DAMI34 Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 pred 5 minutami, jskrablin pravi: Take zrihta sam resen nadzor. Ko pa resen nadzor je, so pa spet inkasanti na tapeti. To smo že ugotovili da tale debata ne vodi nikamor. Jaz sem takoj za to, da se postavi ustrezne kamere in skenerje tablic pa slika in pošilja položnice za telefončkanje. Sam mamo tu še en problem. Zakaj je krepnila ideja o sekcijskih meritvah hitrosti preko Trojan? Ker imamo tako blesav prekrškovni postopek da bi se v primeru +30 jurjev extra letnih kazni za kršitev omejitve tam prek, Policija ubadala samo še s tem ¯\_(ツ)_/¯ Tule se ne strinjam, rigorozne kazni ne rešujejo problema, vzgoja ga. Seveda kazni morajo biti, nekje normalna cifra, tudi ko bo kdo plačal 20€ za foun mu bo drago, verjemi, smo kot narod precej škrti. Druga stvar, ideja Trojane. Keš point, nč drugega, poleg tega lahko v teoriji voziš pol poti 200km/h, pol poti 50km/h, pa ne boš plačal. Bedarija. Problem, če je res tako hud ni rešen. IF7 1
Igi Pop Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 pred 22 minutami, DAMI34 pravi: Zadnje čase sem veliko na cesti, vsak dan, tudi po 3000km na teden+ moped za vikend Obseg Slovenije je približno 1400 km + morje. A se voziš naokrog ali po bližnjici? pajkica 1
DAMI34 Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 pred 28 minutami, Igi Pop pravi: Obseg Slovenije je približno 1400 km + morje. A se voziš naokrog ali po bližnjici? Vsak dan dostave, po vsej Sloveniji. Gorenjska do Kranjske, dolenjska do Brežič, obala in del primorske, ter MB, Murska, Lendava...zdaj pa zračunaj
sesir Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 (popravljeno) pred 6 minutami, DAMI34 pravi: Vsak dan dostave, po vsej Sloveniji. Gorenjska do Kranjske, dolenjska do Brežič, obala in del primorske, ter MB, Murska, Lendava...zdaj pa zračunaj Za kero Firmo...mogoče si mi že kaj pripelu...su hjuso pred bajto in bi menda zinu jaj...hehe Popravljeno April 24, 2018. Popravil sesir
DAMI34 Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 pred 7 minutami, sesir pravi: Za kero Firmo...mogoče si mi že kaj pripelu...su hjuso pred bajto in bi menda zinu jaj...hehe maš pekarno ali slaščičarno? Kod Šešira nisem nič dostavljal sesir, thumper, C eagle in 1 other 4
Igi Pop Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 A je že kdo srečal tole čudo na cesti. Če je punca sem navdušen, če je pa muško tudi nimam nič proti. Andrejcer 1
vandrovec Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 pred 54 minutami, DAMI34 pravi: Vsak dan dostave, po vsej Sloveniji. Gorenjska do Kranjske, dolenjska do Brežič, obala in del primorske, ter MB, Murska, Lendava...zdaj pa zračunaj Plus tega največ objav na forumu...to je že genialno. pred 10 minutami, Igi Pop pravi: A je že kdo srečal tole čudo na cesti. Če je punca sem navdušen, če je pa muško tudi nimam nič proti. glede na "zadnjo plat" bi rekel, da je muško....homič al kako se že reče sesir in Kawalir 2
Borutt Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 pred 5 urami, Kmet2 pravi: Kaj je kaj novega, da ne berem te solate, kjer sem , policisti zelo prijazni, mogoče naše mal poslat, da se izobrazijo, kako ravnat s človekom, ter ,da ni vse v položnicah Se strinjam, ni vse v položnicah. Nekaj je tudi v kamenjanju, bičanju in sekanju udov pred 2 urami, DAMI34 pravi: Tule se ne strinjam, rigorozne kazni ne rešujejo problema, vzgoja ga. Seveda kazni morajo biti, nekje normalna cifra, tudi ko bo kdo plačal 20€ za foun mu bo drago, verjemi, smo kot narod precej škrti. Druga stvar, ideja Trojane. Keš point, nč drugega, poleg tega lahko v teoriji voziš pol poti 200km/h, pol poti 50km/h, pa ne boš plačal. Bedarija. Problem, če je res tako hud ni rešen. Še vedno mi ni jasno, zakaj neprekrškarji ne dobijo kazni. Tuki neki ne štima. Majke mi. MdAzz, basbas, Joker in 2 others 5
