Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Vanga

Priporočene objave

Kaj naj rečem   :blush:  minilo je točno eno leto odkar sem postal delni invalid med Karlobagom in Senjom! Zakaj..........ker sem bedak ,ker sem želel vedno biti prvi in najhitrejši,ker sem vozil po robu zmogljivosti motorja ter pnevmatik,sem primer kaj se ne sme!!!

V nesreči sem izpahnil koleno do te mere da ne bo nikoli več funkcionalno ,vsaj tako ne kot sem navajen živet adrenalinsko in športno aktivno. Počil 1 ledveni vretenec in izpahnil komolec!

Rehabilitiram se že eno leto,za mano je 5 operacij ,v prihodnje čakam še na najmanj 2!

Zakaj to pišem,ker mam pač danes drugi rojstni dan in v opozorilo meni podobnim kamikazam...........NE SPLAČA SE!!!!

A vsaka izkušnja ni slaba saj nas nekaj nauči in kot so rekle babice "za vse je nekaj dobro" in res je bilo! Če se ne bi ponesrečil bi bil danes v krtovi deželi,saj so med nujnimi preiskavami ki so jih opravili našli tudi nekaj kar ne paše v mojo glavo in zaradi tega bi se en dan odpravil spat in se nikoli več zbudil,tako so mi razložili :mellow:

No zdaj pa bodi pameten,po eni strani trpim,po drugi strani pa sem živ in lahko še kako kvalitetno živim kljub defektom :010

Skratka želim vam povedat da na cesti previdno sploh v teh jesenskih dneh ,ko cesta ni več to kar je poleti kljub lepim temperaturam,listje odpada,kmetje vozijo pridelke  itd, res si ne želim brat še kakšne tragedije sploh pa od ljudi ki jih poznam.Marsikdo od vas je dal čez kalvarijo nekateri hujšo nekateri manjšo a po večini ostanete tiho.

Povejte delite svoje izkušnje neizkušenim in mladim ,vsi smo bili enkrat tam ,poučite jih da   SE NE SPLAČA   -_-

Kljub vsemu pa ostajam pozitiven in se kljub vsem zapletom vračam v formo..............vidimo se naslednje leto pa ne na forumu temveč na cesti ,Lp  :kmet:

P.S. Vse najboljše meni  :P

Ja, vse najboljše...škoda ker se ljudje tako malo naučimo iz tujih napak, ampak še največ iz svojih. Le te pa je včasih potrebno drago plačati. In verjamem ti da se ne izplača, a kaj ko se včasih prebudi tisti hudiček v človeku, ki pika in navija, včasih toliko da je močnejši od zdrave pameti. Še dobro da je z leti malo manj vztrajen, a izgnati se ne da. Takrat pa računamo na tisti kanček sreče, ki ga vsak potrebuje v življenju, a tudi ta ni večna in včasih obrne hrbet. Lepo praznuj, spij še zame enega... :beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A vsaka izkušnja ni slaba saj nas nekaj nauči in kot so rekle babice "za vse je nekaj dobro" in res je bilo! Če se ne bi ponesrečil bi bil danes v krtovi deželi,saj so med nujnimi preiskavami ki so jih opravili našli tudi nekaj kar ne paše v mojo glavo in zaradi tega bi se en dan odpravil spat in se nikoli več zbudil,tako so mi razložili :mellow:

No zdaj pa bodi pameten,po eni strani trpim,po drugi strani pa sem živ in lahko še kako kvalitetno živim kljub defektom :010

Skratka želim vam povedat da na cesti previdno sploh v teh jesenskih dneh ,ko cesta ni več to kar je poleti kljub lepim temperaturam,listje odpada,kmetje vozijo pridelke  itd, res si ne želim brat še kakšne tragedije sploh pa od ljudi ki jih poznam.Marsikdo od vas je dal čez kalvarijo nekateri hujšo nekateri manjšo a po večini ostanete tiho.

