bajsi Objavljeno September 22, 2011 Deli Objavljeno September 22, 2011 novi marof še je potrebno kaj spremeniti ?? pritisk v zadnji gumi, zgleda kot da je previsok.... LP bajsi musaschi64 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 Tudi meni je uspelo lepo počasi Nikii, Keiko, iom in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 Nikii, Urban K., trebor in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihacar Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 v čem je sploh fora kolenčkanja? jz pridem do stopalke za nogo pa negre na koleno P182 in gandi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 Stopalke požagaj .... do kolena je nujni prit hilton, trebor, skofk in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 v čem je sploh fora kolenčkanja? jz pridem do stopalke za nogo pa negre na koleno ja to je problem nakedov in tourerjev, enostavno ne dopuščajo dovolj velikega nagiba - mam sam podoben problem na fz1, bom mogel fusrasterje malo dvignit pa bo =) hilton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 Jaz sem včeraj brez problema kolenčkal z Mausovo FZ1 Je pa res, da ima gor kompletne športne stopalke od Rizome JONI 46, gasy, maus in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 če ima nastavljive stopalke verjamem da se da, je pa res da si tud kr nekaj cm višji od mene in imaš posledično malo daljše noge.. jaz se z normalnim presedanjem (da ne visim z motorja kot špaget) prej dotaknem s fussrasterjem kot s kolenom kljub temu da so tisti originalni čepki na stopalki odstranjeni hilton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 Ja, verjamem, podoben problem sem imel jaz na Marofu s kolegovo FZ8, brez distančnikov, tačke že dobro odbrušene ne koncu, pa vseeno ni šlo na koleno brez oreng presedanja. Pomoje se ti splača investirat v ene športne stopalke, al pa vsaj v distančnike za dvig originalnih hilton in P182 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 ja to je problem nakedov in tourerjev, enostavno ne dopuščajo dovolj velikega nagiba - mam sam podoben problem na fz1, bom mogel fusrasterje malo dvignit pa bo =) to je bolj problem japonskih "nakedov" exclan, krucymucy, gizmOkak in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 (popravljeno) jap... vsega, ne samo nakedov! js mam še distančnike notr pa niti do njih ne pridem sm pussy kaj čem p.s. Menjam znucane drsnike, za nove Popravljeno September 24, 2011. Popravil gizmOkak Izek, trebor in suzuki 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno September 24, 2011 Deli Objavljeno September 24, 2011 Tudi meni je uspelo lepo počasi majster to si bil na pohorju? ali samo videz vara? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno September 25, 2011 Deli Objavljeno September 25, 2011 Jaz sem včeraj brez problema kolenčkal z Mausovo FZ1 Je pa res, da ima gor kompletne športne stopalke od Rizome Nova pridobitev in popestritev "pretežno suzukijeve" garaže :naughty: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 25, 2011 Deli Objavljeno September 25, 2011 Ne še, se pa zna zgodit, če bo vse po sreči maus, hilton in trebor 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno September 26, 2011 Deli Objavljeno September 26, 2011 majster to si bil na pohorju? ali samo videz vara? ja mariborsko pohorje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 26, 2011 Deli Objavljeno September 26, 2011 Marof ebony, gandi, suzuki in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 26, 2011 Deli Objavljeno September 26, 2011 Po cest pa ne kolenčkam Izek, crnaudova, gandi in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno November 13, 2011 Deli Objavljeno November 13, 2011 Zanimiva linija tale ovink, jaz se ponavadi v gume zaletim v izhodu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 13, 2011 Deli Objavljeno November 13, 2011 Hehe, tudi jaz s to linijo pridem skor čist do gum kadar je hitrost skoz ovink taprava Frips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 13, 2011 Deli Objavljeno November 13, 2011 Pogrešam mal tole tuno.. Spider™ in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno November 13, 2011 Deli Objavljeno November 13, 2011 Hehe, tudi jaz s to linijo pridem skor čist do gum kadar je hitrost skoz ovink taprava Al še številk na asvaltu izogibaš k drsijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zankuk Objavljeno Februar 26, 2012 Deli Objavljeno Februar 26, 2012 care to morš met pa občutk pa mirkat da ti balance z rok ne spipa kr pol si ga najebu drgač pa legenda gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno April 2, 2012 Deli Objavljeno April 2, 2012 Ena lanska trebor, gandi, Keiko in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 2, 2012 Deli Objavljeno April 2, 2012 care to morš met pa občutk pa mirkat da ti balance z rok ne spipa kr pol si ga najebu drgač pa legenda Sploh ni tolk hudo. Samo dost neumn moraš bit, da tvegaš. Motor se v glavnem itak sam od sebe pelje. Yeba je, če se pojavi kak madež na asfaltu, kaka srna z boka, kak nepredviden divjak nasproti, ali pa če trzneš, ker se ustrašiš lastne sence, recimo. zankuk, trebor, strajnarR in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno April 5, 2012 Deli Objavljeno April 5, 2012 Ena lanska taka "umjetnička" je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se