Borutt Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 pred 3 urami, DAMI34 pravi: o lej ga lej ga, si zamenjal debato..a ne bova več o motorjih? Ne glede na prevozno sredstvo, s katerim upravljaš, so zate prometni predpisi in pravila nekaj odvečnega in brezveznega, kar je razvidno iz tvojih zapisov in priloženih fotografij. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 pred 27 minutami, maus pravi: 1. vse je u redu, dokler se ne gremo igrce na izpadanje p.s. 2. js mam najdaljšga 1. recimo da tem, ki se gredo/gremo te igrice ni pomoči...ampak takim, ki so nekoliko neiskušeni pa je...valda se strinjaš, da ni dovolj napisat: prav mu bodi, ni prilagodil, se je samoizločil... 2. nobenih dokazov nisem videl Pravkar, Borutt pravi: Ne glede na prevozno sredstvo, s katerim upravljaš, so zate prometni predpisi in pravila nekaj odvečnega in brezveznega, kar je razvidno iz tvojih zapisov in priloženih fotografij. tako je, spet si zmagu , torej smo ugotovili, da mi ni pomoči. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Avgust 3, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 pred 14 minutami, DAMI34 pravi: prav mu bodi, ni prilagodil, se je samoizločil... no ja .. nobenemu ne privoščim samoizločanje... še najmanj pa sebi ... prilagoditi vožnjo svojemu znanju, razmeram na cesti, prometu, odpravljat svoje napake, napake drugih voznikov, je izredno težko opravilo in je zelo relativno. najslabše je na cesti iskat svoje meje primerno svojemu znanju-motorju, ker ko prekoračiš to mejo, za katero sploh ne veš kje je, zna biti zelo boleče... na žalost ... in ja .. ljudje smo pač taki in hitro prekoračimo mejo, saj nam do meje vse uspeva, potem pa kar naenkrat zmanjka nečesa. vsakemu od nas se lahko že danes ali jutri zgodi kakšna, svoja ali od drugega, neumnost in potem bodo takšni ali drugačni komentarji vseh mogočih ljudi, ki sploh ne poznajo vseh okoliščin, zaradi katere se je nezgoda pripetila. to velja za vse ljudi sveta ... tudi za mene p.s. to ni nobenemu replika, pač moje razmišljanje pa da naute rekl, da sm ćist neresn ćlouk GoBobi, dore, DAMI34 in 13 others 14 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 pred 2 urami, DAMI34 pravi: nene, ne razumeva se, nč osebnega ne mislim.....z mojim in tvojim znanjem gledati nekoga ki ima pol manj znanja pomeni, da ga ne razumeva, oziroma, nama je normalno odvozit ovinek, njemu pa ni. Beri en post višje od @jskrablinje lepo opisal začetke. Ne na osebni, ti-jaz, narobe sem se izrazil, na pozameznikovi ravni, bi blo bol prav. Vsak zase priblizno ve kaj zna in kaj ne, in vsak zase bi moral v ovink pelat pod svojimi sposobnistimi. Tragedija se zgodi le, ce v omenjene ovinke Zapeles zelo narobe, zelo prehitro, ali oboje. Zacetki...spet smo pri tem, da je grda sezona za nekolk starejse motoriste. Za ljudi, ki bi morali bit sposobni razmislat trezno, in vozit Varno. Pa delajo bedarije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 V zadnjem času je veliko nezgod tudi izven črede. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 http://www.pgdskofjaloka.si/index.php/shortcodes/202-nesrece-v-cestnem-prometu-03-08-17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 Od Železnikov naprej proti Sorici pomoje. Cesta ozka, na določenih odsekih zjebana, brez sredinske črte, velikokrat pesek. Rešilc baje direkt proti LJ gasiral. Motor pa zgleda mojmu podobn, sam mat črna je 2017 letnik. Luč spredi je taprava, sedež isto. Gume so pa te tovarniško gor. Auspuh ni OEM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 Še kr seka. Sploh ne berem umotvore daljše od dveh polnih vrstic . pred 2 urami, maus pravi: vse je u redu, dokler se ne gremo igrce na izpadanje p.s. js mam najdaljšga Lastna hvala, cena mala pred 2 urami, dr.looney pravi: .....jezik.....to tak vemo...... A se to vid al sliš ? dr.looney in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 pred 4 minutami, bikez pravi: Lastna hvala, cena mala dobra roba se sama hvali bikez in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 . .... mah, čist mim ... ... te teme sploh ne bom več odpiral ... ... zajčkov ovinek že itak poznam kot svoj lastni žep ... tam moram imet največkrat skoz prižgane vse štiri žmigavce ... ... kregat se mi ne ljubi ... ... nesreč me je pa tud strah ... ..tko da, jebeš to temo ... igc1, Dark, DAMI34 in 3 others 2 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: dobra roba se sama hvali Glededolžinebodopaverjetnolahkokakoženskerekledavidmoaldržialnečejekajresalpane . dr.looney in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 pred 11 minutami, bikez pravi: ..... A se to vid al sliš ? ......lahko se tudi obcuti.... maus in bikez 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: ......lahko se tudi obcuti.... hmm, a pljuva ? maus in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 pred 5 minutami, pik1 pravi: . .... mah, čist mim ... ... te teme sploh ne bom več odpiral ... ... zajčkov ovinek že itak poznam kot svoj lastni žep ... tam moram imet največkrat skoz prižgane vse štiri žmigavce ... ... kregat se mi ne ljubi ... ... nesreč me je pa tud strah ... ..tko da, jebeš to temo ... tok hudo pa spet ni, spomni se časov, ko si še šraufal po poti pik1 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 Pravkar, bikez pravi: hmm, a pljuva ? Ne po tleh se vlece.. .pol se pa spodbije.....in pade..... bikez in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 (popravljeno) 1 hour ago, Snecer said: http://www.pgdskofjaloka.si/index.php/shortcodes/202-nesrece-v-cestnem-prometu-03-08-17 Mi izgleda kot Kawasaki W800. Popravljeno Avgust 3, 2017. Popravil motolover Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 pred 6 urami, DAMI34 pravi: to je tako imenovani "Kmetov" oziroma "Jožetov" ovinek, veliko motoristov tam vidim podrseti na nasprotno stran Vzrok ovinek se v smeri proti Karlobagu dodatno zalomi A je to ta ovinek: https://www.google.si/maps/@44.4996342,15.1114193,3a,75y,331.57h,91.47t/data=!3m6!1e1!3m4!1s9jazX5aLDoU_YeuQDBSlqw!2e0!7i13312!8i6656 ? pred 39 minutami, pik1 pravi: ... zajčkov ovinek že itak poznam kot svoj lastni žep ... Kdo pa je zajček? pred 6 urami, DAMI34 pravi: Krivo je neznanje. temu na relaciji Col-Črni vrh (srtna žrtev pod ograjo-sopotnica, zdrs na drugo stran), ko se še 1x zalomi in počasna hitrost postane previsoka. pred 4 urami, Cartman pravi: pa spet, zadnič sem pelal mimo neke komemoracije ob tistih svečkah. Kako hitro je treba tja zapelat, da gre narobe? odgovor zelo zelo hitro. dopuščam alternativne vzroke. pesek, prah, bistrveno slabši oprijem od pričakovanj, zelo neroden input sovoznice....verjamem v nesreče, ampak, marsikatera je sprovocirana. Kot je že @jskrablin omenil, se ovinek na cesti Col-Črni vrh ZAPRE, torej se ob lomljenju tudi izhodna točka zoža! Medtem ko se ovinek iz povezave zgoraj samo zalomi + table te lepo opozorijo na nevarnost. Povrh vsega je ob ovinku tudi niša, torej lahko predvidevaš pacjente. Na spodnji povezavi je lepo razloženo kako se čez take ovinke pelje. https://www.researchgate.net/publication/266652359_Kurvenlinien_von_Motorradfahrern_in_unubersichtlichen_Linkskurven_1_Kurvenlinien_von_Motorradfahrern_in_unubersichtlichen_Linkskurven_Kuratorium_fur_Verkehrssicherheit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 pred 7 urami, DAMI34 pravi: ti, kdo mi je že pravil, kako je gledal svečke na cesti proti Črnemu vrhu, kjer je sopotnica po neumnem končala pod ograjo in zato pobrusil tačke...eni žal ne pobrusijo tačk, ampak gredo v maline. Zato pa imaš ti toliko preventivnih tečajev, da se ljudje "motoristi" v prvi vrsti naučijo nagnit motor ne pa zmrznit. Krivo je neznanje. Niti ni nujno pretiravanje, ker na istem mestu je možak pred mano v čisto normalni vožnji...jaz sem vozil v dvoje...zapeljal 1m na drugi pas. Ampak ti boš raje tu nabijal...neprilagojena...res mi ni jasno, ampak ti razumeš smisel vseh teh delavnic, ki jih vodiš al ti samo pasulj diši? zelo podoben temu na relaciji Col-Črni vrh (srtna žrtev pod ograjo-sopotnica, zdrs na drugo stran), ko se še 1x zalomi in počasna hitrost postane previsoka. Ob cesti so