TakeALookAround Objavljeno Avgust 3, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2017 Sej ucas tud nimas lih "dneva" pa te pol kr kej zjebe ksn ovink.... Ja vem, zdej boste napisal, da pac ne greste na motor takrat. Prov,nekateri se pac znajdejo v prometu, cetudi niso lih cist v obcutku.... Pol pa hitr kej pride izza ovinka.... Tko da ne bit spet brihtni, angelcki. igc1, solorider, DAMI34 in 1 other 3 1
Igi Pop Objavljeno Avgust 3, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2017 pred 14 urami, Borutt pravi: Če bi ti razumel prebrano, bi bilo tudi fajn. Ampak je lažje nerazumeti in pisati neumnosti. Drugega od tebe sploh ni za pričakovati. Stari, zdej si pa že mal dolgočasen in nesramen. Sem te zagovarjal dolgo časa, zdej pa je v vseh tvojih postih samo še: ti nabijaš , ti zavajaš, ti nimaš pojma itd. Dej se mal skolirej, al pa odjebi. Stari naporen si. SF, bojc84, TakeALookAround in 4 others 3 3 1
Cartman Objavljeno Avgust 3, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2017 (popravljeno) pred 6 urami, Borutt pravi: Prehitevanje v naselju ni prepovedano. Je pa prekršek prekoračitev omejitve pri prehitevanju kolone motoristov in nadaljevanje vožnje s takšno hitrostjo. Saj se boš spomnil. selektiven spomin? fuzija spominov? Cartman je vozil tretji. in prehitel najprej enega, po tem še "kolovodjo" Nek ti ne štima. Mislil sem, da natolcuješ o prehitevanu avtobusa, saj veš, tistega ki si mu tudi na avtocesti ščitil hrbet, in to nadaljeval še, približno pol ure? Verjetno smo bili takrat že izven vidnega polja. pa spet, redko ali nikoli ne debatiram ad personam. pred 19 minutami, Igi Pop pravi: Stari, zdej si pa že mal dolgočasen in nesramen. Sem te zagovarjal dolgo časa, zdej pa je v vseh tvojih postih samo še: ti nabijaš , ti zavajaš, ti nimaš pojma itd. Dej se mal skolirej, al pa odjebi. Stari naporen si. ni ni nesramen. samo zelo nizka pričakovanja ima. njegovi nadrejeni, in njihovi nadrejeni tak isto. to je pač njihov domet. Popravljeno Avgust 3, 2017. Popravil Cartman solorider in TakeALookAround 1 1
Borutt Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 8 urami, DAMI34 pravi: 1. a bi nehal mene vlačit v neke tvoje izjave?...debatiramo o ovinkih, debatiramo o prometnih nesrečah, mogoče maš kak podatek, da sem jaz zgrešil ovinek, da me je zalomljenost zmedla? Tebe so svečke zmedle, po tvojih besedah. Nisi gledal znakov? Bi rabil znak za prižgane svečke? Vidiš, znam nabijat kot ti, ampak mi je brezveze, pravzaprav me je celo sram da takole klobasam sicer pa, a obstaja znak zalomljen ovinek? 2. ne vem kako vlogo ima sicer tvoja izjava in besedičenje o znakih in prilagojenih, namreč citiral si samo moj stavek, da ne rabim guggla, ker zajčji ovinek še predobro poznam. Slikica pa je decemberska, ko sva s Kmetom dala Versysa malce spat Na, pa še eno ti dam z jadranke decembra meseca: Ti znaš samo nabijati in zavajati. In to samo zaradi tega, ker misliš, da se ves svet vrti okoli tebe. Kar je vzrok površnega branja in malomarnega razumevanja. Raje se spusti z višine in še enkrat vse preberi. Mogoče boš razumel. Po mojih besedah? Ko bi si vsaj zapomnil, kar sem ti rekel. Ampak je lažje prirediti, kajne. Obstaja več znakov za ovinek oziroma ovinke. Spet si pokazal svoje znanje cestno prometnih predpisov. Prilagojeni predvidevajo in berejo znake. Nekateri jih pa raje ignorirajo in celo podirajo.