sesir Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 (popravljeno) pred eno uro, Borutt pravi: pred 3 urami, DAMI34 pravi: . Druga stvar, ideja Trojane. Keš point, nč drugega, poleg tega lahko v teoriji voziš pol poti 200km/h, pol poti 50km/h, pa ne boš plačal. Bedarija. Problem, če je res tako hud ni rešen. Še vedno mi ni jasno, zakaj neprekrškarji ne dobijo kazni. Tuki neki ne štima. Majke mi. Ker smo pridni...ko sem vozil z kombijem po Italije,kjer imajo "tutor" ta sekcijski radar...sem itak zaradi porabe nafte vozil max 135 večino manj...ko sem pa šel z avtom pa sem se peljal glede na počutje in razmere....v obeh primerih sem šel vmes na avtogril na kavico.... Nikoli dobil kazni....Pridni Sesir...bil kot pravi Borutt vedno neprekrškar... Popravljeno April 24, 2018. Popravil sesir
Igi Pop Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 pred 1 uro, vandrovec pravi: glede na "zadnjo plat" bi rekel, da je muško....homič al kako se že reče na avspuhu piše lick my pussy? Zok, Kawalir, vandrovec in 2 others 5
Igi Pop Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Vsak dan dostave, po vsej Sloveniji. Gorenjska do Kranjske, dolenjska do Brežič, obala in del primorske, ter MB, Murska, Lendava...zdaj pa zračunaj Tudi sam sem včasih delal več kot 1500 tedensko, sedaj pa malo manj. 600 km dnevno je kar huda. Kaj to pomeni časovno, glede na to, da moraš vmes še kaj poštimat?
C eagle Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 5 minutes ago, Igi Pop said: Tudi sam sem včasih delal več kot 1500 tedensko, sedaj pa malo manj. 600 km dnevno je kar huda. Kaj to pomeni časovno, glede na to, da moraš vmes še kaj poštimat? Je huda, ma se navadiš. Sam sem vozil okoli umetne rože 10 let... Začneš zjutraj odvisno od destinacije, pol sem pa nehal, ko so cvetličarne zapirale. Spet odvisno kje končaš, pa je treba še domov pridet... Skor kot Dami. KP- Jesenice, Brežice, NM, Krško, Bovec itd, v bistvu razen vzhodnega dela Slovenije od Trojan naprej, sem prevozu vse... Samo KP-LJ-KP je blo 240 km/dan ostalo je dodana vrednost DAMI34, sesir in Igi Pop 3
Kmet2 Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 pred 3 urami, Borutt pravi: Se strinjam, ni vse v položnicah. Nekaj je tudi v kamenjanju, bičanju in sekanju udov Še vedno mi ni jasno, zakaj neprekrškarji ne dobijo kazni. Tuki neki ne štima. Majke mi. Borutt ne bodi ovca in ne nasedaj zahodnim medijem. Država in ljudje so tu res prijazni. V bistvu nisem mogel vrjet, kaj plasirajo mediji v svet o Iranu, resnica je drugačna! Lp solorider, DAMI34, gretzky in 2 others 5
Borutt Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 pred 8 minutami, Kmet2 pravi: Borutt ne bodi ovca in ne nasedaj zahodnim medijem. Država in ljudje so tu res prijazni. V bistvu nisem mogel vrjet, kaj plasirajo mediji v svet o Iranu, resnica je drugačna! Lp Kje si pa že videl policista brati časopis? Slike že pogledamo. Za kaj več je pa treba biti šolan Tisto kaznovanje bi tukaj uporabil za določene neprilagojene Igi Pop in sesir 2
