TakeALookAround Objavljeno Oktober 16, 2017 Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 Pa za tricetrt nesrec ne vejo kva je blo. Hitrost vrjetn, ane? Dejte radarcke ven, sposobnezi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno Oktober 16, 2017 Deli Objavljeno Oktober 16, 2017 pred 3 urami, builder pravi: RIP Zlato :-( RIP Tomy builder in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 pred 8 urami, DinDiin pravi: Pa za tricetrt nesrec ne vejo kva je blo. Hitrost vrjetn, ane? Dejte radarcke ven, sposobnezi. Ker si bil poleg, nas lahko razsvetliš s svojim znanjem in vedenjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 pred 13 urami, jskrablin pravi: https://siol.net/novice/crna-kronika/dva-mrtva-v-trcenju-tovornjaka-in-avtomobila-451357 5 mrtvih v enem dnevu. Super. od tega kup pijanih tujcev...a to naši statistiki prištejejo? samprašam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 pred 19 minutami, DAMI34 pravi: od tega kup pijanih tujcev...a to naši statistiki prištejejo? samprašam Kakšna naša statistika? Obstaja še kakšna druga? Zakaj mešaš avtomobiliste v motoristični forum? Si videl, kdo so bili motoristi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 večinoma motoristov je tudi avtomobilistov ... večina avtomobilistov pa ni motoristov ... vsi smo pa udeleženci v cestnem prometu ... tole že spada med globoke v test sem dal en posnetek, ki se je tudi dogodil v nedeljo ... klasično izsiljevanje, katerega sem predvidel ... pa sem mal podražil, kaj bo naredila .. ko sem bil fštric se je full opravičevala ...posle jebanja nema kajanja p.s. pa sploh ni bla šfoh ... Quest in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: večinoma motoristov je tudi avtomobilistov ... večina avtomobilistov pa ni motoristov ... vsi smo pa udeleženci v cestnem prometu ... tole že spada med globoke v test sem dal en posnetek, ki se je tudi dogodil v nedeljo ... klasično izsiljevanje, katerega sem predvidel ... pa sem mal podražil, kaj bo naredila .. ko sem bil fštric se je full opravičevala ...posle jebanja nema kajanja p.s. pa sploh ni bla šfoh ... To, kar si napisal v prvem odstavku, sem že pred časom napisal. Pa ni bilo nekega možganskega premika. Razmišljanje je pač napor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 Pravkar, Borutt pravi: Kakšna naša statistika? Obstaja še kakšna druga? Zakaj mešaš avtomobiliste v motoristični forum? Si videl, kdo so bili motoristi? repliciral sem tale zapis @jskrablinu: Tovornjak zapeljal vzvratno, vanj trčil avto. Dva mrtva. #video fajn bi bilo, če prebereš, preden se užgeš ostalo je pa Maus zapisal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 (popravljeno) pred 17 urami, GoBobi pravi: http://www.zurnal24.si/slovenija/crna-kronika/zaletel-se-je-v-hiso-in-umrl-298731 ...ni še konec... Ajd! Naj ti bo lepo za mavrico Tomo...RIP Popravljeno Oktober 17, 2017. Popravil sesir avro 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 pred eno uro, DAMI34 pravi: od tega kup pijanih tujcev...a to naši statistiki prištejejo? Pijani tujci so v manjšini. Seveda pa lahko mirno zamahnemo z roko pa rečemo 'boli nas, sej se tujci med sabo koljejo'. Gre, dokler te en romunski kamion ne zgazi. DAMI34 in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 pred 43 minutami, DAMI34 pravi: repliciral sem tale zapis @jskrablinu: Tovornjak zapeljal vzvratno, vanj trčil avto. Dva mrtva. #video fajn bi bilo, če prebereš, preden se užgeš ostalo je pa Maus zapisal. Saj lahko objaviš skrito, da ne boš užaljen ob vsaki repliki. Vprašaj si dal na konec. Če se slučajno ne spomniš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 Pravkar, jskrablin pravi: Pijani tujci so v manjšini. Seveda pa lahko mirno zamahnemo z roko pa rečemo 'boli nas, sej se tujci med sabo koljejo'. Gre, dokler te en romunski kamion ne zgazi. 