Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Vanga

Priporočene objave

Evo @Borutt, odlična iztočnica za nehat :OK:... @DAMI34 prizna, da ni popoln :kva2:. Ker vsi vemo, da tudi ti nisi :ras:, si podajta internetni rokici in vsi bomo bolj mirni :wub:... Mene vedno najbolj skrbi, ko se ljudje tako grdo obkladajo z vzdevki in pljuvajo en po drugem. Ljubezen :inlove: in vzajemno spoštovanje :drunk:, če pa že to ne pa vsaj toleriranje :winkiss: je bistvo vsega. Danes je moj malo poseben dan, pa mi lahko data to darilo :boobies:.

Ajd!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@gobobi imaš RD? Vse najboljše. :grupni:

Bom nehu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 urami, Tex pravi:

tu (na MS) še "shred -vzn 0 /dev/sda" ne pomaga več ..

lahk bi tudi z dd wipe nardil, ampak unix oz. pingvin jih j..... Mogoče jim bo lažje kaj enostavnega iz MS sveta: shutdown -s -t 0

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

rm -rf /; shred -vzn 0 /dev/sd*; dd if=/dev/zero of=/dev/sd*

Pol še kladivo v roke pa :twak:

So pa zanimiva tale virtualno/realna poznanstva. Me zanima če se v živo tud takole šlatajo med sabo :fight1:

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, jskrablin pravi:

So pa zanimiva tale virtualno/realna poznanstva. Me zanima če se v živo tud takole šlatajo med sabo :fight1:

Nehaj z unix ukazi. Gremo v powershell. Aja, tudi tle so že navlekel unix komande :lol1:.

Mah kaki. Gledajo se preko nišana -> vrh pirovske flaše :lol1:

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Borutt pravi:

Sedaj pa že lažeš. Ker prehiteli ste nas skozi naselje Gozd Martuljek. Koliko je tam omejitev ? 50 km/h, kolikor smo se mi peljali. 

Prav tako lažeš o nekih besnih udeležencev, ker smo se mi pri plačilu ceste dogovorili, da gremo na vrh v dvojicah. In laž je tudi, da sta bila besna, saj ste se videli samo od daleč. Naj ju vprašam, kako je bilo ? Ti bosta povedala, da lažeš. 

Neprilagojeni in nevarni ste bili vi trije. Ker vožnja v koloni je vožnja v koloni in ne samovoljno prehitevanje ostalih v naselju. 

Bom reku da si pomesal. Lazes je men tezka beseda. Zgodbice prodaj komur jih lahko. Bil sem tam. Pac od zdej ti ne morem verjet nic vec. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 minutami, Cartman pravi:

Bom reku da si pomesal. Lazes je men tezka beseda. Zgodbice prodaj komur jih lahko. Bil sem tam. Pac od zdej ti ne morem verjet nic vec. 

Si napisal, kar si napisal in sicer več laži. Torej tebi ni nič za verjeti. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Borutt pravi:

Si napisal, kar si napisal in sicer več laži. Torej tebi ni nič za verjeti. 

Tole bo ostalo pri tvoji besedi proti moji. seveda imas prav. V nekem tvojem malem svetu. 

Popravljeno . Popravil Cartman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 urami, Cartman pravi:

Tole bo ostalo pri tvoji besedi proti moji. seveda imas prav. V nekem tvojem malem svetu. 

In beseda ostalih treh. Imajo dober spomin. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nasplošno v vseh letih kar sem na MS dvomim oz mislim,da laži nikoli ni napisal @Cartman plus z večino stvari,ki jih napiše se strinjam,mogoče z vsem celo....

Po filingu bi rekel,da cartman vredi dedi...

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 26 minutami, sesir pravi:

Nasplošno v vseh letih kar sem na MS dvomim oz mislim,da laži nikoli ni napisal @Cartman plus z večino stvari,ki jih napiše se strinjam,mogoče z vsem celo....

Do sedaj. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 urami, DinDiin pravi:

Ma noro,  kva  sploh klikam  po MS.  :slap:  

kaj noro?

