Tedybear Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 Tako kot je napisal Kaldu, se tudi meni postavlja vprasanje, oziroma tezko verjamem, da je zaradi trka z motorjem avto obrnjen za 180 stopinj, pa se na drugem pasu. Po opisu novinarja bi bilo logično, da je stisnjen ob ograjo pri železniški progi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 vam bo mogu Borutt razložit, ker te stvari, če normaln človek gleda, nimajo ni repa ne glave, ja, avto obrne, ko prpizdiš z motorjem vanj in ga vrže na drugo stran ceste ali s ceste Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 pred 25 minutami, builder pravi: vam bo mogu Borutt razložit, ker te stvari, če normaln človek gleda, nimajo ni repa ne glave, ja, avto obrne, ko prpizdiš z motorjem vanj in ga vrže na drugo stran ceste ali s ceste http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/za-prometno-nesreco-pri-bohinjski-bistrici-kot-kaze-kriva-oba-motorista.html "Voznik osebnega avtomobila je pred nesrečo vozil v smeri Bleda, motorista pa eden za drugim v nasprotni smeri proti Bohinju. Vozila so trčila v daljšem ovinku in na smernem vozišču, po katerem je vozil voznik osebnega avtomobila," je povedal Bojan Kos s PU Kranj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 Komot ga obrne in premakne sploh če je udarjen s strani in če je še vozil. Recimo v mojem primeru ko ni bila ne vem kaka brzina sem zmaknil ksaro bočno za 1m pa sem udaril v gumo. pred 32 minutami, builder pravi: te Novice pišejo in delajo bedarije, marsi kaj ne drži na slikah ni niti ene hiše, a to kr mal fotkajo? builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 predvidevanja... Z motorjem se je "ulegu" v ovink, ko ga je začelo odnašat ven (ali prehiter, ali kak zdrs, kakorkoli). Nasproti priplejal z Audijem, se hotel odmaknit, butnil v ograjo, motorist v levi sprednji del (počena šipa), voznik audija kontra obrne volan in ga zasuka na nasprotni vozni pas tam pa še motorist... @builder ti bo moral nekdo razložit, da avto tudi odnaša levo in desno DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: na slikah ni niti ene hiše, a to kr mal fotkajo? zavajanje, se temu reče pred 2 minutami, mladench pravi: predvidevanja... Z motorjem se je "ulegu" v ovink, ko ga je začelo odnašat ven (ali prehiter, ali kak zdrs, kakorkoli). Nasproti priplejal z Audijem, se hotel odmaknit, butnil v ograjo, motorist v levi sprednji del (počena šipa), voznik audija kontra obrne volan in ga zasuka na nasprotni vozni pas tam pa še motorist... @builder ti bo moral nekdo razložit, da avto tudi odnaša levo in desno dej si preberi še enkrat, kar sem napisal, avto vrže s ceste ali ga obrne, motor je pa itak vlko lažji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 @DAMI34 to je ta hiša in on se je pripeljal proti njej, prehiteval je šleparja https://www.google.com/maps/@46.2226425,15.5747866,3a,75y,270h,89.28t/data=!3m6!1e1!3m4!1sFIDB0tnma4m7b5AYn3Iizw!2e0!7i13312!8i6656 če pogledaš z druge strani, je zadeva bolj vidna in men bolj jasna, ker se je friend peljal za njim in videl, kaj se je zgodil, skratka splet okoliščin in neprijmeren kraj za prehitevanje https://www.google.com/maps/@46.2231209,15.5741505,3a,75y,180h,87.57t/data=!3m6!1e1!3m4!1sJlKOdoP8RRwKXRetm-OHqQ!2e0!7i13312!8i6656 Šlepar ne more zvozit ovinka po svoji strani in mora malce preko črte, on je pa v tem trenutku moral položit motor in zvozit ovinek, parkiral je med škarpo in hišo,zadel je sam rob hiše in ga potem razmetalo naj počiva v miru DAMI34, Cartman, ukica