thumper Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 pred 7 urami, Borutt pravi: Si že vzel zdravilo ? Da boš lažje spal. mi ki delamo zaspimo od utrujenosti. lažje kot s čisto vestjo se ne da spati. ti jemlješ zdravila za čist pogled in čiščenje vesti?božček.. pred 7 urami, GoBobi pravi: Zelena luč, ko je še bila na utripu, je večkrat zdrkala dripca, da jo je začel lovit, pride rumena, se je uštel in z večjo hitrostjo kot sedaj (ko ga malo preseneti na hitro ugasnjena zelena - in pač zavije z očmi in zabremza) priletel v rdečo na semaforju kot en debil. Glede na to, da govorimo o usranih treh lučeh na semaforjih, res ne vem, kakšni šoferji ste, da imate toliko problemov. Aja, pa nov pravilnik je v veljavi že koliko let, da je zanimivo, kako vas že cela dva tedna tako hudo moti meni je bila utripajoča zelena boljša.. zakaj? ker ustavljam .. tisti , ki je prevozil rdečo takrat jo tudi sedaj..je pa takih sedaj neprimerno več kot pa takrat ko je utripala. in tisti,ki so prevozili rdečo takrat ko je utripala in jo prevozijo sedaj ko ne utripa zelena jo bodo prevozili tudi če bodo imeli semaforji odštevalnike ..le da se jim bodo na odštevalnikih pridružilo še nekaj takih , ki bodo lovili 3,2,1 ... naj namestijo kamere za slikanje tistih , ki prevozijo rdečo luč .. 120e za 1 sekundo ,500e in 3 pike za 2-3 sekunde , od 3sekund do prižganja zelene na nasprotni strani 1200e in izpit za 1 leto .. pri zeleni iz kontra strani pa vzet izpit za vekomaj.. če te kamera ujame v tem trenutku s telefonom v roki avtomatsko en rang višja kazen.. bi šlo ? Quest in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 (popravljeno) pred 18 urami, DAMI34 pravi: Izsiljen Traktorist je zaprt pot motoristu ... V takih nesrečah, zavijanje v levo, pri nas najbolj kosi Matilda. Nekaj takega si imel ti, jaz, tale nesrečnik, ... Skratka izsiljevanje prednosti, kar je v Sloveniji nacionalni šport. Ko sem v Avstraliji pred leti naredil 6.000 km in lani 500 km, me ni niti eden izsilil. Le kdo bo naše genialne šoferje naučil voziti? Popravljeno Maj 30, 2017. Popravil Whiskey DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 Meni se zdi zanimivo, da na Hrvaški nisem imela slabih izkušenj z njihovimi vozniki (in upam, da jih tudi ne bom imela)....... Ciko86 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/zupanu-se-smili-voznik-ki-je-ubil-motorista maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 pred 9 urami, sesir pravi: No borut??? Nisi odgovoril,ker ni direkt naslovljeno nate al nisi odgovoril,ker si že priznal slovenjsko inkasanstvo? Ne rabi odgovorit, ker nisi argumentiral, niti podprl s kakimi linki uradnih raziskav, katere so bile potrjene s strani Meroslovnih služb iz Bruslja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 pred eno uro, thumper pravi: mi ki delamo zaspimo od utrujenosti. lažje kot s čisto vestjo se ne da spati. meni je bila utripajoča zelena boljša.. zakaj? ker ustavljam .. evo, to pove vse. Debata se pa potem podaljša, ker dobiš oznako: neprilagojen, prekrškar, pa še kaj bi se našlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 pred 1 uro, gusar pravi: Dragi moj blagajno polnijo vozniki ne policaji,kako,da ti ni to jasno???????? delno se strinjam z tabo samo delno! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 pred 36 minutami, Whiskey pravi: V takih nesrečah, zavijanje v levo, pri nas najbolj kosi Matilda. Nekaj takega si imel ti, jaz, tale nesrečnik, ... Skratka izsiljevanje prednosti, kar je v Sloveniji nacionalni šport. Ko sem v Avstraliji pred leti naredil 6.000 km in lani 500 km, me ni niti eden izsilil. Le kdo bo naše genialne šoferje naučil voziti? Jaz ne, ti pa še nekaj se jih pa spomnim. To je faking situacija, kjer res ni rešitve. Avto/traktor stoji, ti greš nasproti, potem pa zavije. V bistvu nerešljivo. In skoraj verjamem da ni zanalašč zavil, zaradi malomarnosti pa sigurno. pred 2 minutami, exclan pravi: delno se strinjam z tabo samo delno! točno tako, delno