Andro82 Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 Ena iz letošnjega arhiva Kawc, Fritz, rumenicestak in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 Sem opazil v temi, da nekdo izredno NE prenese kolenčkanja po cestah (opazil po negativnih točkah), pa me zanima ali je to le iz zavisti, ali pa res nekdo tega NE odobrava? Če že vprašaš - jaz res tega NE odobravam. :xx: Ampak minusov nisem delil... D. rumenicestak in ninjaxx 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 Sem opazil v temi, da nekdo izredno NE prenese kolenčkanja po cestah (opazil po negativnih točkah), pa me zanima ali je to le iz zavisti, ali pa res nekdo tega NE odobrava? Uf, da zdej slišmo mashino Ervin93, Kawc, ninjaxx in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 Sem opazil v temi, da nekdo izredno NE prenese kolenčkanja po cestah (opazil po negativnih točkah), pa me zanima ali je to le iz zavisti, ali pa res nekdo tega NE odobrava? Tipična slovenska foušija Da ne bom minusov fasov ena iz Marofa Spider™, Cestakar, GRUNF in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 Če že vprašaš - jaz res tega NE odobravam. Ampak minusov nisem delil... D. Ja, tud sam vem da to NI ravno pravilno dejanje, ampak useeno se pa kdaj pa kdaj prekršim... ninjaxx, tihii, GRUNF in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 S kolenčaknjem po cesti ni nič narobe, če to počneš tam kjer je primerno in na način, ki ustreza cestni vožnji.. Problem je samo v tem, ker se folk tega velikokrat ne drži in leti po kolenu povsod ter tako kot da bi bili na dirki.. Cestakar, Ervin93, rumenicestak in 8 others 6 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 Zakaj pa to? Letelo je bolj na te njegove fotke s ceste ... wannabe šminkiranje. No, upam, da bo na pisti doživel razsvetljenje, kot mnogi. rdeci_vragec, Sirni, no_name in 24 others 8 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoki461 Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 No zdj se pa vsi skup mal skonzervirejte in nič več !! Velja! GRUNF in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 Problem je samo v tem, ker se folk tega velikokrat ne drži in leti po kolenu povsod ter tako kot da bi bili na dirki.. Dirka "Kdo bo prej v grabnu" .... Na koncu, na podelitvi, pa ni publika vesela, ampak jočejo ... namesto pokala pa sveče ... domina, Be wild, lejcek in 26 others 11 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 Dirka "Kdo bo prej v grabnu" .... Na koncu, na podelitvi, pa ni publika vesela, ampak jočejo ... namesto pokala pa sveče ... kšno svojo fotko naloži, ne pa da sam pametuješ v tej temi aja da nav offtopic, ena izmed zadnjih slikc letos vuk76, logarr, Kawc in 11 others 6 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 kšno svojo fotko naloži, ne pa da sam pametuješ v tej temi aja da nav offtopic, ena izmed zadnjih slikc letos Misano? Panonia? Brno? Hungaroring? Grobnik? vuk76, grepavl, Ervin93 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Misano? Panonia? Brno? Hungaroring? Grobnik? Sloveniaring Fritz, Ervin93, ImenitnaPriložnost in 7 others 5 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 "Bolje ispasti budala nego iz vlaka." :naughty: Nagaya, entip, Gregc in 9 others 8 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Sloveniaring Ja se mi zdi ja, to je ride ring... Kawc, anja37 in Fritz 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 No mashina, sem ti pa jest dal 2+. Na pisti marsikdo "pristane", štoparca ne laže... Sam na uni tazadni sliki pa res en gimnastičar tko visi z motorja, da je bil na kolenu najbrž že 10m pred ovinkom... :yawn: klimbra in Marjanček 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 kšno svojo fotko naloži, ne pa da sam pametuješ v tej temi aja da nav offtopic, ena izmed zadnjih slikc letos samo mali nasvet, notranja noga gre ven, zunanja (zgornja) noga pa ob tank ne pa da obe stran štrlita anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 samo mali nasvet, notranja noga gre ven, zunanja (zgornja) noga pa ob tank ne pa da obe stran štrlita če preveč dol visiš in puskušaš na vsak način ''na koleno'' je to bolj teško izvedljivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 kšno svojo fotko naloži, ne pa da sam pametuješ v tej temi aja da nav offtopic, ena izmed zadnjih slikc letos Kaj pa tok šparaš??? A ne upaš nagnt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kuntakinte Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 samo mali nasvet, notranja noga gre ven, zunanja (zgornja) noga pa ob tank ne pa da obe stran štrlita Kaj češ, minimoto stlye :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 kšno svojo fotko naloži, ne pa da sam pametuješ v tej temi aja da nav offtopic, ena izmed zadnjih slikc letos Brez zamere, sam men tole mal smešn zgleda... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 Brez zamere, sam men tole mal smešn zgleda... vi kar zalagite bl če upate pri 15 stupinjah, zto sm pa še napisal ena zadnjih letos.... se da sklepat da je iz jeseni, aja pa v istem dnevu jih je na ridah kar nekaj padlo, tolk da nism še jest reskirov, sploh pol nazadnje je padu še en frend s takmu mutorjam dol pa visim malce bolj samo zato da z drsnikom pridem do stika z afsvaltom ker je biv mrzu, ker imam potem boljši občutek in hitreje začutim kdaj je "meja".... newem tako sem se navadiv Nagaya, ImenitnaPriložnost, sjeng in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
axilon Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 jst potemtakem sploh ne kolenčkam...ampak se peljem normalno. Tako kolenčkanje je zame afnanje... :evilgrin: Frips, Nagaya, entip in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 # Level 2; kolenčkanje na avtocesti??! ImenitnaPriložnost, malakai in Nagaya 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 FOTOREPORTAŽA kolenčkanja je naslov teme se mi zdi... Miha27, bajkr88, Klajba in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 ja mal je pa treba pokomentirat, da je bolj zanimivo bajkr88, kewo, sjeng in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se