Brrrm Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 Na listku piše: 13., 14., 15. september 2002 MK Blissful F.B. Slovenia 2nd Biker's Meeting Rekreacijsko konjeniški center Brezova, Šmartinsko jezero, Vojnik pri Celju Od programa pa: -panoramska vožnja -bikers games -srečelov -tatoo -striptease woman + man -free camping -swimming bonus: -nedeljski brezplačen zajtrk s kavo
aja Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 To je pa dokaj blizu moje vikend rezidence... pridem pogledat, če bo vreme :)
easyrider Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 ... meni je to tudi FUL BLISS (BLISSFUL) ... morda pa tudi jaz pridem ...
mukki Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 Če ne bo kaj druga bolj pametnega :wink: (tumhajta), za delat bom pa prišla na Šmartinsko pogledat. 8)
Robert Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Verjetno se bom tudi jaz prikazal. Že zaradi pokrajine se splača priti na zbor. Mogoče bom še kakšnega člana Solo Rider spoznal, kajti trenutno poznam samo Hotsckota. Pozdrav od Roberta
EnBoIzCe Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Zbor se res odvija...(dan : petek) Muzika igra (začeli okoli 9:30 pm)... Našitki : dosti satanov, panterjev, nekaj xxx-ov, firestartersov, shlasbergov, firewolfi... če sem katerega izpustil, se opravičujem... Cene: pivo 3 bone, cockta, fanta 2 bona, golaž 6 bonov (en bon 100 sit) itd... jutri pa spet... :twisted: :twisted: :twisted:
hotschko Objavljeno September 14, 2002 Opozori Objavljeno September 14, 2002 se že peljem ... se vidimo tam ... :)
Klo Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 ......golaž... a ga je še kej ostal? :twisted: :arrow: :evil:
Brrrm Objavljeno September 16, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2002 Se naslikal na vhod v soboto tik pod večerom potem, ko sem prevozil okoli 100 km po Ce okolici, vendar se mi ni ljubilo notri, zato sem obrnil in se šel še malo voziti v noč. Če bi pa vedel, da je kletar tam notri, potem ... :wink:
EnBoIzCe Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Ne samo, da je bil vaš kletar notri... še zastopal je Solo riderse v počasni vožnji... :!: :!: :!:
EnBoIzCe Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 ......golaž... a ga je še kej ostal? :twisted: :arrow: :evil: V soboto je še bil...ali pa sem jedel bograč...ne vem več, je vse izgledalo enako :x
Klo Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 .....tam ... :) zdej pa vem ker si....namig iz prejšnjega sporočila (počasna vožnja) je pomagal... :evil: :arrow: :twisted:
mukki Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Zakaj sem pa jaz sam 3 motosvetovce srečala, ????? Sej ni blo veliko folka, teh nekaj bi jih pa še že najdla, če bi vedla kdo so.... :(
Brrrm Objavljeno September 16, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2002 :evil: pa zna takale mašina od črnega monstra sploh počasi voziti :?: :wink: :?
Klo Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 "važno je sodelovati in ne zmagati" pravijo :? ....mal starejši ducati je pa pokal odnesu btw....
easyrider Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 "važno je sodelovati in ne zmagati" pravijo :? ....mal starejši ducati je pa pokal odnesu btw.... ... v kateri kategoriji pa? :? ... morda v tekmovanju, kdo vozi s seboj več rezervnih delov in orodja? :twisted: BTW: ... ali pa je zmagal kot motor z najmočnejšim karakterjem? 8)
EnBoIzCe Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Zakaj sem pa jaz sam 3 motosvetovce srečala, ????? Sej ni blo veliko folka, teh nekaj bi jih pa še že najdla, če bi vedla kdo so.... :( Tudi jaz ne vem še, kdo je kdo in tudi hotschko-ta osebno še ne poznam, ampak ko je povezovalec napovedal hotschko iz soloridersov sem ga potem videl na njegovem dukatiju...se bomo že še spoznali in videli :D :D :D
Klo Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 ... v kateri kategoriji pa? :? počasna vožnja ... morda v tekmovanju, kdo vozi s seboj več rezervnih delov in orodja? :twisted: a to leti na ducatije? :roll: BTW: ... ali pa je zmagal kot motor z najmočnejšim karakterjem? 8) čist možno :wink:
easyrider Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 ... v kateri kategoriji pa? :? počasna vožnja ... potem pa Hotschko definitivno ni tekmoval v tej kategoriji ... :wink: ... morda v tekmovanju, kdo vozi s seboj več rezervnih delov in orodja? :twisted: a to leti na ducatije? :roll: ... ne vem ... morda ... :twisted: BTW: ... ali pa je zmagal kot motor z najmočnejšim karakterjem? 8) čist možno :wink: ... definitivno ... 8)
hotschko Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 :evil: pa zna takale mašina od črnega monstra sploh počasi voziti :?: :wink: :? problemjevtemkerdunlopsportmaxzamokrotravonispljoh press :)
Funduro Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 ampak glavno da je zmagal Ducati :lol: lp, Elefant (ex Funduro)
marijan Objavljeno September 17, 2002 Opozori Objavljeno September 17, 2002 sreča da ni blo kakega guzzlna, če ne bi itak zmagal.
master 007 Objavljeno September 17, 2002 Opozori Objavljeno September 17, 2002 ampak glavno da je zmagal Ducati :lol: lp, Elefant (ex Funduro) Poudarek na oldtimer. :lol: :lol: :lol: za Hotschkota Tvoj motor pa ni glih za mokro travo. :lol: :wink: Ampak, vseeno smo tistih par sekund navijali zate!!! :wink:
Robert Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Hotschko, ma saj si grozen. Če se ne motim si tudi v Ilirski Bistrci zmagal. Nismo MK nismo MC, ma vseeno zmagujemo. Bravo Hotschko!!! :D :D :D Pozdrav od Roberta
master 007 Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Hotschko, ma saj si grozen. Če se ne motim si tudi v Ilirski Bistrci zmagal. Nismo MK nismo MC, ma vseeno zmagujemo. Bravo Hotschko!!! :D :D :D Pozdrav od Roberta Khhhmmm! Ni glih zmagal. :oops: :wink: 8)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se