Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Vanga

Priporočene objave

pred 23 minutami, Cartman pravi:

Avto peljem, s krajem nesrece nimam nobenih tezav. Problem je izkljucno na motorju. Trenutno je strah vseprisoten. Nimam kej blefirat. Zelja je enaka. Strah je vecji. Kot glavga krivca vidim  to, da sem k kriziscu pristopil skrajno previdno, pa ni bilo dovolj. 

Čas bo pomagal in želja bo prerasla strah. Dobro, da je blizu zima in bo časa več, kot bi ga bilo od maja naprej.

Strah bo počasi obledel in ti se boš spet veselo vozil.

Jaz imam "srečo" in se svoje nezgode ne spominjam prav nič. Strahu praktično ni bilo, želja pa res velika, tako da je po 100 metrih vožnje odpadel še zadnji 1% dvoma, ki je bil prisoten pred tem. Pa sem se konkretno poškodoval in polomil.

Verjamem, da boš spet vozil motor z užitkom. Ker si pač motorist. Motorist s slabo izkušnjo, pa še vseeno z željo po motorizmu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 urami, DAMI34 pravi:

jaz sem tvojo in moj citat se konkretno nanaša na tvoj zapis, hkrati pa povzemam še par zapisov od prej, ko si podobno drugim svetoval.

Nisem se pa obešal nate, na tvoj način vožnje itd...

...

Poišči tisti svoj zapis. Pa potem odgovarjaj sam sebi. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... sem mimogrede vpadel v tole temo, pa se vključim v debato.

Motorizem je v 95% in več luksuz....in s tem onesnaževanje okolja, če že gledamo v tej smeri.

... globalno gledano je 90% preveč vsega transporta na svetu.... in s tem onesnaževanja okolja.

Če bi se hoteli ogniti temu, bi se morali vrniti par sto let nazaj pred industrijsko revolucijo.

... pa še tole:

...a bi bilo mogoče organizirat srečanje vseh prisotnih tule nekje v kaki gostilni al pa veselici.... pa da se nadaljuje debata med najbolj aktivnimi v tej temi v živo... v istem tonu... z vsemi žaljivkami... opazkami...itd..  :D

@Cartman

... tut jest sem se že skantal   :blush: ... pa sem imel razne travme... moraliziranja (tudi na forumu) ... tudi me je bilo potem strah iti na motor... mislim strah, ...hočem reči neko strahospoštovanje do motorja, ceste...itd, kar me spremlja še danes.... a ko si na motorju nekako to izzveni, kar je, pa ni dobro. Vem, pri tebi je bilo, kot si napisal, s tvoje strani skrajno previdno...in te je avto nabasal, kar ti v psiho zapiše v kako drugo mapo pod "Zakaj... saj nisem nič kriv"...

...   saj bo minilo, kot so že napisali fantje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 urami, Cartman pravi:

35 dni nazaj. Gospa je zavila levo, v moj bok. Težje pozabljam, kot sem si mislil da bom.Tud boli še vedno, zapopizdit. AMPAK Vse bo u redu. 

.  

Kaj nej rečem?  Je 100× ponovljena laž resnica?

lahko mi očitaš lar hočeš. Sem bil tam. Patetika. Res. na izlet po tvoje grem raj z dizlom, še musko poslušam, telefoniram umes, surfam...k baba vozi....po reglcih. Pa me ukrainski kombi na AC nebi prehitel. Za tabo, na motorju me je. 

Že zelo dolgo nisem bil projektil. Ampak raje nisem motorist, kot motorist po tvojih vatlih.

Ker ti še vedno ni jasno, kaj ste počeli narobe, vprašaj še ostale tam prisotne. So bili pa zelo zadovoljni, da smo se vas rešili. 

In, ker spet ponavljaš laž, jo boš verjetno v nedogled. 

Me pa veseli, da si pešec, ker glede na videno, nisi primeren za javni cestni promet. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 minutami, Zivnorc pravi:

1 .... sem mimogrede vpadel v tole temo, pa se vključim v debato.

2. Motorizem je v 95% in več luksuz....in s tem onesnaževanje okolja, če že gledamo v tej smeri.

... globalno gledano je 90% preveč vsega transporta na svetu.... in s tem onesnaževanja okolja.

3. Če bi se hoteli ogniti temu, bi se morali vrniti par sto let nazaj pred industrijsko revolucijo.

