danci1973 Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Pravkar ugotovil, da so nam izpred hiše ukradli prikolico za prevoz mopedov: Na prikolici je bila nameščena tablica MB H5-76Z (na sliki je še stara), verjetno pa se je to zgodilo čez vikend (16. - 17.8.)... Če bi kdo slučajno srečal kaj temu podobnega, se priporočam... D.
Gost Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 (popravljeno) Pravkar ugotovil, da so nam izpred hiše ukradli prikolico za prevoz mopedov: Na prikolici je bila nameščena tablica MB H5-76Z (na sliki je še stara), verjetno pa se je to zgodilo čez vikend (16. - 17.8.)... Če bi kdo slučajno srečal kaj temu podobnega, se priporočam... D. eh nea se sekiraj se pa to je ona iz bauhausa ko je poceni, boš že novo kupo Popravljeno Avgust 21, 2008. Popravil balkanac
danci1973 Objavljeno Avgust 21, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 eh nea se sekiraj se pa to je ona iz bauhausa ko je poceni, boš že novo kupo Ni dovolj poceni, da se ne bi sekiral... :BUA: D.
zverac Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 eh nea se sekiraj se pa to je ona iz bauhausa ko je poceni, boš že novo kupo :whistle: Ejga Balkanac, če si to prepozn opazu, bod pa še faca, pa jo človeku nazaj prpel, a ne :naughty: :yea1:
Gost Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 :whistle: Ejga Balkanac, če si to prepozn opazu, bod pa še faca, pa jo človeku nazaj prpel, a ne :naughty: :yea1: je že v italiji :whistle: :D
m@dness Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 jaooo :headbang: upam da jo dobiš nazaj
bmwslo Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 :headbang: :headbang: Pa človek verjet ne more :headbang: :headbang:
Vanga Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 :headbang: :headbang: Pa človek verjet ne more :headbang: :headbang: Samo res, ne moreš verjet.Prokleta banda ferdamana. :angry:
bmwslo Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Samo res, ne moreš verjet.Prokleta banda ferdamana. :angry: Naj se jim q**** roke posušijo :headbang: :headbang:
biker77 Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 eh nea se sekiraj se pa to je ona iz bauhausa ko je poceni, boš že novo kupo samo kreten lahko kaj takega izjavi..
motofrik Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Da ne bo še kakšen motor v okolici zmanjkal... Upam, da so to le zle slutnje in nič drugega.
VS800 Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 eh nea se sekiraj se pa to je ona iz bauhausa ko je poceni, boš že novo kupo Ti pa maš izjave.....k bi jo saj teb ukradl.....aja jo itak nimaš :whistle:
GRUNF Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 samo kreten lahko kaj takega izjavi.. :naughty: :whistle: :rolleyes:
STAR Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 Bom gledal. Po čem pa je drugačna od drugih prikolic, ki so isti model? Tvojih tablic, verjetno, več nima.
SONCE Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 Bom gledal. Po čem pa je drugačna od drugih prikolic, ki so isti model? Tvojih tablic, verjetno, več nima. To tudi mene zanima, da ne bom slučajno dobil kakšnega, ki bo hotel mojo prikolico označiti, da je bila pridobljena na kakšen neprimeren način. Imaš kakšne številke šasije? Verjetno jo bodo uporabljali za prevoz motorjev na pisto. Jaz se bom potrudil in preveril vsako, ki jo bom videl. Svojo bom pa kar zaklenil.
Gost Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 (popravljeno) samo kreten lahko kaj takega izjavi.. samo kreten ne razume šale in se vtika v moje poste Popravljeno Avgust 22, 2008. Popravil balkanac
tombgo Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 ti se toliko šališ, da postaja že resnica.... :whistle:
Provokator Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 samo kreten ne razume šale in se vtika v moje poste Samo kreten objavlja tako kretenske poste, da se potem nekateri vtikajo v le-te. Kot je že vprašal nekdo drug, ima prikolica kakšne posebne poškodbe, kakšno serijsko številko, ali kaj podobnega, po čemer bi se jo dalo spoznati??
misty Objavljeno Avgust 24, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2008 samo kreten ne razume šale in se vtika v moje poste eno je šala, provokacija ... kadar pa človeku kaj ukradejo, se z njim kaj zgodi, šale več ni ... danči, morda namig, preglej če je kdo na MSju iskal prikolico, ali pa v bližini tvojega doma. Tretja možnost je, da se je nekdo naključno pripeljal mimo hiše, jo zagledal in odpeljal, vendar ta možnost je imho manjša.
JEJŽ Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 Kaj zaj se bote zrezali al prkolco iskali?
elbarto Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Tretja možnost je, da se je nekdo naključno pripeljal mimo hiše, jo zagledal in odpeljal, vendar ta možnost je imho manjša. Glede na to, kje je Danči doma, je ta možnost skoraj nula. Razen če se je zgubil, pa si je rekel, da vsaj nekaj koristnega iz te izgube naredi. Verjamem pa da se bo slej ko prej našla. Bom mel oke na pecljih, javi nam kake detalje, po katerih bi jo lahko spoznali. LP, El B.
Frips Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 (popravljeno) Neka homolomo številka mora biti...saj je registrirana..... Pa da začnemo malo gledat okol :D Popravljeno September 1, 2008. Popravil Frips
vapotek Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 Neka homolomo številka mora biti...saj je registrirana..... Pa da začnemo malo gledat okol :D Po pravici povedano, si mi ti daleč najbolj sumljiv!!! :unsure:
Frips Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 dj blento bodi tiho.....morš vse zgobcat ?
volk Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 samo kreten ne razume šale in se vtika v moje poste Vredu si napisal! Samo negiraj izjavo in zapisala se ti bo resnica resnica :worship: Moja je tud nezaklenjena zunaj že cel cajt :eek: Matr bo treba nekaj nardit ker to res ni samo za en kebab denarja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se