I30 Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 Ne zna povedat, hotel je reči, da policistova nelegalna vožnja ni vplivala na nesrečo oz. da ni soodgovoren. Me zanima, kako bi se tolmačilo (z različnih strani), ko ne bi bil policist. Pa ne zajebavam sedaj, le sprašujem se o objektivnosti! Cartman in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 Stari, pust teorijo in "angele". Te so v moji domeni! Raje razmišljaj "logično". Policist motorist je "prehiteval" KOLONO vozil na voznem pasu. Po levi strani seveda. Zdej ali je bilo preko črte ali ne - nimam pojma - nisem bil zraven. Ampak ...... s tem početjem BI kamot nadaljeval do tja - kamor je bil namenjen. (razen če mu kak debil ne bi odprl voznikovih vrat ) Če pa se je model v avtu "zrinil" skozi kolono vozil in zavijal "LEVO", sem 100% prepričan, da je gledal le na svojo LEVO, kako se bo uštulil v promet. Dejstvo je da NI GLEDAL na DESNO od koder se je pripeljal policist Motorist. Ker če bi gledal, bi ga verjetno videl. In praviš - pričakovati nepričakovano. Ja ampak pričakovati tudi je, da bedaki ne zavijajo v prepovedano smer - čist povsod in čist skoz. Zaključek - vsaj moj je, da nesreče NE bi bilo, oziroma da do nje NE bi prišlo, če voznik avteka NE bi zavijal levo in s tem naredil prekrška. pa prav logično razmišljanje privede do takih situacij ... ( bredeš zmeraj globje )... - če ni bil preko črte je - ne logično temveč računsko ko sešteješ širino odmika avtomobila od robnika + širino avtomobila + predpisano ali priporočeno bočno razdaljo med vozilom ki prehiteva ter vozilom ki je prehitevano (btw - za tesno prehitevanje je po zakonu zagrožena kazen ker se po zakonu tretira kot prekršek !!!) + še širino vozila ki prehiteva in ko to sešteješ imaš logično samo minimalne teoretične možnosti . da dejansko z bočnim ogledalom ni bil v vertikali na ali prek polne sredinske črte - kar pa se spet tretira po zakonu kot vožnja prek polne črte .. v slučaju , da bi provida snemala tako vožnjo bi ti na tej razdalji tudi če bi se umikal nazaj na svoj vozni pas v presledek med vozili teoretično lahko obesili posamično kazen za vse prevoze polne črte ... naslednje kar je pa je zaviranje ... tam je omejitev 60 na uro .. ko se vozi mimo stoječe kolone na tak način naj bi bila hitrost vožnje zreducirana - recimo na polovico omejitve ... pri 30 na uro pa se lahko motor ustavi prej kot v 10m na suhi podlagi ... načeloma je bmfla dovolj visoka , da ima voznik pogled prek avta in lahko vidi dogajanje spredaj torej bi lahko predvideval ob tem da je stranski izvoz z desne strani tudi bedaka , ki je zavijal na levo - razen v primeru , da mu je pogled zakrival kombi recimo - no tukaj pa se itak počaka in ne prehiteva temveč se gre mimo po polžje ali z odrivanjem z nogami ... ČE SI TO MISLIL RESNO S TEMI LEVIMI IN DESNIMI POTEM VRNI VSE IZPITE ZA MOTORNA VOZILA ALI PA POJDI V PRVI RAZRED OŠ NA TEČAJ !!! ZARADI TAKIH JE NA CESTI POLNO ZAJEBOV KI SE NE KONČAJO LEPO.. razlika je očitna ...ti navajaš "če-je" ostali pa skušamo iz dejstev potegniti nekaj pametnega za v bodoče ... in ne ne boš se me tako komot rešil ... če ti situacija ni jasna si poglej še tole https://maps.google.si/maps?q=Cubo+Gostinstvo+D.O.O.,+%C5%A0martinska+cesta,+Ljubljana&hl=sl&ie=UTF8&ll=46.064011,14.527739&spn=0.001113,0.001725&sll=46.149166,14.986011&sspn=2.275735,3.532104&oq=cubo&hq=cubo+gostinstvo+doo&hnear=%C5%A0martinska+cesta,+Ljubljana&t=m&z=19&layer=c&cbll=46.064011,14.527739&panoid=HmRjqDT7Y-BhNgE9Z2Qr2g&cbp=12,237.61,,1,12.68 izvoz i "cubo" je tisti na desni strani ...avto je zavijal v levo ... točka motorista je nekje tam-tam kjer se je verjetno peljal.... in ti tvoji dodatki o avtu , ki je bil ob nepravem trenutku na nepravem mestu ter zavijal v nepravo / prepovedano smer so navadni izgovori - potemtakem to velja za obe vpleteni strani in bi načeloma morala biti deljena krivda , oba pa seveda sledi plačilo kazni za prekrške , ki sta