Borutt Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 3 urami, Igi Pop pravi: Stari, zdej si pa že mal dolgočasen in nesramen. Sem te zagovarjal dolgo časa, zdej pa je v vseh tvojih postih samo še: ti nabijaš , ti zavajaš, ti nimaš pojma itd. Dej se mal skolirej, al pa odjebi. Stari naporen si. Hvala za podporo. Izrazi jo še ostalim.
Borutt Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 3 urami, Cartman pravi: selektiven spomin? fuzija spominov? Cartman je vozil tretji. in prehitel najprej enega, po tem še "kolovodjo" Nek ti ne štima. Mislil sem, da natolcuješ o prehitevanu avtobusa, saj veš, tistega ki si mu tudi na avtocesti ščitil hrbet, in to nadaljeval še, približno pol ure? Verjetno smo bili takrat že izven vidnega polja. pa spet, redko ali nikoli ne debatiram ad personam. ni ni nesramen. samo zelo nizka pričakovanja ima. njegovi nadrejeni, in njihovi nadrejeni tak isto. to je pač njihov domet. Vidim, da ti spomin ne služi preveč dobro. Avtobus smo dohiteli ravno pred izvozom. Vi trije ste pa kasneje v naselju prehiteli nas ostale, kateri smo vozili po omejitvi. Če ne drugo, ste si vsaj za dober denar prvi ogledali četrtino nekega prelaza. Moj domet? Dovolj ga je, da prepoznam nekoga, s katerim se je varno in zanimivo voziti.
thumper Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 19 urami, maus pravi: js mam najdaljšga najdaljši najprej odpadejo ..zaradi gravitacije.. pred 17 urami, Cartman pravi: Zacetki...spet smo pri tem, da je grda sezona za nekolk starejse motoriste. Za ljudi, ki bi morali bit sposobni razmislat trezno, in vozit Varno. Pa delajo bedarije. zadnje čase pred vsako vožnjo preberem črno kroniko tukaj.. pred 16 urami, Xebec pravi: Motor pa zgleda mojmu podobn, sam mat črna je 2017 letnik. Luč spredi je taprava, sedež isto. Gume so pa te tovarniško gor. Auspuh ni OEM. pred 15 urami, motolover pravi: Mi izgleda kot Kawasaki W800. vsi ostali "klasiki" so podobni triumphu t120 ... pred 14 urami, Borutt pravi: Ob cesti so znaki. Nekaterim nekaj povedo. Tebi so pač nepotrebni. Ostalim prilagojenim pomagajo znaki. Tisti ob cesti. ko se enkrat tačka dotakne asfalta si prekoračil tovarniško določene performanse motorja - po domače si šel čez limit..torej nisi več legalen v svoji vožnji.. izgovora ni.. pred 10 urami, motom pravi: Mogoče je šel valjar čez dej mal lepš govor o mojem mopedu!!!
C eagle Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 3 hours ago, thumper said: 3 hours ago, thumper said: ko se enkrat tačka dotakne asfalta si prekoračil tovarniško določene performanse motorja - po domače si šel čez limit..torej nisi več legalen v svoji vožnji.. izgovora ni.. A si ziher? Ker moja Yamahca ma bunkico pod tačko, pa še upogiba se... A ni to glih zaradi varnosti, ker vedo(proizvajalci), da gre njihov motor v večji nagib kot so tovarniško nameščene stopalke? .... 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 9 urami, Borutt pravi: Obstaja več znakov za ovinek oziroma ovinke. Spet si pokazal svoje znanje cestno prometnih predpisov. Prilagojeni predvidevajo in berejo znake. Nekateri jih pa raje ignorirajo in celo podirajo. Ajde se samo na to malo skoncentriram, pa bom poskusil karseda neosebno odgovarjat, ker res ni point v tem. SLOVENSKI ZNAKI so relativno dobro postavljeni, ko je neka rigorozna omejitev in znak za oster ovinek je ponavadi to tudi res. HRVAŠKI ZNAKI, z ozirom, da poznam jadranko na