rumenicestak Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 (popravljeno) 12 ur???Ob dveh popoldne sem štartal iz Postojne, in petnajst do sedmih sem bil v Drvniku na trajektu! Pa sploh ni šlo hitro... Sem res mal na grobo specificiral :slap: Namen je bil tudi raziskovanje in iskanje zanimivih kampov, tako da so bili postanki zelo pogosti :) Popravljeno Avgust 27, 2008. Popravil rumenicestak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
murkydj Objavljeno September 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2008 Evo pa je uspelo moram rečt da ne moreš opista tega z besedami to moraš doživet pa še mal fotk http://picasaweb.google.com/murkydj/SKRNaKorOlo# Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Evo pa je uspelo moram rečt da ne moreš opista tega z besedami to moraš doživet pa še mal fotk http://picasaweb.google.com/murkydj/SKRNaKorOlo# Hotel Adria v Veli luki,ce se ne motim;vem se za vsaj enega Motosvetovca,ki je bil letos tam :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
murkydj Objavljeno September 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2008 Hotel Adria v Veli luki,ce se ne motim;vem se za vsaj enega Motosvetovca,ki je bil letos tam :worship: ja Hotel Adria super res nasploh pa vožnja do korčule res nepozabno res da sem bil spodaj samo 3dni ampak je blo super šel v četrtek prišel pa v nedeljo zvečer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Jaz in žena sva v nedeljo prišla nazaj: Ajdovščina, Bihač, Jajce, Mostar, Neum; Črna gora- Kotar, Dubrovnik, Orebič, Korčula, Pupnatska Luka (4dni ležanja) ; Omiški gusari zbor motoristov; Sinj po makedamu v Knin po makedamu v Benkovac pa po jadranki domov. Kar huda fura je bla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Ena iz Korčule od lani Vela Luka in ena od letos. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Pupnatska luka letos :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Pupnatska luka letos :rolleyes: Kontra ;) :whistle: enkrat od dalec in enkrat od blizu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 1, 2008 Deli Objavljeno Oktober 1, 2008 Pupnatska luka! :worship: Prelepo je tam. Se vidi na slikicah ... super! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Pupnatska luka! :worship: Prelepo je tam. Se vidi na slikicah ... super! Edino dol je jebeno prit...kak enduro moped ali pa se lepse da prides s colnom iz morske strani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Edino dol je jebeno prit...kak enduro moped ali pa se lepse da prides s colnom iz morske strani Od septembra je asfalt do plaže ! K. :headbang: Je blo prej že bolje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 2, 2008 Deli Objavljeno Oktober 2, 2008 Od septembra je asfalt do plaže ! K. :headbang: Je blo prej že bolje! Cist dol al kaj?? Avgusta se ni blo...pa se vmes so nekaj delali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 kolko je kej nočitev na korčuli ? kamp seveda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Edino dol je jebeno prit...kak enduro moped ali pa se lepse da prides s colnom iz morske strani Uf, ja. Smo nekaj let nazaj sprobali! Pa sem si obljubila, da bom ko bom velika, prišla le še s čolnom. Od septembra je asfalt do plaže ! K. :headbang: Je blo prej že bolje! A da je asfalt? :worship: In zakaj bi bilo to slabše kot prej? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 kolko je kej nočitev na korčuli ? kamp seveda. http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=140 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=140 kdaj greva? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=140 Kar se plaž tiče mi korčula ne diši ker so preveč take običajne :) Delujejo mi kot plaže na celini. Sam imam raje divje plaže k je tut dostop težji. Kar se tiče cen je kr dokaj poceni za hrvaško obalo, ampak raje produžim do lastova k je kamp še cenejši pa plaže bol lepe. Spet odvisno od človeka. Ker un kamp na lastovu je baje bolj na črno pa je vse tko po domače narjeno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Kar se plaž tiče mi korčula ne diši ker so preveč take običajne :) Delujejo mi kot plaže na celini. Sam imam raje divje plaže k je tut dostop težji. Kar se tiče cen je kr dokaj poceni za hrvaško obalo, ampak raje produžim do lastova k je kamp še cenejši pa plaže bol lepe. Spet odvisno od človeka. Ker un kamp na lastovu je baje bolj na črno pa je vse tko po domače narjeno :) Se pravi poznaš Proizd, Tri porte, Karbune, Prižbo,....? Sicer pa plaža je plaža, bolj važna je oddaljenost do prvega šanka :whistle: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Se pravi poznaš Proizd, Tri porte, Karbune, Prižbo,....? Sicer pa plaža je plaža, bolj važna je oddaljenost do prvega šanka :whistle: .... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se