jih naredila ... ja se pa strinjam . zajeb , neprijetnosti in poškodbe telesa in zavesti ... ne lajkam sploh ... še en primer , ko se lahko na tuji koži nekaj naučimo brez posledic na lastni koži ... mogoče tudi tebi ne bi škodilo malo popustljivosti pri vsevednosti... načeloma se to lahko zgodi več kot polovici motoristov na slovenskih cestah .... Fritz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 še en primer , ko se lahko na tuji koži nekaj naučimo brez posledic na lastni koži ... mogoče tudi tebi ne bi škodilo malo popustljivosti pri vsevednosti... načeloma se to lahko zgodi več kot polovici motoristov na slovenskih cestah .... Kjerkoli, kjer je veliko križišč ter uvozov s stranskih cest, ni pametno prehitevati stoječo ali počasi se premikajočo kolono tako, da si bistveno hitrejši od vozil, katera prehitevaš. Ker obstaja velika verjetnost, da bo prej ko slej nekdo iz kolone naredil manever v smeri tvojega gibanja ali pa bo to omogočil komu s stranske ceste, se možnost za pravočasno reakcijo in preprečitev nesreče zmanjšuje z vsakim dodatnim km/h hitrosti. Konec koncev, če kolona avtomobilov stoji in mi počasi lezemo mimo, smo že v veliki prednosti. Ni potrebe, da bi leteli mimo. Zadnje čase sem, iz različnih razlogov - najbolj pogosto po običajni neumnosti, v kombinaciji z agresivnostjo, naredil precej napak pri vožnji z motorjem po mestu. Če me je kdo videl in sedaj bere moje pametovanje - ja, vem..za..bal sem in se posipam s pepelom ter se opravičujem, če sem te pri tem ogrožal ali oviral. Še vedno pa sem vesel, da pri tem nisem nastradal. DAMI34, maus, trebor in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 ... Zadnje čase sem, iz različnih razlogov - najbolj pogosto po običajni neumnosti, v kombinaciji z agresivnostjo, naredil precej napak pri vožnji z motorjem po mestu. Če me je kdo videl in sedaj bere moje pametovanje - ja, vem..za..bal sem in se posipam s pepelom ter se opravičujem, če sem te pri tem ogrožal ali oviral. Še vedno pa sem vesel, da pri tem nisem nastradal. A to je odkar si moped zamenjal? Saj pravim, bmfe niso kul!!! Hudičevo seme! thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 pa prav logično razmišljanje privede do takih situacij ... ( bredeš zmeraj globje )... - če ni bil preko črte je - ne logično temveč računsko ko sešteješ širino odmika avtomobila od robnika + širino avtomobila + predpisano ali priporočeno bočno razdaljo med vozilom ki prehiteva ter vozilom ki je prehitevano (btw - za tesno prehitevanje je po zakonu zagrožena kazen ker se po zakonu tretira kot prekršek !!!) + še širino vozila ki prehiteva in ko to sešteješ imaš logično samo minimalne teoretične možnosti . da dejansko z bočnim ogledalom ni bil v vertikali na ali prek polne sredinske črte - kar pa se spet tretira po zakonu kot vožnja prek polne črte .. v slučaju , da bi provida snemala tako vožnjo bi ti na tej razdalji tudi če bi se umikal nazaj na svoj vozni pas v presledek med vozili teoretično lahko obesili posamično kazen za vse prevoze polne črte ... naslednje kar je pa je zaviranje ... tam je omejitev 60 na uro .. ko se vozi mimo stoječe kolone na tak način naj bi bila hitrost vožnje zreducirana - recimo na polovico omejitve ... pri 30 na uro pa se lahko motor ustavi prej kot v 10m na suhi podlagi ... načeloma je bmfla dovolj visoka , da ima voznik pogled prek avta in lahko vidi dogajanje spredaj torej bi lahko predvideval ob tem da je stranski izvoz z desne strani tudi bedaka , ki je zavijal na levo - razen v primeru , da mu je pogled zakrival kombi recimo - no tukaj pa se itak počaka in ne prehiteva temveč se gre mimo po polžje ali z odrivanjem z nogami ... ČE SI TO MISLIL RESNO S TEMI LEVIMI IN DESNIMI POTEM VRNI VSE IZPITE ZA MOTORNA VOZILA ALI PA POJDI V PRVI RAZRED OŠ NA TEČAJ !!! ZARADI TAKIH JE NA CESTI POLNO ZAJEBOV KI SE NE KONČAJO LEPO.. razlika je očitna ...ti navajaš "če-je" ostali pa skušamo iz dejstev potegniti nekaj