Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

SS3

Kot ponavadi so navsezgodaj startali motorji in quadi. Celoten team je bil ze pokonci. Pospremili smo Daneta na start in mu zazeleli veliko srece. Zacuda mu je quad delal normalno, a ... le do PC1.

Malo po prvi kontrolni tocki je quad znova testiral Danetov duh, vztrajnost in vzdrzljivost. Zaradi problemov z elektriko, ni bil

Dane tisti, ki je vozil quad, prej obratno. Po tezkih mukah se je privlekel do PC2-druge kontrolne tocke. To je bil pa tudi konec dirke zanj za tisti dan. Miha in Damjan sta cakala s prikolico , nalozila nanjo quad in ze so bili na poti do campa. Seveda bo to se ena neprespana in delovna noc za Miha. S pomocjo Muhammeda je poskusal odpraviti napako, medtem ko smo ostali poskusali spati med presledki hrupnega testiranja tja do jutra.

Tudi za Fadija, Maria in Range Roverja tisti dan ni bil eden najboljsih. Medtem ko je Support team v senci cakal na njih na PC2, smo dobli Fadijev klic, da je za tisti dan zal moral odstopiti. Tokrat je sla stopalka za sklopko. Do glave ceste jih je potegnil Support team. Po nestetih tel klicih je bil rezervni del lociran v Abu Dhabiju in Martin je naredil 500 km, da je dostavil nujno potrebni kos mehanikom.

Kjub temu, da je bil dan vse kaj drugega kot uspesen, je bil team optimisticen in mocnega duha.

NIKOLI NE OBUPAJ-bi moral bit nov moto- teama Spirit of the desert.

Napisala Victoria Gappoeva

Prevedla Zarja

Popravljeno . Popravil Zarja
Objavljeno

SS4

Problemi prejsnjega dne so botrovali temu, da sta bila Dane in Fady ena izmed zadnjih, ki so startali na SS4.

Toda tokrat smo bili prepricani, da bo danasnji dan za nas uspesen.

Ceprav je Dane prisel na PC2 eden izmed zadnjih, (spet zaradi problemov z elektriko, ki jih je uspel popraviti kar med samo etapo) smo bili presrecni.

Veselje, videti njega na ciljni crti po urah nestrpnega pricakovanja, je bilo nepopisno.

Fady, Mario in Range Rover odloceni, da pokazejo puscavi, kaj je pravi duh skipe Spirit of the desert, so koncali etapo na 14.mestu. Ni slabo, glede na to, da so bili dan poprej na 32.mestu!

Lahko si predstavljate kaksno veselje je vladalo v nasem taboru. Polni pricakovanja in z mislimi na naslednji, zadnji dan. Jutri finish, mi smo pripravljeni. :)

Napisala Victoria Gappoeva

Prevedla Zarja

Objavljeno

Hola ekipa,

še vedno držim pesti!!! :OK: :OK: pa veliko sreče jutri!!!

Objavljeno
Hola ekipa,

še vedno držim pesti!!! :OK: :OK: pa veliko sreče jutri!!!

Jutri...?! WTF....

Objavljeno

:D

sori suzuki, moja napaka...pisem mal z zamudo.

Zakaj ne obisces linkov, ki jih imam navedenih v podpisu? :winkiss:

SS5&SS6

The last day of the race had 2 stages with the first bike starting around 5 am. The early start meant the camp had to be packed the night before and everybody had to be up before the sunrise to take the tents down, collect the last bits and pieces and hit the road.

Dane made it to the finish of SS5 without any problems and in high spirits despite the electrical problems. Miha and Barbara headed towards the finish line in Dubai to make sure there would be a warm welcome committee. But... Between the start of SS6 and PC2 Dane had to change the coil for 26 times and even this didn't help. Unfortunately, at some point he had to stop and call the Service Team to tell them he was out and wouldn't make it to the finish... The sweep team was called in and took the quad out from the desert to DIMC much to the team's and, first of all Dane's, disappointment.

Fady and Mario went full throttle and flew through the both stages to the great excitement of the whole team. The flying finish was a flying one indeed when 219 drove through the finish line with the trail of dust left behind it. The spirit, skills and maybe a bit of luck brought them to 14th position overall in the UAE Challenge.

