Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2018 Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 https://www.facebook.com/groups/222733990679/permalink/10156456394340680/ sesir in solorider 1 1
sergini Objavljeno Maj 8, 2018 Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 Najbrž je dobu poziv, pa se mu je tok mudilo, da ni mel časa niti smernika prižgat, niti lučk in sirene. Bojo pa po možnosti kaznoval voznika, ki ga je snemal za uporabo telefona med vožnjo in žaljenje uradne osebe. hahahahahaha Kmet2 1
Snečer Objavljeno Maj 8, 2018 Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 pred 22 minutami, Kmet2 pravi: https://www.facebook.com/groups/222733990679/permalink/10156456394340680/ no, tisti v posnetku, ki se je zadrl "prokleti butl", mora biti tudi malo moten ------------ pač je tak obvozil otrplega šoferja enoprostorca, ki je morda celo telefoniral tudi jaz kdaj takšno oviro čez polno pospravim pa ne vozim hitro, a naletim na take težave mislim, da nas tako večina vozi Gonca, exclan, Igi Pop in 4 others 7
Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2018 Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 pred 7 minutami, Snecer pravi: no, tisti v posnetku, ki se je zadrl "prokleti butl", mora biti tudi malo moten ------------ pač je tak obvozil otrplega šoferja enoprostorca, ki je morda celo telefoniral tudi jaz kdaj takšno oviro čez polno pospravim pa ne vozim hitro, a naletim na take težave mislim, da nas tako večina vozi Se strinjam. Gonca, Igi Pop in DAMI34 3
Igi Pop Objavljeno Maj 8, 2018 Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 pred 7 urami, Kmet2 pravi: Se strinjam. Sem enkrat omenil, da včasih sekam kakšen ovinek tudi čez črto, potem pa so me pljuvali naslednjih pet strani. To sem itak pričakoval in sem se prav zabaval. Kmet2 1
Borutt Objavljeno Maj 8, 2018 Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 pred 2 minutami, Igi Pop pravi: Sem enkrat omenil, da včasih sekam kakšen ovinek tudi čez črto, potem pa so me pljuvali naslednjih pet strani. To sem itak pričakoval in sem se prav zabaval. Na avtocesti skoraj ni ovinkov. Pa jih tam sekaj. Ker sekanje ovinkov in vožnja po nasprotni strani je milo rečeno idiotizem. Igi Pop in IZTOK 2
ProdriveR Objavljeno Maj 8, 2018 Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 Ne vem, če lih paše v to temo. Ampak vedno znova sem presenečen, koliko motoristov se po LJ vozi v kratkih hlačah in kratkih rokavih... Sej sem, da se me ne tiče, ampak mene kar zaboli, ko se mi pol pred očmi zavrti kak filmček z YT, kaj ti naredi padec že pri majhnih hitrostih, ko drsaš po asaltu (po možnosti še z motorjem na nogi). IZTOK in C eagle 2
Snečer Objavljeno Maj 8, 2018 Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 pregretje je še bolj nevarno Igi Pop in DAMI34 2
sesir Objavljeno Maj 8, 2018 Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 (popravljeno) pred 9 minutami, Snecer pravi: pregretje je še bolj nevarno Mi je blo že v le boksercah ali kopalkah,prevroče .... Popravljeno Maj 8, 2018. Popravil sesir
Snečer Objavljeno Maj 8, 2018 Opozori Objavljeno Maj 8, 2018 (popravljeno) pred 1 minuto, sesir pravi: Mi je blo že v le boksercah,prevroče .... večja površina bolje odvaja... ps. bokserce so mimosun, se nagubajo, nepraktične Popravljeno Maj 8, 2018. Popravil Snecer Zok in sesir 2
tomash Objavljeno Maj 9, 2018 Opozori Objavljeno Maj 9, 2018 pred 22 urami, Kmet2 pravi: Se strinjam. Se mi zdi na ni policaj na posnetku. Tablica je privat?!! sesir in Xebec 2
Xebec Objavljeno Maj 9, 2018 Opozori Objavljeno Maj 9, 2018 undercover, sam je specjalc pozabu jakno zamenat
sesir Objavljeno Maj 9, 2018 Opozori Objavljeno Maj 9, 2018 pred 41 minutami, tomash pravi: Se mi zdi na ni policaj na posnetku. Tablica je privat?!! Je bil na nujni vožnji domov k ženi... Drugače pa prepovedano službeno opremo z oznakami nositi privat...bo @Borutt več povedu...