pametnega za v bodoče ... in ne ne boš se me tako komot rešil ... če ti situacija ni jasna si poglej še tole https://maps.google.si/maps?q=Cubo+Gostinstvo+D.O.O.,+%C5%A0martinska+cesta,+Ljubljana&hl=sl&ie=UTF8&ll=46.064011,14.527739&spn=0.001113,0.001725&sll=46.149166,14.986011&sspn=2.275735,3.532104&oq=cubo&hq=cubo+gostinstvo+doo&hnear=%C5%A0martinska+cesta,+Ljubljana&t=m&z=19&layer=c&cbll=46.064011,14.527739&panoid=HmRjqDT7Y-BhNgE9Z2Qr2g&cbp=12,237.61,,1,12.68 izvoz i "cubo" je tisti na desni strani ...avto je zavijal v levo ... točka motorista je nekje tam-tam kjer se je verjetno peljal.... in ti tvoji dodatki o avtu , ki je bil ob nepravem trenutku na nepravem mestu ter zavijal v nepravo / prepovedano smer so navadni izgovori - potemtakem to velja za obe vpleteni strani in bi načeloma morala biti deljena krivda , oba pa seveda sledi plačilo kazni za prekrške , ki sta jih naredila ... ja se pa strinjam . zajeb , neprijetnosti in poškodbe telesa in zavesti ... ne lajkam sploh ... še en primer , ko se lahko na tuji koži nekaj naučimo brez posledic na lastni koži ... mogoče tudi tebi ne bi škodilo malo popustljivosti pri vsevednosti... načeloma se to lahko zgodi več kot polovici motoristov na slovenskih cestah .... Stari - hvala za "dobre želje". Pa ti si kot "joževita" .................... jasnoviden! Ravno zaradi teh stvari - da nisem izobraževanja / takega in drugačnega / - kot marsikdo. zaključil z osemletko, ampak tudi kasneje kdaj investiral svoj čas in € v dodatna izpopolnjevanja in "updejtanje" .............. sem danes še vedno TU in me še NIHČE ni sklatil in NABASAL, pa tudi sam tako v avteku, kot na enosledniku še nisem imel težav z "kritičnimi situacijami". Take situacije običajno drajverji - takih in drugačnih vozilc - povzročamo sami. Ne povzročajo nam jih drugi. In spet presenetljivo "iščeš jajca v dlaki" in mešaš pojme. Važen je vzrok in ne posledica. Ti pa sedaj iz znanih posledic razvijaš neke "kvazi teorije" o oseh, pa črtah in providah. Je stvar čist simpl. Pa da ne uporabljam ČE-ja, ker te očitno moti. AKO nekdo ne bi ravnal, kot v danem trenutku na danem mestu NE bi ravnal tako kot je - s tem ravnanjem pa je bil v prekršku, tudi drugi (pa čeprav tudi v prekršku ) ne bi naletel na prvega. In dvoličnost je očitna; nekje se na veliko zagovarja, da se z enoslednikom da kamot in je celo jasno da je vse v redu voziti po črtah in prehitevati počasnejša vozila - pa saj zaradi tega ja vozimo mopede, ko po to naredi policist - je pa to kar na enkrat prepovedano in nezaželjeno. Mislim ..... gsxf750 in solorider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 (popravljeno) Stari - hvala za "dobre želje". Pa ti si kot "joževita" .................... jasnoviden! Ravno zaradi teh stvari - da nisem izobraževanja / takega in drugačnega / - kot marsikdo. zaključil z osemletko, ampak tudi kasneje kdaj investiral svoj čas in € v dodatna izpopolnjevanja in "updejtanje" .............. sem danes še vedno TU in me še NIHČE ni sklatil in NABASAL, pa tudi sam tako v avteku, kot na enosledniku še nisem imel težav z "kritičnimi situacijami". Take situacije običajno drajverji - takih in drugačnih vozilc - povzročamo sami. Ne povzročajo nam jih drugi. In spet presenetljivo "iščeš jajca v dlaki" in mešaš pojme. Važen je vzrok in ne posledica. Ti pa sedaj iz znanih posledic razvijaš neke "kvazi teorije" o oseh, pa črtah in providah. Je stvar čist simpl. Pa da ne uporabljam ČE-ja, ker te očitno moti. AKO nekdo ne bi ravnal, kot v danem trenutku na danem mestu NE bi ravnal tako kot je - s tem ravnanjem pa je bil v prekršku, tudi drugi (pa čeprav tudi v prekršku ) ne bi naletel na prvega. In dvoličnost je očitna; nekje se na veliko zagovarja, da se z enoslednikom da kamot in je celo jasno da je vse v redu voziti po črtah in prehitevati počasnejša vozila - pa saj zaradi tega ja vozimo mopede, ko po to naredi policist - je pa to kar na enkrat prepovedano in nezaželjeno. Mislim ..... nisi imel težav s kritičnimi situacijami ? no ja .... saj če mešaš levo pa desno si imel srečo , da so drugi popazili nate ko sii gledal si v narobno smer.. ej sam mal provociram ... ti pa privoščim , da imaš na cesti srečo - nič več in nič manj kot vsem ostalim.. s tem se pa čisto strinjam... not glede na tvoje pisanje v naslednjem označenem tekstu ... in če še nisi dojel se sploh ne gre zaradi policista temveč zaradi motorista . prepovedano s strani zakona in nezaželjeno s strani preventive ter kaznivo s strani policistov .. zdaj kako pa si ti vse skupaj učeno razlagaš je pa tvoja stvar ... velja pa trenutno še zmeraj in to celo za vse enako - če pa kje v uradnem listu piše drugače me pa prosim poduči ... in ne ne vozim motorja zaradi tega , da lahko prehitevam stoječo kolono - če to delam sem v prekršku kar mi ne diši in če se poleg tega še ne ustavim ko mi nekdo zapelje pred motor sem v veliki meri kriv sam predvsem zato ker se pri delanju pekrška nisem toliko zadržal pri hitrosti in povečal pozornosti glede drugih udeležencev v prometu da bi se stvar srečno iztekla tudi ko se najde še ena taka budala kot jaz ki dela prekršek istočasno kot jaz !!! mogoče sem pa zato včeraj , ko sem od velikih lašč do semaforja na škofljici vozil za kretenom v focusu , ki je po tistih lepih ovinkih vozil nekje tudi pod 60 na uro na ravninah , kjer je bilo prehitevanje dovoljeno s prekinjeno črto pa pospešil čez 90 na uro če je bilo prazno če pa so bila vozila pa obdržal hitrost med 60 in 70 - izpadel pussy ??? en driver ki povzroča težave tapravim hitrejšim motoristom ? takim ki imajo motor za prehitevanje prek polne črte ? ki se pizdijo na nasproti vozeče udeležence - in na motoriste še najbolj - ker se jim ne umikajo na svojo skrajno desno ko oni prehitevajo prek polne črte ali v škarjice ??? ja cool .. tud prov ...dol mi visi za ostale , ki imajo motor za delanje prekrškov in govorijo kako na veliko se jim nič slabega ne dogodi na cesti ... samo ko pa se, so jim pa vsi ostali krivi - oni so pač vozili motor in samo prehitevali čez polno črto - saj zato so ga pa kupili kajne papež47 ?!! Popravljeno Maj 26, 2014. Popravil thumper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 A to je odkar si moped zamenjal? Saj pravim, bmfe niso kul!!! Hudičevo seme! Noup, to je od začetka sezone, del tudi z V-Stromom a je tablica vedno ista. Če bi iskal izgovore, bi lahko rekel, da je to zaradi novega delovnega mesta, stresa in ihte vendar, če sem čisto iskren, za početje neumnosti, ko ogrožaš sebe in druge, ni izgovora. Pozabil sem napisati, da sem vesel, da nisem škodoval komu drugemu ali sebi. thumper, Scarlett, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 (popravljeno) Zadnje čase sem, iz različnih razlogov - najbolj pogosto po običajni neumnosti, v kombinaciji z agresivnostjo, naredil precej napak pri vožnji z motorjem po mestu. Če me je kdo videl in sedaj bere moje pametovanje - ja, vem..za..bal sem in se posipam s pepelom ter se opravičujem, če sem te pri tem ogrožal ali oviral. Še vedno pa sem vesel, da pri tem nisem nastradal. Pozabil sem napisati, da sem vesel, da nisem škodoval komu drugemu ali sebi. EMŠO? ali le stres ... umiraš od skrbi kam z denarjem ko maš na novem šihtu višjo plačo ? ni blema - mi smo tukaj da te razbremenimo .. usem s kofe doužn ! pa tko svakič ker boš itak pozabil da si dal za kufe... :lol: Popravljeno Maj 26, 2014. Popravil thumper Fritz in Alla 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 tud prov ...dol mi visi za ostale , ki imajo motor za delanje prekrškov in govorijo kako na veliko se jim nič slabega ne dogodi na cesti ... samo ko pa se, so jim pa vsi ostali krivi - oni so pač vozili motor in samo prehitevali čez polno črto - saj zato so ga pa kupili kajne papež47 ?!! Lej, res ne vem zakaj si kdo kupi motor. Res ne. VEM pa, zakaj sem ga kupil sam! Definitivno ga NISEM zaradi potrebe po DODATNIH dozah