Lara! Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Kaka ritka :naughty: .jpg] Evo še nekaj mojih starih....Že tako dolgo nisem, da sem pozabil kako se to dela spljoh :whistle: ] Lepe fotke, sj čez xxx let bom mogoče tut jaz mela kakšno za to temo :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Ne grem na kolena ... :whistle: Ali pač :krneki: Sam: Še raje pa v dvoje: :naughty: Grut, Kawc, Ervin93 in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Ne grem na kolena ... :whistle: Ali pač :krneki: Sam: Še raje pa v dvoje: :naughty: Lusno, lusno. Tole v dvoje se mi zdi sprejemljivo, ampak KJE MAS PA KUFRE MED TEM!?!? Naslednjic mas da jih das gor, mulc! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 moja malenkost, KP 08' :) Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Dve lanski (ride + mobikrog) Kawc, Ervin93 in Fritz 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
21 Objavljeno Avgust 30, 2008 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 Slo.dan na grobniku 08 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 Meni pa ne rata,šment... :hmm: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
600rrc Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 Slo.dan na grobniku 08 PRIMORSKI CORSER! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoBoy Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 Kačje ride Kawc, Fritz in Ervin93 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Jezersko. Včeraj 1. :photo: Kawc, Ervin93 in Fritz 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Jezersko. Včeraj 1. :photo: A je to na Avstrijski strani? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 pred pou ure prvič šu po kolenu!(na koern gor-->korensko sedlo) :D :kva2: :kva2: :yea2: končn mi je ratov waa zakon filing.bom kkšno sliko poj prpopov k tamav pride iz šole da poslika hehe Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 pred pou ure prvič šu po kolenu!(na koern gor-->korensko sedlo) :D :kva2: :kva2: :yea2: končn mi je ratov waa zakon filing.bom kkšno sliko poj prpopov k tamav pride iz šole da poslika hehe Who cares ... Kawc in Ervin93 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 A je to na Avstrijski strani? Avstrijska stran; 5. ali 6. ovinek od prehoda dol... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 raceland 2007 nekje so še slike z mobija samo jih nenajdem Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 pred pou ure prvič šu po kolenu!(na koern gor-->korensko sedlo) :D :kva2: :kva2: :yea2: končn mi je ratov waa zakon filing.bom kkšno sliko poj prpopov k tamav pride iz šole da poslika hehe Ja čestitke!!! Je dobr filing k kolen razdevičš a ne :grim Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 Evo i mene malo .) Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 Ja čestitke!!! Je dobr filing k kolen razdevičš a ne :grim haha jap bo držal:D hehe pa je šu jmfr na obeh kolenh :lol1: :lol1: poj pa še v bohnu z gebretm razturala:D :OK: evo še slikce :whistle: Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevin34 Objavljeno September 5, 2008 Deli Objavljeno September 5, 2008 jest pa ne znam....kolenčkat Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno September 5, 2008 Deli Objavljeno September 5, 2008 jest pa ne znam....kolenčkat Hehe, ti bi pa loh že z ritjo po tleh ribou, k maš tak nagib :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 Tkole smo se imel dons... :naughty: Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 (popravljeno) evo še jst s tomos-om :closedeyes: Popravljeno September 7, 2008. Popravil TADEJ46 HyperJack in Kawc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 :whistle: Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 To pa je blo posneto direkt pred mojo nesrečo na ridah .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 (popravljeno) Tkole smo se imel dons... :naughty: Aja, tole je kolenckanje, sem mislu da je tist k si jo po kolenu fasou!! ;) Sorry, mal sem zloben, pa nism zdrzu! Janez Popravljeno September 7, 2008. Popravil jvalant Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se