jo sami, delno se pa gre na keš pointe. Aka konec AC v Bazari je recimo zanimiva točka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 Spet smo na startu vse to smo ze premleli 1000x sej razumem da je tema nabijanje. Smo različni različno gledamo na dogajanja okoli nas in drugače si razlagamo in zakone ( zato ker so dvoumno napisani ne vsi precej pa ) in trditve nekaterih forumašev kar je ok ! Dejstvo je in s tem se verjetno strinjate vsi, da če sam ne paziš na sebe na cesti pa zakoni gor ali dol se po najboljšem scenariju najdeš v postelji bolnice z kako hudo sestro ,če ne se pa ve kje končaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 pred 3 urami, exclan pravi: Sej ti tudi pripnejo forumasi kako polnijo tvoji kolegi blagajno pa sam pripnes kako nabijajo in zavajajo. No temu se rece slepota na delovnem mestu. Ce pa bi stal kak javni uradnik za varnost v prometu na tej zaloski bi ne bi bilo tega primera ane?! V casu vasih zahtev po vecji placi in novih vozil ter osebne zascite ko ste delali po predpisih je bilo manj represivnih akcij pa je bilo manj prometnih nesrec je pa res ,da je bila anarhija na cesti vecja.In dokazali ste ,da za isti prekrsek, ki ga zdaj storis dobis lepo cifro in mogoce kake tocke zraven takrat pa ste talali opozorila ko po tekocem traku no ne vsem vecini pa. Kaj pa naj bi ti dokazoval v cemu so edinstveni prvo so zrastli na travniku butasti poslancev ki razen kako zakrpat financne luknje ne razmisljajo nic drugega in ker ne zivijo na planetu zemlja kot vecina javnih uradnikov in drugo ker sam bolj poznas zakone kot vsi mi tukaj in za vse butaste necloveske dele zakona. In ne vem kako naj to prikazem, dokazem ter ja zavajam hmmm ( da ti prihranim pisanje) I zakon ne resuje mojo rit niti ostalih, ce sam ne pazim nase ne bo nobeden. Ce nekdo hoce prevozit rdeco luc ker je z zakonom doloceno ,da se mora ustavit mislis da nekoga ki se mu jebe za rdeco luc ga bo zakon v tistem trenutku ustavil NE bom pa se sam ustavil da me ne zbije ker pazim nase in opazujem kaj se dogaja okoli mene precej pa jih bolik k... Torej ne bluzi da zakon resuje mojo rit in ostalih samo delate vecjo represijo na ljudi ,da jih polovica vozi z strahom po cesti in v tem strahu ,da ne dobi kako kazen dela se vecjo sranje po cesti. Ne nakladaj o nekem polnjenju blagajne. Če se nekdo ne zmore peljati po omejitvi skozi naselje in pri tem prehiteva vse živo, je verjetno zakon kriv za njegovo kazen. Naj bi po tvojem vsakih pet metrov nekdo stal in umirjal promet ? Saj bo verjetno treba. Ker bolj sebičnih in nepremišljenih voznikov od naših boš težko našel. Sam si odgovoril, da je za storitev prekrška potreben udeleženec v prometu. Poleg tega se mora kazen izdati zakonito. Ravno tako opozorilo. Pritoži se poslancem za te njihove umotvore. Zakon ti rešuje rit, ker nalaga voznikom vožnjo po svoji strani, ustavitev na rdeči, varnostno razdaljo, ... Ker pa so udeleženci preveč pametni, prihaja do kršitev in prometnih nesreč. In to zaradi teh pametnjakovičev. Ker pa ne razumeš, v čem je smisel določenih pravil, pišeš takšne neumnosti, kot na primer v zadnjem stavku. GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 pred 2 urami, Whiskey pravi: V takih nesrečah, zavijanje v levo, pri nas najbolj kosi Matilda. Nekaj takega si imel ti, jaz, tale nesrečnik, ... Skratka izsiljevanje prednosti, kar je v Sloveniji nacionalni šport. Ko sem v Avstraliji pred leti naredil 6.000 km in lani 500 km, me ni niti eden izsilil. Le kdo bo naše genialne šoferje naučil voziti? Šoferji pa ja niso nič krivi. Zakon je kriv, da izsiljujejo, da vozijo prehitro, da napačno prehitevajo, ds vozijo v rdečo, da so pijani, ... Za vse je zakon kriv. pred 1 uro, DAMI34 pravi: Ne rabi odgovorit, ker nisi argumentiral, niti podprl s kakimi linki uradnih raziskav, katere so bile potrjene s strani Meroslovnih služb iz Bruslja. Namesto pisati neumnosti raje beri. Pa boš še kaj zvedel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 pred 1 uro, DAMI34 pravi: evo, to pove vse. Debata se pa potem podaljša, ker dobiš oznako: neprilagojen, prekrškar, pa še kaj bi se našlo. Če ti še vedno ni jasno, da se je treba prilagoditi trenutnim razmeram, potem ti želim veselo skakanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 (popravljeno) pred 5 minutami, Borutt pravi: Za vse je zakon kriv. No,da odgovorim po tvoje...s tem,da ni treba citirat mene...citiraj zapis kdorkoli trdi,da je v zvezi z omenjenimi dejanji kdo krivi zakon....razen tebe... Ukinitev utripanja zelene....zakon sam sebe sramoti ! Popravljeno Maj 30, 2017. