Kmet2 Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 Jst znam :grim Ja včeraj ko si mojga peljal DAMI34 in igorkr 2
igorkr Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 Ja včeraj ko si mojga peljal Samo s težkim srcom to napišem .... ni pa to BMW ... Kmet2 1
Popularna objava moto rider Objavljeno Junij 11, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 (popravljeno) Tole se nanaša bolj na temo "Cestna črno siva kronika". Koliko moledovanja, pametovanja, sočutnih besed in kaj še vse... Če bi upoštevali le nekaj dejstev, bi bilo mnooooogo manj tega, čemur rečemo Nesreča - s takšnim in drugačnim izidom: Hitrost in prepovedane substane so nekaj, kar svi vemo, ne sodijo v promet. - No, za prvo, je hudič - za drugo, pa ni nobenega izgovora! - Če vidiš traktor, moraš predvideti, da ti lahko zavije levo, desno, sem in tja ker... je med njim in motoristom tolikšna razlika v hitrosti, da smo ponavadi "sami krivi "za kažin!! (Vemo pa, da ni vedno tako) Tudi sam sem dosti vozil traktor in vem, kako se razmišlja po traktorsko, kot po motorsko... - Če vidiš kakršno koli vozilo na neprednostni cesti, moraš predvideti, da te lahko spregleda!! - Če vidiš kakršno koli vozilo na stranski cesti, ki stoji in čaka, da (lahko odloži telefon!!) in spelje in... Evo, ravno ta primer sem imel danes sam - a sem ga sčekiral in... Seveda, rešil katastrofo! - Zadnjič sem kakih dvajset kilometrov vozil za voznico (avta) in ne boš verjel, je vso pot telefonirala.... (Verjetno tašči?!?) In, če bi jo vprašal, kaj se je vmes dogajalo vam garantiram, da nebi vedla o dogajanju na cesti - NIČ!! - Zavedati se moramo, da če vozimo vsaj približno po predpisih, so za naše (motoristične) nesreče krivi drugi!! Vse ostalo moramo pripisati sebi -žal. Samo toliko zanekrat. In če bi se držali tega, bi kot smo rekli, prekleto zmanjšali "prelivanje krvi!" Pa še tole: Nihče ni popoln - niti nedotakljiv (z mano vred) da smo na jasnem! Zatorej; Pamet v roke in POPRAVLJAJMO NAPAKE DRUGIH!! Le tako bo naša pot zanesljiva in varna (smo doooolgo tega zapisali)... a se žal izgleda, nikogar nič ne prime. (No morda pa le - malo?!) In, če se - čestitke vsem!! Pa SREČNO v cestnem labirintu!!! Popravljeno Junij 11, 2013. Popravil moto rider gauloises, Mia, suzuki in 9 others 12
Borutt Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 Človek je prvo mlad in nor, potem pa se postara (če dočaka starost). Malo za hec, malo za res. Se popolnoma strinjam z moto riderjem. Predvidevanje je resnično veščina, s katero lahko preprečimo najhujše. Samo najti jo moramo v sebi. Pravijo, da je previdnost mati modrosti. Jaz pa se sprašujem, kako je pri vsej previdnosti postala mati. trebor, Kmet2 in pik1 3
gusar Objavljeno Junij 12, 2013 Opozori Objavljeno Junij 12, 2013 Človek je prvo mlad in nor, potem pa se postara (če dočaka starost). Malo za hec, malo za res. Se popolnoma strinjam z moto riderjem. Predvidevanje je resnično veščina, s katero lahko preprečimo najhujše. Samo najti jo moramo v sebi. Pravijo, da je previdnost mati modrosti. Jaz pa se sprašujem, kako je pri vsej previdnosti postala mati. Ona je bila previdna on pa niti malo ne thumper in trebor 2
oks Objavljeno Junij 12, 2013 Opozori Objavljeno Junij 12, 2013 tko to zgleda če voziš preveč ob robu cestišča.
oks Objavljeno Junij 12, 2013 Opozori Objavljeno Junij 12, 2013 (popravljeno) ne dela pa drugič. Popravljeno Junij 12, 2013. Popravil oks
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2013 Opozori Objavljeno Junij 12, 2013 ne dela pa drugič. je že blo preblizu...pol pa sam tema Kmet2 1
spanic Objavljeno Junij 12, 2013 Opozori Objavljeno Junij 12, 2013 Danes ob 22.30 na Tržaški v Ljubljani. Fant, če boš nadaljeval s tako vožnjo bodo ciprese kmal dišale 2m nad tabo.
gusar Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 Danes ob 22.30 na Tržaški v Ljubljani. Fant, če boš nadaljeval s tako vožnjo bodo ciprese kmal dišale 2m nad tabo. Rekli bomo,živel je hitro a kratko.
