helmut Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 evo še moja malenkost http://www.moj-album.com/uredi/helmut85/14218156/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 (popravljeno) Lani še na starem motorju(če vam kdo reče da ZZR 250 ne gre na koleno... :krneki: ) Ovinek pa mislim da dobro znan. Popravljeno November 17, 2008. Popravil MihaJ Ervin93 in Fritz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 še jz z hondico, bo treba počas še kako fotko z R1ko narest madona :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 hungaroring a je tole drugač od Neve bivši motor ane :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 še jz z hondico, bo treba počas še kako fotko z R1ko narest madona :closedeyes: Ja dobr si ga to založla. Boljš kot jaz :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bostrom155 Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Še ena moja slikca... :unsure: Ervin93 in Fritz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 full lepa slika :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 (popravljeno) še ena moja iz letošnjega grobnika.. Popravljeno November 20, 2008. Popravil m@dness Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 full lepa slika :worship: ta tudi ni slaba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 lušn pubec :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alenn46 Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 aprilia rs 125 spains nr.1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anzer Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 (popravljeno) a me kdo nauci gdo tko kolenckaT?...al pa d mi sam usnovne scene powe..k jest mam tak filing kt d mi bo motor spodnesl Popravljeno November 24, 2008. Popravil anzer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno November 24, 2008 Deli Objavljeno November 24, 2008 (popravljeno) a me kdo nauci gdo tko kolenckaT?...al pa d mi sam usnovne scene powe..k jest mam tak filing kt d mi bo motor spodnesl Prvo se nauči pisat :P Potem obišči kakšno delavnico varne vožnje, ali kakšno pisto ala N.Marof. Imaš pa veliko o tem napisanega TUKAJ ! P.S.: ne sili na koleno oz ne tišči kolena v asfalt...pride samo od sebe pri pravilni tehniki. Popravljeno November 24, 2008. Popravil Frips Ervin93 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 a me kdo nauci gdo tko kolenckaT?...al pa d mi sam usnovne scene powe..k jest mam tak filing kt d mi bo motor spodnesl Sam ti priporočam knjigo Matije Gustatnčiča (popravte me če se motim). Sicer ne govori veliko o t.i. kolenčkanju ampak z več samozavesti greš v ovinek (vsaj pr men je blo tko), kar sčasoma pripelje do kolenčkanja. Zdej pr men lih drsnik malo drsa-ni lih za pohvalt, ampak kokr ti pravim, meni jo je tudi nek uporabnik priporočal, tak da... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 Sam ti priporočam knjigo Matije Gustatnčiča (popravte me če se motim). Sicer ne govori veliko o t.i. kolenčkanju ampak z več samozavesti greš v ovinek (vsaj pr men je blo tko), kar sčasoma pripelje do kolenčkanja. Zdej pr men lih drsnik malo drsa-ni lih za pohvalt, ampak kokr ti pravim, meni jo je tudi nek uporabnik priporočal, tak da... Knjiga g. Mitja Gustinčiča - Magisterij vožnje Pa tema je namenjena bolj slikovnemu kot pisnemu materialu -_- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 en utrinek z nedeljskega kolenčkanja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 Hola, evo ena šolska, še iz lanskega leta... še en mesec pa bodo nove slikce :OK: Me2You 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 .. še en mesec pa bodo nove slikce :OK: :glare: ..še 4 mesece če bo sreča.. drugače pa lepo... N. Marof :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 Evo ritkanja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 še ena z nedeljskega treninga :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žeks Objavljeno November 30, 2008 Deli Objavljeno November 30, 2008 (popravljeno) gsx-r 1000 k3 suza.bmp Popravljeno November 30, 2008. Popravil žeks Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 Takole pa jest kolenčkam na Brands Hatchu med Carlom Forgatyom in Hago :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 Jst sicer ne dirkam s Hago.. Ampak kolenčak pa podobno k ti zdej pozim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Januar 4, 2009 Deli Objavljeno Januar 4, 2009 malo si delam lušte med zimo, pa gledam slikice, pa sem si reko: "zakaj pa nebi dal gor slikice " :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se