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Jaz ne, ti pa še nekaj se jih pa spomnim. To je faking situacija, kjer res ni rešitve. Avto/traktor stoji, ti greš nasproti, potem pa zavije. V bistvu nerešljivo. In skoraj verjamem da ni zanalašč zavil, zaradi malomarnosti pa sigurno. točno tako, delno jo sami, delno se pa gre na keš pointe. Aka konec AC v Bazari je recimo zanimiva točka. Malomarnost, sebičnost in ostala sranja v glavah nekaterih. Mogoče manjka znak za omejitev na tisti točki? Sedaj boš napisal, da te bo nekdo nabil od zadaj. Si že slišal za varnostno razdaljo in, da moraš hitrost vožnje prilagoditi ... ? Verjamem, da že večkrat. In ostali tudi. Ker pa je sebičnosti in prehitre vožnje v izobilju, se dogajajo takšne stvari, katere se ne bi smele. pred 1 uro, exclan pravi: Spet smo na startu vse to smo ze premleli 1000x sej razumem da je tema nabijanje. Smo različni različno gledamo na dogajanja okoli nas in drugače si razlagamo in zakone ( zato ker so dvoumno napisani ne vsi precej pa ) in trditve nekaterih forumašev kar je ok ! Dejstvo je in s tem se verjetno strinjate vsi, da če sam ne paziš na sebe na cesti pa zakoni gor ali dol se po najboljšem scenariju najdeš v postelji bolnice z kako hudo sestro ,če ne se pa ve kje končaš. V zakonu piše, da voziš po svoji strani. In kako paziš nase na cesti ? Da upoštevaš to določilo zakona. Simpl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 pred 11 minutami, Borutt pravi: Šoferji pa ja niso nič krivi. Zakon je kriv, da izsiljujejo, da vozijo prehitro, da napačno prehitevajo, ds vozijo v rdečo, da so pijani, ... Za vse je zakon kriv. Namesto pisati neumnosti raje beri. Pa boš še kaj zvedel. a ni zakon kriv? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: a ni zakon kriv? Ga že ravnajo. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 Ja, odkar sem porocen... ...eh... ...nic. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 js nć već ne RRazumem, s kom je zdj kj naRRobe .. z zakonom al ljudstvom, ki te zakone sprejema in jih potem naj bi izvajal o ljudstvo, čepRRav so glupi zakoni, saj so jih sprejeli tisti, ki so od ljudstva izvoljeni ljudje tak zakon spisali in delajo v dobro ljudstva s takimi zakoni, ki so glupi ... še mau pa bom razvrvan ratu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 pred 2 urami, KARMEN1 pravi: Meni se zdi zanimivo, da na Hrvaški nisem imela slabih izkušenj z njihovimi vozniki (in upam, da jih tudi ne bom imela)....... Če sem pošten (Borutt izogni se komentiranju) in povem, kako jaz vidim situacijo. Izsiljujejo te povsod, le v tujini Italija, Avstrija, pač tam kjer so navajeni večje gneče vsaj pospešijo. Na balkanu je pa prav poseben šport "lagane" vožnje, potem ko ga pa prehitiš, pa mal tekmujejo s teboj, ampak to vse v stilu zdrav duh v zdravem telesu Ko pa taisti tujci iz Slovenije, Itaije, Avstrije, Nemčije pridejo na balkan, je pa groza. Bom povedal primer riješke obvoznice, najmanj se mi umikajo Slovenci, Zelo radi vozijo vštric s kamioni po prehitevalnem pasu, pret tunelom mi še zabremzajo, da jih kamion prehiti...mislim, narobe svet. Drugi (Nemci, Avstrijci) enako, sanjajo na prehitevalnem, ko pa te opazijo je pa panika, pa kar zašajtajo levo desno. Poseben narod so pa Itaijani na Jadranki....40km/h...roka skoz okno, ustavljanje. In sedaj če že nabijam, avtodomarjem bi pa gume razrezal. To je najbolj