... pa še tole:

4. ...a bi bilo mogoče organizirat srečanje vseh prisotnih tule nekje v kaki gostilni al pa veselici.... pa da se nadaljuje debata med najbolj aktivnimi v tej temi v živo... v istem tonu... z vsemi žaljivkami... opazkami...itd..  :D

Ad 1.  a morš :huh:

Ad 2. če greš hitreje, onesnaženje prej za sabo pustiš ... kaj pa metan .. a tega noben ne spušča iz sebe :huh: 

Ad 3. takrat se niso niti umivali ... onesnaženega okolja niso imeli, so imeli pa prebivališča usrana in umirali za nehigienskimi bolezni

Ad 4. js se noćm z vami dobivat :ras:

p.s.

a maš kj 1 mm črnega železne modelarske pločevine :?

:ninja: 

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 urami, Snecer pravi:

jaz pa z žalostjo, kako so nekateri brezvestni in uničujejo naravo, kot da ni že dovolj uničena

Se strinjam, ce nekdo gre rit po gozdu, se spravi na pohodniške poti itd. Ce rijemo po gozdnih cestah ali drcah, kjer sicer hlodovino vlacijo pa z mopedom ne delas nobene skode. Pa manj CO2 gre iz hard enduro motorja kot iz tvojega versaceja :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 16 urami, DAMI34 pravi:

nočem padat, do sedaj še nisem, edino snet sem bil 1x :P

Meni pa je bilo fajn :) Malo rijes, malo padas in ko po ne vem koliko poskusih pririjes na vrh neke strmine, kjer bi pes gor po stirih lezel se pocutis, kot da si osvojil K2.

Tako zelo pogresam orjaca, da za naslednje leto resno razmisljam o nabavi novega. Prvo sem hotel golega divjaka nabavit a se predobro poznam. Saj ves, kdor isce ta najde - nesreco namrec.

Bil vceraj v Grosuplju. EXC 450 F je kot za nalasc zame. Samo mi se nekaj cekinov fali, drugace bi ga kar vceraj odpeljal:D KTM v tem segmentu sploh nima pravega konkurenta. Yamaha WR 450 F je te full tezja, oranzni je napram japoncu peresno lahek. Bomo pac spet sraufali, to spada zraven :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 25 minutami, IZTOK pravi:

Meni pa je bilo fajn :) Malo rijes, malo padas in ko po ne vem koliko poskusih pririjes na vrh neke strmine, kjer bi pes gor po stirih lezel se pocutis, kot da si osvojil K2.

Tako zelo pogresam orjaca, da za naslednje leto resno razmisljam o nabavi novega. Prvo sem hotel golega divjaka nabavit a se predobro poznam. Saj ves, kdor isce ta najde - nesreco namrec.

Bil vceraj v Grosuplju. EXC 450 F je kot za nalasc zame. Samo mi se nekaj cekinov fali, drugace bi ga kar vceraj odpeljal:D KTM v tem segmentu sploh nima pravega konkurenta. Yamaha WR 450 F je te full tezja, oranzni je napram japoncu peresno lahek. Bomo pac spet sraufali, to spada zraven :P

Nehi me kurit :P

Ma ne, padat nočem, je že preveč upgrejdano moje telesce s titanom, pa se bojim, da bom spet kako pločevino zlomil :P

dobro leto je trajalo, da sem se spravil v formo nazaj, posledice tako ali tako čutim, sploh vsako spremembo vremena, me pa ni in tudi ni bilo nikoli strah, čeprav se do potankosti spomnim nesreče in vse agonije povezane z njo, od nepokretnosti, prve zmage ko sem ustal iz postelje in šel na skret. Kot da bi osvojil K2 :D

Prav tako potem, ko par mesecev nisem vedel, a bo koleno in noga začelo delat, al bo potrebna operacija, al se bo roka zlomila al bo zdržala, ampak vseeno si nisem mogel pomagat in sem bi takoj na mopedu, takrat me ni nič bolelo, pa čeprav sem moral počivati vsake pol ure zaradi bolečin v zapestju in otečenega kolena.

Nikoli se tudi nisem bal iti mimo mojega mesta nesreče, sem pa šele potem ugotovil, kako "tricky" je zadeva, da je cesta nekoliko zavita in, da je nemogoče opaziti avto, ki se skriva v grmovju in obratno.

Sem pa prekleto in hudičevo občutljiv na izsiljevalce!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, Zivnorc said:

... pa še tole:

...a bi bilo mogoče organizirat srečanje vseh prisotnih tule nekje v kaki gostilni al pa veselici.... pa da se nadaljuje debata med najbolj aktivnimi v tej temi v živo... v istem tonu... z vsemi žaljivkami... opazkami...itd..  :D...

