Igorr Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 A hornetko si imel? ok, no, sej, jaz pa FZS600 ... :lol: Sploh ni primerjave. Nagaya in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 ... Saj ni nihče primerjal. Ervin93, crnaudova in Fritz 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 kak nasvet? :unsure: Fritz in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Sicer ni do kolena je pa blizu...to tudi nekaj šteje...nekaj . Kaj popraviti? Kritike dobrodošle. http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...t&id=150035 LP Fritz in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 toni elias anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Komentar velja za obe fotki.. Več gasa in več hitrosti, saj je motor skoraj pravokotno na cesto No malo heca, ampak za kolenčkanje je ta nagib premajhen.. Seveda pa nikakor ne pravim, da morta zrej po cesti po ovinkih bolj žgat. Daleč najboljša in tudi najbolj varna varianta je, da se en dan zapeljeta do Marofa ali Racelanda in tam odpeljeta par krogov.. Bo garantirano šlo do kolena Po cesti se pa ne igrat in nikakor na silo kaj počet! Še najmanj pa v ovinek hitreje pripeljat, kot je še tista meja ziher in varnega počutja, samo zato da bi po kolenu šlo. Videl že dosti primerov, ko je v takih situacijah šlo po kolenu, pa potem zraven še po komolcu, čeladi, ipd.. :closedeyes: Igorr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Tako gre pa po dežju... ...in pri 16°C spolzkem Hungaruringu. Zanimivo, kak nam v dežju noge vun štrlijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 kak nasvet? :unsure: Poizkusi ovinek na gor...vsaj meni je tako lažje. Pa po pameti .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 P.S.: tačke od LSL so mislim da nekih 20-30€ Se dobi tud kaj za cbr600f od LSL za tak pocen gnar? Al pa če veš kje se da pozanimat, google je nekak skop Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 www.louis.de Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Se dobi tud kaj za cbr600f od LSL za tak pocen gnar? Al pa če veš kje se da pozanimat, google je nekak skop ups..pozabu še na nosilce ki jih moraš kupit.. evo louis ima..tut za tvojo.. pride pa cca 50€ vse skupi.. mal pobrskej po loisovi strani.. Klajba in molotov 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Komentar velja za obe fotki.. Več gasa in več hitrosti, saj je motor skoraj pravokotno na cesto No malo heca, ampak za kolenčkanje je ta nagib premajhen.. Seveda pa nikakor ne pravim, da morta zrej po cesti po ovinkih bolj žgat. Daleč najboljša in tudi najbolj varna varianta je, da se en dan zapeljeta do Marofa ali Racelanda in tam odpeljeta par krogov.. Bo garantirano šlo do kolena Po cesti se pa ne igrat in nikakor na silo kaj počet! Še najmanj pa v ovinek hitreje pripeljat, kot je še tista meja ziher in varnega počutja, samo zato da bi po kolenu šlo. Videl že dosti primerov, ko je v takih situacijah šlo po kolenu, pa potem zraven še po komolcu, čeladi, ipd.. :closedeyes: sej je že šlo po kolenu enkrat al pa dvakrat ..no, nevem kak bi se drugač znašlo tistih par praskic gor na kolenčniku :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DINAMIK Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 sej je že šlo po kolenu enkrat al pa dvakrat ..no, nevem kak bi se drugač znašlo tistih par praskic gor na kolenčniku :krneki: šmirkl papir Gregc, Izek in axilon 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 šmirkl papir Kaj pa je to "šmirkl" papir? