Bejba22 Objavljeno September 3, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 3, 2008 :D v petek žive muske ne bo še, ste pa motoristi vseeno vabljeni, bomo pa kakšno rekli, za jest in za pit pa itak da bo :beer2: :friend2: lp Bejba :yea2:
HyperJack Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Eno vprašanje... se bo v petek kej dogajalo? Ker baje pride ozvčenje dol, šele v soboto enkrat :? Ponavadi, se ob petkih proti večeru postavi šotore in se prespi. Pokrajna je lepo, tako, da če ne drugega greš v petek malo zvečer na okoli. Drugače pa mislim, da se ponavadi začnemo zbirati v soboto po 10.uri, ali še bolje, pridi prej boš tako dobil bolj ugoden prostor za parkiranje. Če pa boš taboril, imaš pa itam motor ob "spalnici". Če prideš v petek, sporoči malo prej, pa vas pridem malo pogledat, pa častit kakšno :beer2:. Lep pozdrav do naslednjega tedna!!
scor2000 Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 :hmm: super. Pol pa pridemo parkirat avro kaj ti ne bo predaleč??? to je pa že tura.... :hmm: al greš ovinke polagat? :P
avro Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 (popravljeno) avro kaj ti ne bo predaleč??? to je pa že tura.... :hmm: al greš ovinke polagat? :P mogoče.... odvisno kod bom šel. :naughty: sicer pa, a greš ti tud??? si še za rundo dolžen iz vašega srečanja :whistle: Popravljeno September 4, 2008. Popravil avro
scor2000 Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 mogoče.... odvisno kod bom šel. :naughty: sicer pa, a greš ti tud??? si še za rundo dolžen iz vašega srečanja :whistle: ne letos grem pa na Faaker See, je..ga nisem še bil pa mal firbcat grem, Medvedom pa želim !!!!!!!!lepo vreme !!!!!!!!!
avro Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 ne letos grem pa na Faaker See, je..ga nisem še bil pa mal firbcat grem, Medvedom pa želim !!!!!!!!lepo vreme !!!!!!!!! sam da neb za rundo dal. :whistle: sicer pa, lahko pa nakažeš 50€ pa bomo brez tebe spil :P Pa počas se pelte, da ne bo spet letelo ko sneta sekira... srečno
Bejba22 Objavljeno September 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2008 ne letos grem pa na Faaker See, je..ga nisem še bil pa mal firbcat grem, Medvedom pa želim !!!!!!!!lepo vreme !!!!!!!!! :? kakor sem jaz obveščena so Faaker See ta teden ne pa drugi, ne vem :OK: Lp Bejba :worship: :worship:
scor2000 Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 :? kakor sem jaz obveščena so Faaker See ta teden ne pa drugi, ne vem :OK: Lp Bejba :worship: :worship: a če pa tako pol pa pridem !!!!!! POVRŠN POVRŠN JAO POVRŠN :headbang: :headbang: ....pridem pridem :yea1: :yea1: so bli Medvedi pri nas, prav vesela družba, zunaj rosi, dva para pa v brlogu (šotoru) lepo uživajo :evilgrin: :evilgrin:
scor2000 Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 sam da neb za rundo dal. :whistle: sicer pa, lahko pa nakažeš 50€ pa bomo brez tebe spil :P Pa počas se pelte, da ne bo spet letelo ko sneta sekira... srečno ha ha ha ha dragi moj Avro če boš ti spil za 50 EURO nauš nikamor več šu ker te bo tvoja mamika lepo v TAXI pa lepo vija domov....sokec ja sokec boš pil...bomo dal veš da bomo dal
Bejba22 Objavljeno September 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2008 a če pa tako pol pa pridem !!!!!! POVRŠN POVRŠN JAO POVRŠN :headbang: :headbang: ....pridem pridem :yea1: :yea1: so bli Medvedi pri nas, prav vesela družba, zunaj rosi, dva para pa v brlogu (šotoru) lepo uživajo :evilgrin: :evilgrin: :010 :010 :010 :010 :grupni: :grupni: sem vedla, da se ne motim, tralala, pol se vidmo pa da vas jaz vidim u brlogu( šotoru) ko boste uživali, tako kot smo mi!!!! :worship: Lp Bejba :yea1:
