Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Vanga

Priporočene objave

pred 29 minutami, Borutt pravi:

Hahaha. Si mogoče pomislil, da bi te svoje humorne dogodivščine nekje objavil ? Priznam, da bi kupil in prebiral. Kajti, smeh je pol zdravja, hahaha. 

si se ti kdaj vprašal; a je res toliko debilov na svetu ali je z menoj kaj narobe:klicaj:

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 minutami, solorider pravi:

si se ti kdaj vprašal; a je res toliko debilov na svetu ali je z menoj kaj narobe:klicaj:

Zanimivo, da se je tebi pojavilo to vprašanje. 

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, Borutt pravi:

Zanimivo, da se je tebi pojavilo to vprašanje. 

Ja, čisto resno...se tudi jaz včasih vprašam, če je kaj narobe z menoj. Če prideš prej sam do zaključka je super, drugače ti pa pol psihijatri pomagajo. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kvalitetna debata o tem, kako se bomo nehali žaliti in poskušali na kulturnem nivoju komunicirati je premaknjena semle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

On 10/5/2017 at 6:51 PM, Snecer said:

jaz sem videl star štedilnik v reki, če še enga poleg vržem in še kaj, se ne bo poznalo

A to si hotel reči da “če vsi kradejo, da je vseeno če še jaz”, ali si morda mislil kaj drugega...?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

22 hours ago, Janezs said:

Včeraj se mi je končno dalo malo materjala narest, ker zadnje cajte se sploh ne ustavljam. Še za scat ne, je preveč lušno peljat.

Od Kranjske Gore do Jesenic sem naletel na kolono dolgo pomoje ene 3 Km. Tam delajo krožnega, in majo postavljene 3 semaforje. Seveda jaz sem lepo gladko preskočil to kolono, matr se mi je fajn zdelo.

Moped se ti malo preveč sveti. :D Zgleda se premalo voziš, hehe.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 30 minutami, apirko pravi:

Moped se ti malo preveč sveti. :D Zgleda se premalo voziš, hehe.

Pred furo sem jo expresno opral, ker je bila čisto usrana. Še obrisal jo nisem, samo namazal ketno pa gasa.

Furam se pa kolkr mi paše :whistle:  Ji pa manjka ene 1000 Km do okroglih 60 000 km. 

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, dreja_123 pravi:

Voznika trčila, kazen obema:

http://www.primorske.si/2017/10/13/Voznika-trcila-kazen-obema

Kako policist v takem primeru ugotovi, da je motorist vozil prehitro ? Ali izmeri in preračuna kakšno zavorno pot, itd ?

Ali je to kakšna novinarska pernata in gagajoča živalica ali pa kakšna modra od modrih. 

Bom preveril. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, dreja_123 pravi:

Voznika trčila, kazen obema:

http://www.primorske.si/2017/10/13/Voznika-trcila-kazen-obema

Kako policist v takem primeru ugotovi, da je motorist vozil prehitro ? Ali izmeri in preračuna kakšno zavorno pot, itd ?

če nima konkretnih dokazov (meritve, itd...), lahko uporabi več možnosti:

a. vzame zdravo za gotovo izjavo voznika avtomobila, ki pravi, da je "uni makaronar" na motorju priletel s skorajj nadzvočno hitrostjo in ni bilo šans, da bi ga lahko pravočasno videl;

b. izmeri razdaljo od točke, ko je motor padel na tla, do točke, kjer se je dejansko zaustavil; če je razdalja >0, je bil prehiter

c. preveri, koliko je pleh na avtu udrt, potem pa glede na maso motorja+voznika izračuna, kako hitro je vozil motorist (gledano v smeri vožnje motorja je avto v bistu stal na mestu, torej je poškodba lahko le posledica (pre)visoke hitrosti motorja).

d. po občutku, na podlagi izkušenj pri tovrstnih intervencijah...

e. ker motoristi vedno vozijo prehitro

f. itd itd.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, Efendi pravi:

če nima konkretnih dokazov (meritve, itd...), lahko uporabi več možnosti:

a. vzame zdravo za gotovo izjavo voznika avtomobila, ki pravi, da je "uni makaronar" na motorju priletel s skorajj nadzvočno hitrostjo in ni bilo šans, da bi ga lahko pravočasno videl;

b. izmeri razdaljo od točke, ko je motor padel na tla, do točke, kjer se je dejansko zaustavil; če je razdalja >0, je bil prehiter

c. preveri, koliko je pleh na avtu udrt, potem pa glede na maso motorja+voznika izračuna, kako hitro je vozil motorist (gledano v smeri vožnje motorja je avto v bistu stal na mestu, torej je poškodba lahko le posledica (pre)visoke hitrosti motorja).

d. po občutku, na podlagi izkušenj pri tovrstnih intervencijah...

e. ker motoristi vedno vozijo prehitro

f. itd itd.