pamet, so tako preklemano butasto postavljeni, da bi v ovinku kjer piše 40 lahko padel noter, ker sploh ni oster, nekateri ovinki nimajo neke resne omejitve (zajčji ovinek) pa so dokaj "tricki" saj se še dodatno zalomijo. To je pač moje opažanje, vidim pa da se predvsem tisti, ki ne poznajo ceste večkrat zmedejo, da jih odnese na nasprotni pas, da preveč zavirajo, potem pa spet po gasu. Malce težko je znakom na jadranki sledit, če si navajen naših, ki so dokaj dobro postavljeni. Sedaj, če greva na konkretne primere: 1. Zdrs voznika (pri nizki hitrosti) na relaciji Col-Črni vrh, on ni bil niti poškodovan oz samo udarec, žena pa mrtva, ni posledica nebranja znakov, ampak vsaj po mojem pomanjkljivo znanje, napačna reakcija, prva zavora. Seveda pa je ovinek dokaj zajeban, v nasprotnem se ne bi midva osebno pogovarjala o svečkah. Enak problem sem imal jaz na Korziki, ko sem gledal kako hitrost mi bo izpisal radar znak (49km/ je pisalo) spregledal pa psa, ki je lutal po cesti. Poleg tega, dvomim, da je kak znak bil tam postavljen v času rekonstrukcije (razen splošnega delo na cesti). Nadalje, za tisti ovinek je v najslabšem delu tudi 40km/h dokaj visoka oz skoraj še varna hitrost. 2. večkratni zdrsi na zajčjem ovinku 3km od Karlobaga. Vizuelno zelo lep doolg ovinek, pred njim, tik ob vstopu pa znak 40 iz smeri Pakle (tako kot na vseh skoraj po jadranki). Marsikdo ga ignorira, ker ti znaki 40 so nametani kar tako, skoraj vsak ovinek ga ima. Tudi sam vstop v ovinek dopušča hitrost preko 100, seveda, pa je potem potrebno nižat brzino. Vendar, potem pa sledi presenečenje, dodatno zalomljen ovinek in če ni bil vstop vanj pravi (vzet z zunanje strani, skoraj s črte ), si hitro preko črte. Sem jih videl kar veliko, ki so šli čez, eni so sam legli, drugi šli kak m čez črto, tretji so mrtvi..četrti majo razbit ferari. Hkrati pa še afalt ne nudi ravno odličnega oprijema. I ne, Kmet ni padel v tem ampak cca 50m naprej proti Pakli. Zame ni to namensko ignoriranje nečesa in nategovanje ega, ampak predvsem odraz neznanja in nepoznavanja ceste. Bom rekel tipične začetniške napake, ko se ne gleda izteka ovinka ampak v ograjo. Vsi ostali, ki se razsujejo, bodisi da jim je vzelo kolo, bodisi da so zdrsnili zaradi prevelike brzine , fasali hajsajderja in podobno, ter preživeli, pa točno vedo zakaj so padli. In o teh ne debatiram, ker je tule brezpredmetno to natolcevat, možno pa je začetnike in take s pomanjkljivim znanjem naučit ne samo brat znake, ampak tudi cesto. Hočem povedati, da ni vse samo v birokraciji in papirčkih in pravilnikih, nekaj je tudi v praksi, razumevanju situacije, branju ceste, filingu v rokah nogah in riti. Seveda pa je to samo moje skromno mnenje, zakaj do takih in podobnih situacij prihaja v nekaterih (za take, ki imamo prakso) čisto normalnih ovinkih. bojc84, Rocky, Dark in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 9 urami, Borutt pravi: Moj domet? Dovolj ga je, da prepoznam nekoga, s katerim se je varno in zanimivo voziti. se moram mal vmešat, čeprav sem si 100x rekel da ne bom. Lej, vsak od nas prepozna ljudi s katerimi ima podoben stil vožnje, s katerimi se kapira in kjer mu je cona udobja pri vožnji. Mam pa filing, ker vse po vrsti kritiziraš, da očitno ti ne prepoznaš takih, s katerimi bi se lahko vozil. Recimo tako od oka, skupaj mava vsaj 1000km prevoženih in na vseh teh kmjih, sem vozil za tabo, a tule mi veliko očitaš. Sedaj pa mi ni jasno a si te ideje pobral iz slik in posnetkov, ali iz realne vožnje, ko sem se vozil za tabo. No pravzaprav, si se cca 50km tudi ti za mano, pa nisi nikjer zaostal, ampak to je nepomemben podatek. Jaz namreč nisem nikoli imel nekih problemov, kar se tiče skupinske vožnje. Prvi vodi, prvi komandira. Gre 30, jebiga, gre 30, nimam kaj prehitevat, ker on vodi. Prehiti on, prehitim jaz, menca on, mencam jaz. Tako to gre in nič drugače. lucif3rka 1
