macak333 Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Z Komolcem ni problem drsat sam je mal škoda kombinezona! Ja ni problem tudi z glavo podrsat, če padeš z motorja...hec hec. Kokr komu, meni je še s kolenom težko podrsat. Aja, a nimajo nekateri kombinezoni na komolcu tako kovinsko ploščico? Pa da ne bom preveč off... V150709_17.524.bmp ni najbolje, se še učim Ervin93 in Fritz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 Hola, gsx750f mi je glihkar prinesel DVD s slikcami s sobotnega drajsanja na Marofu, pa se mi zdi da je tale kr fajn ratala - Žan je res dober fotograf vuk76, axilon, TommyP in 6 others 7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 pa še jas to je amatersko kolenčkanje se razume se še učim Kawc in rumenicestak 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Manka sicer drsnik in dejanski dotik. A na ta dan se je zgodu PRVI:grim dejanski dotik:OK: prvič v življenju:P. ImenitnaPriložnost, rumenicestak, Fritz in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Hola, gsx750f mi je glihkar prinesel DVD s slikcami s sobotnega drajsanja na Marofu, pa se mi zdi da je tale kr fajn ratala - Žan je res dober fotograf morm se prikopat do tega DVDja sicer pa lep stil! fajna fotka:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Hola, @ gsx750f: čestitke, stari zdej rabiš še novo usnje, s sliderji :naughty: @ Schmid87: menda je DVD že na poti k OLOSH Racing Teamu hvala!! Kawc, TommyP, gandi in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 evo me.. :hooray: slike "in action" še ni, morm najt kakiga fotografa (fotografinjo? ) do me poškljoca Kawc in ImenitnaPriložnost 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 uff..je že za zamenjat domina, xyznanixyz, Marjanček in 8 others 6 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 (popravljeno) Drug let pa motor v poliestrih, pa mal bl primerna podlaga Popravljeno September 27, 2009. Popravil Kawc Prevtzer, Miha27, fruc in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 :evilgrin: Kawc in Fritz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Drug let pa motor v poliestrih, pa mal bl primerna podlaga Škoda, da ne boš nikoli pravi, dober dirkač ... ampak samo wannabe očitno ... Ervin93, ninjaxx, bajkr88 in 29 others 7 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Škoda, da ne boš nikoli pravi, dober dirkač ... ampak samo wannabe očitno ... Kdo se oglaša Wannabe "motorist" Ervin93, bajkr88, Izek in 13 others 11 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Škoda, da ne boš nikoli pravi, dober dirkač ... ampak samo wannabe očitno ... 1. Kaj se sploh oglašaš v temi "fotoreportaža kolenčkanja" če nimaš nič za pokazat? 2. Sam povej kdaj greva na pisto pa se sprobava? Sicer drugo leto verjetno ne bo finančno še znesl da bi biu doskrat na pisti, ampk tebe pa še zmer dol butnem kdr čš!! P.S. Tisti, ki ga pa res pelete, se bomo pa kdaj zmenil, da mi boste mal povedal kako pa kaj, pa dobite za kakšno pivo ali 2, ker drugo leto se poslavljam od ceste in bo zame sam še pista. GRUNF, xyznanixyz, ninjaxx in 9 others 6 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Jure Objavljeno September 27, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno September 27, 2009 (popravljeno) Škoda, da ne boš nikoli pravi, dober dirkač ... ampak samo wannabe očitno ... Zakaj pa to? Tudi če ne bo nikoli "pravi" ter se s tem resno ukvarjal, jaz močno podpiram čisto vsakogar, ki se odloči tiščanje iz cest prestavit na dirkališča. Ponavadi smo predvsem mladi motoristi tisti, ki imamo željo po hitrejši vožnji in "dirkanju".. In več ko je folka na Marofu in podobnih lokacijah, manj bo divjanja in nespametne vožnje po cesti. Sploh p 98% folka ne hodi na pisto, zato ker bi hoteli bit neki dirkači, ampak zgolj zato, ker ob tem uživamo in se imamo fajn. In dokler se to počne v kontroliranem okolju ni s tem popolnoma nič narobe. tako da, Kawc, ti kar čimprej motor v poliestre pa na Marof.. Je res zakon, pa še hitro spoznaš, da tiščanje po cesti res ni tisto pravo.. Popravljeno September 27, 2009. Popravil Jure GRUNF, axilon, spid3r in 12 others 13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Jaz bom tudi za svojga mopija kupil poliestre ...samo od ceste se pa še zmeri ne bom poslovil, me je zasvojila :naughty: Aja, sory za TADEJ46, ninjaxx, bajkr88 in 8 others 2 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Še ena: GRUNF, zviki, HyperJack in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Oktober 2, 2009 Deli Objavljeno Oktober 2, 2009 Še ena: mavo offtopic kje je to marjancek? ninjaxx in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 mavo offtopic kje je to marjancek? Prva Radlpass rida in ja slovenska stran... :krneki: Samo ne okrog gvorit... LP!{M} Miha27, Fritz, ninjaxx in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 Uh, kaka fajn betonska škarpa je z desne strani na izhodu iz ovinka :naughty: vuk76, grepavl, Fritz in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Oktober 3, 2009 Deli Objavljeno Oktober 3, 2009 (popravljeno) Uh, kaka fajn betonska škarpa je z desne strani na izhodu iz ovinka :naughty: Trda... Popravljeno Oktober 3, 2009. Popravil Marjanček sjeng in ninjaxx 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Aha.....in to v liniji izletne cone :naughty: vuk76, Ervin93, anja37 in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
axilon Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 na kačjih ridah je pa ograja...pa se lih tko kolenčka ninjaxx in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Sej jaz samo pravim, da je betonska skarpa trda, ce slucajno kdo ne ve, nic drugega.. :grim ninjaxx in sjeng 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 Noiser69, Marjanček, Cestakar in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Sem opazil v temi, da nekdo izredno NE prenese kolenčkanja po cestah (opazil po negativnih točkah), pa me zanima ali je to le iz zavisti, ali pa res nekdo tega NE odobrava? ninjaxx, jupiter, Marjanček in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se