ADRENALINA. Definitivno ga tudi nisem zaradi "kolenčkanja" in preseravanja. Kupil sem ga ( prvega že davno zdavnaj ) ker enostavno "uživam in užitkarim" in mi je vožnja "relax". O polni črti na cesti sem enkrat že debatiral. Ne bom več, mi je pa jasno, kaj ta "talna oznaka pomeni". Meni, kot nekomu, ki ima "driver licence", pa ni važno kaj vozim - motor, kolo, avto, ali šleper. Pa še nekaj - veš vsakič, ko se odpravim na furo sam se imam NAMEN vrniti nazaj - kjer mi je čist fajn in se imamo fajn. Ko pa greva na furo skupaj z mojo, pa vem da MORAVA oba pridet NAZAJ, ker se imava in imamo super fajn. Pa da ne bo pomote, sem že tudi po odstavnem kolone prehiteval, in me je "oblast" stopirala, pa še in še je bilo raznih situacij, ampak nikoli do sedaj še nisem niti plačal globe, kaj šele kako piko pokasiral. Če je bila "orto štala" sva z možem postave izmenjala par "PRIJAZNIH" besed in kak argument gor pa dol. Seveda pa je tudi res, da tudi če "špricam mimo " stoječe kolone in po drugi strani "polne črte" - delam to z OBČUTKOM , po pameti in definitivno s primerno hitrostjo, ki nikakor ni 150km/h. DeeJay, maxxim, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 tud prov ...dol mi visi za ostale , ki imajo motor za delanje prekrškov in govorijo kako na veliko se jim nič slabega ne dogodi na cesti ... samo ko pa se, so jim pa vsi ostali krivi - oni so pač vozili motor in samo prehitevali čez polno črto - saj zato so ga pa kupili kajne papež47 ?!! polna črta ni zid, in se lahko pelje čez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 polna črta ni zid, in se lahko pelje čez komot tebi k maš denarja kot pečk od češenj ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 komot tebi k maš denarja kot pečk od češenj ... ka ma pa dnar veze s polno črto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 ka ma pa dnar veze s polno črto? nima veze s črto... ima pa vezo s posnetkom provide... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 nima veze s črto... ima pa vezo s posnetkom provide... js sm sam o črti govoru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 js sm sam o črti govoru ni res ...govoru si o dnarju..k pa po tvoje nima veze s polno črto...tko da si vse zamešal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 ni res ...govoru si o dnarju..k pa po tvoje nima veze s polno črto...tko da si vse zamešal... tole sm napisal: polna črta ni zid, in se lahko pelje čez as kej močnega dns skadil? thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 1 pečka 1 češnja = pouna črta a se vam sploh sanja kok je kilo črešenj :krneki: to je za v črno kroniko :glare: DAMI34 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 tole sm napisal: polna črta ni zid, in se lahko pelje čez as kej močnega dns skadil? a zdej boš pa pol ure stare poste na dan vlekel ? s tak kt jugonostalgiki... maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 1 pečka 1 češnja = pouna črta a se vam sploh sanja kok je kilo črešenj :krneki: to je za revijo MOJ VRT :glare: a zdej boš pa pol ure stare poste na dan vlekel ? s tak kt jugonostalgiki... Zase se brigi, češnjevc thumper in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Zase se brigi, češnjevc bolš češnje kot "maline" ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Na, ja ......jest mam raj "malinouc". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 js pa malinouke Scarabeo 500, DAMI34, Gasperr in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 tut kake češplice se neb branu, sploh če ji je Češnjica ime.... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 tut kake češplice se neb branu, sploh če ji je Češnjica ime.... Dej, pejt u ETO, u Kamnik, pa si komplet KOMPOTOV kup. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 Dej, pejt u ETO, u Kamnik, pa si komplet KOMPOTOV kup. sj bi šu, ampak je preveč polnih črt, pa bi najbrž predpise kršil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se