sesir Objavljeno Maj 9, 2018 Opozori Objavljeno Maj 9, 2018 Evo vzroka zakaj so naše avtoceste tako popolne in delavci na Darsu bolje plačani kot "isti" delavci v tujini... https://siol.net/avtomoto/promet/drage-slovenske-avtoceste-nemci-in-vzhodnjaki-doma-placajo-manj-466867
Kmet2 Objavljeno Maj 9, 2018 Opozori Objavljeno Maj 9, 2018 pred 15 urami, ProdriveR pravi: Ne vem, če lih paše v to temo. Ampak vedno znova sem presenečen, koliko motoristov se po LJ vozi v kratkih hlačah in kratkih rokavih... Sej sem, da se me ne tiče, ampak mene kar zaboli, ko se mi pol pred očmi zavrti kak filmček z YT, kaj ti naredi padec že pri majhnih hitrostih, ko drsaš po asaltu (po možnosti še z motorjem na nogi). Sam sem se ravno včeraj, od servisa do tehničnega v opankah in kratkih hlačah, cca par km. Se strinjam , da se mi tudi takrat lahko zgodi. Sam ti pa po pravici povem, da se mi ne da oblečt za 5min kompletno opremo, tudi po slo se skoraj ne vozim. sesir in DAMI34 2
sesir Objavljeno Maj 9, 2018 Opozori Objavljeno Maj 9, 2018 pred 31 minutami, Kmet2 pravi: Sam sem se ravno včeraj, od servisa do tehničnega v opankah in kratkih hlačah, cca par km. Se strinjam , da se mi tudi takrat lahko zgodi. Sam ti pa po pravici povem, da se mi ne da oblečt za 5min kompletno opremo, tudi po slo se skoraj ne vozim. Tako...mene sploh ne moti...vsak odggovarja zase...
solorider Objavljeno Maj 9, 2018 Opozori Objavljeno Maj 9, 2018 Kaj se skuteristi tudi vozijo po mestu in v solo v komplet bojni opremi? Kmet2 1
sesir Objavljeno Maj 9, 2018 Opozori Objavljeno Maj 9, 2018 (popravljeno) pred 8 minutami, solorider pravi: Kaj se skuteristi tudi vozijo po mestu in v solo v komplet bojni opremi? Hehe... Sem leta nazaj v skuter bojni opremi padel ko bik v mestu... Cel popraskan,čelada ta fajna sklumpana,kratka majica in kratke hlače strgane,sam teniski niso bli poškodovani,ker me sezulo...od takrat se ne vozim niti metra brez rokavic... Že takrat in se vedno,vemo kaj se lahko zgodi z nami že ob padcu v mestu do 40 kmh...pač zase odgovarjamo sami... Popravljeno Maj 9, 2018. Popravil sesir IZTOK in Kmet2 2
MdAzz Objavljeno Maj 9, 2018 Opozori Objavljeno Maj 9, 2018 pred 46 minutami, sesir pravi: Hehe... Sem leta nazaj v skuter bojni opremi padel ko bik v mestu... Cel popraskan,čelada ta fajna sklumpana,kratka majica in kratke hlače strgane,sam teniski niso bli poškodovani,ker me sezulo...od takrat se ne vozim niti metra brez rokavic... Že takrat in se vedno,vemo kaj se lahko zgodi z nami že ob padcu v mestu do 40 kmh...pač zase odgovarjamo sami... Evo zdaj - a veš kolk si pršparu - majico in teniske za par eurov si uniču - če bi bil v polni oprami bi bil znesek približno 78,45 krat višji... mal heca mora bit. Jaz se tudi držim, da se odanem v primerna oblačila, razen ko grem par sto metrov stran. Je pa hudič v tem, da se po statistiki največ hujših nesreč zgodi blizu doma... C eagle 1
sesir Objavljeno Maj 9, 2018 Opozori Objavljeno Maj 9, 2018 pred 2 urami, MdAzz pravi: Evo zdaj - a veš kolk si pršparu - majico in teniske za par eurov si uniču - če bi bil v polni oprami bi bil znesek približno 78,45 krat višji... Z veseljem bi dal še veliko več,čeprav čelada bla zelo draga napram ostali opremi...(frendi čakali pred hišo,da gremo na Grobnik na moto hapening in naprej v umag za en teden...Blo nam je super...bolelo pa ko pes,ves v krastah na morju...)
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2018 Opozori Objavljeno Maj 9, 2018 pred 21 urami, Borutt pravi: Na avtocesti skoraj ni ovinkov. Pa jih tam sekaj. Ker sekanje ovinkov in vožnja po nasprotni strani je milo rečeno idiotizem. a tut desni ovinek, če posekam na levi pas?
Borutt Objavljeno Maj 9, 2018 Opozori Objavljeno Maj 9, 2018 pred 36 minutami, DAMI34 pravi: a tut desni ovinek, če posekam na levi pas? Sekanje ovinkov je idiotizem. Sam se odloči. Kugelschreiber 1
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2018 Opozori Objavljeno Maj 9, 2018 pred 40 minutami, Borutt pravi: Sekanje ovinkov je idiotizem. Sam se odloči. sm se.....že zdavnaj, al ti ne gre med ušesa Kmet2 in Zok 2
ukica Objavljeno Maj 9, 2018 Opozori Objavljeno Maj 9, 2018 5 hours ago, MdAzz said: Evo zdaj - a veš kolk si pršparu - majico in teniske za par eurov si uniču - če bi bil v polni oprami bi bil znesek približno 78,45 krat višji... mal heca mora bit. Jaz se tudi držim, da se odanem v primerna oblačila, razen ko grem par sto metrov stran. Je pa hudič v tem, da se po statistiki največ hujših nesreč zgodi blizu doma... Odsel se par ulic stran.. mogoce bo bolje. Quest 1
Zok Objavljeno Maj 9, 2018 Opozori Objavljeno Maj 9, 2018 6 hours ago, MdAzz said: Je pa hudič v tem, da se po statistiki največ hujših nesreč zgodi blizu doma... Morda je vecji hudic v tem, da se po statistiki najvec vozenj zgodi blizu doma... Igi Pop 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se