helmut Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 Spoštovani V moji garaži mi stoji že nekaj let skoraj ne rabljen Suzuki Tl 1000 s kateremu je eksplodiral agregat in vse je tudi tako ostalo.Sedaj pa je napočil čas, da se ta mopi nekako usposobi.Prosim za kakšen nasvet kar zadeva nadomestnega agregata.Zanima me ali mogoče kdo ve za kakšen malo rabljen agregat od tega motorja in če je mogoče montirati v ta okvir tudi agregat od sv 1000 ali V-stroma in podobnega skratka notri bi našraufu vse kar pač bi šlo.:) Vsem, ki mi boste lahko kakor koli pomagali se iskreno zahvaljujem sicer pa srečno vožnjo vsem motoristom. Hitri kontakt v primeru zenimivih informacij:041403493 Lep, pozdrav Tomaž
Gallus Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 Spoštovani V moji garaži mi stoji že nekaj let skoraj ne rabljen Suzuki Tl 1000 s kateremu je eksplodiral agregat in vse je tudi tako ostalo.Sedaj pa je napočil čas, da se ta mopi nekako usposobi.Prosim za kakšen nasvet kar zadeva nadomestnega agregata.Zanima me ali mogoče kdo ve za kakšen malo rabljen agregat od tega motorja in če je mogoče montirati v ta okvir tudi agregat od sv 1000 ali V-stroma in podobnega skratka notri bi našraufu vse kar pač bi šlo.:) Vsem, ki mi boste lahko kakor koli pomagali se iskreno zahvaljujem sicer pa srečno vožnjo vsem motoristom. Hitri kontakt v primeru zenimivih informacij:041403493 Lep, pozdrav Tomaž ... če ti ni težko pokliči Tomaža, serviserja Suzukija iz Žuženberka ... ... če rabiš telefonsko na PM ... da ne bo reklame ...
Cartman Objavljeno Avgust 27, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2008 hehe zahec sm poguglal, in najdu enga na ebayu. najbl zanimiv je prodajalec. Brumer?!?!?! :D Klik!
danci1973 Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 V moji garaži mi stoji že nekaj let skoraj ne rabljen Suzuki Tl 1000 s kateremu je eksplodiral agregat in vse je tudi tako ostalo.Sedaj pa je napočil čas, da se ta mopi nekako usposobi.Prosim za kakšen nasvet kar zadeva nadomestnega agregata.Zanima me ali mogoče kdo ve za kakšen malo rabljen agregat od tega motorja in če je mogoče montirati v ta okvir tudi agregat od sv 1000 ali V-stroma in podobnega skratka notri bi našraufu vse kar pač bi šlo.:) Vem, da motor od TL1000 ne paše v okvir od SV-ja. Zelo verjetno velja tudi obratno... V-Strom motor pa je na zunaj enak kot SV1000 motor. Se pa na E-Bayu v Nemčiji prodaja en TL1000R motor... D.
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 (popravljeno) Glede agregata se bo tule sigurno kaj našlo, če rabiš kako pomoč, osebno poznam lastnika: http://www.motorrad-spaengler.de/ Kako je z agregati SV-TL je že Danči povedal. Bi ti pa pred sestavo TL-a toplo priporočal, da prečekiraš kakšen Suzuki forum v zvezi z TL modeli. Motorju namreč kronično poka vpetje zadnjega amortizerja al nekaj takega. Zdaj, ko je motor rastavljen imaš priliko to zadevo modificirat, da ne bo kakih neprijetnih presenečenj kasneje :unsure: P.S. zanima me, kaj pomeni PEČNIK A. v tvojem podpisu? Popravljeno Avgust 29, 2008. Popravil Sam dePihlja
helmut Objavljeno September 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2008 pečnik sem jaz,tomaž je pisal post v mojem imenu,pa sm mu pozabil povedat naj se ne podiše :trance_33_sleep: će te že zanima :rolleyes:
Sam dePihlja Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 pečnik sem jaz,tomaž je pisal post v mojem imenu,pa sm mu pozabil povedat naj se ne podiše :trance_33_sleep: će te že zanima :rolleyes: :OK: No...pol smo sopriimenjaki, jaz tudi pečnik.
_THUNDER_ Objavljeno September 1, 2008 Opozori Objavljeno September 1, 2008 če smo že pri vprašanjih tega tipa... :topic: pol pa mene zanima, kaj nja bi bilo RSV1100RFactory Amann? :?
fp4492 Objavljeno September 2, 2008 Opozori Objavljeno September 2, 2008 (popravljeno) Ded ma RSV 1000 na steroidih by Amann. Preberi si temo o tuningu vbrizga al nekaj takega. Popravljeno September 2, 2008. Popravil fp4492
helmut Objavljeno September 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2008 :OK: No...pol smo sopriimenjaki, jaz tudi pečnik. cool :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se