Zok Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 3 hours ago, SMX17 said: Hvala za ponudbo ampak že imam fanta Ne laskaj si. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 Kakšne živali na cesti ? Res je, da so nevarne za udeležence v prometu, vendar ne toliko, kot idioti za krmilom ali volanom. Ker živali reagirajo nagonsko, bi bilo pričakovati od udeležencev motiriziranih in nemotoriziranih vozil, da uporabijo tisto gmoto tkiva med ušesi. Ampak ne, je lažje in bolj fensi prehitevati skozi naselje preko pasu za levo zavijanje in skozi ovinek ter prekoračiti hitrost v naselju. Vse to je bilo danes videno, ko so se našli štirje modeli. Pa sploh niso bili skupaj. Samo iste piz... so počeli na istem odseku. Da ne bo spet kdo jokcal o kakšnih izsiljevanjih in ostalih ogrožanj s strani pločevinastih škatel. Bo treba prvo pri sebi razčistiti določene stvari. KARMEN1, dr.looney, Pepos in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 Nazalost je bil ob napacnrm casu na napacnem kraju ce bi bil z avtomobilom bi bila zadeva ista.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 pred 1 uro, Borutt pravi: http://www.primorske.si/novice/kronika/Vec-motoristov-nesrecno-padlo-voznik-po-trku-napih Take je poslat na goli otok.. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 pred 42 minutami, Borutt pravi: Kakšne živali na cesti ? Res je, da so nevarne za udeležence v prometu, vendar ne toliko, kot idioti za krmilom ali volanom. Ker živali reagirajo nagonsko, bi bilo pričakovati od udeležencev motiriziranih in nemotoriziranih vozil, da uporabijo tisto gmoto tkiva med ušesi. Ampak ne, je lažje in bolj fensi prehitevati skozi naselje preko pasu za levo zavijanje in skozi ovinek ter prekoračiti hitrost v naselju. Vse to je bilo danes videno, ko so se našli štirje modeli. Pa sploh niso bili skupaj. Samo iste piz... so počeli na istem odseku. Da ne bo spet kdo jokcal o kakšnih izsiljevanjih in ostalih ogrožanj s strani pločevinastih škatel. Bo treba prvo pri sebi razčistiti določene stvari. je bilo kar nekaj nesreč z odvzemom prednosti motoristu, a tistih nisi pisal. Tudi živali na cesti, ob cesti (potepuški psi), iz grmovja (srne, medved), vse sem že srečal in ne ni bila nikakršna hitrost, le sreča, da so skočile pred mano na cesto, ne pa v mene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: je bilo kar nekaj nesreč z odvzemom prednosti motoristu, a tistih nisi pisal. Tudi živali na cesti, ob cesti (potepuški psi), iz grmovja (srne, medved), vse sem že srečal in ne ni bila nikakršna hitrost, le sreča, da so skočile pred mano na cesto, ne pa v mene. Tiste kar ti prilepi. Ali se ti zopet ne da iskati? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 Pravkar, Borutt pravi: Tiste kar ti prilepi. Ali se ti zopet ne da iskati? ne rabim, sem namreč prebral med novicami, tako, da jaz vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 2 minutes ago, DAMI34 said: Tudi živali na cesti, ob cesti (potepuški psi), iz grmovja (srne, medved), vse sem že srečal in ne ni bila nikakršna hitrost, le sreča, da so skočile pred mano na cesto, ne pa v mene. Tudi domace neprivezane cucke sem ze srecal med kolesarjenjem... ...oz. oni mene... ...potem pa smo se lovili... DAMI34 in Quest 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 pred 40 minutami, Zok pravi: Tudi domace neprivezane cucke sem ze srecal med kolesarjenjem... ...oz. oni mene... ...potem pa smo se lovili... še huj je pa ko te roj čebel lovi, še dobro, da sem bežal v dolino Zok in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: ne rabim, sem namreč prebral med novicami, tako, da jaz vem. Lepo, da se držiš vsaj enega dela naslova teme. pred 2 minutami, Zok pravi: Tudi domace neprivezane cucke sem ze srecal med kolesarjenjem... ...oz. oni mene... ...potem pa smo se lovili... Pomemben je vrstni red. Zok 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 tile so pa tut dobro čredo čuvali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 Just now, Borutt said: Pomemben je vrstni red. Za neljubo situacijo je kriv je vedno tisti, ki je zadaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 pred 3 minutami, Borutt pravi: Lepo, da se držiš vsaj enega dela naslova teme. včasih je treba tut malo moralizirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: včasih je treba tut malo moralizirat No, pa poskusi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 Pravkar, Borutt pravi: No, pa poskusi. sm že, sam nisi še kapiral, vzem si čas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: sm že, sam nisi še kapiral, vzem si čas. Bom jutri eno uro prej vstal, da bom imel na razpolago 25 ur. UnionJack in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 (popravljeno) guspod pulcaj, a je tole vaša kapa ?? ...Ne, jest sm mojo zgubu Popravljeno Maj 22, 2017. Popravil UnionJack notranc, blazzarss, ukica in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 pred 4 minutami, Borutt pravi: Bom jutri eno uro prej vstal, da bom imel na razpolago 25 ur. al pa greš spat eno uro kasnej, boš 2 uri profitiral Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 Danes...star ko peca kombi cijazi pred nami...zazvoni gsm in se samo vzame v roke in prekine..kombi mas ustavlja...kao 20eu za hitrost in 50eu za gsm v Avstriji...in kva boš?Ja plaču saj nisi v Sloveniji oz svoji državi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 pred eno uro, sesir pravi: Danes...star ko peca kombi cijazi pred nami...zazvoni gsm in se samo vzame v roke in prekine..kombi mas ustavlja...kao 20eu za hitrost in 50eu za gsm v Avstriji...in kva boš?Ja plaču saj nisi v Sloveniji oz svoji državi Tam plačuj, tukaj jokaj. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 pred 2 urami, DAMI34 pravi: tile so pa tut dobro čredo čuvali tale bikec je tut mau čudn gledu k smo iz prelaza u Črni gori dol prileteli .. jim je tut čreda na cesto ušla sam čaku, kdaj se vate zapodi DAMI34, sesir in .... 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 pred 2 minutami, Borutt pravi: Tam plačuj, tukaj jokaj. Čisto nasplošno JAZ... Plača se kar se naredi narobe,saj pa veš,da si zajebu...včasih imaš pač smolo in naletiš na Policaja,ki je vsal na levo nogo in tak pač.... Vedno ko sem bil kaj kriv se je plačalo!Zelo,zelo pa me motilo ko sem moral plačat ali zagovarjat nekaj kar ni bilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2017 Deli Objavljeno Maj 22, 2017 pred 3 urami, Borutt pravi: Tiste kar ti prilepi. Ali se ti zopet ne da iskati? lih k berem kroniko.... http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/huda-nesreca-pijan-zaprl-pot-motoristu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 23, 2017 Deli Objavljeno Maj 23, 2017 pred 18 urami, Zok pravi: Za neljubo situacijo je kriv je vedno tisti, ki je zadaj. odvisno od lokacije na zemeljski krogli . baje je na tajskem ravno obratno.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se