Whiskey Objavljeno Oktober 15, 2013 Deli Objavljeno Oktober 15, 2013 Še moja izkušnja vezana za Coris. Prjatu je imel nesrečo v Namibiji (Swakopmund) - večkratni zlom roke. Operacija sicer ni bila potrebna. Vendar je bilo ne glede na zavarovalno polico potrebno plačati v kešu kompletno zdravstveno uslugo. Vse račune smo spravl in denar je bil po prihodu nazaj refundiran v 14 dneh. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 15, 2013 Deli Objavljeno Oktober 15, 2013 Jaz sem zavarovan v tujini z zavarovalnico Maribor,ki mi je krila vse stroške urgentne obdelave in prevoz v UKC Ljubljana z reševalnim vozilom!...................na kratko,zadovoljen z uslugo,je pa na isti polici tudi asistenca v primeru okvare poškodbe motorja,žal nisem pravočasno videl in tako bil ob 210€ za prevoz motorja iz Karlobaga do Ljubljane! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Oktober 16, 2013 Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 @Kmet2; A so na Hrvaškem medicinske sestre res spodaj brez? Ma sej lahko tudi na privat, da ne bo Kmetica huda. Vsekakor želim čim hitrejše okrevanje! trebor in Pips 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 16, 2013 Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 @Kmet2; A so na Hrvaškem medicinske sestre res spodaj brez? Ma sej lahko tudi na privat, da ne bo Kmetica huda. Vsekakor želim čim hitrejše okrevanje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Oktober 16, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 ... nč nisi mogu tkole s prstom probavat tam spodi...čeprav ji je roko držal med nogami... ji je pa v dekotlet gledal... pol mu je pa za kazen ovratnico dala, da je v luft gledal.... Whiskey, Kmet2, trebor in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Oktober 16, 2013 Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 Sej zato pa majo tiste ovratnice.... sam mal poflirtaš, pa jo takoj fašeš. Če kej preveč z rokam mahaš/gledaš ti pa še dohtar nardi pregled prostate. Če te volja do šarmiranja še vedno ne mine imajo pa itak še enga asa v rokavu... tavelko inekcijo morfija. trebor in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 16, 2013 Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 Sej zato pa majo tiste ovratnice.... sam mal poflirtaš, pa jo takoj fašeš. Če kej preveč z rokam mahaš/gledaš ti pa še dohtar nardi pregled prostate. Če te volja do šarmiranja še vedno ne mine imajo pa itak še enga asa v rokavu... tavelko inekcijo morfija. Hahah ni več inekcij,zdaj maš napravco ki se ji reče gemboy,vsake pol ure lahko pritisneš in dobiš dozo morfija,ko sem stisnil tretjič sem zaspal z odprtimi očmi.........čudovit občutek sasm kaj ko se po vsaki omami tudi zbudiš -_- ciciban, Zivnorc, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Oktober 16, 2013 Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 @Kmet2; A so na Hrvaškem medicinske sestre res spodaj brez? Ma sej lahko tudi na privat, da ne bo Kmetica huda. Vsekakor želim čim hitrejše okrevanje! ..ko sem 1984 ležal z zlomljeno stegnenico, je ena bila.... Saj vem, off topic... ne bom več. ciciban, thumper in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 16, 2013 Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 ..ko sem 1984 ležal z zlomljeno stegnenico, je ena bila.... Saj vem, off topic... ne bom več. leta 2013 jih je blo več brez :grim DAMI34, Zivnorc in tintin 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2013 Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 leta 2013 jih je blo več brez :grim aha....ko je morfij prjel bosa, DXR16, Zivnorc in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Oktober 16, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 ... kaj ne verjamete, da ji je roke med noge tišal..... pa malo za prijet? ... ma lušna pupa za popizdit... sem komaj preprečil, ko ga je hotla za čez noč domov v privat oskrbo vzet.... motozajebant, DAMI34, Whiskey in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 16, 2013 Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 aha....ko je morfij prjel Ti se pa zase brigej :lol: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 16, 2013 Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 Sem vesel, da se je končalo tako dobro in, da lahko zaj... Kmeta2. Saj veš, Kmet2, jaz sem vse prevečkrat v takih črno sivih kronikah in ni prav nič prijetno v tistih najbolj