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Kaj pa je to "šmirkl" papir? To majo tam, kjer uporabljajo tudi fostrastere lejcek, domina, bajkr88 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 To majo tam, kjer uporabljajo tudi fostrastere Ne širit krive vere....to se dobi na vsakem bolšem toaletnem prostoru... bajkr88 in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Komentar velja za obe fotki.. Več gasa in več hitrosti, saj je motor skoraj pravokotno na cesto No malo heca, ampak za kolenčkanje je ta nagib premajhen.. Seveda pa nikakor ne pravim, da morta zrej po cesti po ovinkih bolj žgat. Daleč najboljša in tudi najbolj varna varianta je, da se en dan zapeljeta do Marofa ali Racelanda in tam odpeljeta par krogov.. Bo garantirano šlo do kolena Po cesti se pa ne igrat in nikakor na silo kaj počet! Še najmanj pa v ovinek hitreje pripeljat, kot je še tista meja ziher in varnega počutja, samo zato da bi po kolenu šlo. Videl že dosti primerov, ko je v takih situacijah šlo po kolenu, pa potem zraven še po komolcu, čeladi, ipd.. :closedeyes: Kaj pa drža, da ne visim preveč z motorja? Sicer na Racelandu sem tudi bil..drajsal kot pri norcih, nevrjeten občutek ...na cesti sem samo trikrat dotaknil (malo podrsal) z desno nogo ....kaj pa naj, sem malokrat podrajsal, tko da se da še vedno na prste prešteti Hmm, bom probal hitreje, samo mi zmeraj neki v glavi govori, da mi bo zdrsnila guma :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Hmm, bom probal hitreje, samo mi zmeraj neki v glavi govori, da mi bo zdrsnila guma :headbang: Ravno o tem sem govoril!! Dokler ti nekaj v glavi govori, da bo zdrsnila guma, ne probat hitreje.. Ker to pomeni, da boš na silo nekaj probaval in to je recept za pizdarijo.. Ti se lepo vozi v skladu s svojimi sposobnostmi, tako da se počutiš varno. Pejt še enkrat ali dvakrat na Raceland ali Marof, da nabereš še nekaj znanja in izkušenj in potem bo prišlo koleno samo od sebe, brez, da bi ti nekaj v glavi govorilo, da bo guma spustila Se mi zdi, da vas večina pozablja samo bistvo Čez ovinke ne letiš, oziroma motorja ne nagibaš zato da boš drsal s kolenom. Ampak ravno obratno. Ko si tako hiter, da v ovinkih dosegaš določen nagib, šele potem uporabiš koleno za boljši filing in občutek. Torej ne voziš hitro zato da kolenčkaš, ampak ko pač voziš hitro sam po sebi, potem kot pripomoček uporabiš koleno. Koleno je posledica hitre vožnje ne vzrok zanjo!!!! Gasperr, rdeci_vragec, Macho3 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Hmm, bom probal hitreje, samo mi zmeraj neki v glavi govori, da mi bo zdrsnila guma :headbang: To je en lažnivc, saj vsi namreč vemo, da guma pa res NIKOLI ne zdrsne. Kvečjemu se asfalt spodmakne sam od sebe ... Nagaya, lejcek, bajkr88 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoki461 Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Da ne bo kdo reku da v svojo temo nč ne lepm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Ravno o tem sem govoril!! Dokler ti nekaj v glavi govori, da bo zdrsnila guma, ne probat hitreje.. Ker to pomeni, da boš na silo nekaj probaval in to je recept za pizdarijo.. Ti se lepo vozi v skladu s svojimi sposobnostmi, tako da se počutiš varno. Pejt še enkrat ali dvakrat na Raceland ali Marof, da nabereš še nekaj znanja in izkušenj in potem bo prišlo koleno samo od sebe, brez, da bi ti nekaj v glavi govorilo, da bo guma spustila Se mi zdi, da vas večina pozablja samo bistvo Čez ovinke ne letiš, oziroma motorja ne nagibaš zato da boš drsal s kolenom. Ampak ravno obratno. Ko si tako hiter, da v ovinkih dosegaš določen nagib, šele potem uporabiš koleno za boljši filing in občutek. Torej ne voziš hitro zato da kolenčkaš, ampak ko pač voziš hitro sam po sebi, potem kot pripomoček uporabiš koleno. Koleno je posledica hitre vožnje ne vzrok zanjo!!!! Ja kot pravijo, počasi se daleč pride. Ja tko je bilo, ko sem šel drugič na Raceland sem padel...zdej grem skozi ovinke še počasneje kot prej-pussy Pod odebeljeni tisk se podpišem, imaš čisto prav...samo kaj ko je tok lepo slišati zvok skrrrr ...no sej bom probal počasi, naslednji iziv mi je obiskati N.Marof...čim prej To je en lažnivc, saj vsi namreč vemo, da guma pa res NIKOLI ne zdrsne. Kvečjemu se asfalt spodmakne sam od sebe ... Hahahahahaha, dobra, sem s stola padel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 no še par mojih slikc bajkr88 in Fritz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 bajkr88, Jure, axilon in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Urban K. Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 No, tudi z er6 se da axilon 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se