dr.looney Objavljeno Avgust 5, 2017 Deli Objavljeno Avgust 5, 2017 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: nisem prepričan, maš na MSju ker velik postov, zna bit da boš še mene pa @Borutta prehitela. .....sam ce zivim 200 let..... DAMI34 in bikez 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 6, 2017 Deli Objavljeno Avgust 6, 2017 Ob 4. 8. 2017 ob 19:01, Borutt pravi: Sedaj pa že lažeš. Ker prehiteli ste nas skozi naselje Gozd Martuljek. Koliko je tam omejitev ? 50 km/h, kolikor smo se mi peljali. trolaš,nabijaš , zavajaš? lažeš??? če si vozil skozi gozd martuljek 50 SI EN NAVADEN BUTL !!!! in ostali za tabo navadni konji s črednim nagonom .. ker ne znaš brati opozorilnih znakov bi ti priporočal obisk optika. za vse ostale člane foruma : www.google.si/maps/@46.4850403,13.8290721,3a,75y,159.47h,84.17t/data=!3m6!1e1!3m4!1sfPVCK2dQlmlwU9D5cFqfAQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=sl Ob 4. 8. 2017 ob 20:22, Borutt pravi: Znaki nisi dovolj ? Kaj bi ti naredil? Postavil cestarje ob cesti, da bi mahali z zastavicami? Mogoče postavil obvestilne table z besedilom o nevarnosti ovinka ? sem že videl znak , ki je obveščal o kompleksnem poteku ovinka ali kombinacije ovinkov.. verjetno v tujini.. mogoče pa ja postavit obvestilno tablo.. mogoče je človeško življenje le nekaj vredno.. Ob 4. 8. 2017 ob 22:19, Borutt pravi: Si napisal, kar si napisal in sicer več laži. Torej tebi ni nič za verjeti. www.google.si/maps/@46.4850403,13.8290721,3a,75y,159.47h,84.17t/data=!3m6!1e1!3m4!1sfPVCK2dQlmlwU9D5cFqfAQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=sl ne trudi se .. Ob 4. 8. 2017 ob 23:07, solorider pravi: kaj na policiji ni nobenega psihiatra.... veliko ..a opravljajo svoje delo tako kot operativci - čredni nagon in ukazi od zgoraj ter lezenje v danko. Ob 4. 8. 2017 ob 23:42, Cartman pravi: Tole bo ostalo pri tvoji besedi proti moji. seveda imas prav. V nekem tvojem malem svetu. pred 19 urami, Borutt pravi: In beseda ostalih treh. Imajo dober spomin. www.google.si/maps/@46.4850403,13.8290721,3a,75y,159.47h,84.17t/data=!3m6!1e1!3m4!1sfPVCK2dQlmlwU9D5cFqfAQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=sl pa slab vid.. pred 7 urami, fishy pravi: res pa da borutt-a ne poznam v civilu, tko da zaenkrat ne bo kofeta, upam pa ,da ga tud ko bo v sluzbi ne bom spoznal jaz mu komot dam za kofe ko je na pavzi.. v civilu naj se pa zase briga.. fishy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Avgust 6, 2017 Deli Objavljeno Avgust 6, 2017 pred 6 urami, thumper pravi: jaz mu komot dam za kofe ko je na pavzi.. v civilu naj se pa zase briga.. ...saj verjetno nisi tako mislil, ampak iz zgoraj napisanega bi bilo lahko razbrati, da, ko je v uniformi ga boš rad "podmazal" s kakšno kavico, ko pa je v civilu, se boš pa obrnil stran, kot da ga ne poznaš... (lezenjevdankopress) Ampak vem, da si mislil čisto drugače, ali pa si se samo hecal, tko da je v redu . Ajd! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 6, 2017 Deli Objavljeno Avgust 6, 2017 Ob 6. 8. 2017 ob 3:06, thumper pravi: trolaš,nabijaš , zavajaš? lažeš??? .... Sploh ne vem, kaj se ti oglašaš, ker nimaš najmanjšega pojma o dogajanju in še manj o prometnih znakih. Jaz tebe sploh ne bom imenoval butl, ker bi jih s tem zelo užalil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 21 urami, Borutt pravi: Sploh ne vem, kaj se ti oglašaš, ker nimaš najmanjšega pojma o dogajanju in še manj o prometnih znakih. Jaz tebe sploh ne bom imenoval butl, ker bi jih s tem zelo užalil. rajš nisem butl kot da ne ločim med 40 in 50 kot ti.. nam vbijaš da smo si sami krivi , ti pa , ki si napisal , da je skozi gozd martuljek omejitev 50 in da ste toliko peljali , v resnici je pa vmes 40 - ja tebi so/smo pa vse drugi krivi.. pa veliko sreče ti želim ob prekoračitvah hitrosti .