motolover Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 5 hours ago, Igi Pop said: A je že kdo srečal tole čudo na cesti. Če je punca sem navdušen, če je pa muško tudi nimam nič proti. Kje si pa to sliko snel? Vmes je že večkrat evolvirala. pajkica 1
thumper Objavljeno April 25, 2018 Opozori Objavljeno April 25, 2018 pred 16 urami, DAMI34 pravi: očitno nisi prebral feraristovega poročila o vključevanju na cesto. In cesta se zalomi, sicer pa BMK, ampak še vedno moraš porinit avto vsaj 1m na cesto, da vidiš vse. na zapadu ništa novo ne bom komentiral pisanje drugih ..jaz sem moj zapis ustvaril iz dejanskega stanja na prizorišču in z -ENAKIM (še kdo mogoče?)- avtomobilom.. izvoz res ni prijeten a se da - če želiš- vključiti na glavno cesto dokaj kulturno - če znaš.. kot sem rekel - ne komentiram ampak navajam dejstva. za vključitev zadostuje pri xsari picasso 30cm prek stranske bele črte....babnca je zgleda mislila , da ima daljšega.. pred 16 urami, MdAzz pravi: Hja lej Dami, men tud ni všeč, da moram vsak dan šele ob sedmih v službo, ker bi bil raje vsaj ob šestih, da bi šel ob dveh lahko domov. Pa ne gre... saj greš lahko v drugo službo pa delaš od 5h do 13h ter sobote in nedelje- saj tako si zapisal o državah kajne?! pred 14 urami, jskrablin pravi: Če prekršek nima posledic, pol ni problema potegnit 130 skoz cono 30. Kurc gleda frocovje pred šolo, mam zato glasen avspuh gor. Bojo že slišali pa se umaknili. 130 na 30 ni prekršek.. bolj uboj iz objestnosti .. ok ponoči je to uboj iz malomarnosti ..
IZTOK Objavljeno April 25, 2018 Opozori Objavljeno April 25, 2018 pred 13 urami, Borutt pravi: Se strinjam, ni vse v položnicah. Nekaj je tudi v kamenjanju, bičanju in sekanju udov Še vedno mi ni jasno, zakaj neprekrškarji ne dobijo kazni. Tuki neki ne štima. Majke mi. pred 9 urami, Borutt pravi: Kje si pa že videl policista brati časopis? Slike že pogledamo. Za kaj več je pa treba biti šolan Tisto kaznovanje bi tukaj uporabil za določene neprilagojene Malo si ti zamesal zadeve. Iranci so Siiti in nikoli niso bicali in kamenjali. Se ti pa to lahko zgodi v Savdski Arabiji, ki je Sunitska. Ostalo pa propaganda, kot je @Kmet2napisal. Ameri in Anglezi ne morejo prebolet, da so jih spodili in svojo nafto sami prodajajo. Pa to je bogokletno, vsa nafta na tem svetu je njihova in pika. sesir in exclan 2
Borutt Objavljeno April 25, 2018 Opozori Objavljeno April 25, 2018 pred 53 minutami, IZTOK pravi: Malo si ti zamesal zadeve. Iranci so Siiti in nikoli niso bicali in kamenjali. Se ti pa to lahko zgodi v Savdski Arabiji, ki je Sunitska. Ostalo pa propaganda, kot je @Kmet2napisal. Ameri in Anglezi ne morejo prebolet, da so jih spodili in svojo nafto sami prodajajo. Pa to je bogokletno, vsa nafta na tem svetu je njihova in pika. Saj spodaj piše, kje bi se uvedlo takšno kaznovanje in za koga. Ker nekatere prav nič ne izuči.
MdAzz Objavljeno April 25, 2018 Opozori Objavljeno April 25, 2018 pred 2 urami, thumper pravi: saj greš lahko v drugo službo pa delaš od 5h do 13h ter sobote in nedelje- saj tako si zapisal o državah kajne?! My point exactly!!! Tu kjer delam so pravila taka in nihče me ne zadržuje tukaj! Sam pa vem zakaj sem tukaj in ne bi menjal, ker mi je tukaj lepo. Če bi mi bilo tako hudo, da bi moral samo jamrat in pljuvat, kako je vse v ku.cu, potem bi se že pobral in tudi pogledal ne bi več nazaj! Najlažje pa je stokat in jokat kako je vse zanič, kako vsi kradejo, kako je treba tega in onega zapret, po drugi strani pa za vsako stvar iskat majstre na črno, da ni treba davka plačat. Treba je začet pri sebi, namesto izgovore iskat. Šele takrat bo drugače.
