Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Vanga

Priporočene objave

pred 24 minutami, sesir pravi:

1...Seveda,če so manj opazni,ker se nič ne sveti!

vprašanje se je glasilo: A smo pred 20 leti tudi jokali da avtomobilov ne vidimo?

2...bi pa MI motoristi kasneje opazili avto...sama luč je isto vidna! Kaj je bistvo, da motorist opazi avto ali avto motorista? Koga bolj izsiljujejo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, DAMI34 pravi:

Ja smo!In to točno pred 20 leti ko so z akcijo vožnje z prižganimi lučmi v Sloveniji pričeli koroški policisti!

Ker imamo vsi prižgane luči smo vsi vsem bolj vidni!Vsi plačujemo in to ne malo,da se lahko vozimo...zakaj bi moral biti nekdo,ki plačuje isto ali "manj" bolj viden?Če si želi biti bolj viden večji frajer si naj pa še na čelado zmontira luč namesto kamere!

Predvidevam,da bolj izsiljujejo avte,ker jih je pač veliko več na cesti...posledice izsiljevanja so pa nekje logične al ne?V avtu imaš le kletko okoli...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

1...Seveda,če so manj opazni,ker se nič ne sveti!

vprašanje se je glasilo: A smo pred 20 leti tudi jokali da avtomobilov ne vidimo?

2...bi pa MI motoristi kasneje opazili avto...sama luč je isto vidna! Kaj je bistvo, da motorist opazi avto ali avto motorista? Koga bolj izsiljujejo?

Še vedno se nekaj izmotavaš. Pravzaprav zavajaš in spreminjaš izjave. Ker ne zmoreš podati argumenta. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, Borutt said:

Argumentiranje ti ne gre. Zavajanje z nekimi zahtevami po dokazovanju nečesa, kar sam trdiš, pa kar obvladaš.

Prvo argumentiraj svoje trditve. Ampak že sedaj vem, da ne bo nič. 

Aja, pol pa Maus ni hiter... :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, sesir pravi:

Ja smo!In to točno pred 20 leti ko so z akcijo vožnje z prižganimi lučmi v Sloveniji pričeli koroški policisti!

Jaz nisem, čisto normalno sem videl avte, pa še kaj drugega. Motoriste pa velik prej, ker so edini imeli prižgane luči :D

Ker imamo vsi prižgane luči smo vsi vsem bolj vidni!Vsi plačujemo in to ne malo,da se lahko vozimo...zakaj bi moral biti nekdo,ki plačuje isto ali "manj" bolj viden?Če si želi biti bolj viden večji frajer si naj pa še na čelado zmontira luč namesto kamere!

Kot sem omenil, luči imajo samo avti in motoristi, nimajo jih kolesarji, pešci in živali. Ker smo navajeni najprej gledati lučke, ostale ovire, kasnej zaznamo. to je moj point.

Predvidevam,da bolj izsiljujejo avte,ker jih je pač veliko več na cesti...posledice izsiljevanja so pa nekje logične al ne?V avtu imaš le kletko okoli...

količinsko ja, procentualno pa?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 minutami, Borutt pravi:

Še vedno se nekaj izmotavaš. Pravzaprav zavajaš in spreminjaš izjave. Ker ne zmoreš podati argumenta. 

Sem ti že napisal KLONK. Pa da ne boš rekel, da te ignoriram, tule ti citiram: :D

10284716_669249163144639_1492709141319122180_o.thumb.jpg.19ed89227d43c20bf5fe0f1ec04a0be4.jpg

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

Pardon...zmedel...je že 30let kar so policisti na koroškem začeli z akcijo prižganih luči podnevi...paron!Bo borut povedu a mislim,da je že okoli 20let ali kako več kar moraš imeti prižgane!

Glej obrni kam hočeš ampak prižgane luči 24/7 so zelo koristne !

Navsezadnje so primeri ko šofer umrl zaradi varnostnega pasu pa zato ne sanjamo,da se ne rabimo prevezovati!

Bolj izpostavljeni po mojem mnenju nujno opremljeni z rotacisko lučjo bi po zakonu morali biti vsi delovni stroji,traktorji...a imeti prižgane le med vožnjo po cesti!

Se pa naj obleče v novoletno jelko da bo on kot pešec ali kolesar najbolj pomemben in viden!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdj sm pa ćist zmeden .. luć ja .. luć ne ... tavam v temi :huh: 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, maus said:

:lol1:

sej ni vazn... vazn Je sam, da se nabija do osebnga razsvetlenja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, maus pravi:

To pa res ni nc novga. Tut luc ti ne bo pomagala..... :jezik:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, dr.looney pravi:

To pa res ni nc novga. Tut luc ti ne bo pomagala..... :jezik:

Bilobil?

pred 3 urami, maus pravi:

Hallo, gas pa dolga luč!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 urami, DAMI34 pravi:

Sem ti že napisal KLONK. Pa da ne boš rekel, da te ignoriram, tule ti citiram: :D

10284716_669249163144639_1492709141319122180_o.thumb.jpg.19ed89227d43c20bf5fe0f1ec04a0be4.jpg

Dober argument. In edini. Kot vedno. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 23 minutami, Borutt pravi:

Dober argument. In edini. Kot vedno. 

Bolj trdega argumenta, ti pa res ne morem dati, koneckoncev je cel rezervoar od SXa zmečkal :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes se je zopet pokazalo, da so predpisi neživljenjski, brezvezni in škodljivi. 

Res bi jih bilo treba spremeniti in dovoliti vožnjo v rdečo luč, prekoračitev hitrosti v naselju, prehitevanje počasi vozeče kolone vozil, prehitevanje pod klancem, prehitevanje v škarje, prehitevanje pred nepreglednim ovinkom, sekanje ovinkov, vožnjo po nasprotni strani, parkiranje na cesti, ...

Pa luči ne pozabite ugasniti. Menda se bolj vidi vozila brez prižganih luči. Vse piše v raziskavi. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...v stari knjigi modrosti piše, da se menda le Farizeji držijo točno črke zakona, ti pa naj ne bi bili najbolj preudarni po SP?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, DAMI34 pravi:

Bolj trdega argumenta, ti pa res ne morem dati, koneckoncev je cel rezervoar od SXa zmečkal :P

:lol1::lol1:.....valam se......:lol1::lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, DAMI34 pravi:

...problem je, ker ta "argument" ne bo večno trd, nima trdih temeljev... to je samo "hipnoza" :jezik:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 urami, Zok pravi:

..luc na koncu predora? :blush:

To imajo radi politiki. Vidjo namreč luč na koncu predora, mi pa še kr v temi :whistle:.

pred 12 urami, dr.looney pravi:

:lol1::lol1:.....valam se......:lol1::lol1:

Verjamem, moška populacija se ne :lol1:.

pred 12 urami, vandrovec pravi:

...problem je, ker ta "argument" ne bo večno trd, nima trdih temeljev... to je samo "hipnoza" :jezik:

Enkrat gre v cvet in ovene :P.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, maus pravi:

a pol ni DARS kriu :O

ja mal je, k ma premal zastorov :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče se bo kakšen brihten moder najdel , pa bo imel opravičilo ,da so imeli tajne naloge ......:lol1:

18582421_10212053082936256_1979222139029

Popravljeno . Popravil Kmet2
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!