znaki. Nekaterim nekaj povedo. Tebi so pač nepotrebni. pred 7 urami, DAMI34 pravi: Ne rabim iskat na guglu, ker ovinek točno poznam in tudi ne vem kaj te toliko sekira če sem opisal ovinek, mogoče pa komu pomaga da ne bo imel neprilagojene hitrosti Ostalim prilagojenim pomagajo znaki. Tisti ob cesti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 pred 5 urami, Cartman pravi: Ti se držiš pravil, razn ko se jih ne. Ali je prehitevanje v naselju prepovedano? Bi kandidat za vozniško dovoljenje opravil izpit, če bi na avtocesti cincal med 100 in 110km/h? Odgovor bo, da sem prehiteval nevarnno in verjetno po pločniku, pa da je po zakonu in členu na AC dovoljeno vozit 110km/h. dodana bo floskula kako je počasnej sploh bol varno in blablabla. Oba veva, da sem prehitel varno in vljudno, in da bi na izpitu padel. Saj pravim, poslovi se od jalovega početja, in postani družbeno koristen neto plačnik v proračun. Lajf po pravilih lahk furaš tud brez protekcije uniforme. Prehitevanje v naselju ni prepovedano. Je pa prekršek prekoračitev omejitve pri prehitevanju kolone motoristov in nadaljevanje vožnje s takšno hitrostjo. Saj se boš spomnil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 pred eno uro, 3nity pravi: A je to ta ovinek: https://www.google.si/maps/@44.4996342,15.1114193,3a,75y,331.57h,91.47t/data=!3m6!1e1!3m4!1s9jazX5aLDoU_YeuQDBSlqw!2e0!7i13312!8i6656 ? Kot je že @jskrablin omenil, se ovinek na cesti Col-Črni vrh ZAPRE, torej se ob lomljenju tudi izhodna točka zoža! Medtem ko se ovinek iz povezave zgoraj samo zalomi + table te lepo opozorijo na nevarnost. Povrh vsega je ob ovinku tudi niša, torej lahko predvidevaš pacjente. Na spodnji povezavi je lepo razloženo kako se čez take ovinke pelje. https://www.researchgate.net/publication/266652359_Kurvenlinien_von_Motorradfahrern_in_unubersichtlichen_Linkskurven_1_Kurvenlinien_von_Motorradfahrern_in_unubersichtlichen_Linkskurven_Kuratorium_fur_Verkehrssicherheit Ne ni, tale je: https://www.google.si/maps/@44.4999676,15.1114625,3a,75y,337.27h,60.71t/data=!3m6!1e1!3m4!1shJ5_tr9qmVYEYV0NhFydRQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=sl Kdo pa je zajček? hudobna živalca, ki skoči na cesto in potem gre motorist ponavadi v maline Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 pred 54 minutami, Borutt pravi: 1. Ob cesti so znaki. Nekaterim nekaj povedo. Tebi so pač nepotrebni. 2. Ostalim prilagojenim pomagajo znaki. Tisti ob cesti. 1. a bi nehal mene vlačit v neke tvoje izjave?...debatiramo o ovinkih, debatiramo o prometnih nesrečah, mogoče maš kak podatek, da sem jaz zgrešil ovinek, da me je zalomljenost zmedla? Tebe so svečke zmedle, po tvojih besedah. Nisi gledal znakov? Bi rabil znak za prižgane svečke? Vidiš, znam nabijat kot ti, ampak mi je brezveze, pravzaprav me je celo sram da takole klobasam sicer pa, a obstaja znak zalomljen ovinek? 2. ne vem kako vlogo ima sicer tvoja izjava in besedičenje o znakih in prilagojenih, namreč citiral si samo moj stavek, da ne rabim guggla, ker zajčji ovinek še predobro poznam. Slikica pa je decemberska, ko sva s Kmetom dala Versysa malce spat Na, pa še eno ti dam z jadranke decembra meseca: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 (popravljeno) kle je tolk nabijačev, jest moram pa sam remlce na streh nabijat Popravljeno Avgust 3, 2017. Popravil gusar dr.looney, Mavti, GoBobi in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 pred 8 minutami, gusar pravi: kle je tolk nabijačev, jest moram pa sam remlce na streh nabijat ne se zajebavat v tej vročini, da ne bomo spet v črni kroniki kaj brali. GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 http://e-koroska.si/v-prometni-nesreci-v-mezici-umrl-motorist/ DAMI34, gretzky in wabb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Avgust 3, 2017 Deli Objavljeno Avgust 3, 2017 pred 12 urami, thumper pravi: ko so sfrezali grčarevec se je dalo peljat 70/80 .. je pa res , da tip motorja , gume in vzmetenje pomeni veliko razliko.. Mogoče je šel valjar čez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se