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 dlakocepljenje ... picajzeljiranje ... tolk besed napisanih za 40, 43, 47 km/h, ker te ni bilo tam (sej tud mene ne, sam vseen) ... Ajd! dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 2 urami, thumper pravi: rajš nisem butl kot da ne ločim med 40 in 50 kot ti.. nam vbijaš da smo si sami krivi , ti pa , ki si napisal , da je skozi gozd martuljek omejitev 50 in da ste toliko peljali , v resnici je pa vmes 40 - ja tebi so/smo pa vse drugi krivi.. pa veliko sreče ti želim ob prekoračitvah hitrosti .. Prav sem imel, da bi butle žalil, če bi te tako imenoval. Poleg tega bi še Rugelj obupal nad teboj. Drži se raje odpirača, ker ti vse ostalo dela težave. GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 Ob 4. 8. 2017 ob 7:08, thumper pravi: najdaljši najprej odpadejo ..zaradi gravitacije.. neverjamem men še vedno ni odpadu ORGAN MISLM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 Kateri? A nos? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 10 minutami, Igi Pop pravi: Kateri? A nos? mu je odpadu maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 24 minutami, Igi Pop pravi: Kateri? A nos? jezik....... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 7, 2017 Deli Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 9 urami, Borutt pravi: Prav sem imel, da bi butle žalil, če bi te tako imenoval. Poleg tega bi še Rugelj obupal nad teboj. Drži se raje odpirača, ker ti vse ostalo dela težave. z mano se jih da vsaj žalit..s tabo še to ne .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Avgust 9, 2017 Deli Objavljeno Avgust 9, 2017 (popravljeno) Ker vas je kar nekaj tlele dostikrat pametnih, pa vas packastega dela reševalcev, gasilcev in policistov (fala kurcu) še ni imela prilike videti, vam ponujam na ogled prometno izobraževalni filmček iz leta 1961, ko je bila smrt še malo bolj črno-bela, ko očitno še ni bilo cenzure in se jim je zdel črni humor v kombinaciji z netaktno glasbo ob slabše prebavljivih posnetkih pač "way to go". Je pa zanimivo, da so že leta 1961 imeli podobne ideje o tem, kako hitrost sama ni nevarna, ampak tisto kar pride z njo... Fair opozorilo - če ne želite videti, kako je telo človeka zgolj usnjena vreča tekočin in kosti, gladko pojdite mimo. Ne boste nič zamudili. Besedilo v dokumentarcu pa itak trobi iste krilatice, katere lahko poslušate še danes, ko Policija poziva voznike, da naj... bla,bla,bla... Ajd! Popravljeno Avgust 9, 2017. Popravil GoBobi dr.looney, Kor13, Agostini in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Avgust 11, 2017 Deli Objavljeno Avgust 11, 2017 https://dnevnik.si/1042781355/kronika/brane-legan-instruktor-varne-voznje-polovica-mrtvih-na-cestah-je-bila-motoristov- Citiraj Prvega julija malo po sedmi uri zvečer je blizu Črnega Vrha 43-letni motorist padel po tleh. Njegova enako stara sopotnica je umrla. Začel se je za motoriste eden najbolj tragičnih mesecev na slovenskih cestah, ko je življenje izgubilo sedem motoristov, ena sopotnica in 17-letni voznik mopeda. Lani so julija življenje izgubili trije motoristi. Letošnjega julija je na slovenskih cestah življenje sicer izgubilo kar 14 ljudi. Polovica je bila torej voznikov motorjev. Tudi avgusta se je že pripetila prometna nesreča s smrtjo motorista. Bom poskeniral komplet članek, to je samo uvod. Sam okoli teh cifer se je kr za zamislit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 11, 2017 Deli Objavljeno Avgust 11, 2017 pred 28 minutami, jskrablin pravi: https://dnevnik.si/1042781355/kronika/brane-legan-instruktor-varne-voznje-polovica-mrtvih-na-cestah-je-bila-motoristov- Bom poskeniral komplet članek, to je samo uvod. Sam okoli teh cifer se je kr za zamislit. Neverjetno, koliko izsiljevalskih ovinkov je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 11, 2017 Deli Objavljeno Avgust 11, 2017 pred 7 minutami, Borutt pravi: Neverjetno, koliko izsiljevalskih ovinkov je. Ovinki niso nič krivi...so pa krive luknje na cesti,napačni nagibi ceste....seveda še kaj...hehe solorider in GoBobi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 11, 2017 Deli Objavljeno Avgust 11, 2017 pred 35 minutami, sesir pravi: Ovinki niso nič krivi...so pa krive luknje na cesti,napačni nagibi ceste....seveda še kaj...hehe Doma se ti ne more skoraj nič zgoditi, kar se ti lahko na cesti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 11, 2017 Deli Objavljeno Avgust 11, 2017 pred 1 minuto, Borutt pravi: Doma se ti ne more skoraj nič zgoditi, kar se