mojcka_l Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Jest bom mel tudi šotor za 3 :naughty: kaj se lahk mau uštulm, če slučajn pridm pravočasnu z Laškega:naughty: morda pa pridem sam pogledat...bomo vidl so rekl slepi:P
bajo7 Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Pa ja ne res verjamete v to?? :unsure: Sto ljudi sto čudi. Eni majo pač prebujno domišlijo. :headbang: :headbang: :headbang:
helenca46 Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 no no vi kr en prostor zame pršparite :naughty:
scor2000 Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Jest bom mel tudi šotor za 3 :naughty: e brate prvo bo moj poln pol pa tvojga zapolnemo :evilgrin: :evilgrin:
scor2000 Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 no no vi kr en prostor zame pršparite :naughty: ja ampak v katerga zdej.... :doze:
gebre Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 (popravljeno) Eh, mal bo pr men, mal pa pr teb :whistle: Popravljeno September 7, 2008. Popravil gebre
scor2000 Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Eh, mal bo pr men, mal pa pr teb :whistle: :worship: :worship: :worship: :worship:
helenca46 Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Eh, mal bo pr men, mal pa pr teb :whistle: haha zmenjen :D :yea1:
Rocco Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 kera bo pa mene pod streho uzela??...js ne morm šotora sabo trogat :rolleyes:
Bejba22 Objavljeno September 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2008 kera bo pa mene pod streho uzela??...js ne morm šotora sabo trogat :rolleyes: :whistle: :whistle: pol pa pride v poštev samo hotel MUUUU, notri boš imel pa na izbiro........ :naughty: hecam se
Rocco Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 :whistle: :whistle: pol pa pride v poštev samo hotel MUUUU, notri boš imel pa na izbiro........ :naughty: hecam se pride v poštev če bo blizu šanka...prou delč ne bom pršu :whistle: :D
_ales_ Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 pridem/prideva/pridemo :yea1:
Aless Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 verjetno pridem/o pogledat :D
gebre Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Polovica gorenjske bo očitno migrirala v Kočevje ta vikend :yea1:
_ales_ Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Polovica gorenjske bo očitno migrirala v Kočevje ta vikend :yea1: dobr da se vi iz močvirja ne štejete kot gorenjci, kolk bi ns blo šele pol :krneki: :evilgrin:
Jeger Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 sam kok sm pa js že žejn :whistle:
Razer Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Polovica gorenjske bo očitno migrirala v Kočevje ta vikend :yea1: aha itak ,bomo gorenjci zažgal :yea2: :grupni: sam kok sm pa js že žejn :whistle: hehe pa jih kle ene par spjmo,da bomo lažji počakal.t evo js častim :beer2: :beer2: (tapravga grem pa zej v klet iskat :whistle: laško seveda).
Bejba22 Objavljeno September 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2008 sam kok sm pa js že žejn :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: he,he, zdej ko tole čitam, je pa še mene zažejalo, grem kr v hladilnik po eno Laško :beer1: No družba, da bomo lažje dočakali bikers wekend kjer bo pira v potokih, pa vsem skupaj želim NA ZDRAVJE :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :grupni: :worship:
riderrgirl Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 pridem/prideva/pridemo :yea1: to bi mogu napisat...tkole.... pridem...sva tam...in trije odidemo......... :D :D
Bejba22 Objavljeno September 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2008 pride v poštev če bo blizu šanka...prou delč ne bom pršu :whistle: :D :worship: čist blizu bo od šanka samo malo levo pol pa naravnost :whistle: :naughty:
Rocco Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 to bi mogu napisat...tkole.... pridem...sva tam...in trije odidemo......... :D :D :lol: ..le kam ps taco muli :whistle: :whistle:
riderrgirl Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 :lol: ..le kam ps taco muli :whistle: :whistle: to je bilo zanjga povedano kok more nardit ne.... :D :D
_ales_ Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 :lol: ..le kam ps taco muli :whistle: :whistle: to pa vejo samo nekateri...
gebre Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 dobr da se vi iz močvirja ne štejete kot gorenjci, kolk bi ns blo šele pol :krneki: :evilgrin: Ti meni močvirnik :angry: to te bo koštalo peerov, upam da imaš dosti našparanega :grim :evilgrin:
_ales_ Objavljeno September 8, 2008 Opozori Objavljeno September 8, 2008 Ti meni močvirnik :angry: to te bo koštalo peerov, upam da imaš dosti našparanega :grim :evilgrin: khm, khm, se bojo najdli razlogi za runde, edn od njih bo na mojmu zadnmu zicu k je pred kratkim dobu svežo rozno knjižico za zbiranje pik in raznih obvestil :evilgrin: :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se