Ena najboljših idej, kar se jih je v tem letu pojavilo tu gor...:worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Borutt pravi:

Ker ti še vedno ni jasno, kaj ste počeli narobe, vprašaj še ostale tam prisotne. So bili pa zelo zadovoljni, da smo se vas rešili. 

In, ker spet ponavljaš laž, jo boš verjetno v nedogled. 

Me pa veseli, da si pešec, ker glede na videno, nisi primeren za javni cestni promet. 

Lapas+lazes+zmerjas. Ad infinitum. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Zivnorc pravi:

."Zakaj... saj nisem nič kriv"...

Krivda mi ne povzroca tesnobe. Zaplete se, ker tako zadevo smatram za nedopustno. Kaj lahko se naredim, da se ne ponovi? NE VEM!! 

Plus, s.p. Vem kaj pomeni, ce ne morem delat. Ni bolniskega nadomestila, zgublena stranka je lahko zgublena za vedno....ni fajn. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 minutami, Cartman pravi:

Krivda mi ne povzroca tesnobe. Zaplete se, ker tako zadevo smatram za nedopustno. Kaj lahko se naredim, da se ne ponovi? NE VEM!! 

Plus, s.p. Vem kaj pomeni, ce ne morem delat. Ni bolniskega nadomestila, zgublena stranka je lahko zgublena za vedno....ni fajn. 

točno tako, miljon in 1x sem prevrtel film v glavi, pa ne najdem rešitve v smislu kaj lahko narediš, ko nekdo udari iz grmovja, ko ti nekdo pred nosom prekriža pot. 

Pa sem ugotovil, da je to ena od tistih nerešljivih situacij, ok, ok, sedaj na istem mestu me ne more več ker se m previden, kot mačka, ki se boji vode, so pa zihr še kaka podobna mesta.

Zato sem se nehal sekirat :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

4 hours ago, Zivnorc said:

... pa še tole:

...a bi bilo mogoče organizirat srečanje vseh prisotnih tule nekje v kaki gostilni al pa veselici.... pa da se nadaljuje debata med najbolj aktivnimi v tej temi v živo... v istem tonu... z vsemi žaljivkami... opazkami...itd..  :D

.

... brez veze ... če ne bo istega žargona in istih žaljiv bo brez veze ... bo izguba časa ...  :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

3 hours ago, BIF said:

Mhmm....kar pojdi na kakšen hrib v okolici Ljubljane malo....horde "ljubiteljev" narave je prečesalo Pohorje po dolgem in počez...prevrnjena vsaka goba, list....potacano in polomljeno vsepovsod....avte so nekateri kar v vlake rinili....pločevinke, plastenke, alu ovitki od sendvičev, prazne škatle od čikov...pa seveda prazne kante od olja od vestnih gozdarskih delavcev.... In ko je vsa ta mestna zaležana debelorita nesnaga rinila v ta hrib te tedne, kot horde divjih prascev so s svojim sopihanjem v zrak iztisnili toliko CO2, da ga slovenska enduro druščina zlepa ne pokuri....

Več folka srečaš v svoji hosti kot ljudi na Čopovi popoldne... (govorim iz perspective mojga fotra), kostanj ti pa izpod rok pobirajo, da ne govorim o gojenem v nasadu, bolj vejo kje je kot on sam...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

9 hours ago, DAMI34 said:

Nehi me kurit :P...

Ne kurim tebe ampak sebe, avtohipnoza pa to, da ga cimprej nabavim :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 urami, Cartman pravi:

Lapas+lazes+zmerjas. Ad infinitum. 

Na laganje se ti spoznaš. Kar preberi si tisto svoje nabijanje in laganje. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Borutt pravi:

Na laganje se ti spoznaš. Kar preberi si tisto svoje nabijanje in laganje. 

Teb do gleznjev ne sezem. Expert lapac. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 urami, twom pravi:

Več folka srečaš v svoji hosti kot ljudi na Čopovi popoldne... (govorim iz perspective mojga fotra), kostanj ti pa izpod rok pobirajo, da ne govorim o gojenem v nasadu, bolj vejo kje je kot on sam...

jaz sem videl star štedilnik v reki, če še enga poleg vržem in še kaj, se ne bo poznalo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, Cartman pravi:

Teb do gleznjev ne sezem. Expert lapac. 

Sem ti že v enem prejšnjem zapisu napisal, kaj vse si se zlagal. 