Povejte delite svoje izkušnje neizkušenim in mladim ,vsi smo bili enkrat tam ,poučite jih da   SE NE SPLAČA   -_-

Kljub vsemu pa ostajam pozitiven in se kljub vsem zapletom vračam v formo..............vidimo se naslednje leto pa ne na forumu temveč na cesti ,Lp  :kmet:

vsaka slaba stvar je za nekej dobra ..tud moja mati tko pravi... pa še ena - bolš večkrat po mal kot enkat velik...

kva so našl ?? nism vedu da je vakuum tok nevarn ...  :P  :P  :P

ostajaš pozitivn ? ja sej..zate res ni zdravila ..  :lol:

ps..vse najbolš ps ...  :OK:  u ps...  :beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kmet2, lepo si napisal. Čestitke tako za napisano kot obletnico in pazi se še naprej!

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tko k je Kmet 2 napisu ... res se ne splača ... sm precejkrat na svoji koži občutu, a sem imel ogromno sreče, upam, da nisem vseh 30 mišjih življenj pokuru ... sm pa že kr bliz.

tko da ... pamet u glavo, ki daje signale desni roki

:krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

P.S. Vse najboljše meni   in čimhitrejšo in čimbolj uspešno rehabilitacijo.

Imam kar nekaj prijateljev, ki so čisto prehitri za javni promet in ko pogovor nanese na neljube posledice vedno na glas ponavljam: " Ni ovinka ali dela ceste, ki bi bil vreden vse te kalvarije okoli doktorjev. " Ampak se mnogih to ne prime (še točke jih ne ohladijo) in tako se na koncu odločiš - da se izogneš "dirkanju" po cesti - da se voziš več ali manj sam/v paru  in kadar hočeš, kamor hočeš in kakor hitro hočeš.

Še enkrat: naj za trenutek odloži delo naš dragi .......... vse najboljše.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma sm tok gobčn ,da bi se sam sabo pogovarja v gostilni,tako da sem rad v družbi in se v družbi tudi vozim. Za kar se je meni zgodilo sem sam kriv in ne družba!

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kmet, povej v kateri gostilni boš imel monolog. Lahk ti pridem družbo delat.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimivo, kako nekateri ''pod nujno'' morajo prehiteti motorista... Včasih peljem lepo v koloni, zadaj pripelje kakšen avto in potem na vso silo prehiti, pa vozi pred tabo... Ko pa potem pred semaforjem prehitiš nazaj, je pa nekaj zelo zanimivega na desni strani.... Se človek navadi in niti ni več zanimivo malo gasa nabijati ob mimovozu...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sem pa že meu pred sabo avto, ki mi je hotu pokazat kok mu gre ... pa sem ga meu uspredi za "sponzorja" ... ko so ga ustavljali,  sem se pa počas mimo odpelju in mu pomahu :P

:krneki:

Temu se strokovno reče - radarski ščit :grim  Sem ravno tako hvaležen vsem, ki to počno zame :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res je..se ne splaca..

Ampak vcasih je pa treba..

Kruto si napisal, ampak je resnično.

Kmet: hepi brdi 2 YU!! Darila ti nam kupu :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma sm tok gobčn ,da bi se sam sabo pogovarja v gostilni,tako da sem rad v družbi in se v družbi tudi vozim. Za kar se je meni zgodilo sem sam kriv in ne družba!

A ni kriu Pik? :D

On vas je teral izpred sebe, pa pr vseh pizdarijah je bil zraun. Js mislm, da je kriu Pik. Anede??

Kmet, povej v kateri gostilni boš imel monolog. Lahk ti pridem družbo delat.

Nč monolog, jst čakam piknik na zajčjem ovinku

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj naj rečem   :blush:  minilo je točno eno leto odkar sem postal delni invalid med Karlobagom in Senjom! Zakaj..........ker sem bedak ,ker sem želel vedno biti prvi in najhitrejši,ker sem vozil po robu zmogljivosti motorja ter pnevmatik,sem primer kaj se ne sme!!!

V nesreči sem izpahnil koleno do te mere da ne bo nikoli več funkcionalno ,vsaj tako ne kot sem navajen živet adrenalinsko in športno aktivno. Počil 1 ledveni vretenec in izpahnil komolec!

Rehabilitiram se že eno leto,za mano je 5 operacij ,v prihodnje čakam še na najmanj 2!

Zakaj to pišem,ker mam pač danes drugi rojstni dan in v opozorilo meni podobnim kamikazam...........NE SPLAČA SE!!!!

