Dinotti Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Nikakor ga ne najdem na trafikah v ljubljani!Ga ima kdo oz.ve kje naj ga dobim? hvala
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Tezko. V prodaji so bili ze v zacetku leta. Ce pa prides v Celje, ti pa dovolim, da v mojega pokukas :D drugace pa po mojem ni problema ga narocit iz hrvaske. Sej cena je skor da ista.
Hornet Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Ta katalog je razprodan že vsaj 4 mesece.
Dinotti Objavljeno Avgust 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Cena je enkrat višja :whistle:
mačka27 Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Tudi jaz ga ze iscem nekaj mesecev..... Kaj pa kak pdf varjanta? :whistle: :naughty:
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Tudi jaz ga ze iscem nekaj mesecev..... Kaj pa kak pdf varjanta? :whistle: :naughty: Tezko. V prodaji so bili ze v zacetku leta. Ce pa prides v Celje, ti pa dovolim, da v mojega pokukas :D drugace pa po mojem ni problema ga narocit iz hrvaske. Sej cena je samo enkrat visja. pdf? a ti ves kok strani ma zadeva?
Dinotti Objavljeno Avgust 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Lanskega imam in je kr debela reč.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se