Skoči na vsebino

Cestno črno sivo nabijanje in moraliziranje

Vanga

Priporočene objave

Pa za tricetrt  nesrec ne  vejo kva je  blo. Hitrost  vrjetn, ane?   :SS Dejte radarcke ven,  sposobnezi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 urami, DinDiin pravi:

Pa za tricetrt  nesrec ne  vejo kva je  blo. Hitrost  vrjetn, ane?   :SS Dejte radarcke ven,  sposobnezi.

Ker si bil poleg, nas lahko razsvetliš s svojim znanjem in vedenjem. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 urami, jskrablin pravi:

od tega kup pijanih tujcev...a to naši statistiki prištejejo?

samprašam

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 minutami, DAMI34 pravi:

samprašam

Kakšna naša statistika? Obstaja še kakšna druga? 

Zakaj mešaš avtomobiliste v motoristični forum? Si videl, kdo so bili motoristi? 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

večinoma motoristov je tudi avtomobilistov ... večina avtomobilistov pa ni motoristov ... vsi smo pa udeleženci v cestnem prometu ... 

tole že spada med globoke :huh:

v test sem dal en posnetek, ki se je tudi dogodil v nedeljo ... klasično izsiljevanje, katerega sem predvidel ... pa sem mal podražil, kaj bo naredila .. ko sem bil fštric se je full opravičevala ...posle jebanja nema kajanja :P

p.s.

pa sploh ni bla šfoh :huh: 

... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, maus pravi:

večinoma motoristov je tudi avtomobilistov ... večina avtomobilistov pa ni motoristov ... vsi smo pa udeleženci v cestnem prometu ... 

tole že spada med globoke :huh:

v test sem dal en posnetek, ki se je tudi dogodil v nedeljo ... klasično izsiljevanje, katerega sem predvidel ... pa sem mal podražil, kaj bo naredila .. ko sem bil fštric se je full opravičevala ...posle jebanja nema kajanja :P

p.s.

pa sploh ni bla šfoh :huh: 

... 

To, kar si napisal v prvem odstavku, sem že pred časom napisal. Pa ni bilo nekega možganskega premika. Razmišljanje je pač napor. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Borutt pravi:

Kakšna naša statistika? Obstaja še kakšna druga? 

Zakaj mešaš avtomobiliste v motoristični forum? Si videl, kdo so bili motoristi? 

repliciral sem tale zapis @jskrablinu:

Tovornjak zapeljal vzvratno, vanj trčil avto. Dva mrtva. #video

fajn bi bilo, če prebereš, preden se užgeš :D

ostalo je pa Maus zapisal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, DAMI34 pravi:

Pijani tujci so v manjšini. Seveda pa lahko mirno zamahnemo z roko pa rečemo 'boli nas, sej se tujci med sabo koljejo'. Gre, dokler te en romunski kamion ne zgazi.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 43 minutami, DAMI34 pravi:

repliciral sem tale zapis @jskrablinu:

fajn bi bilo, če prebereš, preden se užgeš :D

ostalo je pa Maus zapisal.

Saj lahko objaviš skrito, da ne boš užaljen ob vsaki repliki. 

Vprašaj si dal na konec. Če se slučajno ne spomniš. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, jskrablin pravi:

Pijani tujci so v manjšini. Seveda pa lahko mirno zamahnemo z roko pa rečemo 'boli nas, sej se tujci med sabo koljejo'. Gre, dokler te en romunski kamion ne zgazi.

2/5 konkretno v članku (od mrtvih), udeleženi in preživeli pa še voznik osebnega vozila ( romun) in voznik kamiona (madžar). Meni se ne zdi tako malo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

45 minutes ago, DAMI34 said:

...so pa med vzroke napisali premajhna varnostna razdalja   :headbang::wallbash:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, DAMI34 pravi:

2/5 konkretno v članku (od mrtvih), udeleženi in preživeli pa še voznik osebnega vozila ( romun) in voznik kamiona (madžar). Meni se ne zdi tako malo.

Od koliko prometa? 

