TakeALookAround Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 ....eni in isti pa obsojate tuki gor.....In kaj potem, ce je sam storil napako? Bil nepozoren? Prehiter? Se bos ti bolje pocutil? Shit happens, pa si sam kriv, al pa ne. turko, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Spoštovani DIN! Tvoja reakcija je bila dejansko nepotrebna, po nepotrebnem se razburjaš nad mnenjem. Pač sem se našel v tvojem postu, ker bog ne daj, da kdo napiše svoje mnenje, ker je pač to bil tvoj kolega, je že vse narobe. (To, da je bil tvoj kolega sem samo dal za primer, da ne boš narobe razumel, da sem kar določil) Nobeden nobenega ne obsoja! Za svoja dejanja vsak odgovarja sam, prav tako pa tudi za posledice, ki nastanejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mataur Objavljeno Junij 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Mene prizadane vsaka smrt motorista, ne glede na vzrok nesreče. Nihče od motoristov ne sede na motor in se zavestno odpelje v smrt. Meje si vsak določi sam, nekateri jih samo "pošlatajo" nekateri jih dosežejo, ali celo presežejo, nekateri niti ne poizkusijo. Motor je prevozno sredstvo, ki ti da svobodo, užitek in težko je to omejiti v nek okvir. Meja je tanka in hitro si preko...vsi pa si želimo, da se po furi, živi vrnemo v objem ljubljenih...če se komu to ne izide...naj počiva v miru... MARE 65, spaceback, maxiscooter in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 (popravljeno) Škoda razglabljat, nobeden si najbrž ni zaslužil končati tako, koliko je bil pa sam kriv pa ne bomo zvedeli. Pljuvat po nekomu (če tudi je že pokojni) pa je bil vedno slovenski šport... nažalost. Dejmo ga ukinit! Včeraj šel na čevape v lepinji katere mi je častla žena v kamin v Postojni. Prav lepo sva uživala pot na kateri me je že roka bolela od mahanja nasproti vozečim. 3 postojanke inkasantov in praktično nič oz zanemarljivo norcev. Nesreče pa videl ne nobene. Naj tako tudi ostane. Popravljeno Junij 8, 2014. Popravil StaraFeltna zoranko, Zivnorc, MARE 65 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Borutt Objavljeno Junij 8, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2014 ....eni in isti pa obsojate tuki gor.....In kaj potem, ce je sam storil napako? Bil nepozoren? Prehiter? Se bos ti bolje pocutil? Shit happens, pa si sam kriv, al pa ne. Da še nekdo nekaj napiše, ki malo več ve od nekaterih nabijalcev. Motorist je vozil po klancu navzgor v levi ovinek in padel po vozišču (sam ve kako in kaj). V tem primeru je s ceste "poletel" naravnost v grmovje in pri tem, na srečo, ni nikogar ogrožal. Sedaj pa nekaj za vse bistroumne; kaj pa, če bi vozil v desni ovinek in ravno tako padel po vozišču ter nasproti vozečemu spremenil življenje za vedno ? Je kdo mogoče pomislil na vse tiste, kateri se pravilno pripeljejo nasproti in jih neki izstrelek ubije ali pohabi ? Sem že večkrat napisal, da me ne zanima in sploh ne gane, če si nekdo glavo razbija ob najtršem kamnu. Vedno in povsod pa mi dvigne pritisk objestno ravnanje nekoga ter posledično ogrožanje vseh ostalih. Takšni ogrožajoči imbecili se mi sploh ne smilijo. To je samo v razmislek, ker je odprta tema s podobnim naslovom, kamor sodi takšno razmišljanje. BREITNER, motofrik, I30 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Sobota - 10.00h. Z mojo sediva pri Vikiju in pijeva . Vse OK. Pa se najde "Rossi" in x5 ali 6x gor- pa dol po kolenu in komolcih. Vsi ostali, ki so v tistem času normalno peljali so imeli precej sreče, da ni koga sklatil. Motorist, ki je pri sosednji mizi pil kavo ( domačin očitno ) pa je povedal, da je biula samo kako uro prej na ovinku pri spomeniku na sredi ceste "SRNA". In sedaj, ko takle "Rossi" po kolenu in komolcu prileti v ovinek in ima not skromnih 100km/h - kaj lahko stori? Pol ure pred nesrečo sem se peljal nazaj proti LJ. Tisti ovinkci, ko se iz Rižane začneš vzpenjati proti Kalu so krasni, ampak asfalt je katastrofa. Takoj na začetku klanca sva prehitela en kamijonček, s katerega je iz kesona kar kulturno dol kapljalo. Kaj se je cedilo ne vem. Pol ure po tem je počilo? Naključje? maxxim 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 (popravljeno) nism biu js :glare: znajo pa eni res pretiravat ... zapelješ enkrat gor in dol in to je to ... ne samo na kalu .. tudi na ridah ... 