thumper Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 neprilagojena hitrost in nepravilna varnostna razdalja policijskega avta,nepozornost voznice in s tem posledično onemogočen manever izogibanja in zaviranja.. pri pravilni vožnji , hitrosti in varnostni razdalji bi se moral policijski avto ustaviti prej preden je nasprotivozeči priletel vanj saj je prej že povzročil nesrečo s spredaj vozečim vozilom.. Kawalir in sesir 1 1
DAMI34 Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 pred 8 urami, Borutt pravi: Potem pa ne vozi tako. Zakaj se pa hvališ, da jo bolj poznaš, če se drajsaš po riti po njej? ja zato, k če se po riti drajsaš, si jo spoznal bolj osebno pred 7 urami, Borutt pravi: Da ti uresničim željo. kaj mam jaz povezave s tem, kar pravim, da je na jadranki? točke držijo, mar ne? 1. Cesta ni dirkališče. Torej naj domači drkači drkajo na drkališču. To povej njim. 2. Ti si turist na njej in se obnašaš, kot domači drkači. Pa si se drajsal po riti po njej. Menda si od utrujenosti zaspal, kajne. Nkol nauš zwedu 3. Se še spomniš svoje izjave, da ne voziš za nobenim in, da vsakega takoj prehitiš? Tudi tam, kjer ni primerno, kajne. Ne, ne, kjer je primerno, neglede na cestne označbe. 4. Mogoče je pa potrebno hitrost vožnje prilagoditi razmeram na cesti in še marsičemu. Ker brez tega bi vse ovinke na ridah prevozil s hitrostjo v okviru omejitve. Pa jih ne, ker prilagodiš hitrost vožnje ... Čemu že? Motorju
sesir Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 pred 16 minutami, DAMI34 pravi: . 4. Mogoče je pa potrebno hitrost vožnje prilagoditi razmeram na cesti in še marsičemu. Ker brez tega bi vse ovinke na ridah prevozil s hitrostjo v okviru omejitve. Pa jih ne, ker prilagodiš hitrost vožnje ... Čemu že? Motorju
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 pred 2 urami, krucymucy pravi: Nekdo je priletel v njih, je bil tudi BMW na pasniku. Samo ta fotka je bolj redka, je le popularno cez policaje zabavljat ... Nihce si pa ne prebere kaj se je zgodilo dejansko. pred 1 uro, Kawalir pravi: Takrat si bil še v Iranu, pa verjetno ne veš natančno, kaj se je zgodilo. Evo novica: https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/38-letni-povzrocitelj-nesrece-hudo-poskodovan-se-tri-osebe-lazje.html Ej vidva tepca A sem kje omenjal kdo je imel neprilagojeno, imata jezik hitrejši, kot pamet.... maus, C eagle in sesir 3
Kawalir Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 2 hours ago, Kmet2 said: Ej vidva tepca A sem kje omenjal kdo je imel neprilagojeno, imata jezik hitrejši, kot pamet.... Eh, ne se zdej vadit ven, zakaj si pa potem dal sliko policijskega avtomobila in ne recimo povzročiteljevega? Iz posta je bilo jasno razbrati, da si asinuiral (ne nujno onaniral) na policaje, vsaj jaz sem to tako razumel, zato pa sem tudi poslal članek, da prebereš, kaj in kako.
maus Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 pred 21 minutami, Kawalir pravi: Eh, ne se zdej vadit ven, zakaj si pa potem dal sliko policijskega avtomobila in ne recimo povzročiteljevega? Policaj je nasprot pripelu z neprilagojeno hitrostjo sesir 1
DAMI34 Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 pred 8 minutami, maus pravi: Policaj je nasprot pripelu z neprilagojeno hitrostjo ni predvideval maus, sesir in Kawalir 1 2
maus Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: ni predvideval js tut nism predvidu, da te bom jućeraj sreću Kawalir, DAMI34 in sesir 3
DAMI34 Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 Pravkar, maus pravi: js tut nism predvidu, da te bom jućeraj sreću ampak se je vse srečno končalo. maus in sesir 1 1
Borutt Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 pred 4 urami, thumper pravi: neprilagojena hitrost in nepravilna varnostna razdalja policijskega avta,nepozornost voznice in s tem posledično onemogočen manever izogibanja in zaviranja.. pri pravilni vožnji , hitrosti in varnostni razdalji bi se moral policijski avto ustaviti prej preden je nasprotivozeči priletel vanj saj je prej že povzročil nesrečo s spredaj vozečim vozilom.. Bravo, genialec. Kawalir 1
sesir Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 pred 38 minutami, Borutt pravi: Bravo, genialec. Bi ga zaposlil pri vas,al? bikez in skalar36 2
IZTOK Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 pred 21 urami, GeeSXer pravi: res ne razumem zakaj bi se morali drugi vozit z opremo? čelada? no dobro. rokavice? ajde. če želiš, daj gor opremo in ne obsojaj drugih, če je ne dajo. Zato, ker jim je mogoce mar za svoje zdravje? Ljudje z pogledom na svet kot ga imas ti ste milo receno cudaki.