Možakar, vse najboljše in kapo dol za tole kar si napisal :notworthy:  (in nobene škode, če se to večkrat kopira)

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za kar se je meni zgodilo sem sam kriv in ne družba!

mas sreco, de imas popravca, da si iz potencialne tragedije lahko potegnu nauk, in bulo z glave. Problem je ko marsikdo nima popravca, in je ze prva kazen usodna, drugim pa itak ne verjames.....

no, tud jez sm mel sreco in je bla poucna pizdarija s katro, ki je po defaultu ne bi smel prezvet, in od takrat tveganja na moji strani zmanjsujem do onemoglosti.

sej vemo. sreca brani neumne.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mas sreco, de imas popravca, da si iz potencialne tragedije lahko potegnu nauk, in bulo z glave. Problem je ko marsikdo nima popravca, in je ze prva kazen usodna, drugim pa itak ne verjames.....

sej vemo. sreca brani neumne.

ja, eni imamo srečo... :yes:

za tiste, ki je nimajo pa ne vem, kaj bi rekel...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz bom pa še vedno nabijal po teh straneh foruma...

Sej maš že avatar tak, da nas po buč nabijaš! :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bolje da po forumu nabija, kot da nam pike nabija :P

Ne bi se strinjal. Po pamet pravijo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne bi se strinjal. Po pamet pravijo.

prou, pol pa naj da teb vse naše pike :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No če nisi adrenalinski odvisnež (vsaj huda kategorija ne) pomaga imeti naraščaj doma. Takoj ko daš malo preveč po gasu si rečeš... e čakaj malo... njet dobra ideja. ;) Vsaj meni uspe uživat tudi če neke hitrosti ni... upam da tako tudi ostane. Statistično gledano letost porabim 10% več goriva.... :hmm::whistle:  ni še razloga z preplah...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tako je...imam narascaj in ko me prime ,da bi malo stisnil je takoj blokada(glej nekdo te doma caka,ki te rabi :OK: )+tega sem prevec frendov zakopal in moram rect ,da ni fajn videt starse ,ki zalujejo za svojim otrokom :mellow: sem pa imel priloznost izkusit kako je ,ce mislis ,da imas frende s katerimi se bos skupaj vozil(seveda po naselju 90 zunaj pa preko 140km/h non stop)na koncu pa se odlocis ,da le niso taki frendi kot se iz prve zdi :grrr pa se peljem sam pa na gumah imam na vsaki strani 2cm chicken strips ,ampak me b....i k...c kaj si kdo misli o meni ali moji voznji :smoke: ni lepsega obcutka ko prides domov ,glava prazna, na dalec pa ze ATA ATA :OK: bodite varni in se ne pustite provocirat nikomur :grrr

Amen. :)

Edina razlika pri meni je ATIIIiiIIiiIIm AAAAATI! Čiken strips pa so tudi tam nekje. Nimam niti vzemetenja primernega za se it kaj več, hvalabogu...

Vsakemu, pa še posebej začetnikom priporočam gledat promet (več kot zahtevajo v avtošoli) okoli sebe ker je čedalje preveč raztresenih voznikov + tistih ki ne morejo brez da med vožnjo ne čačkajo telefona. Raje bremzaj prej, kot da veš da te bodo iz stranske izsilili kot pa da kasneje slišiš: Joj veste ste enako siv kot cesta pa vas nisem videl(a) oz. podobne bedarije.... mariskdo ko vidi motor kar po gasu... če bi bil avto si tega nebi upali pa ne štekam zakaj je izsiljevat motoriste ok atomobile pa malokdo "upa". Da budal ki po mokrem bremzajo v ovinkih kolikor gre ne omenjam...

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če imaš naraščaj in če je nekdo odvisen od tebe je primarno tudi, da si zagotoviš čimboljše zavarovanje, nezgodno, življensko ao+ itd itd. Na cesti ne moreš nikoli trditi, da boš 100% varno prišel skozi. In če se že to zgodi bo vsaj nekaj denarja padlo, da boš ali bodo obdržali hišo, avto, odplačali tvoje kredite, ali pa da jih boš lahko vsaj šolal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!