m1ha Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 ...in pri 16°C spolzkem Hungaruringu. Zanimivo, kak nam v dežju noge vun štrlijo Hungaro v dežju drsi ko pes, sm se samo na ene par ovinkov vozu z kolenom po mokrem... pol pa v malne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FazerMan Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Ko maol takole berem o problemih pri polaganju, ker se brusi po tačkah. Imam sam enak problem na svojem fazerju in me zanima če je tole primerna rešitev, ker sem prabral v temi da se je na hornetki obnesl. Me pa zanima če je to tale komplet? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Ena fotka od danes Fritz in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Ko maol takole berem o problemih pri polaganju, ker se brusi po tačkah. Imam sam enak problem na svojem fazerju in me zanima če je tole primerna rešitev, ker sem prabral v temi da se je na hornetki obnesl. Me pa zanima če je to tale komplet? Kolk vidm, to pride na obstoječ 'adapter' nosilc al kak eni pravjo, tak da v bistvu pride na isto višino, vsaj jaz si tak razlagam. Dejte me popravt če se motm, bi tud jz nabavu, če bi prdobu kak centi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Mislim da so te tačke krajše in manj "debele" in zato z njimi kasneje zaplužiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Ko maol takole berem o problemih pri polaganju, ker se brusi po tačkah. Imam sam enak problem na svojem fazerju in me zanima če je tole primerna rešitev, ker sem prabral v temi da se je na hornetki obnesl. Me pa zanima če je to tale komplet? Kolk vidm, to pride na obstoječ 'adapter' nosilc al kak eni pravjo, tak da v bistvu pride na isto višino, vsaj jaz si tak razlagam. Dejte me popravt če se motm, bi tud jz nabavu, če bi prdobu kak centi to je to ja.. kot prvič so tačke krajše in že zaradi tega dobiš kak cm.. kot drugo na koncu niso debele 2cm ampak 0,5 cm.. nekaj definitivno pridobiš.. jaz s tem kompletom na hornetki nisem drajsal po tleh pa je bila prednja pnevmatika znucana skoraj čisto do roba.. no, še vedno lahko vložiš 5x toliko denarja in kupiš dirkalne nastavljive tačke Spider™ in Klajba 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 to je to ja.. kot prvič so tačke krajše in že zaradi tega dobiš kak cm.. kot drugo na koncu niso debele 2cm ampak 0,5 cm.. nekaj definitivno pridobiš.. jaz s tem kompletom na hornetki nisem drajsal po tleh pa je bila prednja pnevmatika znucana skoraj čisto do roba.. no, še vedno lahko vložiš 5x toliko denarja in kupiš dirkalne nastavljive tačke ja to je pa res. Bo treba glih nabavt, sm kurc k gre lonc tud po tleh , maš za tle kako rešitev? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Marija reka Ervin93, ImenitnaPriložnost, Fritz in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 ja to je pa res. Bo treba glih nabavt, sm kurc k gre lonc tud po tleh , maš za tle kako rešitev? kup si motor rumenicestak, ImenitnaPriložnost, Nagaya in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FazerMan Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 Za tist komplet ko sem mal višje slike nalimu nisem nikjer zasledil al je cena za par ali za vsako posebej, gledal sem pa pri louisu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 Za tist komplet ko sem mal višje slike nalimu nisem nikjer zasledil al je cena za par ali za vsako posebej, gledal sem pa pri louisu? za par..skupaj te pride nekih 50€ molotov, rumenicestak, Nagaya in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno September 3, 2009 Deli Objavljeno September 3, 2009 kup si motor bo treba tale jajc res čim prej zamenat za en mal bl športn jajc mogoče celo za kakšno taljansko ribo al pa kilometrpapu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno September 3, 2009 Deli Objavljeno September 3, 2009 Biker77 maš povsem prou. R1 četudi l99 je povsem nekaj drugega od GSX750F, ki je nekje ala Hornet. Pa sm z R1 naredu šele 500 km. In sem hudo hvaležen tistim/tistemu, ki me je prepričal v to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 3, 2009 Deli Objavljeno September 3, 2009 Biker77 maš povsem prou. R1 četudi l99 je povsem nekaj drugega od GSX750F, ki je nekje ala Hornet. Pa sm z R1 naredu šele 500 km. In sem hudo hvaležen tistim/tistemu, ki me je prepričal v to. škoda k te ni prepričal v nakup enega pravega nakeda Klajba, Nagaya, molotov in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Za tist komplet ko sem mal višje slike nalimu nisem nikjer zasledil al je cena za par ali za vsako posebej, gledal sem pa pri louisu? Na štender si pa pozabil. Tukaj se nahaja katapult! anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Da ne bo kdo reku da v svojo temo nč ne lepm Na 4. sliki pa kapo dol,sej z ušesom drajsaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FazerMan Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Na štender si pa pozabil. Tukaj se nahaja katapult! Naked varjanta nima štenderja če si pozabo. FrigoFrops 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Kaki pa je bil v mislih? Vendar mi nakedi na splošno ne potegnejo. Recimo ta nova 1000 RR ali kakorkoli že je od Honde. Mi zgleda ko"tifusar" z gas masko:slap:. Pa ves veter fašeš, .... Sem bil parkrat z Z750 na AC (premik do recimo Unca), pa me je hotel veter porint z motorja. R1 je uletela, ker je bla available za budget, ki je bil na razpolago. Odločitev je bila SS. škoda k te ni prepričal v nakup enega pravega nakeda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 5, 2009 Deli Objavljeno September 5, 2009 Hola, k je tko nikakvo vreme mal slikce gledam kolk je blo letos luštno, k smo bli včasih tolk poredni da smo morali cele dneve klečat :naughty: še dobr da smo lahko vsaj kolena menjaval TommyP, Spider™, gandi in 8 others 7 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 5, 2009 Deli Objavljeno September 5, 2009 Hola, še dobr da smo lahko vsaj kolena menjaval pa ne sam kolena, ti zlo mal manjka, pa bi rabu drsnike še na komolcih rs125black, rumenicestak, anja37 in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno September 5, 2009 Deli Objavljeno September 5, 2009 @ suzuki - lepe slike crnaudova, Cestakar, rumenicestak in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 5, 2009 Deli Objavljeno September 5, 2009 @ suzuki lepe fotke in super poziranje Še mal poziranja pridnapunca, P182, lejcek in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 pohvališ voznika za lepe slike kolenčkanja, potem pa ti minuse nabijejo anja37, sjeng, Cestakar in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Še ena moja iz marofa. Cestakar, ImenitnaPriložnost, Miha27 in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cestakar Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Še ena moja iz marofa. Niiiiiiiiceeeeeeeeeeee... Ta cilj morm jz drugo leto dosečt, za letos mi je zmanjkal cajta...no pa sj mam komi od maja izpit, tk da mislim da nism tavelik zamudnik glede kolenčkanja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se