Statistika je zmuzljiva. Zato jo je treba dobro držati. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Borutt pravi:

Saj lahko objaviš skrito, da ne boš užaljen ob vsaki repliki. 

Vprašaj si dal na konec. Če se slučajno ne spomniš. 

ne vem kaj ima užaljenost povezave s statistiko, si predstavnik statističnega urada, veš mogoče kaj več, potem nam postrezi s podatki kak % dosegajo mrtvi, poškodovani in pa seveda tudi preživeli tuji povzročitelji prometnih nesreč, sploh na AC.

Pravkar, Borutt pravi:

Od koliko prometa? 

Statistika je zmuzljiva. Zato jo je treba dobro držati. 

od objave, danes 5 mrtvih

Pravkar, ftp pravi:

...so pa med vzroke napisali premajhna varnostna razdalja   :headbang::wallbash:

kasneje pa tudi alko

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, ftp pravi:

Novinarji so napisali, da je vozil  prehitro in na premajhni varnostni razdalji. Torej je vozil za nekom drugim in ne za tovornjakom. Bajdvej; cestninska postaja je polna kamer. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

Ma ni poanta v cifrah in deležih. Poanta je v tem, a bi se dalo z boljšo cestno signalizacijo take situacije omilit/preprečit. Konec koncev te romunski kamion zgazi lih tako ko vsak drug. Če se prav spomnim je pred leti falirana signalizaciji na Lj obvoznici asistirala pri eni hujši prometni nesreči. 

O onih na motorjih pa... en na mopedu? On ki je zgorel - izsiljevanje (če se prav spomnim), en se je pa zgleda čisto po lastni neumnosti spravil s tega sveta. Žalostno vse skup.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

ne vem kaj ima užaljenost povezave s statistiko, si predstavnik statističnega urada, veš mogoče kaj več, potem nam postrezi s podatki kak % dosegajo mrtvi, poškodovani in pa seveda tudi preživeli tuji povzročitelji prometnih nesreč, sploh na AC.

od objave, danes 5 mrtvih

kasneje pa tudi alko

Statistiko prometa boš našel na internetu. Bo šlo? 

Vprašanje je bilo; od koliko prometa. Vozil je na tisoče. Štekaš?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, jskrablin pravi:

Ma ni poanta v cifrah in deležih. Poanta je v tem, a bi se dalo z boljšo cestno signalizacijo take situacije omilit/preprečit. Konec koncev te romunski kamion zgazi lih tako ko vsak drug. Če se prav spomnim je pred leti falirana signalizaciji na Lj obvoznici asistirala pri eni hujši prometni nesreči. 

O onih na motorjih pa... en na mopedu? On ki je zgorel - izsiljevanje (če se prav spomnim), en se je pa zgleda čisto po lastni neumnosti spravil s tega sveta. Žalostno vse skup.

se strinjam.

Pravkar, Borutt pravi:

Statistiko prometa boš našel na internetu. Bo šlo? 

Vprašanje je bilo; od koliko prometa. Vozil je na tisoče. Štekaš?

no pol pa tut mrtvih ni ravno velik...vsakdo lahko nateguje statistiko, od koliko vozil v EU? A štekaš.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, DAMI34 pravi:

se strinjam.

no pol pa tut mrtvih ni ravno velik...vsakdo lahko nateguje statistiko, od koliko vozil v EU? A štekaš.

Statistika je kurba. Da tistemu z največ. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, Borutt pravi:

Ker si bil poleg, nas lahko razsvetliš s svojim znanjem in vedenjem. 

Tako kot si ti poleg zadev o katerih nizkotno modrujes. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 22 minutami, DinDiin pravi:

Tako kot si ti poleg zadev o katerih nizkotno modrujes. 

Če ne znaš prebrati za seboj, naj ti nekdo od bližnjih. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A nista pred časom imela dva, ki sta se imela neizmerno rada, svoj peskovnik v katerem sta se prepucavala? Verjetno zato, da ni bila vsaka tema zasvinjana z njunim izkazovanjem ljubezni...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Borutt pravi:

Če ne znaš prebrati za seboj, naj ti nekdo od bližnjih. 

Tipicen policijski  crap.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!