No pa izvedmo eno anketo:

1. si se zabaval ob prebiranju te teme? ( @fishy, @jskrablin, @bikez, @tex, @drlloney, pa še kdo se je, vsaj tako je možno razbrati iz njihovih postov)

2. si razčistil kake probleme/neprobleme/poglede na svet, tehniko vožnje in kdo bo plačal kufe? Dami, Borutt, Cartman, Thumper in še vsaj 15 občasnih še trenutno razčiščujemo, vendar se bližamo koncu.

No vidiš, z ozirom, da je tema NABIJANJE je izredno pomembna. :P

pred 12 urami, jskrablin pravi:

a nas še nikol nisi vidu kave na omw piti pri isti mozi? Ma fiši čist prav :P, pa bikez tudi..no edin pir zamenjaj sa šoljica kafe ili cedevite.

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, sesir pravi:

po filingu bi jest reku, da je Dami čist v redu dedi, pa Borutt tudi, pa Cartman tudi. Je pa res, da vsak od nas mal drugače vidi na svet. :D

Aja, pa Sesir je tut v redu dedi, po filingu, bi reku :P

Za Mausa pa še ne vem točno. :cool:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, DAMI34 pravi:

:P

Za Mausa pa še ne vem točno. :cool:

Pa veš za kaj se za mausa ne moreš odločit?

Jaz pa vem :ras:

Ker je ful vredi dedi sam ne vozi tvojega sponzorja "mitas":ras:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

9 hours ago, DAMI34 said:

kaj noro?

No pa izvedmo eno anketo:

1. si se zabaval ob prebiranju te teme? ( @fishy, @jskrablin, @bikez, @tex, @drlloney, pa še kdo se je, vsaj tako je možno razbrati iz njihovih postov)

2. si razčistil kake probleme/neprobleme/poglede na svet, tehniko vožnje in kdo bo plačal kufe? Dami, Borutt, Cartman, Thumper in še vsaj 15 občasnih še trenutno razčiščujemo, vendar se bližamo koncu.

No vidiš, z ozirom, da je tema NABIJANJE je izredno pomembna. :P

a nas še nikol nisi vidu kave na omw piti pri isti mozi? Ma fiši čist prav :P, pa bikez tudi..no edin pir zamenjaj sa šoljica kafe ili cedevite.

1. nadvse, se bolj ko je bil tud kmet2 tle, cele telenovele, ucasih se do solz nasmejem

2. policaj ima vedno prow in ce rece da gremo na kofe, gremo na kofe, in ce rece da bom jst placu, bom pac jst mogu placat

res pa da borutt-a ne poznam v civilu, tko da zaenkrat ne bo kofeta, upam pa ,da ga tud ko bo v sluzbi ne bom spoznal

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja, pa pozabu sem napisat da se cudim kdaj imajo tile cajt vse to spisat,  pridem iz dela in mam 4-5 strani za prebrat

in da @DAMI34 tovor po kombiju premetava

mogoce pa ze pripelje strucke in zemljice direkt v pekarno k se mu use samo zamesi tm odzad in ma zato vec prostega casa

policaji pa itak samo v grmu ticijo...

predvidevam

tko k ste me ucili

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

20 minutes ago, dr.looney said:

.....žene ze verjetno dopust vzamejo, da dopoldan postarja pocakajo.....:lol1::ras:

glede na to kaksne jebaće imamo tle u wajdusni za postarje, ji nebi zameru :D

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, dr.looney pravi:

.....žene ze verjetno dopust vzamejo, da dopoldan postarja pocakajo.....:lol1::ras:

al pa jih tvoj pride porihtat, le kdo bi vedu :P

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

al pa jih tvoj pride porihtat, le kdo bi vedu :P

Nope.....moj ma z mano tolk dela, da nima cajta se okrog hodit....:ras:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, dr.looney pravi:

Nope.....moj ma z mano tolk dela, da nima cajta se okrog hodit....:ras:

nisem prepričan, maš na MSju ker velik postov, zna bit da boš še mene pa @Borutta prehitela. :P

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!