thumper Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 2 urami, C eagle pravi: A si ziher? Ker moja Yamahca ma bunkico pod tačko, pa še upogiba se... A ni to glih zaradi varnosti, ker vedo(proizvajalci), da gre njihov motor v večji nagib kot so tovarniško nameščene stopalke? ja glej - po policajsko so normativi do tačke..kar je naprej je huliganstvo, izzivanje usode, ogrožanje sebe in ostalih , pretiravanje in neupoštevanje ženekega predpisa.. zaradi varnosti ? načeloma ja - od tu naprej pa bolj kot jih brusiš bližje si meji .. in guma bolj obrabljena .. dežurni Organist bo pa zihr imel v obeh slučajih - brusiš ali pa ne brusiš - kaj negativnega za povedat.. DAMI34 1
Borutt Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Ajde se samo na to malo skoncentriram, pa bom poskusil karseda neosebno odgovarjat, ker res ni point v tem. SLOVENSKI ZNAKI so relativno dobro postavljeni, ko je neka rigorozna omejitev in znak za oster ovinek je ponavadi to tudi res. HRVAŠKI ZNAKI, z ozirom, da poznam jadranko na pamet, so tako preklemano butasto postavljeni, da bi v ovinku kjer piše 40 lahko padel noter, ker sploh ni oster, nekateri ovinki nimajo neke resne omejitve (zajčji ovinek) pa so dokaj "tricki" saj se še dodatno zalomijo. To je pač moje opažanje, vidim pa da se predvsem tisti, ki ne poznajo ceste večkrat zmedejo, da jih odnese na nasprotni pas, da preveč zavirajo, potem pa spet po gasu. Malce težko je znakom na jadranki sledit, če si navajen naših, ki so dokaj dobro postavljeni. Sedaj, če greva na konkretne primere: 1. Zdrs voznika (pri nizki hitrosti) na relaciji Col-Črni vrh, on ni bil niti poškodovan oz samo udarec, žena pa mrtva, ni posledica nebranja znakov, ampak vsaj po mojem pomanjkljivo znanje, napačna reakcija, prva zavora. Seveda pa je ovinek dokaj zajeban, v nasprotnem se ne bi midva osebno pogovarjala o svečkah. Enak problem sem imal jaz na Korziki, ko sem gledal kako hitrost mi bo izpisal radar znak (49km/ je pisalo) spregledal pa psa, ki je lutal po cesti. Poleg tega, dvomim, da je kak znak bil tam postavljen v času rekonstrukcije (razen splošnega delo na cesti). Nadalje, za tisti ovinek je v najslabšem delu tudi 40km/h dokaj visoka oz skoraj še varna hitrost. 2. večkratni zdrsi na zajčjem ovinku 3km od Karlobaga. Vizuelno zelo lep doolg ovinek, pred njim, tik ob vstopu pa znak 40 iz smeri Pakle (tako kot na vseh skoraj po jadranki). Marsikdo ga ignorira, ker ti znaki 40 so nametani kar tako, skoraj vsak ovinek ga ima. Tudi sam vstop v ovinek dopušča hitrost preko 100, seveda, pa je potem potrebno nižat brzino. Vendar, potem pa sledi presenečenje, dodatno zalomljen ovinek in če ni bil vstop vanj pravi (vzet z zunanje strani, skoraj s črte ), si hitro preko črte. Sem jih videl kar veliko, ki so šli čez, eni so sam legli, drugi šli kak m čez črto, tretji so mrtvi..