črnih. Vsaka šola nekaj stane, vendar so nekatere zelo poučne. Sedaj pa še malo grožnje; čimprej ozdravi in nikoli ne izgubi smisla za humor, drugače bom vse zajce nate naščuval. tintin, Lubikaa Rozzica, pik1 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 16, 2013 Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 (popravljeno) Mogoče to ne bo najbolj črno sivo, ker je smešno od žalosti. Letos na začetku sezone se peljeta dva na KTM-u Adv. 990 (vsaj mislim) s tablico, katera označuje vrsto agregata, po planinskih ridah proti Postojni. Evo ti zajca na cesti, ravno pri skalah nasproti parkinga, zaradi česar gresta po tleh. Kriv je bil pesek ob cesti, kateri je bil ob samem robu, voznik pa ni vozil preko črte v levem ovinku. Šjora pokliče reševalce, ker moža boli roka. Seveda gre na kraj tudi policija, da ugotovi, če je poškodovana ograja ali pa skale. Ker nihče ne ve točne lokacije, se policija odpelje do Grčarevca, saj je na parkingu bil en nepoškodovan motor in nihče od tam sedečih ne reagira. Ko pridejo reševalci, seveda šjora takoj maha in kriči in ne vem kaj še vse, da se ustavijo. Potem pa se ta model babji krega z mojim sodelavcem, da koji q... smo prišli, da nas ni nihče nič klical, da naj gremo v tri krasne, da oni potrebujejo samo reševalce, da naj se spokamo, da naj delamo kaj koristnega, ... Nekoliko spominja na primer Kmeta2, ker je vedno poleg KTM, policija gleda ograjo ali skale, pa še kakšna baba je poleg. Popravljeno Oktober 16, 2013. Popravil Borutt thumper, eltrinajst, point in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2013 Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 ... kaj ne verjamete, da ji je roke med noge tišal..... pa malo za prijet? ... ma lušna pupa za popizdit... sem komaj preprečil, ko ga je hotla za čez noč domov v privat oskrbo vzet.... Men vse skup mau deluje na uno akcij NNNP. Ali je sploh vse res? Mulder bi rekel: "The Truth Is Out There" gsxf750, Zivnorc, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Piz.a pa ste spet pripeljali temo od črne kronike do neke brezvezne asistence..Ne vem zakaj se ne odpre nova tema in čao BenX in Fazer03 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Piz.a pa ste spet pripeljali temo od črne kronike do neke brezvezne asistence..Ne vem zakaj se ne odpre nova tema in čao Pa šeene par drugih tem tut v istem stilu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Oktober 19, 2013 Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 Pa naj se vse skupaj prestavi v temo o zavarovalnicah. Btw: sanjalo se mi je, da smo bili na motožegnu Packenstein.... Sandra, uspešno okrevanje želim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 19, 2013 Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 a ni fajn ku lahk sereš vsepovsod moderatorji so itak mau za lepš tle... dromomaniac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/prometna-nesreca-s-smrtnim-izidom-trcila-avtomobil-in-motor.html jap z avtom izsilu voznika bmw-ja ki, je biu na licu mesta mrtev. Voznik avtomobila zbežal danes zjutraj sem v dnevniku prebral o teli zadevi, katere prej nisem niti opazil. z imenom ponesrečenega voznika. pa me je stisnilo.. piše, da je motorist vozil yamaho. tanovega vmaxa je imel. parkrat sva se slišala, videla... naredil sem mu uslugico, on meni... za crackhead povzročitelja in njegovo crackhead partnerko pa upam, da ju doleti pravična kazen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 So potem dobili tistega z zelenim fokusom, ki je pobegnil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 Ja, ravno o tem puse danes v dnevniku. Pomota, imel je starega, gen1 vmaxa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 So potem dobili tistega z zelenim fokusom, ki je pobegnil? Droga na cesti ubija nedolžne: http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/obtozeni-se-ne-spomni-da-je-zbil-motorista-in-pobegnil.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CeneR Objavljeno Oktober 24, 2013 Deli Objavljeno Oktober 24, 2013 Ja, ravno o tem puse danes v dnevniku. Pomota, imel je starega, gen1 vmaxa... lp vozil je tmax-a. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Oktober 24, 2013 Deli Objavljeno Oktober 24, 2013 da, v trenutku nesreče... (dosti) prej pa v-maxa... http://www.vmax.si/sites/default/files/image/Slike/clani/Simon.jpg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se