VS800 Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 jskrablin, dr.looney, skalar36 in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 pred 1 minuto, VS800 pravi: upam, da si si tudi vse zapomnil, kar smo s težko muko in odrekanjem napisali VS800 in dr.looney 2
VS800 Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: upam, da si si tudi vse zapomnil, kar smo s težko muko in odrekanjem napisali Seveda,če bo treba komu tut zapiske posodm dr.looney, DAMI34 in GoBobi 3
dr.looney Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: ne mi rečt, zakaj so pa potem vsi jokice, če opozorijo na nevarnost in seveda tut neumnost? Ti spet selektivno bereš. Ce opozoris nisi jokca. Jokica si pol ko zacnes javkat in mjavkat ,kako je pesek kriv, da pades. Dost jasno. Vse skupaj mi pa deluje kot vic od blondinke, ki vidi bananin olupek in rece spet bom padla. GoBobi in VS800 2
DAMI34 Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 pred 6 minutami, dr.looney pravi: Ti spet selektivno bereš. Ce opozoris nisi jokca. Jokica si pol ko zacnes javkat in mjavkat ,kako je pesek kriv, da pades. Dost jasno. Vse skupaj mi pa deluje kot vic od blondinke, ki vidi bananin olupek in rece spet bom padla. kje sem napisal, da sem padel? Srce moje zlato, kar me najbolj pizdi je pa podcenjevalno gledanje na ljudi, niti ne veš kok in kam in v kakih vremenskih pogojih vse prevozim, a hkrati me okarakteriziraš za jokico, stokico in padalca? A me razumeš? Podcenjevalni odnos, prav tako ga ima naš Borutt je zlo moteč. Ni vse kar je opozorilo in nestrinjanje s početjem, ki se ga pri nas počne jokanje. Lej: -pesek na cesti je voznikom nevaren (pa sem po snegu vozil, po makedamu in to ne mal) zakaj praviš da jokam? Zakaj zviška gledati na druge? Mar jaz to počnem??? VS800, Yoghurt, Frenk 67 in 2 others 5
VS800 Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 (popravljeno) A ni bol, če že ubrišeš, da je saj mal peska k pa sam asfalt......................... Aja pazi na preklo od dohtarce...ti še neveš kolk buli Popravljeno Marec 21, 2017. Popravil VS800 dr.looney, DAMI34 in Frenk 67 3
dr.looney Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: kje sem napisal, da sem padel? Srce moje zlato, kar me najbolj pizdi je pa podcenjevalno gledanje na ljudi, niti ne veš kok in kam in v kakih vremenskih pogojih vse prevozim, a hkrati me okarakteriziraš za jokico, stokico in padalca? A me razumeš? Podcenjevalni odnos, prav tako ga ima naš Borutt je zlo moteč. Ni vse kar je opozorilo in nestrinjanje s početjem, ki se ga pri nas počne jokanje. Lej: -pesek na cesti je voznikom nevaren (pa sem po snegu vozil, po makedamu in to ne mal) zakaj praviš da jokam? Zakaj zviška gledati na druge? Mar jaz to počnem??? Nikogar ne podcenjujem. Zapomni si to enkrat za vselej. Oprosti ce sem te po krivem obtozila da si padel. Ni ti treba bit tako obcutljiv.Stavek ni bil misljen tako. Pisanje mi ne gre najbolje od rok. V zivo se lazje zmenim. Bo zdej vredu al ti se rdec tepih pogrnem. Pa ne spet po luft skakat ti lahko srcece odpove. DAMI34 in MARE 65 2
DAMI34 Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 pred 3 minutami, dr.looney pravi: Nikogar ne podcenjujem. Zapomni si to enkrat za vselej. Oprosti ce sem te po krivem obtozila da si padel. Ni ti treba bit tako obcutljiv.Stavek ni bil misljen tako. Pisanje mi ne gre najbolje od rok. V zivo se lazje zmenim. Bo zdej vredu al ti se rdec tepih pogrnem. Pa ne spet po luft skakat ti lahko srcece odpove. še kepca sladoleda, pol pa lah tut ti moderatorjem jokaš dr.looney in Zok 2
dr.looney Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: še kepca sladoleda, pol pa lah tut ti moderatorjem jokaš Dobis dve.....jokala pa ne bom....ni potrebe nobene. DAMI34 1
MARE 65 Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 pred 11 urami, dr.looney pravi: Dobis dve.....jokala pa ne bom....ni potrebe nobene. Za tri kepice njamiii grem za mediatorja, če vaju prime jokcat... dr.looney in DAMI34 2
Andrejcer Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 Koliko je vredno življenje: http://sobotainfo.com/novica/kronika/je-kazen-ker-je-do-smrti-zbila-mlado-motoristko/130100
Borutt Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 pred 4 minutami, Andrejcer pravi: Koliko je vredno življenje: http://sobotainfo.com/novica/kronika/je-kazen-ker-je-do-smrti-zbila-mlado-motoristko/130100 V članku nisem zasledil, da bi kdorkoli ovrednotil človeško življenje. V njem samo piše, kakšno kazen je dobila povzročiteljica prometne nesreče iz malomarnosti s smrtnim izidom. Za karkoli več je potrebno prebrati sodbo, v kateri je vse obrazloženo.