objesten folk, ki vozi še manj kot 40km/h za sabo vleče celo kolono avtomobilov in ostalih, a se za boga ne umakne, ker oni so na "vakancah" KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 pred 3 urami, thumper pravi: meni je bila utripajoča zelena boljša.. zakaj? ker ustavljam .. v tistih časih nisem videl nobenega, da bi na utripajočo zeleno ustauljal, saj bi ga meli za neumnega pa resno govorim schwantz in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 pred 15 minutami, Borutt pravi: Če ti še vedno ni jasno, da se je treba prilagoditi trenutnim razmeram, potem ti želim veselo skakanje. Lej, poskusi se skoncentrirati, pa boš razumel. Govora je o tem da je nekaterim utipanje zelene boljše kot ne utripanje. Zakaj, ker se pri rumeni ustavimo, ker nočemo na silo zavirat, ker radi predhodno prilagodimo vožnjo. Tvoje označevanje naslednjih oseb za neprilagojene in še kaj, je samo odraz nerazumevanja, kaj hočemo povedati. Prav tako v temi nabijanje, ne letijo vsa vprašanja nate. Bi razumel, če napišeš, mene (Borutta) pa prav nič ne moti, če zelena ne utripa, ker se znajdem na naslednje načine... V kolikor pa na druge gledaš zviška in jih označuješ za idiote, pa je tako kot je. Malo spoštovanja ne škodi. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 Imamo nove smajlije za lajkanje? Smo kot na fb.......... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 pred 16 minutami, Borutt pravi: Mogoče manjka znak za omejitev na tisti točki? Sedaj boš napisal, da te bo nekdo nabil od zadaj. Si že slišal za varnostno razdaljo in, da moraš hitrost vožnje prilagoditi ... ? Verjamem, da že večkrat. In ostali tudi. Ker pa je sebičnosti in prehitre vožnje v izobilju, se dogajajo takšne stvari, katere se ne bi smele. V zakonu piše, da voziš po svoji strani. In kako paziš nase na cesti ? Da upoštevaš to določilo zakona. Simpl. Zelo na kratko ti bom pojasnil: v kolikor na določenem mestu visi znak 80 folk pa gre 120, je znak postavljen prezgodaj in na pamet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Lej, poskusi se skoncentrirati, pa boš razumel. Govora je o tem da je nekaterim utipanje zelene boljše kot ne utripanje. Zakaj, ker se pri rumeni ustavimo, ker nočemo na silo zavirat, ker radi predhodno prilagodimo vožnjo. Tvoje označevanje naslednjih oseb za neprilagojene in še kaj, je samo odraz nerazumevanja, kaj hočemo povedati. Prav tako v temi nabijanje, ne letijo vsa vprašanja nate. Bi razumel, če napišeš, mene (Borutta) pa prav nič ne moti, če zelena ne utripa, ker se znajdem na naslednje načine... V kolikor pa na druge gledaš zviška in jih označuješ za idiote, pa je tako kot je. Malo spoštovanja ne škodi. Zanimivo, da se povsod najdeš. Kje sem napisal, da je utripanje zelene slabo? Poišči. Ti si označil osebe za neprilagojene. Jaz ves čas pišem o tem, da se je treba prilagoditi trenutnim razmeram. Bo šlo? Besedo idiot si samo ti uporabil. pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Zelo na kratko ti bom pojasnil: v kolikor na določenem mestu visi znak 80 folk pa gre 120, je znak postavljen prezgodaj in na pamet. Bravo. Pa kje si bil do sedaj? Takoj pokliči odgovorne, kje so zaj... Ker vozniki imajo vedno prav, kajne. Kaj pa njih briga cestninska postaja na Bazari. Gas pa dolge luči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 30, 2017 Deli Objavljeno Maj 30, 2017 (popravljeno) pred 5 minutami, DAMI34 pravi: Zelo na kratko ti bom pojasnil: v kolikor na določenem mestu visi znak 80 folk pa gre 120, je znak postavljen prezgodaj in na pamet. po pravic povedan so men usi znaki glupi ... vedno kakšnega ke postaujo, kjer bi js hitrej pelu ... pol pa 14 dni tuhtam, a sm kje prekoraču al nism (čeprav nism ) js bi tko naredu ... vsak naj prilagodi hitrost svojim sposobnostim in zmogljivostim motorja ... a ne bi blo to fer un k se z mano strinja .. 3 x naglas zatul ... HIP HIP HURA Popravljeno Maj 30, 2017. Popravil maus Zok in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se