m@dness Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 zmenjeno, pri donkeji v nedeljo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 In curak zarad tega kaj bolj stoji?? :evilgrin: Curak tud brez tega stoji kadar more!!!! To bi mogu kaj ti probat ker si že v letih ..baje je bolše od viagre :evilgrin: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 Te bom popravu Curak tud brez tega stoji kadar mora!!!! To bi mogu kaj ti probat ker si že v letih ..baje je bolše od viagre :evilgrin: :yes: Ker kdr more pomeni nekaj drugega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Curak tud brez tega stoji kadar more!!!! To bi mogu kaj ti probat ker si že v letih ..baje je bolše od viagre :evilgrin: :yes: :naughty: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Predlog za bodoče - napišite s katerim motociklom je bilo izvajano "kolenčkanje" vsaj na tistih slikah kjer ne vozite cestakov in iz same slike model motorja ni razviden, manj vzpodbudno se mi zdi pisanje lokacije... (razen dirkališč) nekak imam občutek, da po vsaki taki fotki kak pubec naslednji dan polaga v istem ovinku, ker je "fčeraj na forumi vido eniga ko je tam po koleni pelau" Zgolj predlog, nikakor debata, vsak po svoji presoji........ LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno April 18, 2009 Deli Objavljeno April 18, 2009 Ene par mojih DVA CILINDRA Fritz in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno April 18, 2009 Deli Objavljeno April 18, 2009 Pa ene par ŠTIRIH CILINDROV Ervin93 in Fritz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno April 18, 2009 Deli Objavljeno April 18, 2009 (popravljeno) A si na vseh slikah motorjev ti, RVT??? Aja, pa v temi časi motosvetovcev na GROBNIKU si še pozabil odgovorit na eno vprašanje. hahahah Najboljša zame je tale z gsxr-jem, pride verjetno tudi v mojo garažo 1000-ka in sicer k7(čez par dni, toooooo). Aja, če je kdo iz kočevja, mi naj lepo prosim pošlje privat sporočilo, namreč od tam imam namen kupit oz menjat za SD gixxerja. Popravljeno April 18, 2009. Popravil EAST Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno April 18, 2009 Deli Objavljeno April 18, 2009 A si na vseh slikah motorjev ti, RVT??? DA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno April 18, 2009 Deli Objavljeno April 18, 2009 (popravljeno) No pa še en BOXER pa SUPERMOTO Popravljeno April 18, 2009. Popravil RVT Fritz in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gianni Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 Administratorji očitno spijo kot še nikoli.... Fantje, kje ste bili, ko se je rodila tale tema :krneki: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...9&hl=koleno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 kaj pa tebi ni jasno? fotoreportaža?? kolenčkanja... torej naloži kako sliko pametno če jo maš če ne pa zip it. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gianni Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 kaj pa tebi ni jasno? fotoreportaža?? kolenčkanja... torej naloži kako sliko pametno če jo maš če ne zip it :trance_33_sleep: nič mi ni jasno, sami dobri dirkači, kako znate tko fajn pelat? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 :trance_33_sleep: nič mi ni jasno, sami dobri dirkači, kako znate tko fajn pelat? :unsure: še enkrat..FOTO REPORTAŽA..in nima nobene veze z omenjeno temo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gianni Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 (popravljeno) še enkrat..FOTO REPORTAŽA..in nima nobene veze z omenjeno temo.. Fantje ne se razburjat, seveda, .. evo še ena moja, mal starejša, pa kljub temu. :wacko: Pozdrav Popravljeno April 28, 2009. Popravil Gianni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Ena iz 2007... Žal slaba kvaliteta, ker je zajeta iz videa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kok Objavljeno Maj 2, 2009 Deli Objavljeno Maj 2, 2009 evo se moja malenkost iz besnice. Fritz in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Maj 4, 2009 Deli Objavljeno Maj 4, 2009 En včerajšni :yawn: anja37 in crnaudova 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 u matr rumenko... se je pa pod tvojo težo ornk potlačil motor anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Men tud gre poooooččas zmer bl prot tlem sam kaj k niam bene tehnike :closedeyes: ..bi mi prvu mogu sploh kdo kej razložt mau d jo neb po nepotrebnem usjala ke po tleh moja ritka uglavnem se nagne čez sam ko je treba motor ustavt na mestu, d sploh pridem z nožicami do tal anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nk84 Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Men tud gre poooooččas zmer bl prot tlem sam kaj k niam bene tehnike :closedeyes: ..bi mi prvu mogu sploh kdo kej razložt mau d jo neb po nepotrebnem usjala ke po tleh moja ritka uglavnem se nagne čez sam ko je treba motor ustavt na mestu, d sploh pridem z nožicami do tal Mal si na youtube filmčke od kneedragging poglej, pa na strani get your knee down mal prebereš o tem, pol daš pa motor na stojal pa mal probaš kr tko se na motorju presedat da dobiš mal filinga, ko pa to nardiš se pa zmenš s kakim motosvetovcem ki to obvlada za kakšno učno urico na dirkališčo, parkirišču, krožnem al pa na cest, kar ti bol odgovarja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Že kar stara slika z Racelanda, prvic na progi, slo je bolj tako tako. Ni se glih za hvalit, vendar počasi bo že, imamo še cas. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Men tud gre poooooččas zmer bl prot tlem sam kaj k niam bene tehnike :closedeyes: ..bi mi prvu mogu sploh kdo kej razložt mau d jo neb po nepotrebnem usjala ke po tleh moja ritka uglavnem se nagne čez sam ko je treba motor ustavt na mestu, d sploh pridem z nožicami do tal Hola dečva, noben problem, je čist enostavno!! pridi kdaj z nami na Marof, ti bomo razložili in pokazali, pa boš kmalu tkole... pa še Irenčko pripelji Me2You 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Maj 5, 2009 Deli Objavljeno Maj 5, 2009 Mal si na youtube filmčke od kneedragging poglej, pa na strani get your knee down mal prebereš o tem, pol daš pa motor na stojal pa mal probaš kr tko se na motorju presedat da dobiš mal filinga, ko pa to nardiš se pa zmenš s kakim motosvetovcem ki to obvlada za kakšno učno urico na dirkališčo, parkirišču, krožnem al pa na cest, kar ti bol odgovarja. Uuu hvalja lepa Hola dečva, noben problem, je čist enostavno!! pridi kdaj z nami na Marof, ti bomo razložili in pokazali, pa boš kmalu tkole... pa še Irenčko pripelji Bi blo zanimiv ja :yes: ja ma sej brez Irenčko pa tk ne upam :evilgrin: , tak d če bo tud ona ZA pol komot :grim anja37 in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se