in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 R.i.P. pa še eno izsiljevanje včeraj..teta z očali http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/voznica-79-podrla-mladega-motorista Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 pred eno uro, builder pravi: @DAMI34 to je ta hiša in on se je pripeljal proti njej, prehiteval je šleparja https://www.google.com/maps/@46.2226425,15.5747866,3a,75y,270h,89.28t/data=!3m6!1e1!3m4!1sFIDB0tnma4m7b5AYn3Iizw!2e0!7i13312!8i6656 če pogledaš z druge strani, je zadeva bolj vidna in men bolj jasna, ker se je friend peljal za njim in videl, kaj se je zgodil, skratka splet okoliščin in neprijmeren kraj za prehitevanje https://www.google.com/maps/@46.2231209,15.5741505,3a,75y,180h,87.57t/data=!3m6!1e1!3m4!1sJlKOdoP8RRwKXRetm-OHqQ!2e0!7i13312!8i6656 Šlepar ne more zvozit ovinka po svoji strani in mora malce preko črte, on je pa v tem trenutku moral položit motor in zvozit ovinek, parkiral je med škarpo in hišo,zadel je sam rob hiše in ga potem razmetalo naj počiva v miru dokaj blagi ovinek. Le zakaj šleper čez črto. Ja.... Tomo, počivaj v miru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 Polna črta, šlepar in slabo pregleden ovinek. Je težko počakati par sto metrov... pol pa je, kar je. Tole cesto dobro poznam. In je neprijetna na kar nekaj odsekih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 O fak o fak. Kaksne brutalije. A prav razumem? Situacija v Bitnji je 180 stopinj kontra sneri voznje? kaj je zakajlano gor? Na tleh je cbr? koji fakin zajeb...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 pred eno uro, Cartman pravi: O fak o fak. Kaksne brutalije. A prav razumem? Situacija v Bitnji je 180 stopinj kontra sneri voznje? kaj je zakajlano gor? Na tleh je cbr? koji fakin zajeb...... Prav razumeš. Situacija v Bitnjah oziroma slike govorijo, da je avto vrglo na drugo stran ceste in obrnilo za 180 stopinj. To je zadnji ovinek praktično pred B. Bistrico. Kakih 300 metrov naprej od mesta trka je odcep za zgornjo bohinjsko dolino, pa za Pokljuko. builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 pred 3 urami, avro pravi: dokaj blagi ovinek. Le zakaj šleper čez črto. Ja.... Tomo, počivaj v miru predolgi je, zato lomi ovinek, za avtobusom sem se že peljal tam, zato vem, pol pa zmanjka placa, če si vštric Tudi polna črta je tam, da bi prehitevanje preprečevala, zakaj je šel tam prehitevat, to ve samo on, tovornjakar ni ustavil, BIH registracij naj bi bil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 Mogoče je, da tovornjakar sploh ni videl nesreče. builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 pred 26 minutami, motolover pravi: Mogoče je, da tovornjakar sploh ni videl nesreče. bi znalo bit, ker je gledal desni špegu, da ne zapelje na robnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno Oktober 18, 2017 Deli Objavljeno Oktober 18, 2017 hhmmm..... potem se na tem mestu tudi dva tovornjaka težko srečata, če morata preko črte. Nekak imam občutek, da je tovornjakara malo ven povleklo.... Tomo je pa bežal v levo. Ne vem. Poznal sem ga. builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 9 urami, avro pravi: hhmmm..... potem se na tem mestu tudi dva tovornjaka težko srečata, če morata preko črte. Nekak imam občutek, da je tovornjakara malo ven povleklo.... Tomo je pa bežal v levo. Ne vem. Poznal sem ga. Na gugl maps je slikan mali tovornjaček. pa vidiš, da zasede skoraj cel pas. Torej je cesta med ožjimi. Res sranje. Malo podceniš situacijo, in jo