Andrejcer Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 pred 2 minutami, Borutt pravi: V članku nisem zasledil, da bi kdorkoli ovrednotil človeško življenje. Potem pa probaj kaj zaslediti v besedah citiranega prispevka.
Borutt Objavljeno Marec 21, 2017 Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 pred eno uro, Andrejcer pravi: Potem pa probaj kaj zaslediti v besedah citiranega prispevka. Vidim, da veš nekaj več. Kar na dan z besedo.
DAMI34 Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 pred 16 urami, MARE 65 pravi: Za tri kepice njamiii grem za mediatorja, če vaju prime jokcat... najebo si, če ti bova oba na ramah jokala dr.looney 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 22, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 pred 16 urami, Borutt pravi: V članku nisem zasledil, da bi kdorkoli ovrednotil človeško življenje. V njem samo piše, kakšno kazen je dobila povzročiteljica prometne nesreče iz malomarnosti s smrtnim izidom. Za karkoli več je potrebno prebrati sodbo, v kateri je vse obrazloženo. meni je v tej zgodbi dost normalno pojasnil Jure (v kolikor človek premore vsaj malo empatije in se zna postaviti tudi na nasprotno stran), pa bom kar citiral: Ne vem no, meni se zdi pa kazen čisto primerna.. Kot je bilo že izpostavljeno, tu ni bilo nobenega naklepa. Pa ne da opravičujem povzročitev smrti iz malomarnosti, ampak tekom postopka se lahko zelo jasno pokaže kako človek, ki je to storil, potem dojema vse skupaj. Nekdo si bo sam že toliko očital in zaradi tega trpel celo življenje, da neka dodatna kazen sploh nima smisla. Je že sama posledica zanj tako huda kazen, da bo gotovo v prihodnje maksimalno previden in bo naredil vse v njegovi moči, da se kaj takšnega ne ponovi. Drugo pa je, če imaš nekega prepotentneža, kateremu je videt da se mu po domače povedano j**** za vse in mu niti ni pretirano žal. Seveda bi bila kazen v tem primeru povsem drugačna. Ne da so sodišča popolna, ampak velikokrat so pa ravno v takih primerih tarča nekih neutemeljenih obsodb in očitkov brez da bi tisti, ki jih postavlja, malce bolj poznal zadevo oziroma se postavil v konkretno situacijo. Spregledati na cesti ni težko. Tudi najbolj previdnim se zgodi, da naredijo kdaj kakšno neumnost. K sreči večino časa takrat ni nikogar na napačnem mestu ob napačnem trenutku in do tragičnih posledic ne pride.. Lahko pa bi. Sam se kot motorist res trudim biti pozoren na cesti, sploh v avtu. Ampak enostavno si ne upam trditi, da se tudi meni ne bo kdaj zgodil kakšen lapsus, pa če sem še toliko previden.In če bi se kaj takšnega zgodilo, verjemi, da bi bilo živet s tem najhujša možna kazen :/ nato sem jaz dodal: maš prav, se strinjam, tudi moja povzročiteljica je dobila 200€ kazni. Je res, da sem se strinjal in se nismo vlačili po sodišču in je res, da ji je hudo. Dejstvo pa je da je moje zdravljenje in ostalii stroški prišlo državo preko 100000€, in da kazni za tak dogodke absolutno niso premosorazmerne s kaznimi za prekršek. Te pa talajo, kar po tekočem traku, mimgrede si ob 250€. Tukaj je pa nerazumljiva razlika. Se pa strnjam, človek povzročitelj, ki razume kaj se je zgodilo je vedno sam dovolj kaznovan. in nato spet Jure, pa spet se z njim 100% strinjam: Se strinjam, nesorazmernost pri nekaterih prekrških sigurno je problem. Ampak predvsem v smislu, da so za nekatere prekrške določene nelogično visoke kazni upoštevajoč slovenski standard. Ni višina kazni tista, ki zmanjšuje in preprečuje pizdarije po cesti. Tale njegov stavek bi i lahko marikdo od zakonodajalcev in represivnih organov, ki vidijo samo kaznovanje ZAPOMNIL!!!! nejc74, Scarabeo 500, Andrejcer in 8 others 11