2/5 konkretno v članku (od mrtvih), udeleženi in preživeli pa še voznik osebnega vozila ( romun) in voznik kamiona (madžar). Meni se ne zdi tako malo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 45 minutes ago, DAMI34 said: Tovornjak zapeljal vzvratno, vanj trčil avto. Dva mrtva. #video ...so pa med vzroke napisali premajhna varnostna razdalja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 Pravkar, DAMI34 pravi: 2/5 konkretno v članku (od mrtvih), udeleženi in preživeli pa še voznik osebnega vozila ( romun) in voznik kamiona (madžar). Meni se ne zdi tako malo. Od koliko prometa? Statistika je zmuzljiva. Zato jo je treba dobro držati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 Pravkar, Borutt pravi: Saj lahko objaviš skrito, da ne boš užaljen ob vsaki repliki. Vprašaj si dal na konec. Če se slučajno ne spomniš. ne vem kaj ima užaljenost povezave s statistiko, si predstavnik statističnega urada, veš mogoče kaj več, potem nam postrezi s podatki kak % dosegajo mrtvi, poškodovani in pa seveda tudi preživeli tuji povzročitelji prometnih nesreč, sploh na AC. Pravkar, Borutt pravi: Od koliko prometa? Statistika je zmuzljiva. Zato jo je treba dobro držati. od objave, danes 5 mrtvih Pravkar, ftp pravi: ...so pa med vzroke napisali premajhna varnostna razdalja kasneje pa tudi alko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 pred 1 minuto, ftp pravi: ...so pa med vzroke napisali premajhna varnostna razdalja Novinarji so napisali, da je vozil prehitro in na premajhni varnostni razdalji. Torej je vozil za nekom drugim in ne za tovornjakom. Bajdvej; cestninska postaja je polna kamer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: 2/5 konkretno v članku (od mrtvih), udeleženi in preživeli pa še voznik osebnega vozila ( romun) in voznik kamiona (madžar). Meni se ne zdi tako malo. Ma ni poanta v cifrah in deležih. Poanta je v tem, a bi se dalo z boljšo cestno signalizacijo take situacije omilit/preprečit. Konec koncev te romunski kamion zgazi lih tako ko vsak drug. Če se prav spomnim je pred leti falirana signalizaciji na Lj obvoznici asistirala pri eni hujši prometni nesreči. O onih na motorjih pa... en na mopedu? On ki je zgorel - izsiljevanje (če se prav spomnim), en se je pa zgleda čisto po lastni neumnosti spravil s tega sveta. Žalostno vse skup. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: ne vem kaj ima užaljenost povezave s statistiko, si predstavnik statističnega urada, veš mogoče kaj več, potem nam postrezi s podatki kak % dosegajo mrtvi, poškodovani in pa seveda tudi preživeli tuji povzročitelji prometnih nesreč, sploh na AC. od objave, danes 5 mrtvih kasneje pa tudi alko Statistiko prometa boš našel na internetu. Bo šlo? Vprašanje je bilo; od koliko prometa. Vozil je na tisoče. Štekaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 Pravkar, jskrablin pravi: Ma ni poanta v cifrah in deležih. Poanta je v tem, a bi se dalo z boljšo cestno signalizacijo take situacije omilit/preprečit. Konec koncev te romunski kamion zgazi lih tako ko vsak drug. Če se prav spomnim je pred leti falirana signalizaciji na Lj obvoznici asistirala pri eni hujši prometni nesreči. O onih na motorjih pa... en na mopedu? On ki je zgorel - izsiljevanje (če se prav spomnim), en se je pa zgleda čisto po lastni neumnosti spravil s tega sveta. Žalostno vse skup. se strinjam. Pravkar, Borutt pravi: Statistiko prometa boš našel na internetu. Bo šlo? Vprašanje je bilo; od koliko prometa. Vozil je na tisoče. Štekaš? no pol pa tut mrtvih ni ravno velik...vsakdo lahko nateguje statistiko, od koliko vozil v EU? A štekaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 pred eno uro, DAMI34 pravi: se strinjam. no pol pa tut mrtvih ni ravno velik...vsakdo lahko nateguje statistiko, od koliko vozil v EU? A štekaš. Statistika je kurba. Da tistemu z največ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 pred 10 urami, Borutt pravi: Ker si bil poleg, nas lahko razsvetliš s svojim znanjem in vedenjem. Tako kot si ti poleg zadev o katerih nizkotno modrujes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 pred 22 minutami, DinDiin pravi: Tako kot si ti poleg zadev o katerih nizkotno modrujes. Če ne znaš prebrati za seboj, naj ti nekdo od bližnjih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 https://siol.net/aktualno/naslovna/pri-bohinjski-bistrici-hujsa-prometna-nesreca-20575 Ni še konec... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 A nista pred časom imela dva, ki sta se imela neizmerno rada, svoj peskovnik v katerem sta se prepucavala? Verjetno zato, da ni bila vsaka tema zasvinjana z njunim izkazovanjem ljubezni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Oktober 17, 2017 Deli Objavljeno Oktober 17, 2017 pred 1 uro, Borutt pravi: Če ne znaš prebrati za seboj, naj ti nekdo od bližnjih. Tipicen policijski crap. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se