DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 Jadranka je specifika, ker: 1. domačini, jo poznajo v nulo in tudi tako vozijo 2. turisti, ne poznajo nič, pa jih gladko odnese na nasprotni pas in v maline 3. objestneži, ki se držijo pravila, saj gre moped povsod vmes 4. faking sezona in 4 kotači, od takih, ki povsod ustavijo, do jebenih kamperjev, ki cijazijo 40km/h in se ne umaknejo Ampak še vedno je lepa, prelepa, da se ji odrečem. mare25 1
Kawalir Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 5 minutes ago, mare25 said: Tudi Mike Tyson ne hodi po cesti in nokavtira ljudi, Michel Jordan tudi ne dribla po cesti in ne zabija preko otroških vozičkov v parku, pa bi oba lahko počela to... To je res: ravno zadnjič sem slišal enega moto dirkača iz karavane GP (ne vem točno, kateri je bil, ni pa bil nobeden od znanih, ala Rossi, Marques, Pedrosa itd.), da se po cesti z motorjem sploh ne vozi, ampak samo na dirkališču. Torej mu je motorizem šport, kot smučanje, skoki itd., po cesti se pa z motorjem sploh ne vozi. Očitno že ve, zakaj. sesir in mare25 2
mare25 Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: Jadranka je specifika, ker: 1. domačini, jo poznajo v nulo in tudi tako vozijo 2. turisti, ne poznajo nič, pa jih gladko odnese na nasprotni pas in v maline 3. objestneži, ki se držijo pravila, saj gre moped povsod vmes 4. faking sezona in 4 kotači, od takih, ki povsod ustavijo, do jebenih kamperjev, ki cijazijo 40km/h in se ne umaknejo Ampak še vedno je lepa, prelepa, da se ji odrečem. Se 100% strinjam, cesta svetovnega kova, na dosegu roke... Lepa, nevarna, posebna... Po pameti in bo vse ok. Mare DAMI34 1
Kawalir Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 Kaj poznavalci porečete na vožnjo tega modela? Znanje ali objestnost? mare25 1
mare25 Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 Pravkar, Kawalir pravi: Kaj poznavalci porečete na vožnjo tega modela? Znanje ali objestnost? Če se ti zdi to normalna vožnja, potem je bolje, da takoj prodaš motor... Toliko napak in vožnje na silo... Hitrost... Za normalno vožnjo si poglej posnetke Šnecerja s foruma... Sploh ne vem, je to resno vprašanje ali trolaš? Mare
sesir Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 (popravljeno) pred 7 minutami, Kawalir pravi: Kaj poznavalci porečete na vožnjo tega modela? Znanje ali objestnost? Ne da se mi cel posnetek gledat....nasplošno je problem,da tvoj pa ni vedno fraj in da varni šoferji prehitevajo,kemperi pa počasni...cesta ni pista....zato lepše na pisti...vedno ni koga nasproti,pa še jebe te ne kdo Popravljeno Maj 5, 2018. Popravil sesir mare25 1
Snečer Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 pred 3 minutami, sesir pravi: Ne da se mi cel posnetek gledat....nasplošno je problem,da tvoj pa ni vedno fraj in da varni šoferji prehitevajo,kemperi pa počasni...cesta ni pista....zato lepše na pisti...vedno ni koga nasproti,pa še jebe te ne kdo tale te spere šešir dok si reku keks Kawalir 1
Zok Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 13 minutes ago, Kawalir said: Kaj poznavalci porečete na vožnjo tega modela? Znanje ali objestnost? Idiotizem. Erik99, mare25 in C eagle 3
sesir Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 Pravkar, Snecer pravi: tale te spere šešir dok si reku keks Po cesti? Logično...Zame taka vožnja zelo omejena in daleč od kazanja sposobnosti!...pač vsakemu nekaj všeč....meni blo drkanje po gokart pisti... mare25 in Zok 2
Kugelschreiber Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 Pogledu 25sec. Zadost vidu. Kreten. Zok, mare25 in sesir 3
ukica Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/umrla-mlada-sopotnica.html sicer nima veze z motorizmom.. zalostno.