ušpičiš. Grozno. Ireversible. builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 Enkrat sem že nekje omenil, da je trk motorista pri hitrosti 50km/h v stoječo oviro (vozilo, drog, zid, ...), kot če bi (cca. 80kg težak človek) padel iz 10m višine. Na urgenco vsakodnevno prihajajo zlomljeni udi, hrbtenice, medenice, raztreščene glave po tem, ko padejo ljudje iz 3m višine. Toliko za primerjavo! Še enkrat omenjam to, ker sem naletel na to tabelo: Vir: https://siol.net/avtomoto/vozimo-pametno/trk-pri-70-kilometrih-na-uro-je-enak-padcu-z-visine-20-metrov-450629 Ljudje smo zelo krhki in ranljivi, temu primerno se je treba obnašati na cesti. avro, DAMI34 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 1 minuto, Andrejcer pravi: Enkrat sem že nekje omenil, da je trk motorista pri hitrosti 50km/h v stoječo oviro (vozilo, drog, zid, ...), kot če bi (cca. 80kg težak človek) padel iz 10m višine. Na urgenco vsakodnevno prihajajo zlomljeni udi, hrbtenice, medenice, raztreščene glave po tem, ko padejo ljudje iz 3m višine. Toliko za primerjavo! Še enkrat omenjam to, ker sem naletel na to tabelo: Vir: https://siol.net/avtomoto/vozimo-pametno/trk-pri-70-kilometrih-na-uro-je-enak-padcu-z-visine-20-metrov-450629 Ljudje smo zelo krhki in ranljivi, temu primerno se je treba obnašati na cesti. kaj pa če priletim v avto s 60km/h potem pa še 10m poletim, a lahko štejem, da sem padel z 20m višine? Malo šale, jaz že dolgo trdim, da je tudi 50km/h lahko usodno, seveda odvisno kam in kako priletiš, če se le da, se ne smeš ustavit in če se le da, se je potrebno izogniti oviram, bodisi ob cesti itd...včasih je žal potrebno tudi preskočiti (sam boli potem še kako leto) Quest in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 1 uro, DAMI34 pravi: kaj pa če priletim v avto s 60km/h potem pa še 10m poletim, a lahko štejem, da sem padel z 20m višine? Malo šale, jaz že dolgo trdim, da je tudi 50km/h lahko usodno, seveda odvisno kam in kako priletiš, če se le da, se ne smeš ustavit in če se le da, se je potrebno izogniti oviram, bodisi ob cesti itd...včasih je žal potrebno tudi preskočiti (sam boli potem še kako leto) ..........potem si Peter Prevc DAMI34 in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 ... a se ni še nobeden zaletu ponoči z glavo v zaprta vrata??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 27 minutami, avro pravi: ... a se ni še nobeden zaletu ponoči z glavo v zaprta vrata??? to ne .. v pol odprta pa KARMEN1, builder, DAMI34 in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 16 minutami, maus pravi: to ne .. v pol odprta pa Ampak...ti si se pod kljuko notranc, avro, builder in 6 others 1 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 1 uro, avro pravi: ... a se ni še nobeden zaletu ponoči z glavo v zaprta vrata??? v zaprta...ampak peš...želodec mi je zvilo (zastrupitev z mandarinom) pa laufam po stopnicah v trdi temi in direkt v kopalnico (običajno so bila vrata vedno odprta), vrata pa zaprta, z glavo direkt v vrata in potem sem še pokolzlal vse pred kopalnico avro, fazerčk, KARMEN1 in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Oktober 19, 2017 Deli Objavljeno Oktober 19, 2017 pred 3 urami, DAMI34 pravi: v zaprta...ampak peš...želodec mi je zvilo (zastrupitev z mandarinom) pa laufam po stopnicah v trdi temi in direkt v kopalnico (običajno so bila vrata vedno odprta), vrata pa zaprta, z glavo direkt v vrata in potem sem še pokolzlal vse pred kopalnico To je pa za to, ker nisi predvideval. DAMI34, maus, Kor13 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se