gandi Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 ja mal je pa treba pokomentirat, da je bolj zanimivo Itak si ti že mim, tole prej zgleda "tačkanje".... bajkr88, rumenicestak, Prevtzer in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoki461 Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Itak si ti že mim, tole prej zgleda "tačkanje".... Končno edn k ni ... Drgač pa zgleda bl škornčkanje No pa še eno škornčkanje in kolenčkanje... da ne bo avtor teme slučajn hehe Nova tehnika škornokolenčkanje suzuki, rumenicestak, gandi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 še ena iz gandijevega arhiva rumenicestak, Andro82, radirka in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 še ena iz gandijevega arhiva Morm prov pobrskat po računalniku, se mi zdi, da mam tvohih še kr neki neobjavljenih... P182 in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 P182, zakon slika Od ostalih me pa malo preseneča odziv, nekdo da sliko gor, kjer "ne pretirava" pa ga vsi skritizirate da ni primerna podlaga, planinski klubi in nevem kaj še vse Potem da nekdo sliko gor tako kot P182, ki je meni zelo všeč, motor kr fajn nagnenj, tukaj pa nisem 1ga komentarja prebral da ni taprava podlaga? Kaj, ste sami dvoličneži? Nekomu pišete da ni primerna, drugemu ne...Kje je razlika? Tega res nerazumem..... Kawc, Ervin93, Prevtzer in 9 others 9 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest kala Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 juree zavist Nagaya, Fritz, kewo in 5 others 2 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Oprosti ti minimoto kolenčkar.... Trenutno pri svoji 125 kubičnih centimetrih mislim da sem glede kolenckanja naredil veliko, in nobenemu nitimalo ne zavidam...Samo govorim situacijo na motosvetu oz. dvoličnost določenih osebkov... sjeng, Miha27, Nagaya in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Ja sej če bi razumeu njegovo izjavo bi vidu zakaj, so dvoličneži... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Hm, ja...nekaj lahko tudi v tej smeri...ampak na slabše fotke komentirajo da niso primerne podlage, na njegovo ki je meni super pa ne? Nevem no...sej nebom več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 še ena iz gandijevega arhiva Hm, ja...nekaj lahko tudi v tej smeri...ampak na slabše fotke komentirajo da niso primerne podlage, na njegovo ki je meni super pa ne? Nevem no...sej nebom več neprimerna podlaga:whistle: ImenitnaPriložnost, brembo, Nagaya in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 neprimerna podlaga:whistle: Kdo to reče... bajkr88, cvetkamarjetka, Fritz in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Tale pa itak bajkr88, Kawc, LRR in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 samo mali nasvet, notranja noga gre ven, zunanja (zgornja) noga pa ob tank ne pa da obe stran štrlita Ti ne razumeš - to ma obe 'razprti' da je pripravljen na 'hitro kombinacijo ovinkov' :lol: klimbra, cvetkamarjetka, Nagaya in 21 others 8 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Nova tehnika škornokolenčkanje Hitrost pa kolk - 40, 50 ? Kawc, sjeng, Ervin93 in 17 others 3 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Od ostalih me pa malo preseneča odziv, nekdo da sliko gor, kjer "ne pretirava" pa ga vsi skritizirate da ni primerna podlaga, planinski klubi in nevem kaj še vse Potem da nekdo sliko gor tako kot P182, ki je meni zelo všeč, motor kr fajn nagnenj, tukaj pa nisem 1ga komentarja prebral da ni taprava podlaga? Kaj, ste sami dvoličneži? Nekomu pišete da ni primerna, drugemu ne...Kje je razlika? Tega res nerazumem..... Starim butlom, ki s o v končni fazi tudi že kdaj kaj na pisti pokazali, in ki imajo izkušenj 5-krat več kot jaz (po letih, kilometrih, in 100-krat več na dirkališču) načeloma ne težim, ker je brezveze ... Mladim bumbarjem, ki se šele učijo in ki jim še niti približno niso stvari jasne (ne v 'varno', ne v 'dirkaško' smer), je pa smiselno povedati kaj kritičnega in tudi dati kako opozorilo. Skratka - ne gre za dvoličnost, gre za oceno smiselnosti trošenja energije ... Še kakšno vprašanje mogoče? Sirni, exe`FZS, spid3r in 29 others 9 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 neprimerna podlaga:whistle: + nevarna vožnja na nevarnem odseku sjeng, Fritz, xyznanixyz in 22 others 5 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Starim butlom, ki s o v končni fazi tudi že kdaj kaj na pisti pokazali, in ki imajo izkušenj 5-krat več kot jaz (po letih, kilometrih, in 100-krat več na dirkališču) načeloma ne težim, ker je brezveze ... Za to, da imaš 5x več izkušenj kot ti menim, da ni potebeno biti star butl /butl.. Prav rad bi te enkrat videl peljat.. me zanima, če se pelješ vsaj četrt tako dobro, kot otresaš gofljo. En nasvet samo zate ..