ti lahko na cesti. Zato pa sem v varnem objemu dormeja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 11, 2017 Deli Objavljeno Avgust 11, 2017 pred 3 urami, jskrablin pravi: https://dnevnik.si/1042781355/kronika/brane-legan-instruktor-varne-voznje-polovica-mrtvih-na-cestah-je-bila-motoristov- Bom poskeniral komplet članek, to je samo uvod. Sam okoli teh cifer se je kr za zamislit. čeprav je absolutno preveč smrtnih nesreč in pa nesreč s hudimi poškodami, že vnaprej povem, da mi prav dol visi v kolikor niso naredili povezave koliko je bilo aktivnih motoristov v kakem letu in koliko mrtvih. Bolj se bojim, da bo spet vse skupaj napeljevanje na kake akcije, pa nakupe novih radarjev...saj poznaš tisto, vsaka nesreča je za nekaj dobra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 11, 2017 Deli Objavljeno Avgust 11, 2017 pred 49 minutami, DAMI34 pravi: čeprav je absolutno preveč smrtnih nesreč in pa nesreč s hudimi poškodami, že vnaprej povem, da mi prav dol visi v kolikor niso naredili povezave koliko je bilo aktivnih motoristov v kakem letu in koliko mrtvih. Bolj se bojim, da bo spet vse skupaj napeljevanje na kake akcije, pa nakupe novih radarjev...saj poznaš tisto, vsaka nesreča je za nekaj dobra. Vedno me nasmeje dejstvo, da vožnja v skladu z omejitvami ne prinese poštarja s kuverto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 11, 2017 Deli Objavljeno Avgust 11, 2017 Pravkar, Borutt pravi: Vedno me nasmeje dejstvo, da vožnja v skladu z omejitvami ne prinese poštarja s kuverto. spet si zgrešil point moje objave...ampak lej..radarji umirjajo a ne....žal z zamudo, ker kuverta pride šele po storjenem prekršku solorider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Avgust 11, 2017 Deli Objavljeno Avgust 11, 2017 Rad bi le dodal, da 0 mrtvih na cestah ne bo mogoče doseči (doker ne bo ta krasni novi svet kjer bo vsak gensko modificiran z čipom v glavi da fizično ne bo zmožen prekrška pa še to ni zagotovilo), tako kot ne poštenih politikov, smo ljudje med nami so tudi kreteni, in tudi če bi te izločili so še vedno napake, trenutek nepozornosti, pomanjkanje izkušenj.... To da novinarji napišejo polovica mrtvih je motoristov, je pač politika in "ustrahovanje" raje. ČE bi januarja dva padla z motorjem in se na žalost smrtno poškodovala bi to novinarji izkoristili za naslov "Letos na cestah smrt kosi le med motoristi" al pa kakšno podobno neumnost. Vsaka smrt je tragična in nepotrebna (tisti ki si jo kdaj zaslužijo včasih zletijo čez šipo in preživijo medtem ko potniki nastradajo). Tisti Brane je pa zame zgubil velik del kredibilnosti ko sem ga videl na bencinki v Nissan Đuku DAMI34, Yoghurt in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 11, 2017 Deli Objavljeno Avgust 11, 2017 tisti Brane pa še nekaj "strokovnjakov" so pri meni dokončno zgubili vse pike, ko so pripomogli k postavitvi nelegalnih črt na Rakitno .... sam gobc jih je, samo na Vransko vabjo, da kasirajo ... skratka ... nakladači divjake se ve, kako se jih polovi, da pa lovijo za 10 km preveč, je pa bolano ... pred leti sem na avtocesti dobil kazen ( za avtom seveda - pri Lopati na AC), ker sem divjal 139 km/h ... 40 € in plačal polovičko .... bolestniki ... IF7, 3nity, solorider in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Avgust 11, 2017 Deli Objavljeno Avgust 11, 2017 (popravljeno) pred 11 minutami, smasher pravi: To da novinarji napišejo polovica mrtvih je motoristov, je pač politika in "ustrahovanje" raje. Dejstvo je, da je od 14 mrtvih na naših cestah junija 2017 7 motoristov. Kar je točno polovica vseh mrtvih v prometu v tem mesecu. Izpeljuj iz tega karkoli češ. Sam cifra ostaja točno taka kot je. Popravljeno Avgust 11, 2017. Popravil jskrablin GoBobi, fazerčk in smasher 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 11, 2017 Deli Objavljeno Avgust 11, 2017 pred 23 minutami, DAMI34 pravi: spet si zgrešil point moje objave...ampak lej..radarji umirjajo a ne....žal z zamudo, ker kuverta pride šele po storjenem prekršku Tvoj point je povezava prometnih nesreč z nakupom radarjev. Vozi po omejitvah in ne boš plačeval. fazerčk in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se