20 x gor in dol, še uni k smo se hotl mal pogovarjat, se nismo mogl ... ne glede, da je bil policaj tam, ni nihče vsaj malo upošteval organa .... ni čudno, ko nas ustavijo, da nas cepijo maksimalno :krneki: p.s. nisem ravno prava referenca za pridigo, ampak ... vsaj čez naselja peljem po omejitvah ... ena punca se je čez postojno rinla po sredini ceste .. prehitevala celo kolono ... pol pa iz postojne vn skor ni znala ovinka speljat ... in to me jezi ... pa če vidim policaja, vsaj malo zmanjšam izven naselja .. pa še tam gre redko čez 120 ... Popravljeno Junij 9, 2014. Popravil maus Fazer03, thumper, Ihr* in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 9, 2014 (popravljeno) Kaj bi če bi.... moja vikend zgodba, pa Kmetova tut!!!! V enem od lepih ovinkov jadranke, kjer si skoraj na kolenu sva se zapeljala čez 1,5m dolgo debelo kačo....praktično nisva imela dosti kaj narediti razen poravnati, čez peljati in spet v nagib. Verjemte da me je pošteno zmaknilo....... kaj bi če bi: mi kača predrla gumo in bi padel po tleh se razbil, ali bognedaj zapeljal na drugo stran pa še koga pokosil........ nekateri motosvetovci bi nama privoščili, samo zato k so lubosumni name, k sm lep, na Kmeta pa ka ma lep moped p.s. : pa še rekli bi, sama sta kriva k sta diujala...pa ni res, obstaja velika verjetnost da sm šu pod 90/km Popravljeno Junij 9, 2014. Popravil DAMI34 Kmet2, BMWflar, ZdenkoK in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Vidva samo eno, jst sm sam letos že tri nagazu te golazni in pr tazadnji je res malo manjkalo da bi padu v ovinku.Bil je lep komad pravi Velebitski poskok, še bunu se je pol k sm ga nagazu. motofrik, DAMI34 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Kaj bi če bi.... moja vikend zgodba, pa Kmetova tut!!!! V enem od lepih ovinkov jadranke, kjer si skoraj na kolenu sva se zapeljala čez 1,5m dolgo debelo kačo....praktično nisva imela dosti kaj narediti razen poravnati, čez peljati in spet v nagib. Verjemte da me je pošteno zmaknilo....... kaj bi če bi: mi kača predrla gumo in bi padel po tleh se razbil, ali bognedaj zapeljal na drugo stran pa še koga pokosil........ nekateri motosvetovci bi nama privoščili, samo zato k so lubosumni name, k sm lep, na Kmeta pa ka ma lep moped p.s. : pa še rekli bi, sama sta kriva k sta diujala...pa ni res, obstaja velika verjetnost da sm šu pod 90/km Dejta povedat še to sa se KTM in Kawasaki nista bla sposobna kači umaknit medtem ko se ji je BMW brez problema umaknil thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Kaj bi če bi.... moja vikend zgodba, pa Kmetova tut!!!! V enem od lepih ovinkov jadranke, kjer si skoraj na kolenu sva se zapeljala čez 1,5m dolgo debelo kačo....praktično nisva imela dosti kaj narediti razen poravnati, čez peljati in spet v nagib. Verjemte da me je pošteno zmaknilo....... kaj bi če bi: mi kača predrla gumo in bi padel po tleh se razbil, ali bognedaj zapeljal na drugo stran pa še koga pokosil........ nekateri motosvetovci bi nama privoščili, samo zato k so lubosumni name, k sm lep, na Kmeta pa ka ma lep moped p.s. : pa še rekli bi, sama sta kriva k sta diujala...pa ni res, obstaja velika verjetnost da sm šu pod 90/km Tako velike kače nista videla? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Tako velike kače nista videla? JA seveda da sva, kr če je neb videla, potem jst tega neb napisu kapišiš Gasperr in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Pozabil sem dodati "pravočasno" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Pozabil sem dodati "pravočasno" sori prjatu, tvoje pripombe ne upoštevam, ker je nisi vpisal "pravočasno" Scarlett, TakeALookAround, Gasperr in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Prav to sem pisal v svojih postih, kar je @Borutt napisal bolj nadzorno. Dejstvo je, če se nekdo ponesreči na črnem kalu, se sigurno ni ob opazovanju skal in kamnoloma, temveč zaradi objestne vožnje. In tam se nekateri namensko vozijo gor/dol .... zakaj že? Sem pa lani srečal pametnjakoviče na črnem kalu v kavbojkah, majicah brez rokavov ... itd, potem pa takšni isti pametujejo tukaj o opremi in kako je vse drugod najslabša, a sami se vozijo skoraj v "gatah". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Jst se vedno po kalu namensko dol in gor pelem, a sm objestn? :glare: Dadi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Ko bi pri nas bile tudi dirkači bi blo kul tako pa le čakajo, da ji popestriš kožo s profilom... Mi smo krivi ki pobijemo vse "japanske bube"! Nisem še srečal kače... upma da je tudi ne se bi mi smilila pa tudi sam sebe in moped mam rad. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Prijatelji ponavadi zagovarjajo prijatelja in sigurno ne bo nihče "priznal", da je bil sam kriv. Ponavadi je vse drugo krivo, samo sami nismo nikoli. Ojej .... ob 3.00 zjutraj! Verjetno popolnoma trezn! Naj počiva v miru! Škoda tudi mladih punc! http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/tragicna-vecer-in-noc-v-dveh-prometnih-nesrecah-umrli-trije-ljudje.html a ti pa moraš imeti hude veze na sodni medicini da tako vehementno postavljaš to verjetnost v okvir resnice... Spoštovani DIN! Tvoja reakcija je bila dejansko nepotrebna, po nepotrebnem se razburjaš nad mnenjem. Pač sem se našel v tvojem postu, ker bog ne daj, da kdo napiše svoje mnenje, ker je pač to bil tvoj kolega, je že vse narobe. (To, da je bil tvoj kolega sem samo dal za primer, da ne boš narobe razumel, da sem kar določil) Nobeden nobenega ne obsoja! Za svoja dejanja vsak odgovarja sam, prav tako pa tudi za posledice, ki nastanejo. lej ...boga ni ...razen če lahko na sodni medicini dokažejo da ga je skinil namenoma ker je bil neozdravljivo bolan.... če imaš kakšne tehtne dokaze jih prosim predloži... in ja - zame je to kar si napisal v prejšnjem postu " Verjetno popolnoma trezn " - obsojanje .. Dadi, Gasperr, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 ...tisto ni bila kača.... ... odpadla zračnica z nekega Kawasakija je bla..... DAMI34, gsxf750, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 ...tisto ni bila kača.... ... odpadla zračnica z nekega Kawasakija je bla..... od suze zihr ni mogla bit, k do tm spljoh ne pride Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 (popravljeno) @Thumper: kako si vedel, glede sodne medicine? Od bratranca stric se ukvarja in dela obdukcije .... kot Doktor G. Glede boga, pa naj vsak si sam misli ali obstaja ali ne .... glede na to, da gre toliko ljudi na motožegn, pomeni, da v nekaj verjamejo. Popravljeno Junij 9, 2014. Popravil BREITNER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Sami divjaki v tej temi ..........no pa kakšen brihtnež sem ter tja Ninč., pik1 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Sami divjaki v tej temi ..........no pa kakšen brihtnež sem ter tja hvala, a zdj me boš še z brihtnežem zmerju? I30 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 @Thumper: kako si vedel, glede sodne medicine? Od bratranca stric se ukvarja in dela obdukcije .... kot Doktor G. Glede boga, pa naj vsak si sam misli ali obstaja ali ne .... glede na to, da gre toliko ljudi na motožegn, pomeni, da v nekaj verjamejo. Tam bolj v Zlatoroga verjamejo DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 (popravljeno) @Thumper: kako si vedel, glede sodne medicine? Od bratranca stric se ukvarja in dela obdukcije .... kot Doktor G. Glede boga, pa naj vsak si sam misli ali obstaja ali ne .... glede na to, da gre toliko ljudi na motožegn, pomeni, da v nekaj verjamejo. Hočeš rečt da je ta stric od bratranca tako govno od človeka de obrekuje mrtvece, krši precej zakonskih določil o varstvu osebnih podatkov, o morali in etiki takega početja pa sploh ne bi zgubljal besed. Da ga pokičeš vsakič ko prebereš o mrtvem motoristu skor ne dvomim. folk, nesreča. NE SREČA. So patroni ki jih iščejo. marsikdo jih tud najde. ni pa vsaka nesreča 100% produkt objestnosti in idijotizma. Pač ni. Popravljeno Junij 9, 2014. Popravil Cartman DAMI34, spidybaw, TakeALookAround in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se