Karkoli od tega bo verjetno samo modro od modrega. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 7 urami, Borutt pravi:

Ali je to kakšna novinarska pernata in gagajoča živalica ali pa kakšna modra od modrih. 

Bom preveril. 

pred 42 minutami, Borutt pravi:

Karkoli od tega bo verjetno samo modro od modrega. 

Motorist naj ne bi prilagodil hitrost vožnje ... Saj sem napisal, da mora biti nekaj modrega od modrega. Meni nerazumljivo, ampak naj sami zagovarjajo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, Borutt pravi:

Motorist naj ne bi prilagodil hitrost vožnje ... Saj sem napisal, da mora biti nekaj modrega od modrega. Meni nerazumljivo, ampak naj sami zagovarjajo.

Valjda, če bi prilagodil hitrost dejstvu, da ga bo nekdo izsilil, se neb zaletu. Simpl k pasulj.  :angryrant1:

Popravljeno . Popravil Frenk 67
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko sem prilagodljivo vozil trajekt, mi je avto skočil v škarje prehitevat, še dobro da ima bombastične zavore. Še vedno pa sem moral prilagodljivo skrajno po desnem robu cestišča.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, DAMI34 pravi:

Ko sem prilagodljivo vozil trajekt, mi je avto skočil v škarje prehitevat, še dobro da ima bombastične zavore. Še vedno pa sem moral prilagodljivo skrajno po desnem robu cestišča.

Čakam video :lol1::jezik:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 47 minutami, Borutt pravi:

Čakam video :lol1::jezik:

Trajekt ne snema nič, Kmet mi je pa itak spizdu na Kawasakiju. (je mašina vajena da laufa) In šele takrat ko mi je avto skočil pred mano v škarje sem ugotovil, koliko je krava težka :P

LTja ne bš kar cuknil pa umaknil na rob, moraš malo počakat, da krmilo pa jadra opravijo svoje :D

Ma pa dobre zavore, zame osebno premočne.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lahko bi šlo v eno drugo temo, ampak je mogoče tale celo bolj primerna :OK:...

Kako se brezvezne fore lahko v smrt naredijo zaradi treh sekund razlike... Fantina bi se svojega "znanstvenega" podviga lotil 3 sekunde kasneje, pa bi bridko smert storil (in še povzročil) v boku vozila prihajajočega mu z desne... Ja, tudi srečo je treba imet v življenju, a ne :OK:...

Ajd!

Popravljeno . Popravil GoBobi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, GoBobi pravi:

Kako se brezvezne fore lahko v smrt naredijo zaradi treh sekund razlike... Fantina bi se svojega "znanstvenega" podviga lotil 3 sekunde kasneje, pa bi bridko smert storil (in še povzročil) v boku vozila prihajajočega mu z desne... Ja, tudi srečo je treba imet v življenju, a ne :OK:...

Ajd!

V pravi temo si prilepil. Sedaj bodo drkači lažje drkali. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 urami, DAMI34 pravi:

Trajekt ne snema nič, Kmet mi je pa itak spizdu na Kawasakiju. (je mašina vajena da laufa) In šele takrat ko mi je avto skočil pred mano v škarje sem ugotovil, koliko je krava težka :P

LTja ne bš kar cuknil pa umaknil na rob, moraš malo počakat, da krmilo pa jadra opravijo svoje :D

Ma pa dobre zavore, zame osebno premočne.

Mojster videa in grafov bo prispeval premikajoče slikice :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5 hours ago, GoBobi said:

Ajd!

In tisto sekundo, ki jo je pridobil z quickshifterjem bo izgubu v taprvem ovinku, k bo pac nekdo mel mal vec jajc....

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 urami, Borutt pravi:

Mojster videa in grafov bo prispeval premikajoče slikice :lol1:

Sem videl video. Nekatere poteze drkačev sodijo v to temo. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!