mare25 Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 pred 52 minutami, Kawalir pravi: Kaj poznavalci porečete na vožnjo tega modela? Znanje ali objestnost? Take vaške Rossije, potem sestavljajo na Travmi, če slučajno ostane kaj za sestaviti... So jih pa veseli v EuroTransplantu, ekipe so v pripravljenosti 24h / 365dni... Mare C eagle, Kawalir, Zok in 1 other 3 1
Borutt Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Jadranka je specifika, ker: 1. domačini, jo poznajo v nulo in tudi tako vozijo 2. turisti, ne poznajo nič, pa jih gladko odnese na nasprotni pas in v maline 3. objestneži, ki se držijo pravila, saj gre moped povsod vmes 4. faking sezona in 4 kotači, od takih, ki povsod ustavijo, do jebenih kamperjev, ki cijazijo 40km/h in se ne umaknejo Ampak še vedno je lepa, prelepa, da se ji odrečem. Za varnost cestnega prometa smo vsi odgovorni. In prejšnji opis je dokaz, da je še vedno človek krivec za vse sranje na cesti. So pa te tvoje točke totalni idiotizem, saj zaradi teh gluposti prihaja do trkanja na vrata in sporočanja žalostne novice. pred eno uro, Kawalir pravi: Kaj poznavalci porečete na vožnjo tega modela? Znanje ali objestnost? Upam, da se bo samo njega pokrilo. C eagle in mare25 1 1
Izek Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 2 hours ago, Kawalir said: Kaj poznavalci porečete na vožnjo tega modela? Znanje ali objestnost? Glede na mnenja nekaterih tukaj, ki si zatiskajo oči pred realnostjo.... Jih je kar nekaj, v vsaki generaciji,.. Gre veliko za znanje, izkušnje, fizično pripravljenost, ki je marsikdo na forumu ne dosega... Dokler ni naselje, pretirano veliko križišč in se drži svojega pasu.. nič posebnega. Zakaj pa se prodajajo motorji s tolko konji, če vemo, da se večina ne zna kontrolirat? Isto je pri alkoholu, cigaretih, avtomobilih, itd itd itd. mare25 1
Kawalir Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 (popravljeno) 1 hour ago, mare25 said: Take vaške Rossije, potem sestavljajo na Travmi, če slučajno ostane kaj za sestaviti... So jih pa veseli v EuroTransplantu, ekipe so v pripravljenosti 24h / 365dni... Mare To ni še nič: poglej tega spodaj Nikoli še nisem videl, kako izgleda brez "kacige" na glavi nad 200 km/h. Dobro ti fris pači v grimase. Izgleda pa, da je veliko muh požrl na tej kratki relaciji. Popravljeno Maj 5, 2018. Popravil Kawalir mare25 in Zok 1 1
mare25 Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 https://www.google.si/search?biw=1536&bih=759&tbm=isch&sa=1&ei=3ZvtWrVIgqywAdLbmPAC&q=road+rash+accident&oq=road+rash+ac&gs_l=img.1.0.0i19k1j0i8i30i19k1.1598.2399.0.3430.3.3.0.0.0.0.113.284.2j1.3.0....0...1c.1.64.img..0.3.284...0i30i19k1.0.v26S48WjLVQ pred 6 minutami, Kawalir pravi: To ni še nič: poglej tega spodaj Nikoli še nisem videl, kako izgleda brez "kacige" na glavi nad 200 km/h. Dobro ti fris pači v grimase. Izgleda pa, da je veliko muh požrl na tej kratki relaciji. Kawalir 1
Kawalir Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 3 minutes ago, mare25 said: https://www.google.si/search?biw=1536&bih=759&tbm=isch&sa=1&ei=3ZvtWrVIgqywAdLbmPAC&q=road+rash+accident&oq=road+rash+ac&gs_l=img.1.0.0i19k1j0i8i30i19k1.1598.2399.0.3430.3.3.0.0.0.0.113.284.2j1.3.0....0...1c.1.64.img..0.3.284...0i30i19k1.0.v26S48WjLVQ Vem, vsi ti posnetki so bolj iz poglavja, Saj ne more biti res, pa je! Tudi sam težko verjamem, da se najdejo takšni primerki, potem pa še objavljajo na spletu svoje "podvige". Glede na takšne posnetke rad verjamem temu, kar si pisal, da si srečeval na Jadranki. mare25 1
