Skoči na vsebino

KOČEVSKI MEDVEDI

Priporočene objave

Objavljeno

:D v petek žive muske ne bo še, ste pa motoristi vseeno vabljeni, bomo pa kakšno rekli, za jest in za pit pa itak da bo :beer2: :friend2:

lp Bejba :yea2:

Objavljeno
Eno vprašanje... se bo v petek kej dogajalo? Ker baje pride ozvčenje dol, šele v soboto enkrat :?

Ponavadi, se ob petkih proti večeru postavi šotore in se prespi. Pokrajna je lepo, tako, da če ne drugega greš v petek malo zvečer na okoli. Drugače pa mislim, da se ponavadi začnemo zbirati v soboto po 10.uri, ali še bolje, pridi prej boš tako dobil bolj ugoden prostor za parkiranje. Če pa boš taboril, imaš pa itam motor ob "spalnici".

Če prideš v petek, sporoči malo prej, pa vas pridem malo pogledat, pa častit kakšno :beer2:.

Lep pozdrav do naslednjega tedna!!

Objavljeno
:hmm: super. Pol pa pridemo parkirat

avro kaj ti ne bo predaleč??? to je pa že tura.... :hmm:

al greš ovinke polagat? :P

Objavljeno (popravljeno)
avro kaj ti ne bo predaleč??? to je pa že tura.... :hmm:

al greš ovinke polagat? :P

mogoče.... odvisno kod bom šel. :naughty:

sicer pa, a greš ti tud??? si še za rundo dolžen iz vašega srečanja :whistle:

Popravljeno . Popravil avro
Objavljeno
mogoče.... odvisno kod bom šel. :naughty:

sicer pa, a greš ti tud??? si še za rundo dolžen iz vašega srečanja :whistle:

ne letos grem pa na Faaker See, je..ga nisem še bil pa mal firbcat grem, Medvedom pa želim !!!!!!!!lepo vreme !!!!!!!!!

Objavljeno
ne letos grem pa na Faaker See, je..ga nisem še bil pa mal firbcat grem, Medvedom pa želim !!!!!!!!lepo vreme !!!!!!!!!

sam da neb za rundo dal. :whistle: sicer pa, lahko pa nakažeš 50€ pa bomo brez tebe spil :P

Pa počas se pelte, da ne bo spet letelo ko sneta sekira... srečno

Objavljeno

:? kakor sem jaz obveščena so Faaker See ta teden ne pa drugi, ne vem :OK:

Lp Bejba :worship: :worship:

Objavljeno
:? kakor sem jaz obveščena so Faaker See ta teden ne pa drugi, ne vem :OK:

Lp Bejba :worship: :worship:

a če pa tako pol pa pridem !!!!!! POVRŠN POVRŠN JAO POVRŠN :headbang: :headbang: ....pridem pridem :yea1: :yea1:

so bli Medvedi pri nas, prav vesela družba, zunaj rosi, dva para pa v brlogu (šotoru) lepo uživajo :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
sam da neb za rundo dal. :whistle: sicer pa, lahko pa nakažeš 50€ pa bomo brez tebe spil :P

Pa počas se pelte, da ne bo spet letelo ko sneta sekira... srečno

ha ha ha ha dragi moj Avro če boš ti spil za 50 EURO nauš nikamor več šu ker te bo tvoja mamika lepo

v TAXI pa lepo vija domov....sokec ja sokec boš pil...bomo dal veš da bomo dal

Objavljeno
a če pa tako pol pa pridem !!!!!! POVRŠN POVRŠN JAO POVRŠN :headbang: :headbang: ....pridem pridem :yea1: :yea1:

so bli Medvedi pri nas, prav vesela družba, zunaj rosi, dva para pa v brlogu (šotoru) lepo uživajo :evilgrin: :evilgrin:

:010 :010 :010 :010 :grupni: :grupni: sem vedla, da se ne motim, tralala, pol se vidmo pa da vas jaz vidim u brlogu( šotoru) ko boste uživali, tako kot smo mi!!!! :worship:

Lp Bejba :yea1:

Objavljeno
:010 :010 :010 :010 :grupni: :grupni: sem vedla, da se ne motim, tralala, pol se vidmo pa da vas jaz vidim u brlogu( šotoru) ko boste uživali, tako kot smo mi!!!! :worship:

Objavljeno

:010 Še nekaj moram napisati...............

Vreme bo, smo ga naročili tam zgoraj, smo pač dali za eno mašo, panoramska vožnja bo prečudovita, moto igre bodo, nagrade enkratne, bandi Drugo dugme in skompletirali smo spet Razvaline, striptiz booooooo................. drugo pa naj ostane suprise!!!!

Ahaaa, pa hotel MUUUUUUUUU bo letos z **** zvezdicami :010

Lp bejba :beer2:

post-7196-1220568431_thumb.jpg

Objavljeno
Vreme bo, smo ga naročili tam zgoraj, smo pač dali za eno mašo, ....

Pa ja ne res verjamete v to?? :unsure:

Objavljeno
ha ha ha ha dragi moj Avro če boš ti spil za 50 EURO nauš nikamor več šu ker te bo tvoja mamika lepo

v TAXI pa lepo vija domov....sokec ja sokec boš pil...bomo dal veš da bomo dal

ja no... naj bo za rezervo..... ti bom preostanek vrnil :whistle: sicer pa, medvedi imajo hotel mmuuuuu

bi me menda kar z unim rumenim z ta plavimi lučmi peljal

Objavljeno

ja sam mi nismo nikdar v šotoru prespal :grrr kaj nas bo lahk ena čuvala :evilgrin: ..........mal boječi veš :eek: O:-) O:-)

Objavljeno
ja sam mi nismo nikdar v šotoru prespal :grrr kaj nas bo lahk ena čuvala :evilgrin: ..........mal boječi veš :eek: O:-) O:-)

:lol1: :lol1: tako veliki fantje pa se bojite........... no ja sej hotel MUUUUUU bo najbrš poln, tako da te potolažim, da te ne bo strah :evilgrin: :D :D

:chase:

Lp Bejba :worship: :friend1:

Objavljeno

am.... tega pa ne smem zamudit lan je blo ful zakon :whistle:

tk da se letoss vidjamo..... :yea1:

sam zrihtite lepo vreme :whistle: :D

Objavljeno
:lol1: :lol1: tko veliki fantje pa se bojite........... no ja sej hotel MUUUUUU bo najbrš poln, tako da te potolažim, da te ne bo strah :evilgrin: :D :D

:chase:

Lp Bejba :worship: :friend1:

:evilgrin: no...če je pa tak......se grem pa kr pakirat...sam bom vzel šotor s sabo :evilgrin: za dva :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
:evilgrin:...sam bom vzel šotor s sabo :evilgrin: za dva :evilgrin: :evilgrin:

kaj za 2 , za tri :naughty:

Objavljeno

ej če koga pogrešate en medved je pr nas zdej možno da je vaš kočevski :whistle:

Objavljeno

:? :? hmmmmmm.......... ne bi vedla...........morš kaj več povedat...........če ne pa počaki nas grem vse hitr prštet, pa da vidim, če kdo manjka :whistle:

Objavljeno

:eek: :eek: :eek: .....presenečen......ne morm verjet...... :D :D ......... :OK:

Objavljeno

ma ne za tri..... za štirii :whistle: :naughty:

Objavljeno
ma ne za tri..... za štirii :whistle: :naughty:

ah ja .... jaz pa upal da vsaj katera misl resno, zdej pa vidim da bom šel kr sam spat :whistle: .............štiri ja, :slap:

Objavljeno

Jest bom mel tudi šotor za 3 :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!