vandrovec Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 Oprema malo omili poškodbe pri nižjih hitrostih. Pri višjih kaj dosti ne pomaga...dobro, čelada je obvezna DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 pred 4 urami, Kawalir pravi: Eh, ne se zdej vadit ven, zakaj si pa potem dal sliko policijskega avtomobila in ne recimo povzročiteljevega? Iz posta je bilo jasno razbrati, da si asinuiral (ne nujno onaniral) na policaje, vsaj jaz sem to tako razumel, zato pa sem tudi poslal članek, da prebereš, kaj in kako. Zato , ker je bila to edina slika na FB časovnici , bo šlo zdaj kaj si ti razumel in kako, je povsem tvoj problem in me povsem nič ne briga !
IZTOK Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 pred 1 uro, vandrovec pravi: Oprema malo omili poškodbe pri nižjih hitrostih. Pri višjih kaj dosti ne pomaga...dobro, čelada je obvezna Seveda imaš prav, brez veze da jo sploh nosimo. Zakaj bi nosil zaščitno opremo, če lahko imaš rit kot pavijan. V bistvu motokrosisti in GP tekmovalci vozijo v kopalkah - da so lažji. Sploh brez veze pa je čelada, madonca, saj iz 1 metra se še nihče ni ubil kajne? Delajte kaj hočete. Meni se takšne razprave na moto forumu zdijo zapravljanje časa. krucymucy in Kawalir 2
DAMI34 Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 Pravkar, IZTOK pravi: Seveda imaš prav, brez veze da jo sploh nosimo. Zakaj bi nosil zaščitno opremo, če lahko imaš rit kot pavijan. V bistvu motokrosisti in GP tekmovalci vozijo v kopalkah - da so lažji. Sploh brez veze pa je čelada, madonca, saj iz 1 metra se še nihče ni ubil kajne? Delajte kaj hočete. Meni se takšne razprave na moto forumu zdijo zapravljanje časa. zakaj? Nositi je potrebno kar je po zakonu obvezno, in popolnoma nič več. Misliš, da razne poletne jaknice s komaj vidnimi komolčnimi ščitniki in peno v hrbu opravijo kako delo. Bore malo. Sicer pa vsakemu svoje. Jaz sem leta in leta vozil samo s čelado, celo yugo prevozil v kavbojkah. In še sem živ. Torej poleg opreme, je še malce sreče pomembno. Nikakor ne bom rekel, vozite se v patikah in T shirtu. Ampak, ker se lahko, potem naj se vozijo, le hitrost malce prilagodiš. vandrovec 1
exclan Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 (popravljeno) pred 10 urami, krucymucy pravi: Nekdo je priletel v njih, je bil tudi BMW na pasniku. Samo ta fotka je bolj redka, je le popularno cez policaje zabavljat ... Nihce si pa ne prebere kaj se je zgodilo dejansko. Nabijajo copy paste kot Popovci dejstva niso bistvena glavno, da je senzacija toooo! Popravljeno Maj 7, 2018. Popravil exclan krucymucy 1
Zok Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 12 hours ago, krucymucy said: je bil tudi BMW na pasniku. ...nekam francoski je tale BMW... krucymucy 1
krucymucy Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 21 minutes ago, Zok said: ...nekam francoski je tale BMW... res je renault ...
Zok Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 3 minutes ago, krucymucy said: res je renault ... ...mu vsaj verige za pogon odmicnih gredi ne bo vtrgalo....
.... Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 Ne vem zakaj se eni sekirate kakšno opremo ima kdo, saj bo on dobil po buči, ne vi.
thumper Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 pred 9 urami, Borutt pravi: Bravo, genialec. Jebe se men sred češke za tvoje mnenje..lp ukica, sesir, Joker in 2 others 5
Kugelschreiber Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 Thump, ce kje najdes, spij kako Bohemio regent. Topshit pivicka.
thumper Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 (popravljeno) Tezko najdem dost grenak pir..urkl mi je zaenkrat top šit..start ob 13.45 z omv domzale. 2x tankanje z eno pavzo za brezalkoholnga..pa plato urkla iz lidl akcije spotoma za v berlin...gremzdej mal u mižale k je placan zajtrk jutri v ceni 36€ za dva. Popravljeno Maj 7, 2018. Popravil thumper Joker 1
Kawalir Objavljeno Maj 8, 2018 Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 15 hours ago, IZTOK said: Seveda imaš prav, brez veze da jo sploh nosimo. Zakaj bi nosil zaščitno opremo, če lahko imaš rit kot pavijan. V bistvu motokrosisti in GP tekmovalci vozijo v kopalkah - da so lažji. Sploh brez veze pa je čelada, madonca, saj iz 1 metra se še nihče ni ubil kajne? Delajte kaj hočete. Meni se takšne razprave na moto forumu zdijo zapravljanje časa. Če lahko Borat... aichmb in Igi Pop 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se