And the Support team had their share of fun, this time with 2 flat tyres on the same trailer. Having deja vu? So were we but thanks to the Sweep team guys it was back on the road.

The ceremonial finish of the UAE Desert Challenge was held at DIMC followed by the dinner and prize giving.

We are looking forward to the UAE Desert Challenge in 2009 and all the challenges it will bring to us.

That's all folks, for now :-))) Stay tuned.

Written by Victoria Gappoeva

Objavljeno

Hola,

hehe, zdej pa mam, k nisem gledal datumov ampak samo slikce :blush: se globoko opravičujem vsem ki sem jih prestrašil :lol1:

ja škoda da je Dane moral odstopiti, zmanjkalo čisto malo sreče... čestitke, vsem :worship: :OK: naslednje leto bo pa itak še bolje!! letos ste dobili nove izkušnje - in zgodbe za popestrit dolge zimske večere, al ja :naughty:

Objavljeno

Za drugo leto je UAEDC se pod vprasajem. Baje je termin preblizu Dakarja, al kakorkoli se zdaj temu rece.

Naslednji UAEDC naj bi bil sele marca 2010.

Objavljeno (popravljeno)

Pozdravljeni

Evo se mene koncno na webu...

Predvsem VELIKA ZAHVALA z moje strani ekipi, ki me je trpela dva tedna v Dubaju in okolici...

Goranka - alias - hanci - sef ''Novarlic Inn-a'' Springs 12, Dubai

Miha - alias - dec, ki je verjetno najmanj spal od vseh nas (sraufal, skrbel in zivel za quad)

Damjan - alias - neumorni voznik spremljevalnega 4x4 + dezurna lopata v puscavi... + pomoc Mihi = DOU FANTASTIKUS

Barbara (Zarja)- alias - web majstrca ter expert za Dubaiske plaze...

Boban & Daniela - lagano i opusteno

Meli - alias - nasa nova unicevalka natikacev in vsega ostalega, kar je v njenem nivoju ... (bujenje Damjana, grizenje Bobana...)

FADI & MARIO ter njegov support team - thanks guys - it was pleasure to work,live and (have a beer or two) with you

VSEM se enkrat iskrena HVALA. Brez vas, bi vse to bilo nedosegljivo

Ne smem pozabit tudi ''moralno / materialno'' podporo vseh ostalih - ce koga pozabim se opravicujem ..

Mateja & David - Ljubljana, PAMIGO - Nairobi, Kenya, Goran & Family - Dubai, UAE, Kliky - Khartoum, Sudan, Miran Stanovnik & team in seveda HVALA tudi vsem vam - na forumu, ki ste nas spremljali (pod Alpami ali pac kje drugje)

Kar se same dirke tice je vec ali manj vse opisano v prejsnih objavah ter na navedenih web straneh. Moje osebno misljenje - Bilo je ludo i nezaboravno. Zame osebno ne steje samo rezultat dirke... tu je veliko vec, kar morda velika vecina vas ne vidi ali razume ampak nic hudega. Zelo sem zadovoljen z vsem - tudi z crkovanjem masine... tako smo se naucili ogromno novega ter nabrali neprecenjive iskusnje...

Sedaj se prah polahko polega in novi plani se kujejo .... ali bo to UAEDC 2009 / 10 ali mogoce kaj drugega... stay tuned kot je Victoria napisala..

Trenutni kratkorocni plani - odpeljati BAJA dirke (letos jih je 5) za UAE drzavno prvenstvo ter ostati na dobrem glasu bliznjevzhodne QUAD scene...

LP DaNe

Dubai / UAE

P.S. - Team - danes 33C in soncno .... :worship:

Popravljeno . Popravil S57CQ
Objavljeno

Čestitam možakar :OK:

Sem mislil rečt, da si nabaviš kak bolj kvaliteten quad pa vidim, da to potem ne bi bilo zanimivo ;) Po mojem stvari odpovejo samo zato ker niso tok trmaste kot ti. In če bi štel tudi tek do cilja, sem prepričan da bi tekel, ko bi mašina crknila :)

Škoda, da quad ni kot 110-ka, da bi lahko dele in šraufe prestavljal po potrebi B)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!