Bejba22 Objavljeno September 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2008 :010 :010 :010 :010 :grupni: :grupni: sem vedla, da se ne motim, tralala, pol se vidmo pa da vas jaz vidim u brlogu( šotoru) ko boste uživali, tako kot smo mi!!!! :worship: Lp Bejba :yea1:
Bejba22 Objavljeno September 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2008 :010 Še nekaj moram napisati............... Vreme bo, smo ga naročili tam zgoraj, smo pač dali za eno mašo, panoramska vožnja bo prečudovita, moto igre bodo, nagrade enkratne, bandi Drugo dugme in skompletirali smo spet Razvaline, striptiz booooooo................. drugo pa naj ostane suprise!!!! Ahaaa, pa hotel MUUUUUUUUU bo letos z **** zvezdicami :010 Lp bejba :beer2:
gerholdd Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Vreme bo, smo ga naročili tam zgoraj, smo pač dali za eno mašo, .... Pa ja ne res verjamete v to?? :unsure:
avro Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 ha ha ha ha dragi moj Avro če boš ti spil za 50 EURO nauš nikamor več šu ker te bo tvoja mamika lepov TAXI pa lepo vija domov....sokec ja sokec boš pil...bomo dal veš da bomo dal ja no... naj bo za rezervo..... ti bom preostanek vrnil :whistle: sicer pa, medvedi imajo hotel mmuuuuu bi me menda kar z unim rumenim z ta plavimi lučmi peljal
scor2000 Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 :010 :010 :010 :010 :grupni: :grupni: sem vedla, da se ne motim, tralala, pol se vidmo pa da vas jaz vidim u brlogu( šotoru) ko boste uživali, tako kot smo mi!!!! :worship: Lp Bejba :yea1: ja sam mi nismo nikdar v šotoru prespal :grrr kaj nas bo lahk ena čuvala :evilgrin: ..........mal boječi veš :eek: O:-) O:-)
Bejba22 Objavljeno September 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2008 ja sam mi nismo nikdar v šotoru prespal :grrr kaj nas bo lahk ena čuvala :evilgrin: ..........mal boječi veš :eek: O:-) O:-) :lol1: :lol1: tako veliki fantje pa se bojite........... no ja sej hotel MUUUUUU bo najbrš poln, tako da te potolažim, da te ne bo strah :evilgrin: :D :D :chase: Lp Bejba :worship: :friend1:
helenca46 Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 am.... tega pa ne smem zamudit lan je blo ful zakon :whistle: tk da se letoss vidjamo..... :yea1: sam zrihtite lepo vreme :whistle: :D
scor2000 Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 :lol1: :lol1: tko veliki fantje pa se bojite........... no ja sej hotel MUUUUUU bo najbrš poln, tako da te potolažim, da te ne bo strah :evilgrin: :D :D :chase: Lp Bejba :worship: :friend1: :evilgrin: no...če je pa tak......se grem pa kr pakirat...sam bom vzel šotor s sabo :evilgrin: za dva :evilgrin: :evilgrin:
mojcka_l Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 :evilgrin:...sam bom vzel šotor s sabo :evilgrin: za dva :evilgrin: :evilgrin: kaj za 2 , za tri :naughty:
miha Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 ej če koga pogrešate en medved je pr nas zdej možno da je vaš kočevski :whistle:
Bejba22 Objavljeno September 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2008 :? :? hmmmmmm.......... ne bi vedla...........morš kaj več povedat...........če ne pa počaki nas grem vse hitr prštet, pa da vidim, če kdo manjka :whistle:
scor2000 Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 kaj za 2 , za tri :naughty: :eek: :eek: :eek: .....presenečen......ne morm verjet...... :D :D ......... :OK:
helenca46 Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 kaj za 2 , za tri :naughty: ma ne za tri..... za štirii :whistle: :naughty:
scor2000 Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 ma ne za tri..... za štirii :whistle: :naughty: ah ja .... jaz pa upal da vsaj katera misl resno, zdej pa vidim da bom šel kr sam spat :whistle: .............štiri ja, :slap:
gebre Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Jest bom mel tudi šotor za 3 :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se