hondafan Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Zaradi čakanja na zadnji dan :headbang: ,sem ostal brez karte za Grobnik. Če si je kdo premislil ali se zaradi kakšnega drugega razloga ne more udeležiti, bi mu z veseljem odkupil karto. :worship: Vse informacije mi prosim pošljite na privatno sporočilo. Hvala v naprej.
hondafan Objavljeno September 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2008 Zaradi čakanja na zadnji dan :headbang: ,sem ostal brez karte za Grobnik. Če si je kdo premislil ali se zaradi kakšnega drugega razloga ne more udeležiti, bi mu z veseljem odkupil karto. :worship: Vse informacije mi prosim pošljite na privatno sporočilo. Hvala v naprej. Kaj res prav nihče si ni premislil ali ima neodložljive opravke :cry:
Furioso Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Kaj res prav nihče si ni premislil ali ima neodložljive opravke :cry: Tudi vrsta čakajočih je že dolga.
Drejo Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 Čak sm neki me zanima...kaka karta tu? Jst mislm pridt kot gledalec...a je za to tudi potrebna karta??
Furioso Objavljeno September 9, 2008 Opozori Objavljeno September 9, 2008 Čak sm neki me zanima...kaka karta tu? Jst mislm pridt kot gledalec...a je za to tudi potrebna karta?? Ne. "Karta" (tam okoli 1€) je potrebna le za vstop v bokse... Le pridi... :)
johan Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 1 karta fraj za skupino pod 1.50 več info na :041/409-664
Drejo Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 In kaj se bo jutr sploh dogajalo na grobniku? Je tu sam ena dirka al več? Pa zanima me kdaj se use skp začne pa kdaj se dirka al dirke začnejo? HVALA
Furioso Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 In kaj se bo jutr sploh dogajalo na grobniku? Je tu sam ena dirka al več? Pa zanima me kdaj se use skp začne pa kdaj se dirka al dirke začnejo? HVALA
hondafan Objavljeno September 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 11, 2008 1 karta fraj za skupino pod 1.50 več info na :041/409-664 Malo prepozno, nisem si uspel dopusta zrihtat. Vseeno hvala, dobiš pivo ob priliki.
billy Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 No kolk ste kej uspeli celih motorjev domov prpelat??? :P
joust Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 kje bi lahko dobil kake slike? je kdo slikal kej panoramsko vožnjo? lp
xr800 Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 (popravljeno) kje bi lahko dobil kake slike? je kdo slikal kej panoramsko vožnjo? lp En je v Zagrebškem 100 % slikal panoramsko z enim ogromnim teleobjektivom, samo ne morem pogruntat oz. mi noben ne zna povedat kdo bi to bil...... :trance_33_sleep: Popravljeno September 22, 2008. Popravil xr800
Furioso Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 En je v Zagrebškem 100 % slikal panoramsko z enim ogromnim teleobjektivom, samo ne morem pogruntat oz. mi noben ne zna povedat kdo bi to bil...... :trance_33_sleep: Samo? http://www.samo-photography.com/samo/html/photo.php
xr800 Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Samo?http://www.samo-photography.com/samo/html/photo.php Nope, on je slikal vse drugo, samo panoramske ne.... :evilgrin:
joust Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 En je v Zagrebškem 100 % slikal panoramsko z enim ogromnim teleobjektivom, samo ne morem pogruntat oz. mi noben ne zna povedat kdo bi to bil...... :trance_33_sleep: Samo?http://www.samo-photography.com/samo/html/photo.php Nope, on je slikal vse drugo, samo panoramske ne.... :evilgrin: sem že vse preklical, preklikal in pisal vsem...noben ne ve za nič :wacko:
xr800 Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Ja dobro te......te pa nič.... :closedeyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se