CINDAPP Objavljeno Marec 23, 2014 Deli Objavljeno Marec 23, 2014 Saj ni važno, je Motosvetovka ali ne... čimprej naj uspešno okreva. Je pa ta odsek dokaj varljiv. Malo ravne ceste, sfukane do amena... Flike in luknje.... Se strinjam,bi samo dopolnil da so vse ceste na Koroškem sfu...... do amena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 23, 2014 Deli Objavljeno Marec 23, 2014 (popravljeno) Ne smejte se temu, kar bom zdej povedal... Že nekaj časa, si med vožnjo skušam vbiti v glavo - kaj, če mi nekdo zapre pot?? Ja - treniram skočiti čez vozilo!!! Kako, kaj in kdaj, ne bom raglabljal, vem pa, da je tak manever, mojemu kolegu rešil življenje!!! Zdej si pa mislite, kar hoč'te! Poznam pa dug primer, ki tega ni mogel narediti in ga je......... ve se... Maaater...ejga, žalostno - vsako leto se pogovarjamo eno in isto! Žrtve bodo tudi v bodoče - ko bi le vedeli, koliko jih je (bo) manj, zaradi medsebojnega osveščanja??? Upam, da vsaj nekaj?!! Popravljeno Marec 23, 2014. Popravil moto rider Robson, CeneR, Scarlett in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 23, 2014 Deli Objavljeno Marec 23, 2014 Če si bil danes v Planici, si lahko "vzel" tudi teorijo, kako poleteti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunatic Objavljeno Marec 23, 2014 Deli Objavljeno Marec 23, 2014 (popravljeno) Ja - treniram skočiti čez vozilo!!! Kako, kaj in kdaj, ne bom raglabljal, Prosim razloži kako se to trenira. Popravljeno Marec 23, 2014. Popravil Lunatic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Marec 23, 2014 Deli Objavljeno Marec 23, 2014 Ne smejte se temu, kar bom zdej povedal... Že nekaj časa, si med vožnjo skušam vbiti v glavo - kaj, če mi nekdo zapre pot?? Ja - treniram skočiti čez vozilo!!! Priznam, pri prvem stavku sem se najprej zasmejal. Ampak tudi mene zanima kje in kako to treniraš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 23, 2014 Deli Objavljeno Marec 23, 2014 Po moje je na wcju najbolj primerno vaditi počep :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Marec 23, 2014 Deli Objavljeno Marec 23, 2014 Ne smejte se temu, kar bom zdej povedal... Že nekaj časa, si med vožnjo skušam vbiti v glavo - kaj, če mi nekdo zapre pot?? Ja - treniram skočiti čez vozilo!!! razumem.... kaj pa una k sedi zadej? Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Pips Objavljeno Marec 23, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 23, 2014 Rešitve za dane situacije si moraš vcepit v podzavest, saj v dani situaciji reagiraš refleksno, ker nimaš časa razmišljat.Če rešitve ne poznaš pač ne reagiraš ...... Isto velja za izogibanju oviri- vedno je pogled usmerjen v smer rešitve ne v oviro. Pa srečno.M kamionar, Zivnorc, Ktr1sk in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 24, 2014 No in tukaj ste lahko vsi generali kaj in kako,v vsaki dani situaciji so drugi pogoji in dejavniki,sam motoriram že 20 let in imel od tega 2 hudi prometni in par brezveznih nedolžnih padcev. Za vse sem kriv sam,to moram povedat,hočem pa povedat da največkrat sploh ni časa da bi kam skakal čez avte pa ne vem še kakšne manevre in salteizvajal,temveč je vsega konc v delčku sekunde in tukaj potem pride ............PREDVIDEVAJ IN PREDVIDEVAJ IN ŠE ENKRAT PREDVIDEVAJ....vse to drži kot pribito in je pravilno in varno mišljenje!!! P.S. večina se bo zgražala bo pa nekaj tudi takih ki se bodo strinjali z mano..................preveč predvidevanja in večnega razmišljanja med vožnjo o nesreči in kaj bo če bo itd... ubije tisti razigrani prvinski občutek motorizma!!! Vse kar delamo more biti v mejah normale ,tudi deci ali dva vinčka na dan je zdravo liter ali dva pa škodljivo,tako je pri vsaki stvari. Nekateri ste pravo mero med predvidevanjem in motorizmom že našli ,nekateri iščemo pravo mero na boleč način ,nekateri pa jo ne bojo našli do bridkega konca. Ponavadi se tu oglasim z kakšno satirično saj se mi ne da razpravljat z ljudmi ki niso bili nikoli v koćljivi situaciji in mislijo ,da če vozijo skladno z pravili(nekatera cestno prometna navodila so neumna)se jim ne more nič zgodit!!! Wiski je moj prijatelj in skupaj sva se tudi že večkrat zapeljala,človek je umirjen in previden v prometu,drži se predpisov in zaveda nevarnosti prometa,večkrat me je tudi okaral ,pač nisem svetnik sem samo človek ki uživa na motorju in kdaj naredi tudi kakšno napako Hudo mi je včasih sm jezen ko prebiram poste pametnjakovičev,kaj in kako bi morali reagirat v določeni situaciji v kateri se sami niso nikoli znajdli in upam da jim tega tudi ne bo treba. Scarlett, kamionar, motozajebant in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 A tebi se zdijo padci brezvezni? Vprašaj se, zakaj drugi niso v takšnih kočljivih situacijah. Ko se grete v skupini naganjat, je ko, da greš na fronto, vsi se ne vrnejo. Jaz ko se vozim nikoli ne razmišljam o nesreči, samoohranitveni sistem ti mora priti v podzavest. Je pa razlika, če eni čutila namenite "idealni" liniji in objestnosti, drugi