Vale Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 A gre kdo ta vikend v Preluko? Iz Obale nas gre kar dosti. :P :o :lol: 13., 14. in 15. 09 :arrow: Preluka, staro trkalište :arrow: isti kraj kjer je bil zbor od MK Storming Birds. Piha - ful. :scatter:
ak Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 Po vsej verjetnosti... Sam surfat :oops:
Biba Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Hojla! Jaz grem zagotovo - tam so hudi žuri. Samo nove kline za šotor si moram prej omisliti, ker bo najbrž kar precej vetra (..., oj le naprej, dokler je še vetra kej ...). Ko se vidimo, se pocukamo :P.
hotschko Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Hojla! Jaz grem zagotovo - tam so hudi žuri. Samo nove kline za šotor si moram prej omisliti, ker bo najbrž kar precej vetra (..., oj le naprej, dokler je še vetra kej ...). Ko se vidimo, se pocukamo :P. HEJ BIBA ... KONČNO MED NAMI !!! JUPI JUPI JUHUHU
Vale Objavljeno September 13, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2002 Biba zopet bova zmagale!!! Komaj čakam, pa če mi kar šotor odnese. Sicer pa imava zelo težek karakter, tako da ni straha. VETER V LASEH, MUŠICE V ZOBEH ... :twisted: :multi:
rebel Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 upam da vas tudi letos ne bo !!!! ....in se boste valjali po žirovskem blatu ;)
jerryspringer Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 pa jest tud... bil lani brez šotora :headbang: pa mi je še sedaj žal. fajn ambient, fajn žur....
punca z unca Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 super je blo... :worship: ja ti s jo pa neki hitru popihou.... z mojim sva bla dol že od petka, u nedelo sva se šla pa mau butnt u morje in soncu nastaulat fajn je blo
jerryspringer Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 eni ne spimo do dveh popoldne... :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se