MARE 65 Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: najebo si, če ti bova oba na ramah jokala Ja to že, ampak sladoleda sem bom pa tud najedu dr.looney, DAMI34 in maus 3
pajkica Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 pred 51 minutami, DAMI34 pravi: . Dejstvo pa je da je moje zdravljenje in ostalii stroški prišlo državo preko 100000€ ne morem mim, čist preveč gluposti, ta je pa sploh.... da nis eno nulo preveč napisal al pa kako vejco pozabu... ma vsaj napiš s kolk ta tvoja nakladanja zdelimo.... lahk pa dokažeš, s scanom vsebine zdravstvene kartice, da me utišaš ...
jskrablin Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 pred 17 urami, Borutt pravi: V članku nisem zasledil, da bi kdorkoli ovrednotil človeško življenje. V njem samo piše, kakšno kazen je dobila povzročiteljica prometne nesreče iz malomarnosti s smrtnim izidom. Za karkoli več je potrebno prebrati sodbo, v kateri je vse obrazloženo. Ni bilo naklepa. Pa prepričljivo se je jokala. Verjetno bo s tem isto - http://www.rtvslo.si/crna-kronika/zapeljal-v-rdeco-luc-in-zbil-20-letno-kolesarko/417827
Andrejcer Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 (popravljeno) @DAMI34, zelo lepo napisano, tudi jaz tako razmišljam. Vseeno pa mi ostaja "priokus", da je preveč takih zaključkov, ko povzročitelji prometnih nesreč iz malomarnosti s smrtnim izidom odkorakajo praktično nekaznovani. Pa pustimo zdaj duševno bolečino, to človek pred organi in javnostjo še kako lahko hlini, pa tudi če je pristna. Vprašajmo se kako je sporočilo drugim voznikom, ljudem, žrtvam, svojcem. Malomarneže (večino) na cesti dobesedno b.k. za druge v prometu tako ali drugače, dokler ne naredijo usodne napake. Pa ne pravim, da treba zdaj nekoga linčati, tudi jaz sem v strahu, da bi se mi to zgodilo kljub povečani previdnosti, a vseeno.... tisti "priokus" mi ostaja, da to tako ni vredu. Popravljeno Marec 22, 2017. Popravil Andrejcer DAMI34, Quest in GoBobi 3
nejc74 Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 1 hour ago, pajkica said: ne morem mim, čist preveč gluposti, ta je pa sploh.... da nis eno nulo preveč napisal al pa kako vejco pozabu... ma vsaj napiš s kolk ta tvoja nakladanja zdelimo.... lahk pa dokažeš, s scanom vsebine zdravstvene kartice, da me utišaš ... Ma kar prav, takole nekako pravi nasa statistika iz leta 2012, koliko stane prometna nesreca: Samo materialna škoda: 5.231 evrov Lahka poškodba: 27.868 evrov Huda poškodba: 193.686 evrov Smrt: 1 601.335 evrov DAMI34 1
Lipstick Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 Tale njegov stavek bi i lahko marikdo od zakonodajalcev in represivnih organov, ki vidijo samo kaznovanje ZAPOMNIL!!!! Zakaj že ????, tem ljudem je v sedanjem času primarno naložena skrb za polnjenje državnega proračuna, prvotni namen ( kaznovanje ) je zvodenel, kljub boljši situaciji z DP, ne bodo razmislili o znižanju kazni, samo čakajo na kakšno večjo pi.... in že imajo utemeljen vzrok za ponovno zvišanje. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 pred 39 minutami, Andrejcer pravi: @DAMI34, zelo lepo napisano, tudi jaz tako razmišljam. Vseeno pa mi ostaja "priokus", da je preveč takih zaključkov, ko povzročitelji prometnih nesreč iz malomarnosti s smrtnim izidom odkorakajo praktično nekaznovani. Pa pustimo zdaj duševno bolečino, to človek pred organi in javnostjo še kako lahko hlini, pa tudi če je pristna. Vprašajmo se kako je sporočilo drugim voznikom, ljudem, žrtvam, svojcem. Malomarneže (večino) na cesti dobesedno b.k. za druge v prometu tako ali drugače, dokler ne naredijo usodne napake. Pa ne pravim, da treba zdaj nekoga linčati, tudi jaz sem v strahu, da bi se mi to zgodilo kljub povečani previdnosti, a vseeno.... tisti "priokus" mi ostaja, da to tako ni vredu. se strinjam, že za malomarnost pri meni, ki se je koneckoncev srečno izšla bi nabil vsaj kakega jurja kazni...tolko človek faše če gre 40km prehitro. Tukaj je razkorak. Ampak od nesreč država ne služi, mar ne pred 31 minutami, Lipstick pravi: Tale njegov stavek bi i lahko marikdo od zakonodajalcev in represivnih organov, ki vidijo samo kaznovanje ZAPOMNIL!!!! Zakaj že ????, tem ljudem je v sedanjem času primarno naložena skrb za polnjenje državnega proračuna, prvotni namen ( kaznovanje ) je zvodenel, kljub boljši situaciji z DP, ne bodo razmislili o znižanju kazni, samo čakajo na kakšno večjo pi.... in že imajo utemeljen vzrok za ponovno zvišanje. na žalost je tako, blagajno je potrebno polniti, če je premali prihodek se spomnijo nov prekršek in privlečejo kako novo merilno napravo in biznis laufa dalje. Mi pa gre totalno na qurac , ko me prepričujejo kako je polnjenje db v prid varnosti, malomorgen
Borutt Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 pred 19 urami, jskrablin pravi: Ni bilo naklepa. Pa prepričljivo se je jokala. Verjetno bo s tem isto - http://www.rtvslo.si/crna-kronika/zapeljal-v-rdeco-luc-in-zbil-20-letno-kolesarko/417827 Si prebral, da gre za malomarnost ? Ker je tako zapisano in veljavno v tistih knjižicah, katere so sodniki dolžni brati in upoštevati. pred 18 urami, DAMI34 pravi: ok, pojdiva po vrsti: napisal sem skupni stroški (zdravljenje in ostali stroški), na hitro ocena, pa se opravičujem če sem 20% falil: motor: obleka, čelada: odškodnina: sedaj pa 4x operacija roke, (verjetno ne košta ena operacija 100€) 1x operacija medenica 2 meseca bolnišnica 3 dni intenzivna 14 dni zdravilišče 14 dni vzdrževalna bolnišnica 8 mesecev bolniška fizioterapije pa še kaj sem pozabil. Zgornje zneske pa vstavi kar sama, dovolj si brihtna da boš , pa sem prepričan da boš presegla 100.000€. Kaj pa še delo policija, sodstvo, reševalci??? Kaj pa splošni zdravnik, slikanje RT (vsaj 20x), MR (1x) in CT (3x)??? A misliš da je to đabe??? Četudi odbiješ odškodnine (ki so strošek bdw) tako zdravljenje ni poceni. Dejstvo pa je, da je to nekdo povzročil s svojo malomarno vožnjo!!!! Je pa res, da moje odškodnine nikol ne bodo tvojih dosegle, AO+ je fajn zadeva ps. kaj šele če bi jaz bil zavarovan za visoke vsote. Policisti tudi delamo ? Nismo samo inkasanti ? Nekaj novega. GoBobi 1
DAMI34 Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 pred 6 minutami, Borutt pravi: Si prebral, da gre za malomarnost ? Ker je tako zapisano in veljavno v tistih knjižicah, katere so sodniki dolžni brati in upoštevati. Policisti tudi delamo ? Nismo samo inkasanti ? Nekaj novega. v gavnem ste na kremšnitah jebat ga, težka služba Kako je bila cesta čez Manče? Zok 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se