Si od vedno lažnivec? 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 urami, Borutt pravi:

Sem ti že v enem prejšnjem zapisu napisal, kaj vse si se zlagal. 

Si od vedno lažnivec? 

Borutt, lazes, oziroma, si zadeve zapomnis po svoje. Sem ze napisal. Se ne bova strinjala. Vem da kot organ nisi sposoben narest napake na nobenem podrocju. Vem tudi, da sem pripadnik realnega sektorja. Pa realni ne izhaja iz kraljevskosti, ampak iz resnicne resnicnostni. Ti si tisti drugi sektor, kjer realnost ne igra vidne vloge.

Z drugimi besedami, si od vedno nor, al so  to posledice zadnjih let? 

Ps: blo nas je 6, mocno dvomim, da bi danes na isti izlet s tabo  stratatala vec kot dva. 

Pss: te “debate” sem s tabo enkrat ze  zaklucil. U tretje me ne bos zvleku na svoj nivo. 

Popravljeno . Popravil Cartman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

7 hours ago, Cartman said:

Ne zmoreš drugega, kot laganje? Res si ubogi. 

Mi smo bili štirje, vi ste bili trije. Še pri številu se zlažeš. 

In mi štirje smo bili najbolj zadovoljni, da ste vi trije odšli. Ker vaša vožnja je bila daleč od normalne in varne vožnje. 

Zdaj pa še bluziš o nekem realnem sektorju. Ko ti bo hiša gorela, pokliči na pomoč realnega direktorja realnega sektorja in ne gasilce, ko boš spet imel prometno nesrečo, pokliči tega istega direktorja in ne reševalce in policiste. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, Borutt said:

Saj vem. Noces razumet. Za ostale pa pojasnilce.

7=3(mi trije)+3(oni trije)+ti. Torej ti+6. S tabo nas je bilo 6. 

Realni pa to. Lepo sem videl, kako bom najebal, ce bom koga RES potreboval. 

Na mojo nesreco so najprej uleteli gasilci iz PGD  Prostovoljci.  Nekje delajo. Reslni sektor. Potem resilec, v katerem so mi tvoji sodelavci, gladko zadnji na priziriscu dali pihat. Vmes je dohtarco (s katero si btw delita priimek, nomen est omen) zmotil telefon, in so me v avtu dobesedno pozabili za dobro uro.  "Odkrili" me je medicinec Miro (vcasih ninjaraider tu na ms), ko je hotel parkirat v garazo..... v izolo me je nato odpeljal zasebnik. 

O nadaljevanju "zdravljenja" in kako bi slo naprej brez samoiniciativnosti in s tem povezane samaplacniskosti nocem nit mislit. Pohabljen bi bil. 

Demonstracija ucinkovitosti javnega sektorja je bla tocno taka kot motoriranje za tabo. Cista patetika. 

Zmorem precej empatije za trpece ljudi, in odpuscanja. Sej ves. Usmilim se revnih na umu.....

over. Out. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 43 minutami, Cartman pravi:

Saj vem. Noces razumet. Za ostale pa pojasnilce.

7=3(mi trije)+3(oni trije)+ti. Torej ti+6. S tabo nas je bilo 6. 

Realni pa to. Lepo sem videl, kako bom najebal, ce bom koga RES potreboval. 

Na mojo nesreco so najprej uleteli gasilci iz PGD  Prostovoljci.  Nekje delajo. Reslni sektor. Potem resilec, v katerem so mi tvoji sodelavci, gladko zadnji na priziriscu dali pihat. Vmes je dohtarco (s katero si btw delita priimek, nomen est omen) zmotil telefon, in so me v avtu dobesedno pozabili za dobro uro.  "Odkrili" me je medicinec Miro (vcasih ninjaraider tu na ms), ko je hotel parkirat v garazo..... v izolo me je nato odpeljal zasebnik. 

O nadaljevanju "zdravljenja" in kako bi slo naprej brez samoiniciativnosti in s tem povezane samaplacniskosti nocem nit mislit. Pohabljen bi bil. 

Demonstracija ucinkovitosti javnega sektorja je bla tocno taka kot motoriranje za tabo. Cista patetika. 

Zmorem precej empatije za trpece ljudi, in odpuscanja. Sej ves. Usmilim se revnih na umu.....

over. Out. 

Hahaha. Si mogoče pomislil, da bi te svoje humorne dogodivščine nekje objavil ? Priznam, da bi kupil in prebiral. Kajti, smeh je pol zdravja, hahaha. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!