četrti majo razbit ferari. Hkrati pa še afalt ne nudi ravno odličnega oprijema. I ne, Kmet ni padel v tem ampak cca 50m naprej proti Pakli. Zame ni to namensko ignoriranje nečesa in nategovanje ega, ampak predvsem odraz neznanja in nepoznavanja ceste. Bom rekel tipične začetniške napake, ko se ne gleda izteka ovinka ampak v ograjo. Vsi ostali, ki se razsujejo, bodisi da jim je vzelo kolo, bodisi da so zdrsnili zaradi prevelike brzine , fasali hajsajderja in podobno, ter preživeli, pa točno vedo zakaj so padli. In o teh ne debatiram, ker je tule brezpredmetno to natolcevat, možno pa je začetnike in take s pomanjkljivim znanjem naučit ne samo brat znake, ampak tudi cesto. Hočem povedati, da ni vse samo v birokraciji in papirčkih in pravilnikih, nekaj je tudi v praksi, razumevanju situacije, branju ceste, filingu v rokah nogah in riti. Seveda pa je to samo moje skromno mnenje, zakaj do takih in podobnih situacij prihaja v nekaterih (za take, ki imamo prakso) čisto normalnih ovinkih. Bravo za to dolgovezenje brez repa in glave. Zmaga pa tvoja izjava, da ovinek dopušča vstopno hitrost preko 100. Sploh veš, kaj si napisal? Tudi 300 dopušča. Ampak potem je polet naravnost. Se ti zdi, da si napisal nekaj pametnega? Pepos, igc1 in gusar 2 1
Borutt Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 3 urami, DAMI34 pravi: se moram mal vmešat, čeprav sem si 100x rekel da ne bom. Lej, vsak od nas prepozna ljudi s katerimi ima podoben stil vožnje, s katerimi se kapira in kjer mu je cona udobja pri vožnji. Mam pa filing, ker vse po vrsti kritiziraš, da očitno ti ne prepoznaš takih, s katerimi bi se lahko vozil. Recimo tako od oka, skupaj mava vsaj 1000km prevoženih in na vseh teh kmjih, sem vozil za tabo, a tule mi veliko očitaš. Sedaj pa mi ni jasno a si te ideje pobral iz slik in posnetkov, ali iz realne vožnje, ko sem se vozil za tabo. No pravzaprav, si se cca 50km tudi ti za mano, pa nisi nikjer zaostal, ampak to je nepomemben podatek. Jaz namreč nisem nikoli imel nekih problemov, kar se tiče skupinske vožnje. Prvi vodi, prvi komandira. Gre 30, jebiga, gre 30, nimam kaj prehitevat, ker on vodi. Prehiti on, prehitim jaz, menca on, mencam jaz. Tako to gre in nič drugače. Kritiziram? Ti mi sam daješ material s svojimi zapisi in slikami. Sploh je pa letelo na nekoga drugega in ne nate. Ker je bilo citirano besedilo od nekoga drugega. Takrat se je pač pokazalo, da nekateri niso dorasli varni udeležbi v prometu. In so se odločili nadaljevati brez nas. Nisem zaostal ? Je pač moj motor zelo vodljiv z velikim sunkom. Saj veš, V2.
bikez Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 rm -rf /* bo verjetn pomagal ob tej vročini . jskrablin 1
Tex Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 6 minutes ago, bikez said: rm -rf /* bo verjetn pomagal ob tej vročini . tu (na MS) še "shred -vzn 0 /dev/sda" ne pomaga več .. jskrablin 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 58 minutami, Borutt pravi: Bravo za to dolgovezenje brez repa in glave. Zmaga pa tvoja izjava, da ovinek dopušča vstopno hitrost preko 100. Sploh veš, kaj si napisal? Tudi 300 dopušča. Ampak potem je polet naravnost. Se ti zdi, da si napisal nekaj pametnega? nope, tok jaz pripeljem not (al pa še mal več) sem ti povedu, da jo poznam na pamet, ampak sva spet pri meni a ne, a ne.. pametno sem napisal samo za tiste, ki razumejo o čem sem pisal za ostale je to, citiram: "dolgovezenje brez repa in glave." mi je pa všeč, ker si se spet spretno izognil svečkam pa ovinku med Colom in Črnim vrhom.
DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 54 minutami, Borutt pravi: Kritiziram? Ti mi sam daješ material s svojimi zapisi in slikami. Sploh je pa letelo na nekoga drugega in ne nate. Ker je bilo citirano besedilo od nekoga drugega. Takrat se je pač pokazalo, da nekateri niso dorasli varni udeležbi v prometu. In so se odločili nadaljevati brez nas. Nisem zaostal ? Je pač moj motor zelo vodljiv z velikim sunkom. Saj veš, V2. čak mal, a sva dirkala? Cesta ni dirkališče, četudi imaš V2 mašino, ki močno sune. pred 41 minutami, bikez pravi: rm -rf /* bo verjetn pomagal ob tej vročini . nehite s temi pametnimi, čisto normalna formula se lahko napiše 3 x pivo =
DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 35 minutami, Tex pravi: tu (na MS) še "shred -vzn 0 /dev/sda" ne pomaga več .. nehite s temi pametnimi, čisto normalna formula se lahko napiše 3 x pivo =
Borutt Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 2 urami, DAMI34 pravi: nope, tok jaz pripeljem not (al pa še mal več) sem ti povedu, da jo poznam na pamet, ampak sva spet pri meni a ne, a ne.. pametno sem napisal samo za tiste, ki razumejo o čem sem pisal za ostale je to, citiram: "dolgovezenje brez repa in glave." mi je pa všeč, ker si se spet spretno izognil svečkam pa ovinku med Colom in Črnim vrhom. Svečke omenjaš, ker sem ti povedal, da sem jih videl. Zdaj vsaj vem, kje je ta ovinek in, kako zgleda.
Cartman Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 16 urami, Borutt pravi: Vidim, da ti spomin ne služi preveč dobro. Avtobus smo dohiteli ravno pred izvozom. Vi trije ste pa kasneje v naselju prehiteli nas ostale, kateri smo vozili po omejitvi. Če ne drugo, ste si vsaj za dober denar prvi ogledali četrtino nekega prelaza. Moj domet? Dovolj ga je, da prepoznam nekoga, s katerim se je varno in zanimivo voziti. Ni res. Pika. Jaz sem sel mimo tik pred martuljkom. Ker pa se spuscas cist osebno...od sedmih udelezencev tiste fure, smo trije sli po svoje, dva pa sta pol ure za nami prisla besna in sama na edelweisspitze. Se pravi, od 6 sledilcev je s tabo celo pot zdrzal eden. Res sem cuden neprilagojen nevaren itd itd.
Borutt Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 2 urami, DAMI34 pravi: čak mal, a sva dirkala? Cesta ni dirkališče, četudi imaš V2 mašino, ki močno sune. nehite s temi pametnimi, čisto normalna formula se lahko napiše 3 x pivo = Iz mojega zapisa, da je moj motor zelo vodljiv z velikim sunkom, ker je pač V2, si ti ugotovil, da sva dirkala. To pa ne more biti res, ker jaz s svojo vožnjo po svojem pasu ne ustrezam definiciji dirkača oziroma drkača .
Borutt Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 7 minutami, Cartman pravi: Ni res. Pika. Jaz sem sel mimo tik pred martuljkom. Ker pa se spuscas cist osebno...od sedmih udelezencev tiste fure, smo trije sli po svoje, dva pa sta pol ure za nami prisla besna in sama na edelweisspitze. Se pravi, od 6 sledilcev je s tabo celo pot zdrzal eden. Res sem cuden neprilagojen nevaren itd itd. Sedaj pa že lažeš. Ker prehiteli ste nas skozi naselje Gozd Martuljek. Koliko je tam omejitev ? 50 km/h, kolikor smo se mi peljali. Prav tako lažeš o nekih besnih udeležencev, ker smo se mi pri plačilu ceste dogovorili, da gremo na vrh v dvojicah. In laž je tudi, da sta bila besna, saj ste se videli samo od daleč. Naj ju vprašam, kako je bilo ? Ti bosta povedala, da lažeš. Neprilagojeni in nevarni ste bili vi trije. Ker vožnja v koloni je vožnja v koloni in ne samovoljno prehitevanje ostalih v naselju.
DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred eno uro, Borutt pravi: Svečke omenjaš, ker sem ti povedal, da sem jih videl. Zdaj vsaj vem, kje je ta ovinek in, kako zgleda. svečke omenjam točno veš zakaj, ker skrenejo pozornost in zato sem tudi mojo Korziko omenil. In govora je o nevarnih ovinkih in moji trditvi, da samo znaki niso dovolj sploh za neiskušenega začetnika, predvidevam da se za take tudi ti močno trudiš v šoli varne vožnje. Torej ni dovolj samo znati brat znake, ampak znati brati cesto in primerno reagirati. Nič drugega ne pišem. pred eno uro, Borutt pravi: Iz mojega zapisa, da je moj motor zelo vodljiv z velikim sunkom, ker je pač V2, si ti ugotovil, da sva dirkala. To pa ne more biti res, ker jaz s svojo vožnjo po svojem pasu ne ustrezam definiciji dirkača oziroma drkača . kar pomeni, da sem jaz zadaj vozeči ali pa spredaj vozeči vozil enako hitro kot ti in so vse tvoje obtožbe, ki mi jih konstantno obešaš plod virtualne domišlije. ps. jaz sem vedno zdržal vse fure s tabo in ti nisem ušel, ti pa tut meni ne GoBobi 1
Borutt Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: svečke omenjam točno veš zakaj, ker skrenejo pozornost in zato sem tudi mojo Korziko omenil. In govora je o nevarnih ovinkih in moji trditvi, da samo znaki niso dovolj sploh za neiskušenega začetnika, predvidevam da se za take tudi ti močno trudiš v šoli varne vožnje. Torej ni dovolj samo znati brat znake, ampak znati brati cesto in primerno reagirati. Nič drugega ne pišem. kar pomeni, da sem jaz zadaj vozeči ali pa spredaj vozeči vozil enako hitro kot ti in so vse tvoje obtožbe, ki mi jih konstantno obešaš plod virtualne domišlije. ps. jaz sem vedno zdržal vse fure s tabo in ti nisem ušel, ti pa tut meni ne Znaki nisi dovolj ? Kaj bi ti naredil? Postavil cestarje ob cesti, da bi mahali z zastavicami? Mogoče postavil obvestilne table z besedilom o nevarnosti ovinka ? Ker, če je cesta kriva za vse izlete v maline, me zanima, zakaj so v malinah tisti, kateri prevozijo tisto cesto večkrat na dan. Aja, niso znali brati znakov in še manj cesto. Ti rečem, zajebano. Kakšne moje obtožbe? Sem ti že napisal, da je iz tvojih zapisov zelo enostavno razbrati tvojo vožnjo. Pa še slike priložiš, da je še bolj enostavno. Ko vozimo v skupini, ima le-ta vedno enak vrstni red. To je edino pravilno in najbolj varno.
DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 Pravkar, Borutt pravi: 1. Znaki nisi dovolj ? Kaj bi ti naredil? Postavil cestarje ob cesti, da bi mahali z zastavicami? Mogoče postavil obvestilne table z besedilom o nevarnosti ovinka ? Ker, če je cesta kriva za vse izlete v maline, me zanima, zakaj so v malinah tisti, kateri prevozijo tisto cesto večkrat na dan. Aja, niso znali brati znakov in še manj cesto. Ti rečem, zajebano. 2. Kakšne moje obtožbe? Sem ti že napisal, da je iz tvojih zapisov zelo enostavno razbrati tvojo vožnjo. Pa še slike priložiš, da je še bolj enostavno. Ko vozimo v skupini, ima le-ta vedno enak vrstni red. To je edino pravilno in najbolj varno. 1. dihaj dihaj...znaki niso dovolj, če je še neznanje zadaj, o tem govorim (navedel sem konkretne primere in o katerih je tudi tekla debata), ker če bi bili znaki dovolj, ne bi nekateri po nepotrebnem legli. Ampak ležejo zaradi neznanja, začetniških napak....sicer pa dejva končat, ne prideva nikamor. A ti še nisi ugotovil, da jaz tebe prav v ničemer ne obtožujem? Tisti, ki pa ležejo zarad neumnosti že vedo zakaj ležejo, ali smo legli 2. sej pravim, virtualno si ful dober diagnostik, škoda ker virtuale ne znaš povezat z realnostjo, katero sva večkrat skupaj prevozila. In jaz se s tabo ne nabijam kako se vozi v grupi, ampak o tem, da vsepovprek (največ mene ker debatirava) obtožuješ. Vsi dokazi pa so...fiktivni, virtualni..jebiga, sem kriv, si zadovoljen sedaj? in zato priznam: po internetu sem objesten diujak in zato ker sem sedaj vse to priznal, lahko nehaš z internetnim/fiktivnim in se spustiš nazaj v stvarnost, pa mi raje tam kaj očitaj, recimo prekratko varnostno razdaljo za teboj, slabo odpeljane ovinke...kar hočeš, boš že kaj našel. GoBobi 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se