pa neki normalni vožnji, katere ni cilj, da si prvi na kavi. Pips, BREITNER, franc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 Kaj si se najdu v mojem postu DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 ... Je pa razlika, če eni čutila namenite "idealni" liniji in objestnosti, drugi pa neki normalni vožnji, katere ni cilj, da si prvi na kavi. Normal. Zato pa smo eni bolj lepi od drugih, ker mrzu kofe pijemo. trebor, SLVR in Rocky 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 A tebi se zdijo padci brezvezni? Ja :grim TakeALookAround, Scarlett in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 (popravljeno) Meni je pa vse smešno (razen nesreč pa črne kronike ) vsak ma po svoje prav.. In verjamem kmet2 da je on super voznik, samo ljudje včasih pomislijo takoj najslabše... Včasih nas pač vse zanese pa malo podivjamo redko vozimo zasanjano ter verjetno pogosto zanesljivo in na meji dobrega okusa drugače pa sem bol vesel da berem da se j..en drugega kot pa slabe novice P.s. Začnite nekaj delat ne da sam tu gor tipkate Popravljeno Marec 24, 2014. Popravil Matej207 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motozajebant Objavljeno Marec 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 24, 2014 A tebi se zdijo padci brezvezni? Vprašaj se, zakaj drugi niso v takšnih kočljivih situacijah. Ko se grete v skupini naganjat, je ko, da greš na fronto, vsi se ne vrnejo. Jaz ko se vozim nikoli ne razmišljam o nesreči, samoohranitveni sistem ti mora priti v podzavest. Je pa razlika, če eni čutila namenite "idealni" liniji in objestnosti, drugi pa neki normalni vožnji, katere ni cilj, da si prvi na kavi. Tudi sam nisem pristaš vožnje v skupini, lani samo 2x izlet v skupini..... Lahko rečem, da kljub vsem Kmetovim izkušnjam, se zna odlično prilagodit in je mož beseda kar se tiče "počasne" vožnje! Lani sem celo prvi vozil na relaciji LJ-Kočevje in ker smo bili tako zmenjeni, nikomur ni prišlo na misel da bi šel prehitevat, kljub temu da sem za ostale bil bolj počasnela.... tako da Snecer, ni vsaka skupinska vožnja nažiganje in merjenje moči in kdo ima večjega.... če je skupina prava, se da tudi fajn uživat! igorkr, dore, gsxf750 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 Ko se grete v skupini naganjat, je ko, da greš na fronto, vsi se ne vrnejo. Jaz ko se vozim nikoli ne razmišljam o nesreči, samoohranitveni sistem ti mora priti v podzavest. Starina kaj ti nimaš nič črednega nagona, v troje pa to... exclan 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diversion1 Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 DRAVOGRAD Ob 16.50 je v Bukovski vasi, občina Dravograd, voznica motornega kolesa zaradi nepravilnega prehitevanja čelno trčila v osebno vozilo in se pri tem huje telesno poškodovala. Gasilci KGZ Ravne na Koroškem so poškodovana vozila protipožarno zaščitili ter pomagali reševalcem pri prenosu ponesrečenke, ki je bila prepeljana v SB Slovenj Gradec. Upam da ni nobena voznica od tu.. ter da jo dobro odnese Pravkar izvedel, da se tole ni dobro končalo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 (popravljeno) Zanimivo.........http://www.siol.net/avtomoto/novice/kratke/2014/03/danska_omejitev_hitrosti.aspx .le pri nas ne znajo razmišljati..........(isto velja tudi za dnevne luči) http://novice.najdi.si/predogled/novica/6d05413d20c7cc46e2080a91126a8ae5/Finance-si/Avtomobilizem/Zvi%C5%A1evanje-hitrosti-zmanj%C5%A1a-mo%C5%BEnost-nesre%C4%8D-in-smrtnih-%C5%BErtev Popravljeno Marec 24, 2014. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 Ma ne no....po celih mestih cono 30, tm k je pa zdej cona 30, pa obmocje umirjenega prometa...se prav 10 na uro. To je to! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 Zanimivo.........http://www.siol.net/avtomoto/novice/kratke/2014/03/danska_omejitev_hitrosti.aspx .le pri nas ne znajo razmišljati..........(isto velja tudi za dnevne luči) http://novice.najdi.si/predogled/novica/6d05413d20c7cc46e2080a91126a8ae5/Finance-si/Avtomobilizem/Zvi%C5%A1evanje-hitrosti-zmanj%C5%A1a-mo%C5%BEnost-nesre%C4%8D-in-smrtnih-%C5%BErtev No je pa res, da so danci zdej prišli na naše omejitve 90/130 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 No je pa res, da so danci zdej prišli na naše omejitve 90/130 je pa res, da so nekatere države že zdavnaj odšle naprej Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diversion1 Objavljeno Marec 24, 2014 Deli Objavljeno Marec 24, 2014 Pravkar izvedel, da se tole ni dobro končalo... Še potrditev napisanega: http://www.24ur.com/poskodbe-49-letne-motoristke-so-bile-prehude.html Suzana, počivaj v miru... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reno99 Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 http://koroskenovice.si/index.php/crna-kronika/item/456-zaradi-posledic-sobotne-nesrece-umrla-motoristka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 Škoda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se