maus Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 pred 3 urami, mare25 pravi: Seveda, so bili vsi na supersportih 1000ccm, motorji podrajsane plastike, oni pa z brazgotinami in v opremi, ki jo sestavljajo superge, jeans in kratka majica, rokavice po želji, eden je imel celo moto-jakno... zanimivo ... zmeraj ko sem na jadranki me ponavad prehitevajo tik pred ovinkom kakšni GS-si in podobni motorji .. predvsem Italijani in Avstrijci ... vandrovec in exclan 1 1
mare25 Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 Pravkar, maus pravi: zanimivo ... zmeraj ko sem na jadranki me ponavad prehitevajo tik pred ovinkom kakšni GS-si in podobni motorji .. predvsem Italijani in Avstrijci ... Tudi mene so Italijani in to v sredi ovinka, da sem moral popravljati linijo... Na Sport Ducatijih... Budale... Če bi jih lahko ujel, bi jim dal okoli kepe v 3PM... Skupina 7-8ih debilkotov... bajkr88 in maus 2
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 pred 3 urami, Kawalir pravi: Kaj poznavalci porečete na vožnjo tega modela? Znanje ali objestnost? papak, ker v bosni se lahko voziš s čelado max na komolcu, če je na glavi takoj vedo, da si turist mare25 1
mare25 Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 Pravkar, DAMI34 pravi: papak, ker v bosni se lahko voziš s čelado max na komolcu, če je na glavi takoj vedo, da si turist V Bosni imajo čelado na glavi, da med padcem slučajno ne poškodujejo asfalta z glavo... HardHead... hahahahahah DAMI34, Xebec in Kawalir 3
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 pred 2 urami, Borutt pravi: Za varnost cestnega prometa smo vsi odgovorni. In prejšnji opis je dokaz, da je še vedno človek krivec za vse sranje na cesti. So pa te tvoje točke totalni idiotizem, saj zaradi teh gluposti prihaja do trkanja na vrata in sporočanja žalostne novice. Katere točke, kjer opisujem, kdo vse se in na kak način vozil po jadranki? Heh, verjetno jo bolj poznam kot ti in so točke točno take kot sem napisal in točke niso nič krive, za trkanje na vrata, kvečjemu tisti in taki, ki jih v točkah opisujem. Ampak ker nimaš kaj napisat, moraš pisat....kako si se izrazil pri meni, da so točke idiotizem. mare25 in Xebec 2
Kawalir Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 2 minutes ago, DAMI34 said: Ampak ker nimaš kaj napisat, moraš pisat....kako si se izrazil pri meni, da so točke idiotizem. Jaz se strinjam s to izjavo: točke so res idiotizem, še posebej tiste, ki jih dobiš zaradi prometnih prekrškov. Za točke, ki si jih navajal ti pa težko povem z glave, ker se še nisem vozil z mopedom po Jadranki. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 Pravkar, Kawalir pravi: Jaz se strinjam s to izjavo: točke so res idiotizem, še posebej tiste, ki jih dobiš zaradi prometnih prekrškov. Za točke, ki si jih navajal ti pa težko povem z glave, ker se še nisem vozil z mopedom po Jadranki. jutri bo vreme, komot gor dol. Edino, pihalo bo, pa znajo kaj zapirat. Xebec 1
thumper Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 pred 3 urami, Kawalir pravi: To je res: ravno zadnjič sem slišal enega moto dirkača iz karavane GP (ne vem točno, kateri je bil, ni pa bil nobeden od znanih, ala Rossi, Marques, Pedrosa itd.), da se po cesti z motorjem sploh ne vozi, ampak samo na dirkališču. Torej mu je motorizem šport, kot smučanje, skoki itd., po cesti se pa z motorjem sploh ne vozi. Očitno že ve, zakaj. verjetno ni dovolj sposoben za udeležbo v prometu. mare25 in Kawalir 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se