Borutt Objavljeno April 25, 2018 Opozori Objavljeno April 25, 2018 pred 4 minutami, MdAzz pravi: My point exactly!!! Tu kjer delam so pravila taka in nihče me ne zadržuje tukaj! Sam pa vem zakaj sem tukaj in ne bi menjal, ker mi je tukaj lepo. Če bi mi bilo tako hudo, da bi moral samo jamrat in pljuvat, kako je vse v ku.cu, potem bi se že pobral in tudi pogledal ne bi več nazaj! Najlažje pa je stokat in jokat kako je vse zanič, kako vsi kradejo, kako je treba tega in onega zapret, po drugi strani pa za vsako stvar iskat majstre na črno, da ni treba davka plačat. Treba je začet pri sebi, namesto izgovore iskat. Šele takrat bo drugače. Ne bo šlo. Ker na MS ni nikoli krivda na strani prehitrega ali po nasproti strani vozečega, temveč v s stricu s klobukom. Vedno je nekdo drugi kriv. Tudi radar je vedno na napačnem mestu in vedno napačnega ujame. Tudi cesta je vedno kriva. Motorist nikoli. Če ni cesta, so bile pa hladne gume krive za izlet v maline. Fazer03, MdAzz in krucymucy 1 2
maus Objavljeno April 25, 2018 Opozori Objavljeno April 25, 2018 pred 2 minutami, Borutt pravi: Ne bo šlo. Ker na MS ni nikoli krivda na strani prehitrega ali po nasproti strani vozečega, temveč v s stricu s klobukom. Vedno je nekdo drugi kriv. Tudi radar je vedno na napačnem mestu in vedno napačnega ujame. Tudi cesta je vedno kriva. Motorist nikoli. Če ni cesta, so bile pa hladne gume krive za izlet v maline. valda, da js ne morm bit kriu .. kaj nj pa doma rečem, da me pol še ata nabije Zok, Kawalir, sesir in 2 others 5
nejc74 Objavljeno April 25, 2018 Opozori Objavljeno April 25, 2018 1 hour ago, IZTOK said: Malo si ti zamesal zadeve. Iranci so Siiti in nikoli niso bicali in kamenjali. Se ti pa to lahko zgodi v Savdski Arabiji, ki je Sunitska. Ostalo pa propaganda, kot je @Kmet2napisal. Ameri in Anglezi ne morejo prebolet, da so jih spodili in svojo nafto sami prodajajo. Pa to je bogokletno, vsa nafta na tem svetu je njihova in pika. O ja, pa imajo. Njihov pravni sistem kar fino temelji na šariji, je pa res precej modificiran. Ja, ljudje so tam fini in prijazni, in zivljenje izza zidov je precej normalno in Angloameri res bijejo propagandno vojno. Samo naj te to ne zavede, ce dvignes glas te bodo neusmiljeno posekali.
Borutt Objavljeno April 25, 2018 Opozori Objavljeno April 25, 2018 pred 57 minutami, maus pravi: valda, da js ne morm bit kriu .. kaj nj pa doma rečem, da me pol še ata nabije Za tvojega ata bom napisal v zapisnik, da je bila cesta kriva sesir, maus in Zok 1 2
SF Objavljeno April 25, 2018 Opozori Objavljeno April 25, 2018 (popravljeno) pred 12 urami, Borutt pravi: Kje si pa že videl policista brati časopis? Slike že pogledamo. Za kaj več je pa treba biti šolan Zakaj pa potem službene pse "redite"? Popravljeno April 25, 2018. Popravil SF Dr_Jakob in DAMI34 2
IZTOK Objavljeno April 25, 2018 Opozori Objavljeno April 25, 2018 pred 58 minutami, nejc74 pravi: O ja, pa imajo. Njihov pravni sistem kar fino temelji na šariji, je pa res precej modificiran. Ja, ljudje so tam fini in prijazni, in zivljenje izza zidov je precej normalno in Angloameri res bijejo propagandno vojno. Samo naj te to ne zavede, ce dvignes glas te bodo neusmiljeno posekali. Drzava je ze podrejena verskemu redu ampak kazni z sekanjem rok in kamenjanjem nimajo. So pa bistveno manj radikalni kot Suniti.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se