Skoči na vsebino

Norge 2008.

dr.chala

Priporočene objave

S mrakom prolazimo i Beč i više nas ništa ne može zaustaviti.U Mariboru smo ok 22:00 i javljamo se prijatelju Bojanu.Do 24:00 nam nije bilo dosta da si sve ispričamo,pa mi krećemo doma.Na Macelju formalnosti riješavamo u hipu i oko 1:30 stižemo pred zgradu.Još samo liftom odnijeti stvari u stan i konačno naš krevet.

i156875_65resize.JPG

i156876_66resize.JPG

i156877_67resize.JPG

i156878_68resize.JPG

i156879_RUTA21.JPG

12700 km je za nama.Norveška kao odredište je bila puni pogodak.Mislim da bi Norvešku slobodno mogao nazvati najljepšom destinacijom za moto turizam u Europi.Vraćamo se sigurno.Ovaj sam Putoar složio tako da vas što više zaintrigiram za odlazak tamo i samom količinom fotki i detaljnim dnevnim rutama pokušam što više pomoći u planiranju.Skupo je ,ali vrijedi!

The end

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zelo zanimivo napisano in poslikano

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

:beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Izredno zanimiv potopis v besedi in sliki :worship:

Kdor se odpravlja na sever bo tu sigurno našel ogromno koristnih informacij :book:

Jest že kalkuliram kdaj bi jo mahnu tam gori :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:worship: Bravo Čala in Ksenija :worship:

Zelo dober potopis - slike so 1A !

Komaj čakam še video materijal !!

LP :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dobra sta,kapo dol :worship: :worship:

kaj bi lahko kam dal zumovo sled da si jo lahko skinem ???

me muč ta norveška :naughty: :naughty:

thanks

Nemam!Zumo i ja smo na Vi! :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Puno,sam put 5000 eura plus pripreme i servis nakon povratka!

Nekako ob istem času sva bila gor. V treh tednih sva porabila 4000 € bencin, servis pred in po poti vključena. Meni je ogromno pomagala ena stran ki jo je naredil moto-Pajer.

@dr.chala: A ste vi spali v hyten-ih al v hotelih? Kdaj natančno sta šla gor in do kdaj? Koliko kmjov sta naredila.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekako ob istem času sva bila gor. V treh tednih sva porabila 4000 € bencin, servis pred in po poti vključena. Meni je ogromno pomagala ena stran ki jo je naredil moto-Pajer.

@dr.chala: A ste vi spali v hyten-ih al v hotelih? Kdaj natančno sta šla gor in do kdaj? Koliko kmjov sta naredila.

Mi smo krenuli 05.07. a vratili se 31.07.Puna tri tjedna smo proveli na tlu Norveške.Ukupno 26 dana(3 dana do Norge i tri dana natrag)Prešli 13 000 km.Imali extra troškove:akumulator,zadnja guma,izmjena ulja!cca 500 eura.U hotelima smo spavali samo jednom u Njemačkoj - Schleswig i jednom u Norveškoj ,ostalo u Hytama ili kod prijatelja (Njemačka)!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!