če imaš motor, še ne pomeni, da si motorist, še manj pa pomeni to, da lahko daješ nasvete drugim. P182, Gregc, Igorr in 15 others 13 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Za to, da imaš 5x več izkušenj kot ti menim, da ni potebeno biti star butl /butl.. Prav rad bi te enkrat videl peljat.. me zanima, če se pelješ vsaj četrt tako dobro, kot otresaš gofljo. En nasvet samo zate ..če imaš motor, še ne pomeni, da si motorist, še manj pa pomeni to, da lahko daješ nasvete drugim. En nasvet zate - vzami tablete ... gandi, spid3r, skofk in 21 others 5 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 En nasvet zate - vzami tablete ... A k poveš resnico si psihopat? :glare: Al si kak racing stručko, ker če preberem temo niso nobenmu nikol svetvou kako naj nardi da izpleje stvar bolje, ampak sam skoz pluvaš neki...Sam mal grem po ketonal pol pa nadaljujem da ne bom preveč Kawc, Fritz, Ervin93 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LRR Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 A k poveš resnico si psihopat? :glare: Al si kak racing stručko, ker če preberem temo niso nobenmu nikol svetvou kako naj nardi da izpleje stvar bolje, ampak sam skoz pluvaš neki...Sam mal grem po ketonal pol pa nadaljujem da ne bom preveč Ej fantje pa dajte si mashino na ignore, jaz zdaj prav raje prebiram forum ko ne berem njegovih objav. Edino kar me moti je da ko ga nekdo citira mi še vedno pokaže kaj je napisal. V njegovih nevemkoliko tisoč objavah niti enega pametnega stavka ni povedal. Zdaj če je otrok, kot mislim da je, mu je oproščeno, če je pa toliko star kot pravijo pa velika žalost za njega. cvetkamarjetka, Nagaya, bajkr88 in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Za to, da imaš 5x več izkušenj kot ti menim, da ni potebeno biti star butl /butl.. Prav rad bi te enkrat videl peljat.. me zanima, če se pelješ vsaj četrt tako dobro, kot otresaš gofljo. En nasvet samo zate ..če imaš motor, še ne pomeni, da si motorist, še manj pa pomeni to, da lahko daješ nasvete drugim. Zgolj v vednost in ravnanje ... Statistika je neizprosna: vsak četrti umrli voznik na slovenskih cestah je star od 18 do 24 let. Povzročitelji so največkrat moški. Za tako stanje s(m)o soodgovorni tudi tisti, ki mularije ne opozarja(jo)mo dovolj oziroma ne prenaša(jo)mo znanja in izkušenj na mlajše na ustrezen način, ki bi zagotavljal manj žrtev na cestah. Toliko o teh rečeh za danes. V razmislek še - bojda nekateri na tem forumu, vase zaverovani do amena in polni samo-šopanja z adrenalinskimi dosežki, celo trdijo, da je kolenčkanje v primerjavi z manj agresivno vožnjo celo varnejši način soudeležbe v igri, ki ji rečemo promet na javnih voznih površinah ... rdeci_vragec, spid3r, P182 in 29 others 13 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Dej model ne se vn vadit k da si svetnik...Tko kukr ti opozarjaš je žaljivo, ker če bi opozarju normalno, bi si kdo o teb marsikej drgač mislu... Ervin93, Fritz, sergini in 10 others 8 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest kala Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Oprosti ti minimoto kolenčkar.... Trenutno pri svoji 125 kubičnih centimetrih mislim da sem glede kolenckanja naredil veliko, in nobenemu nitimalo ne zavidam...Samo govorim situacijo na motosvetu oz. dvoličnost določenih osebkov... Zakaj minimoto kolenčkar??? Ervin93 in Nagaya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Ej fantje pa dajte si mashino na ignore, jaz zdaj prav raje prebiram forum ko ne berem njegovih objav. Edino kar me moti je da ko ga nekdo citira mi še vedno pokaže kaj je napisal. V njegovih nevemkoliko tisoč objavah niti enega pametnega stavka ni povedal. Zdaj če je otrok, kot mislim da je, mu je oproščeno, če je pa toliko star kot pravijo pa velika žalost za njega. jz sm ga že vidu in je ena gromozanska gora, za katero se celo sonce skrije in postane te strah, da se zlepa pokakcaš v gate! Pa ni šale pri tem Je pa res, da ste morda malček preveč napadli juree-ta, edini modri nasvet je bil tisti z nogo, da ma obe ven, vse ostalo se mi zdi nesmiselno, saj fant niti slučajno ni preveč nagnil in kot je napisal, tako bolje nadzoruje situacijo, kar je konec koncev res. Če je nekomu smešno, naj se briga zase, če ima kdo moder nasvet ga pa naj napiše. Pa kaj jz vem k sm še "mulo" ajd Cestakar, domina, cvetkamarjetka in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 sm zaje..., mislu sm Kewo-ta, pardon. Ervin93, cvetkamarjetka, Kawc in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se