Borutt Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 Če se že gremo nabijanje, naj mi nekdo razloži, zakaj je dobro voziti ob sredinski črti (v levi ovinek)in pri tem s celim telesom viseti na nasprotini pas. Je to mogoče nov način pozdravljanja mimovozečih ?
Kmet2 Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 Če se že gremo nabijanje, naj mi nekdo razloži, zakaj je dobro voziti ob sredinski črti (v levi ovinek)in pri tem s celim telesom viseti na nasprotini pas. Je to mogoče nov način pozdravljanja mimovozečih ? Kdo pa je rekel ,da je to dobro
pajkica Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 Če se že gremo nabijanje, naj mi nekdo razloži, zakaj je dobro voziti ob sredinski črti (v levi ovinek)in pri tem s celim telesom viseti na nasprotini pas. Je to mogoče nov način pozdravljanja mimovozečih ? tk se laži vidi znamka obleke pa čelade.... SLVR 1
ludiluka Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 Če se že gremo nabijanje, naj mi nekdo razloži, zakaj je dobro voziti ob sredinski črti (v levi ovinek)in pri tem s celim telesom viseti na nasprotini pas. Je to mogoče nov način pozdravljanja mimovozečih ? Ker tako učijo pri varni vožnji - naj bi imel več prostora za umik oviri ...
znj Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 Ker tako učijo pri varni vožnji - naj bi imel več prostora za umik oviri ... To si se malo pošalil ali resno? Ponavadi proti sredini silijo vozniki začetniki ( strah, nezaupanje vase/motor ). Je pa kar nevarno tole početje, čeprav še nisem zasledil, da bi bila kakšna smrtna žrtev zaradi tega...hvalabogu
ludiluka Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 Nobena šala zvedel iz prve roke prejšni teden, ko so me popravili da moreš voziti po levi kolesnici od avta
NX650 Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 Nobena šala zvedel iz prve roke prejšni teden, ko so me popravili da moreš voziti po levi kolesnici od avta Zna bit tudi zanimivo srečat kakšen avtobus... tovornjak v kakem nepreglednem ovinku... ko voziš tako
NX650 Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 To si se malo pošalil ali resno? Ponavadi proti sredini silijo vozniki začetniki ( strah, nezaupanje vase/motor ). Je pa kar nevarno tole početje, čeprav še nisem zasledil, da bi bila kakšna smrtna žrtev zaradi tega...hvalabogu http://www.dolenjskilist.si/2013/06/09/98832/novice/kronika/FOTO_Za_17_letnika_usodno__polaganje_ovinkov/ Se strinjam s tabo.. tole je žal... mislim da nevarno početje..... fant je še malo bolj sekal.... sam sem imel nesrečo en ovinek višje..leta 2007, na srečo lahko še zdaj tu pišem... Tega mu res nebi želel, žal se zgodilo. Taka vožnja ko si z glavo in telesom preko črte....ko vozim za kom tako.. mi postaja slabo...
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 (popravljeno) Če se že gremo nabijanje, naj mi nekdo razloži, zakaj je dobro voziti ob sredinski črti (v levi ovinek)in pri tem s celim telesom viseti na nasprotini pas. Je to mogoče nov način pozdravljanja mimovozečih ? če gre kkšna dobra bejba nasprot, lahko pol u dekolte pogledaš aja, pa tole: www.youtube.com/watch?v=RWDQJ3e--rM&list=PL35ED1D3B0DD0062C Popravljeno Junij 13, 2013. Popravil DAMI34
Kmet2 Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 Če te ne zbije podivjani kamionist te pa scooterist
gody01 Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 Nobena šala zvedel iz prve roke prejšni teden, ko so me popravili da moreš voziti po levi kolesnici od avta Si mogoče malo slabo razumel ? Po ravnem voziš po levi kolesnici od avta ... V desni ovinek tudi ... V levi ovinek pa po desni kolesnici od avta ... Vsaj kolikor se spomnim sam iz delavnic in predavanj ... BinaBana 1
ludiluka Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 Si mogoče malo slabo razumel ? Po ravnem voziš po levi kolesnici od avta ... V desni ovinek tudi ... V levi ovinek pa po desni kolesnici od avta ... Vsaj kolikor se spomnim sam iz delavnic in predavanj ... Nisem razumel slabo mogoče da so pozabili povedat drugače se pa strinjam s tabo
Snečer Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 Povejo tudi, da se je treba pri rdeči ustaviti?
Kmet2 Objavljeno Junij 13, 2013 Opozori Objavljeno Junij 13, 2013 Povejo tudi, da se je treba pri rdeči ustaviti? Zakaj bi se ustavljal pri rdeči,saj ni zid trebor 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se