nam nije bilo dosta da si sve ispričamo,pa mi krećemo doma.Na Macelju formalnosti riješavamo u hipu i oko 1:30 stižemo pred zgradu.Još samo liftom odnijeti stvari u stan i konačno naš krevet. 12700 km je za nama.Norveška kao odredište je bila puni pogodak.Mislim da bi Norvešku slobodno mogao nazvati najljepšom destinacijom za moto turizam u Europi.Vraćamo se sigurno.Ovaj sam Putoar složio tako da vas što više zaintrigiram za odlazak tamo i samom količinom fotki i detaljnim dnevnim rutama pokušam što više pomoći u planiranju.Skupo je ,ali vrijedi! The end Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 Zelo zanimivo napisano in poslikano :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno September 17, 2008 Deli Objavljeno September 17, 2008 Izredno zanimiv potopis v besedi in sliki :worship: Kdor se odpravlja na sever bo tu sigurno našel ogromno koristnih informacij :book: Jest že kalkuliram kdaj bi jo mahnu tam gori :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 In kako je cenovno izpadlo vse skupaj ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 :worship: Bravo Čala in Ksenija :worship: Zelo dober potopis - slike so 1A ! Komaj čakam še video materijal !! LP :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjero Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 dobra sta,kapo dol :worship: :worship: kaj bi lahko kam dal zumovo sled da si jo lahko skinem ??? me muč ta norveška :naughty: :naughty: thanks Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.chala Objavljeno September 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2008 dobra sta,kapo dol :worship: :worship: kaj bi lahko kam dal zumovo sled da si jo lahko skinem ??? me muč ta norveška :naughty: :naughty: thanks Nemam!Zumo i ja smo na Vi! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.chala Objavljeno September 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2008 In kako je cenovno izpadlo vse skupaj ?? Puno,sam put 5000 eura plus pripreme i servis nakon povratka! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 Svaka cast... :worship: Jaz bom tudi enkrat. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 Puno,sam put 5000 eura plus pripreme i servis nakon povratka! Nekako ob istem času sva bila gor. V treh tednih sva porabila 4000 € bencin, servis pred in po poti vključena. Meni je ogromno pomagala ena stran ki jo je naredil moto-Pajer. @dr.chala: A ste vi spali v hyten-ih al v hotelih? Kdaj natančno sta šla gor in do kdaj? Koliko kmjov sta naredila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.chala Objavljeno September 29, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2008 Nekako ob istem času sva bila gor. V treh tednih sva porabila 4000 € bencin, servis pred in po poti vključena. Meni je ogromno pomagala ena stran ki jo je naredil moto-Pajer. @dr.chala: A ste vi spali v hyten-ih al v hotelih? Kdaj natančno sta šla gor in do kdaj? Koliko kmjov sta naredila. Mi smo krenuli 05.07. a vratili se 31.07.Puna tri tjedna smo proveli na tlu Norveške.Ukupno 26 dana(3 dana do Norge i tri dana natrag)Prešli 13 000 km.Imali extra troškove:akumulator,zadnja guma,izmjena ulja!cca 500 eura.U hotelima smo spavali samo jednom u Njemačkoj - Schleswig i jednom u Norveškoj ,ostalo u Hytama ili kod prijatelja (Njemačka)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno Oktober 5, 2008 Deli Objavljeno Oktober 5, 2008 Z eno besedo:krasen potopis. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se