Matheo Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 (popravljeno) To leto bomo organizirali že deveto. :naughty: Na tridnevnem moto srečanju, ki se bo pričel 29. in končal 31. avgusta 2008, načrtujemo veliko glasbenih skupin med katerimi so nekatere že uveljavljene med slovenskim občinstvom. Povabili pa bomo tudi mlade glasbene skupine, ki se bodo na tej prireditvi predstavile slovenskemu in tujemu občinstvu, saj pričakujemo motoriste iz vseh koncev Slovenije in sosednjih držav ( lanskega zbora motoristov so se udeležili motoristi iz Slovenije, Italije, Avstrije, Nemčije in Hrvaške). V sklopu zbora motoristov bo v soboto, 30. avgusta potekala panoramska vožnja ob 15. uri v kateri bo predstavljena občina Duplek. V popoldanskih urah bodo na prireditvenem prostoru potekale družabne in športno spretnostne igre z motorji in brez njih. COME IN PEACE OR STAY AT HOME! Popravljeno Avgust 14, 2008. Popravil Matheo
motofrik Objavljeno Avgust 17, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2008 Kakšna podrobnost, -na primer kraj kjer se bo to dogajalo...?
president Objavljeno Avgust 17, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2008 kvazi gorile tudi verjetno pridejo.
president Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 A imamo spet kakšen nov klub ma kakšen nov klub ? to je stari 50 članski klub.da se jim lahko pridružiš so naslednji pogoji.velik moraš biti najmanj 2m pa en centimeter,teža od 151 naprej,pa kaditi moraš bananine olupke. :naughty:
Gost Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Kakšna podrobnost, -na primer kraj kjer se bo to dogajalo...? ja v doupleku ne :D
motofrik Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Ja, ja... Sem pogledal na zemljevid, pa verjetno težko, da ne bi našel. Pridem. Mislil sem, konkretno, -npr. pred gasilskim domom, ali kaj takega.
kwaka Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Prireditveni prostor moto kluba Black dragons
STAR Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Prireditveni prostor moto kluba Black dragons Duplek.bmp
PURPLE Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 Po vsej verjetnosti pridem/o :beer1: , 1 krat Pula drugič Duplek, treba je mešat :yes:
stigmata Objavljeno Avgust 28, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2008 pridemo ker se mi ne da v Pulo to pa je kar za dvema ovinkoma :D
doggie Objavljeno Avgust 28, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2008 pridemo ker se mi ne da v Pulo to pa je kar za dvema ovinkoma :D do Pule maš glih tak dva ovinka :whistle:
stigmata Objavljeno Avgust 28, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2008 do Pule maš glih tak dva ovinka :whistle: morda res, ampak ta do dupleka sta krajša :naughty:
Darko U2nc Objavljeno Avgust 28, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2008 :naughty: se oglasimo na totem konci stigmata se spoznava na 4ucke :naughty:
motofrik Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 Evo, sem že nazaj. Zadeva super. Vožnja mi je bila pa še posebej všeč, ker ni bilo nobenega prehitevanja in norenja v koloni. Hrana in pijača, vse kot mora biti. Kot bi rekel Srečko Ključavnica: ''Za izvedbo, -kapo dol.'' Drugo leto vsekakor, se vidimo.
ferek Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 ...Vsa čast in ...kapo dol! ...današnja noč je bla res špica, hrana...pijača... "kulturni program". :worship: :worship: ... nepozabna in vsega spoštovanja vredna pa seveda budnica MAL ČEZ SEDEM :kva2: :kva2: :kva2: : auspufi v šotor, pa do DASKE BUMA BUMA!... bravo "korošci" (če se ne motim) in hvala ker sem bil tako vsaj ob cajtu doma! :lol: :lol: ... pa jajčka na oko so tut pasala za fruštik... BRAVO DUPLEK! TAKO SE TO DELA! :OK: :OK:
Salieri Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 Dopadlo se mi je tistih par uric ko sem bil tam (ni več zneslo :cry: ). Drugače pa prostor samega meeta pa se mi zdi zelo dober.
motofrik Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 Dopadlo se mi je tistih par uric ko sem bil tam (ni več zneslo :cry: ). Drugače pa prostor samega meeta pa se mi zdi zelo dober. ..motorje sva imela skupaj parkirane. Si bil s kolegom , ki ima Savage 650, a ne? Ja, res je bilo super. Drugo leto pa tudi čez noč. Letos sva morala zvečer po otroke, za čez noč ni bilo varstva.
Salieri Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 ..motorje sva imela skupaj parkirane. Si bil s kolegom , ki ima Savage 650, a ne? Ja, res je bilo super. Drugo leto pa tudi čez noč. Letos sva morala zvečer po otroke, za čez noč ni bilo varstva. točno tako! :krneki: zakaj nisi pocukal za rokav? :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se