BelaStrela Objavljeno Avgust 24, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Kolo z motorjem, 49 ccm, do 45 km/h.
1965 Objavljeno Avgust 24, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Žalostno. Bil je moj sosed....Sožalje družini.
DAMI34 Objavljeno Avgust 25, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2012 cestno nabijanje http://www.najdi.si/novica/Dnevnik.si/Kronika/Mopedist-pretepel-voznika-avtomobila/1338eca22452ff440de9cb89789c68b9
BenX Objavljeno Avgust 25, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2012 so nesreče v gozdu, nesreče pri gradbeništvu, alpinizmu, med kolesarji, MOTORISTI,...! pač me je zanimalo ali dejasnko gre za motor ali kolo z motorjem, mopedisti za mene niso motoristi. To ne pomeni, da je njegova smrt drugačna, manj vredna,... niti pod razno. (tu se verjetno vsi strinjamo) življenje je življenje? ja pol pa dajmo k nesrečam motoristov pripisat še to, ki je bila pred kratkim z balonom, saj tam je tudi bilo neko gorivo, to je že dovolj podobnosti z našim keslom za bencin. pa ko se kaki stari ata prevrže po klancu s traktorjem, dajmo ga med "naše" številke. aleluja, ti si pa najdeš malenkost v katero se pikneš in iz nje narediš slona... nihče ni rekel da je eno bol tragično od drugega ali kaj podobnega! dejstvo pa je, da vse stvari ne grejo v isti predalček, pa če ti je všeč ali ne. smrt je smrt, tu ni debate. je žalostna, vesela, odvisno od kulture in ljudstva. načinov kako umreš je pa več.
Cufa Objavljeno Avgust 25, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2012 p.s. Vprašanje, ki je samo za zganjanje zgage je ponovno(!) brisano. Moder odgovor Benxa ostaja, da bo dami jasno. Hvala za razumevanje.
BREITNER Objavljeno Avgust 30, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2012 Žalostno, da nekateri pri motorjih poznajo samo GAS, nastradajo pa potem nedolžni. Sožalje! aero 1
I30 Objavljeno Avgust 31, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2012 Žalostno, da nekateri pri motorjih poznajo samo GAS, nastradajo pa potem nedolžni. Sožalje! Ali da ga nekateri na avtomobilu ne poznajo. Tudi prepočasna vožnja je neprilagojena hitrost. Tole je zelo težko komentirati brez poznanih dejstev! thumper, gasperX, halls in 6 others 9
carpbone Objavljeno September 1, 2012 Opozori Objavljeno September 1, 2012 Ali da ga nekateri na avtomobilu ne poznajo. Tudi prepočasna vožnja je neprilagojena hitrost. Tole je zelo težko komentirati brez poznanih dejstev! Ja točno tako nekateri (tujci ponavadi) iz avtomobila slikajo -vozijo 20 km na uro tam kjer je omejitev 90 sploh pa Bohinj!!!!!!!!
thumper Objavljeno September 1, 2012 Opozori Objavljeno September 1, 2012 Ja točno tako nekateri (tujci ponavadi) iz avtomobila slikajo -vozijo 20 km na uro tam kjer je omejitev 90 sploh pa Bohinj!!!!!!!! in potem tisti zadaj z motorjem misli , da bo dohiteval avto s +100 v resnici ga pa s +170 ... je jeba ja ... solorider in Fritz 2
GregaSLO Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 A jebemti pa lih zadnji dan ko je še za vozit verjetno...
BREITNER Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Hja, v Ljubljani bi pa potrebovali radarje v križiščih, pa jih nimate. Čas je, da jih uvedejo.
bosko91 Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Mater jim, zakaj je zmiraj v takem primeru, ko motorista nekdo izsili vedno voznik 50+ let? Je*emti veljavnost izpita do 80. leta BenX 1
Robertjur Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 http://www.24ur.com/...bnih-vozil.html Tole sem pa videl ko so bili reševalci na delu!! Poba je star 22 in ne 33 let.in Ima precej poškodovan gleženj. KTM je ostal brez pol balance in armature saj je po trku zdrsel preko jeklenega stebrička v manjše drevo. Voznik avta je bil dedi niti približno 55 let star. Novinarji so res cepci.
