motozajebant Objavljeno Julij 30, 2014 Deli Objavljeno Julij 30, 2014 Kratki in jedrnati odgovor bo vedno lepše izgledal kot neko dolgovezenje, zdaj če teb paše nabijanje in da se pride do bistva po xx straneh, še ne pomeni da vsakemu ustrza branje pametovanj takšnih in drugačnih s tvoje strani&co. Do you copy? optimist si, če misliš da boš na forumu prišel do bistva I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 30, 2014 Deli Objavljeno Julij 30, 2014 Pike pomenijo, da človek vmes razmišlja... :grim :grim Tudi jaz kak dolg odstavek opremim z pikami...hebat ga... .... res je ... .... tud jest ful velik razmišljam ... :) DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 30, 2014 Deli Objavljeno Julij 30, 2014 .... res je ... .... tud jest ful velik razmišljam ... :) ti tut govoriš dost...........................namest pik uporab kar vejice ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Whiskey in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Julij 31, 2014 Deli Objavljeno Julij 31, 2014 optimist si, če misliš da boš na forumu prišel do bistva Vem da od takih nakladačev kot je Kmet2 niti ne pričakujem kaj uporabnega in koristnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Julij 31, 2014 Deli Objavljeno Julij 31, 2014 Vem da od takih nakladačev kot je Kmet2 niti ne pričakujem kaj uporabnega in koristnega Kukr str zgledaš na avatarju tud nimaš več kej nucat. Kmet2, thumper, trebor in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Julij 31, 2014 Deli Objavljeno Julij 31, 2014 Kukr str zgledaš na avatarju tud nimaš več kej nucat. Ma za ostale mladce, midva sva že skor za odstrel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Julij 31, 2014 Deli Objavljeno Julij 31, 2014 .......................mislm.............. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 31, 2014 Deli Objavljeno Julij 31, 2014 Yamaha ne bodi obremenjen z posamezniki oz. z mano,daj na ignor in maš mir. Napram tebi pa jaz povem tudi kaj koristnega in uporabnega in ne žalim in ponižujem kakor ti,no vsaj trudim se ! Pri tebi pa mi zmankuje motivacije CEPEC stari :glare: TakeALookAround, zverac in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 31, 2014 Deli Objavljeno Julij 31, 2014 Yamaha ne bodi obremenjen z posamezniki oz. z mano,daj na ignor in maš mir. Napram tebi pa jaz povem tudi kaj koristnega in uporabnega in ne žalim in ponižujem kakor ti,no vsaj trudim se ! Pri tebi pa mi zmankuje motivacije CEPEC stari :glare: .... ahahahahahahahahaha .... :lol1: ... to mi je pa najbolj všeč ... :hooray: ... "CEPEC stari" ... ... jooooooooooj, da men reče kšn tko, bi čist znoru .... :eek: TakeALookAround, Kmet2 in I30 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Julij 31, 2014 Deli Objavljeno Julij 31, 2014 Yamaha ne bodi obremenjen z posamezniki oz. z mano,daj na ignor in maš mir. Napram tebi pa jaz povem tudi kaj koristnega in uporabnega in ne žalim in ponižujem kakor ti,no vsaj trudim se ! Pri tebi pa mi zmankuje motivacije CEPEC stari :glare: Kaj pa lahko poveš koristnega in uporabnega, revež, če je beseda nakladač žalitev, pol ne vem, ti pa v jok pa na drevo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2014 Deli Objavljeno Julij 31, 2014 Vem da od takih nakladačev kot je Kmet2 niti ne pričakujem kaj uporabnega in koristnega zato k ne znaš med vrsticami brat zverac in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Julij 31, 2014 Deli Objavljeno Julij 31, 2014 zato k ne znaš med vrsticami brat Ok, sem prestar, vdam se... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 31, 2014 Deli Objavljeno Julij 31, 2014 Ok, sem prestar, vdam se... ... Yamaha ne se pustit tema dvema smrkovcema ... .. jest zate navijam ... DAMI34 in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2014 Deli Objavljeno Julij 31, 2014 čez pol ure bota oba pozabla za koga navijata Kmet2, I30, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Avgust 2, 2014 Deli Objavljeno Avgust 2, 2014 .... ahahahahahahahahaha .... :lol1: Kip1 Sem tuki nov na forumu pa ne vem zakaj ....... ah ah ah ah ah Ti je kej hudo Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 3, 2014 Deli Objavljeno Avgust 3, 2014 Zdej je že pozabu zakaj se je sploh smejal :grim I30 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 Kdo od tukaj?!? http://www.svet24.si/clanek/novice/kronika/53df68e4d7465/ne-boste-verjeli-kako-hitro-je-divjal-z-motorjem Sem pač optimist ker pričakujem, da bo opisal "svojo plat medalje" .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 Pa saj tam je ena ravnina, ko če malo ožameš je hitro preko 100. TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 Kaj ti ne samo za alkohol odvzamejo izpita na mestu? Kaj ni za hitrost da polcaji naložijo pike na izpit sodnik za prekrške pa pike sešteje in pove al bo še samo pešhonda al morda še lahko rešiš izpit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 Kolikor jaz vem je če te dobijo izven naselja 140+ ti zaplenijo izpit koliko pik boš dobil oz za vse nadaljne sankcije se bo pa sodnik za prekrške odločal (pa mislim da ti tudi za prevoz motorja policaji poskrbijo ne vem pa kaka hitrost more bit pri 200 vem da ti ga oni pridejo iskat ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 Pa saj tam je ena ravnina, ko če malo ožameš je hitro preko 100. Kje drugja pa stojijo, če ne na ravnini, da lahko kasirajo. TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 Kdo od tukaj?!? http://www.svet24.si/clanek/novice/kronika/53df68e4d7465/ne-boste-verjeli-kako-hitro-je-divjal-z-motorjem Sem pač optimist ker pričakujem, da bo opisal "svojo plat medalje" .... mal mi je ušlo........sicer pa 149 DIUJANJE??????????? Gasperr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 Ja itak....po Copovi recimo. motozajebant in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 mal mi je ušlo........ Ojej, inkontinenca je nadležna stvar. Predlagam XXL Pampers, lahko pa ti jih napišem na recept. trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 Ojej, inkontinenca je nadležna stvar. Predlagam XXL Pampers, lahko pa ti jih napišem na recept. ni treba, so mi izpit pobrali Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se