TakeALookAround Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 (popravljeno) Iz Gregorciceve levo zavijat je smotan do amena! Se sploh ne vidi a kdo prihaja al ne....Ampak ok, to ni izgovor, previden je treba bit. Tko da....radar bi en kurc pomagu tm, tko kot povsod. Popravljeno Oktober 25, 2012. Popravil DIN
maus Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 še mau pa bom 50+ .. a nj se neham vozt ... šenkam motor :glare: krucymucy, SIMPLE MEN, maxxim in 4 others 7
Bremzer Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Iz Gregorciceve levo zavijat je smotan do amena! Se sploh ne vidi a kdo prihaja al ne....Ampak ok, to ni izgovor, previden je treba bit. Tko da....radar bi en kurc pomagu tm, tko kot povsod. Pomaga radar - pomaga saj gre marsikateri motor samo s prvo 100++
nxyz Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 še mau pa bom 50+ .. a nj se neham vozt ... šenkam motor :glare: Ja Prva sem se javla, moj booo kwaaaak DAMI34 in maus 2
maus Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Ja Prva sem se javla, moj booo kwaaaak prou .. ampak .. črno-siu je .. ga morm prej prebarvat trebor 1
nxyz Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 prou .. ampak .. črno-siu je .. ga morm prej prebarvat ... ...
Fritz Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 še mau pa bom 50+ .. a nj se neham vozt ... šenkam motor :glare: Baje je samoumevno, da si boš en dan po 50-tem rojstnem dnevu kupil kilav avto, vozil kot ovira in se začel zaletavat v motoriste. Baje so tudi vsi motoristi prepotentni divjaki, ki si z motorjem podaljšujejo majhnega tiča Čisto zares, ti pravim, sam ne spomnim se a sem to bral v Hopla ali Kvak-u :grrr krucymucy, Cufa, halls in 2 others 5
maus Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Baje je samoumevno, da si boš en dan po 50-tem rojstnem dnevu kupil kilav avto, vozil kot ovira in se začel zaletavat v motoriste. Baje so tudi vsi motoristi prepotentni divjaki, ki si z motorjem podaljšujejo majhnega tiča Čisto zares, ti pravim, sam ne spomnim se a sem to bral v Hopla ali Kvak-u :grrr a se da mlahauga tut podajšat .. če se da, pol naum šenku .. sm pa opazu, da se nad 150 km/h res podaljšuje ... pri 250 že kuka v čelado ... mau pod 300, mi pa že pogled zatira ... res je neki na tem :lol:
MARE 65 Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 še mau pa bom 50+ .. a nj se neham vozt ... šenkam motor :glare: Maus ne seri. Iz Gregorciceve levo zavijat je smotan do amena! Se sploh ne vidi a kdo prihaja al ne....Ampak ok, to ni izgovor, previden je treba bit. Tko da....radar bi en kurc pomagu tm, tko kot povsod. Se strinjam, sem že imel tam slabo izkušnjo, na srečo z avtom. Ko prideš v križišče, zaradi parkiranih avtomobilov ob straneh skoraj nič ne vidiš, dokler nisi že na sredi križišča. Pa še o 50 letnikih, ki "ne znajo" vozit in so za v smeti, zadnjič me je izsilila cca. 25 let stara , luštna voznica, ampak normalno z mobitelom v roki.
I30 Objavljeno Oktober 26, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2012 ok .. pol pa naum A zdej boš pa kar na sred stisnu?
maus Objavljeno Oktober 26, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2012 A zdej boš pa kar na sred stisnu? tut naum ... :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se